Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

öğlen menünü begenmedim erişte yanında da ekmek olmamış ama bugünlük görmezden geliyorum ve sana 5 veriyorum hayrını gör :)

Sabah=bir tost makinasında yağsız kabak 3 közlenmiş biber 3 küçük közlenmiş domates bunlara sadece tuz katıp karıştırıp yedim birde salatalık
Ara=bir salatalık
Öğle=sabah'in aynısi
Ara=salatalık
Akşam=daha fazla dayanamadım bu diyete ve türlü yemeği yanında 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam otururken 1kuru kayısı cay
3lt su spor sadece 50mekik dün çok egzersiz yaptım ve bacaklarim aciyordu daha fazla spor yapamadım

Son düzenleme:

boncuklar için teşekkürler ... sabah sabah ekmezsız hayatta yıyemem sebzee bendende sana

boncuklar için teşekkürler ... sabah sabah ekmezsız hayatta yıyemem sebzee bendende sana

Bende zorla yedim kız akşama midem kaldırmadı ama şimdi de çok açım ben ama tutucam ayrıca ben bu diyetten vaz geçtim kendim daha iyi diyet yapıyom ayrıca ben bunda 2gün yaptım ve kilo vericegimi sanmıyorum

isimler cmrt Pazar pzrt Salı çrşm prşm toplam
S.A 4 4 4
tgull 5 5 3
esraersoy 4 4 4 5
hatice 3 4
banucan 2 4 5
06an 5 4 5
pinup 5 1 1
samanyolu 4 4
vafers 2 3 4
aliye 5 4 3 5
lifegoeson 4 3 4
kraker 3 5 4

bencede bu dıyetler saglıksız ayrıca kendı bıldıgınden sasma bende baktım dıyet lıstelerıne ama ben oglumu emzırdıgım ıcın ac kalamıyorum .meyve yada 1avuc leblebı ye yatıstırsın mıgdenı

pazartesi menüm,

canım çok sıkkın kızlar içim şişiyoo kendi kendimi depresyona sokuyorum pofff

sabah kahvaltı

öğlen hamburger

ara kahve

akşam yok

canım normal menüye bi dööön stres yapıosun şişiyorsun ondan tabi.bide kabızlık falan yok demi..üzülerek:18: bu menüyede 1 veriyorum

benm salı menüm
sabah yarım simit
ara 2adet çilek
öğlen
et haşlama çorba
ara elma
akşam 1tane haslanmş patates ara 1kase çorba

spor yok
su 3lt

kızlar niye yapaddık bu diyeti S.A. kraker esra hepimiz de bozmuşuz ben şiimdi yine patates haşlıyorum bıktım patatesten ama bu sefer tam tamına uygulayacağım 5 kilo gitse mezun olurum ne güzel az cesaret verin bana

tgull çok güldüm yazdıklarına ya o kadar kıskanç bayanı birr arada bulmuşsun tebrikler sana kıskançlıklarından çatlasınlar aynı şeyi ben de yaşıyorum sağlıksız kilo veriyormuşum çirkinleşmişim bunu diyenler kendi şişkoluklarına baksın mutlu olduğumuz kiloda olalım aldırma hiç konuşsun dursunlar

salı menüm
sabah
yarım katmer
ara
elma
öğle
1 kasse mercimek çorbaa
2 dolma cacık
ara
kek
akşam
taze fasulye yemeği az da ekmek
ara
meyve

su tamam sadece 250 mekik çekebildim çok yorulmuşum işte

diyetinizi bozdunuzmu

ben bozmadım kiiii

çok zorlanıyorum arada bişeyler atıştırıyorum 2 çocuk bir eş sorumluluklarımız var sağlığımdan olmak isteme hızlı kilo vericem diye bozmak demiyelimde biraz yumuşatıyorum diyeti

mesela dün sabah börek yaptım oğlanın beslenmesine ilk defa denediğim bir börekti lavaş böreği çok güzel koktu canımda çekti 2 lokma yedim

öğlende fırın tavuk yapmıştım 2 parçada ondan yedim

bebek görmeye gittik 5 çeşit ikramlık vardı pastanın ve elmalı kurabiyeden 2 lokma yedim

akşam 8 gibide andız pemmezini sulandırdım içine yulaf gevreği atıp yedim yarım kase

hızlı kilo vercem diye kendimize eziyet etmenin anlamı yok ölçüyü kaçırmamamk önemli

amaaa..........dün 900 gr vermişimmmm

dün lahana çorbası yaptım 2 kase içebildim

sabahtan itibaren sürekli salata yedim açlık hissttikçe salata yedim

ha bide salçalı spagettinin tadına baktım

ben ancak böyle yapabiliyorum napayımm:26:

patates gününde 300 gr vermiştim

al sana 5 boncuk

öffff.... herkezin etrafında var heralde böyle insanlarr

patatesimi yyiyorum şimdi tuz da atmadım pul biber attım çok lezzetli

canım sabah güzel geliyo tadı

öğlende idre eder ama akşam öğünleri ben yerken ağlıycam nerdeyse

bu gün tavuk günü tavuğu çok severim abah sabah çok büyük zevkle yedim

dün akşam erkenden uyudum sabah olsunda menü değişsin diye dizi falan umrumda değil midemde kocaman bi boşluk hissi oluyo hiç bişeyde zevk almıyorum

salı menüm
sabah
yarım katmer
ara
elma
öğle
1 kasse mercimek çorbaa
2 dolma cacık
ara
kek
akşam
taze fasulye yemeği az da ekmek
ara
meyve

su tamam sadece 250 mekik çekebildim çok yorulmuşum işte

250 mekik kötü mü kii

hatice salı (katmer ve kekten)

ali_ye tabloda haticenin cumartesi gününü boş bırakmışsın ama ben onu boncuklamıştım görmemişsin galiba.

spordan bi biskremden kırdım, ahh ahh çok severim biskremi ama ne zamandır yemiyorrum
hatice cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…