salı menüm
sabah 1dılım kepeklı ekmek 1kıbrıtk az peynır adacayı
ara 1avuç bleblebi
ögle erişte yemegi yarım dılım ekmek
ara 1elma
akşam eşim yoktu bende kepeklı ekmege 2dılım sucuk bıraz peynırli tost yaptım
1avuç 1leblebi 1portakal yıyecem
su tamam 3bıle olur yatana kadar
spor cardio dans yapıcan bırde göbiş erıtme hareketlerı
Kıskanmışlar canım takma boşver
Sabah=bir tost makinasında yağsız kabak 3 közlenmiş biber 3 küçük közlenmiş domates bunlara sadece tuz katıp karıştırıp yedim birde salatalık
Ara=bir salatalık
Öğle=sabah'in aynısi
Ara=salatalık
Akşam=daha fazla dayanamadım bu diyete ve türlü yemeği yanında 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam otururken 1kuru kayısı cay
3lt su spor sadece 50mekik dün çok egzersiz yaptım ve bacaklarim aciyordu daha fazla spor yapamadım
boncuklar için teşekkürler ... sabah sabah ekmezsız hayatta yıyemem sebzeebendende sana
Bende zorla yedim kız akşama midem kaldırmadı ama şimdi de çok açım ben ama tutucam ayrıca ben bu diyetten vaz geçtim kendim daha iyi diyet yapıyom ayrıca ben bunda 2gün yaptım ve kilo vericegimi sanmıyorum
pazartesi menüm,
canım çok sıkkın kızlar içim şişiyoo kendi kendimi depresyona sokuyorum pofff
sabah kahvaltı
öğlen hamburger
ara kahve
akşam yok
kızlar niye yapaddık bu diyeti S.A. kraker esra hepimiz de bozmuşuz ben şiimdi yine patates haşlıyorum bıktım patatesten ama bu sefer tam tamına uygulayacağım 5 kilo gitse mezun olurum ne güzel az cesaret verin bana
salı günümü paylaşayım,çok paylaşacak bişi yok ama neyse artık,
kahvaltı 10.00gibi haşlanmış yumurta 1dilim tahıllı ekmek,yarım haşlanmış patates üstünde 2kaşık yoğurt 1bardak süt.
sonra eğitim uygulamaları ve çıkışta 30dakka hızlı yürüyerek spor salonuna spordan önce ağır olmasın diye öğle yemeği olarak danonanin çıkarttığı küçük probiyotik yoğurt var içine koyulacak 2kaşık nesfit gibi bişiyle satılan 1tane ondan yedim.
akşamda öğle arası az süre olduğu için ara yapmadım.
akşam 1bardak süt,1tavak tavuklu bezelye,1dilim tahıllı ekmek.
son ara diyet el yapımım sütlaç.
su tamam sporda 30dakka yürüyüş,40dakka pilates,30dakka aerobik.
işte bu günde böyleee.
spor salonunda ölçüm günümdü,bel basen karın bacak kol aylık ölçüp incelmeleri yazıyorlardı,yine 3er 4er cm incelmeler olmuş..
iyi akşamlar kızlaar,
konumuzla kilo vermeyle alakalı değil ama çok canımı sıkan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. gittiğim spor salonunda aylık zayıflamışmıyız diye kilo ölçümü,incelmişmiyiz diye beden ölçümü yapılıyor. bu gün benim ölçüm günümdü 1ayda nolmuş onu baktık. geçen aya göre kilom 6.5kilo az çıktı. tebrik ederim ilk ay veremedin ama ikinci ay 6.5kilo verdin dedi. doğal olarak sevindim salona geçtim diğer bayanlarda tartıldığım için sordular tabi noldu ne kadar vermişin diye 6.5kilo dedim. ne bilim bir garipti tepkileri üzüldüm sürekli karşılaştığım sohbet ettiğim insanlar, biri diyette yaptın mı dedi,yaptım dedim ben hiç yapmadan 4kilo verdim diyet yapsam bende verirdim diyo(yap da ver o zaman banane)biri Allah Allah çok belli olmuyor diyo,biri bir ayda o kadar çok sağlıksız,biride yüzün çökmüş ama belli göz altın çukurlaşmış morarmış sanki verme daha fazla çirkin olursun...şaşırdım ya bir ay önceside hiç verememiştim hiç konu bile olmamıştı nerdeyse üzülecem verdiğim kilolara...hiç yakıştıramadım verdikleri tepkileri anlam veremedim...
patatesimi yyiyorum şimdi tuz da atmadım pul biber attım çok lezzetli
krakercim herşeyin tadına da bakmışsın ama 900 gr çok iyi
salı menüm
sabah
yarım katmer
ara
elma
öğle
1 kasse mercimek çorbaa
2 dolma cacık
ara
kek
akşam
taze fasulye yemeği az da ekmek
ara
meyve
su tamam sadece 250 mekik çekebildim çok yorulmuşum işte
spordan bi biskremden kırdım, ahh ahh çok severim biskremi ama ne zamandır yemiyorrum
hatice cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?