SA SALI GÜNÜ BONCUKLARIsamanyolu boncuklar için sağol.. geçmiş olsun canım...
benim salı menüm:
KIZLAR BEN O DİYETİ BAŞLADIĞIM GİBİ BIRAKTIM BÜTÜN GÜN AYNISINI YEDİM DİYE GECE MİDE AĞRISINDAN UYUYAMADIM..
o yüzden normale devam
sabah: 1küçük ekmek yanında taze nane ve normalde nefret ederim ama uyanabilmek için kahve içtiim
arada: iş dolayısıyla yiyemedim
öğlen: curry soslu haşlanmış tavuk ve yanına brokoli
arada: hiiç
akşam: balık sebze gibi görünüyor..
sporum 45 dakika yürüyüş 2 litre içtm..
Canım ne olur kolonoskopiyi ihmal etme...Randevu aldın mı?
bilemiyorum ki canım. bben zaten çok bol su alıyorum ama geçen hafta çok az yedim iyi değildim iştahım yoktu. ama kabızlık problemim yok yani söylemesi ayıp ama hiç ıkınma zorlanma olmadan çıkıyorum ama o zamanki acı öyle böyle değil anlatamam.bakalım nolduğu kolonoskopide belli olacak. zaten bugünde kanama oldu durmadı gittim acile falan, belki en son krakere yazdığım menüyle birlikte anlattım okumuşundur başıma gelenleri durduk yere...
Kıskananlar orta yerinden çatlasın.doğal olarak sevindim salona geçtim diğer bayanlarda tartıldığım için sordular tabi noldu ne kadar vermişin diye 6.5kilo dedim. ne bilim bir garipti tepkileri üzüldüm sürekli karşılaştığım sohbet ettiğim insanlar, biri diyette yaptın mı dedi,yaptım dedim ben hiç yapmadan 4kilo verdim diyet yapsam bende verirdim diyo(yap da ver o zaman banane)biri Allah Allah çok belli olmuyor diyo,biri bir ayda o kadar çok sağlıksız,biride yüzün çökmüş ama belli göz altın çukurlaşmış morarmış sanki verme daha fazla çirkin olursun....
Canım ne olur kolonoskopiyi ihmal etme...Randevu aldın mı?
Kıskananlar orta yerinden çatlasın.Takma arkadaşım apaçık kıskanmışlar işte
evet birde bu durum var bıngıl bıngıl yağların sallanır bu ne salmışın dötü göbeği derler,3kilo verirsin az toparlanmaya başlarsın hafiften bu seferde yüz çökmüş çirkinleşirsin diyetle kafayı bozdu derler.en sağlam bilgiyi kıyafetler ve ayna veriyor giyinince düğme kapanıyor mu kapanmıyor mu aynaya baktığında bir tarafların dışarı pörtlüyor mu pörtlemiyor mu...aynen kıskançlıkbenım cevremde 3kılo verdım fazla bellı bıle degıl ona ragmen aaa yeter verme artık yanaklatın cökuyorr aaa hıc olmamış azcık kilo al aaa bugun dıyet yok hatta dalga gecenler bıle varr
ilk şaşırdım valla ben çünkü hiç o şekilde düşünmem öyle tepki vermek aklıma bile gelmez herkesin evi ayrıı işi ayrı yaşı ayrı ne karşılaştırmaya giriyorsun ki ne güzel orada hep birlikte zayıflıyoruz sohbet ediyoruz gayetde samimi gelirlerdi bana içten içe kıskançlık besliyorlarmış demek anlamış oldum.o zaman şaşırdım ama şimdi hatırladıkça çok gülüyorum dediğin gibi hepside birbirini destekler gibi peşpeşe sıraladılar hepsi bir arada.tgull çok güldüm yazdıklarına ya o kadar kıskanç bayanı birr arada bulmuşsun tebrikler sana kıskançlıklarından çatlasınlaraynı şeyi ben de yaşıyorum sağlıksız kilo veriyormuşum çirkinleşmişim bunu diyenler kendi şişkoluklarına baksın mutlu olduğumuz kiloda olalım aldırma hiç konuşsun dursunlar
Kıskanmışlar canım takma boşver
öffff.... herkezin etrafında var heralde böyle insanlarr
diyetinizi bozdunuzmu
ben bozmadım kiiii
çok zorlanıyorum arada bişeyler atıştırıyorum 2 çocuk bir eş sorumluluklarımız var sağlığımdan olmak isteme hızlı kilo vericem diye bozmak demiyelimde biraz yumuşatıyorum diyeti
mesela dün sabah börek yaptım oğlanın beslenmesine ilk defa denediğim bir börekti lavaş böreği çok güzel koktu canımda çekti 2 lokma yedim
öğlende fırın tavuk yapmıştım 2 parçada ondan yedim
bebek görmeye gittik 5 çeşit ikramlık vardı pastanın ve elmalı kurabiyeden 2 lokma yedim
akşam 8 gibide andız pemmezini sulandırdım içine yulaf gevreği atıp yedim yarım kase
hızlı kilo vercem diye kendimize eziyet etmenin anlamı yok ölçüyü kaçırmamamk önemli
amaaa..........dün 900 gr vermişimmmm
dün lahana çorbası yaptım 2 kase içebildim
sabahtan itibaren sürekli salata yedim açlık hissttikçe salata yedim
ha bide salçalı spagettinin tadına baktım
ben ancak böyle yapabiliyorum napayımm:26:
patates gününde 300 gr vermiştim
ha tgullcum su tamam egzersiz yokk
SA SALI GÜNÜ BONCUKLARI
Sadece ara öğünlerin yok diye boncuk kırdım,güzel bir menü
BENİM SALI MENÜM
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir,salata,kefir
ARA neskafe şekersiz,1 keçiboynuzu
ÖĞLEN 2 kaşık barbunya,7 tane lahana dolması,yoğurt ve salata
ARA elma
AKŞAM Balık,salata
2 litre su,spor yasakkkk
ÇARŞAMBA MENÜM
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,salata,kefir
ARA iğde,neskafe şekersiz
ÖĞLEN balık,salata
ARA elma
AKŞAM yeşilmercimek,salata,yoğurt yicem
GECE meyve yerim:79:
2 litre su içtim daha şimdiden
Menün güzel,tatlının sütlü olacağını düşünüp sadece su için puan kırıyorum...benim çarşamba menüm:
sabah: kücük ekmek portakal suyu
arada: 1 kücük ekmek daha
öğlen: tavuk eti ve patates salatası
arada: tatlı
akşam: haşlanmış sebze ve 1 dilim ekmek
suyumu tamamlayamadım ama 2 saat yürüdüm
Sabah k fileks süt
Öğle 2 peynirli tost soda
Akşam taze fasulye
Otururken 1 top pismaniye
Spor 1 saat çok tempolu yürüyüş
3lt su
araların nerde kız 2si yok aralarından 1boncuk kırdım4boncuk verıyorum pişmaniye saymıyorum bu arada bayılırım
iyi akşamlar kızlaar,
konumuzla kilo vermeyle alakalı değil ama çok canımı sıkan bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. gittiğim spor salonunda aylık zayıflamışmıyız diye kilo ölçümü,incelmişmiyiz diye beden ölçümü yapılıyor. bu gün benim ölçüm günümdü 1ayda nolmuş onu baktık. geçen aya göre kilom 6.5kilo az çıktı. tebrik ederim ilk ay veremedin ama ikinci ay 6.5kilo verdin dedi. doğal olarak sevindim salona geçtim diğer bayanlarda tartıldığım için sordular tabi noldu ne kadar vermişin diye 6.5kilo dedim. ne bilim bir garipti tepkileri üzüldüm sürekli karşılaştığım sohbet ettiğim insanlar, biri diyette yaptın mı dedi,yaptım dedim ben hiç yapmadan 4kilo verdim diyet yapsam bende verirdim diyo(yap da ver o zaman banane)biri Allah Allah çok belli olmuyor diyo,biri bir ayda o kadar çok sağlıksız,biride yüzün çökmüş ama belli göz altın çukurlaşmış morarmış sanki verme daha fazla çirkin olursun...şaşırdım ya bir ay önceside hiç verememiştim hiç konu bile olmamıştı nerdeyse üzülecem verdiğim kilolara...hiç yakıştıramadım verdikleri tepkileri anlam veremedim...
canım normal menüye bi dööönstres yapıosun şişiyorsun ondan tabi.bide kabızlık falan yok demi..üzülerek:18: bu menüyede 1 veriyorum
benm salı menüm
sabah yarım simit
ara 2adet çilek
öğlen
et haşlama çorba
ara elma
akşam 1tane haslanmş patates ara 1kase çorba
spor yok
su 3lt
iyi akşamlar kıslar ve sevgili eşim pinuppp
sabah yarım simit
ara leblebi
öğlen
ekmek yok balık salata corba
ara çeyrek simit
akşam çorba bulgur pilavı
su 3litre
spor 4km ritimli yürüyüşş
günüm güzeldii
selam banucum menümü yazayım bugünde biraz hamurrabilik yaptım
sabah bir dilim kızarmış çavdar ekmek 1 KK peynir 2 zeytin ceviz badem salatalık domates çay
arada 1 muz
50dk pilates
öğlenle akşam bir oldu yani ikindi arkadaşa gittim mecbur bir küçük kıymalı börek ama gül börek ama en küçük güllerden öyle bir yufkanın yarısı değil yani bir yufkadan 8 tane çıkarmış3tane zeytin yağlı dolma bir kase kısır 3tanede elmalı toplardan yedim ama yağsızdı elamlı rendeleyip cevizle top yapmış çay nescafe bol bol türk kahvaesi yanında bitter çikolata 2 parça
akşam 1 elma
anca 1litre içebilirm bugün böyle oldu ama yinede dengeledim akşam yemeyerek
selam banucan hemen menümü yazayım çok işim var yarın kuzenime gidicem 4 -5 gün evde değilim ama yazmaya çalışıcam:2:
menüme geçeyim sabah kızarmış bir dilim ekmek bir yumurtayla kekikli omlet 1 KK peynir ceviz çay
arada çay
öğlen bir simit bir ayran
arada 1 muz 5i bir arada 4 kayısı biraz badem
akşam bir tabka bamya biraz roka ve yarım dilim kızarmış kepek ekmek
ardında türk kahvesi son olarak bir elma
2 ltre su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?