Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

salı günüm, setteydim yine orda verilenler

kahvaltı: evden aceleyle çıktım 1 dilim ekmek ve peynir yedim çıkmadan
ara: nescafe
öğle: çorba, çok az tavuklu pilav
akşam: taze fasulye, pilav, çorba

suyumu içtim ama yine spor yok. sadece topuklu ayakkabıyla geceye kadar bi oraya bi buraya yürüdüm

SA SALI GÜNÜ BONCUKLARI

Sadece ara öğünlerin yok diye boncuk kırdım,güzel bir menü

BENİM SALI MENÜM
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir,salata,kefir
ARA neskafe şekersiz,1 keçiboynuzu
ÖĞLEN 2 kaşık barbunya,7 tane lahana dolması,yoğurt ve salata
ARA elma
AKŞAM Balık,salata
2 litre su,spor yasakkkk

ÇARŞAMBA MENÜM
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,salata,kefir
ARA iğde,neskafe şekersiz
ÖĞLEN balık,salata
ARA elma
AKŞAM yeşilmercimek,salata,yoğurt yicem
GECE meyve yerim:79:
2 litre su içtim daha şimdiden

Son düzenleme:
Canım ne olur kolonoskopiyi ihmal etme...Randevu aldın mı?

Kıskananlar orta yerinden çatlasın.Takma arkadaşım apaçık kıskanmışlar işte

Canım ne olur kolonoskopiyi ihmal etme...Randevu aldın mı?

Kıskananlar orta yerinden çatlasın.Takma arkadaşım apaçık kıskanmışlar işte

aldım canım aldım 1 ay sonra bakalım ne çıkacak merak ediyorum. inşallah kötü uzun tedavi gerektiren bişi çıkmaz.
kıskananlar elbet olurda çok saçma geldi birde normalde sohbet ettiğimiz paylaşımımızın olduğu kişiler ne gerek var böyle tepkilere ki ... ben olsam yerlerinde karşımdaki adına sevinir ve ektra bişi yapmış mı yapmamış mı onu araştırmaya geçerdim valla insanlar garip soğudum birden..

evet birde bu durum var bıngıl bıngıl yağların sallanır bu ne salmışın dötü göbeği derler,3kilo verirsin az toparlanmaya başlarsın hafiften bu seferde yüz çökmüş çirkinleşirsin diyetle kafayı bozdu derler.en sağlam bilgiyi kıyafetler ve ayna veriyor giyinince düğme kapanıyor mu kapanmıyor mu aynaya baktığında bir tarafların dışarı pörtlüyor mu pörtlemiyor mu...

ilk şaşırdım valla ben çünkü hiç o şekilde düşünmem öyle tepki vermek aklıma bile gelmez herkesin evi ayrıı işi ayrı yaşı ayrı ne karşılaştırmaya giriyorsun ki ne güzel orada hep birlikte zayıflıyoruz sohbet ediyoruz gayetde samimi gelirlerdi bana içten içe kıskançlık besliyorlarmış demek anlamış oldum.o zaman şaşırdım ama şimdi hatırladıkça çok gülüyorum dediğin gibi hepside birbirini destekler gibi peşpeşe sıraladılar hepsi bir arada.

Kıskanmışlar canım takma boşver

öffff.... herkezin etrafında var heralde böyle insanlarr

evet evet var her zaman böyle insanlar dedimya takmıyorum ama yakıştıramadım yani 2aydır birlikteydik hiç de daha önce farketmemiştim böyle hissettiklerini birden patlama yaşadılar.
valla veremiyorum incelemiyorum diyenleri teselli eder farklı yollar önerir yardımcı olmaya çalışırdım bıraktım artık. bu gün onlardan biri soyunma odasında girdi ben varken ne selam ne sabah bişiler yaptı falan sonra "sen neden artık geliyorsun vereceğin kadar vermişin incesin"dedi. "geldiğim kendime dikkat ettiğim için inceyim, formumu korumak için spora tabiki devam edeceğim" dedim. bittiler artık gözümde yok kırılmasınlar yok yanlış anlamasınlar yok artık...

Sabah k fileks süt
Öğle 2 peynirli tost soda
Akşam taze fasulye
Otururken 1 top pismaniye
Spor 1 saat çok tempolu yürüyüş
3lt su

ha tgullcum su tamam egzersiz yokk

ya benim kafam karıştı,haticeye patates diyetini bozmadığını söylemişsin şimdi bunları patateslere ilaveten mi yedin ve tüm ama ve ara öğünlerde patates yedin mi hangisi ara hangisi ara anlamadım ki???ama anladığım kadarıyla boncuklim barim.ana öğünler var ara eksik sanırım .su var spor yok kaçamak var sadece az börek kaçamağı veya misafirliktekinden olsa sadece görmeyecektim ama az ondan az bundan hepsi aynı gün olunca çok oluyor. sporda yok.
çarşamba menüne 2boncuk veriyorum...

sıra kendimi anlatmakta krakercim
kahvaltı, 1yumurta,2dilim tahıllı ekmek.
öğlen 1e kadar uygulamadaydım ara yoktu yapamadım.
saat 14:00da 1tane dünki gibi danonenin probiyotik nesfitli yoğurtundan.çok güzelmiş ayrıca tavsiye ederim tadı hafif tatlı gibi içindeki nesfitler doyurucuda oluyor hafif 197kalori ve doyuruyor.
spora girdim.40dakka yürüyüş,30dakka aerobik,45dakka pilates.
spordan çıkınca light küçük süt içtim.
akşam daha doğrusu 4ü geçerken komşuda toplanmışlardı geçerken çağırdılar 1dilim mozaik pasta,1poğaça,1kase yoğurtlu makarna.zaten uzundur bayağı az yiyordum dedim bu günde böyle olsun birde adetliyim zaten iyi geldi mozaik pasta... son ana öğün ağır diye de başka bişi yemeyeceğim,Allahtan çok geç saatte yemedim.
su da içtim bayağı...

selam banucan hemen menümü yazayım çok işim var yarın kuzenime gidicem 4 -5 gün evde değilim ama yazmaya çalışıcam:2:
menüme geçeyim sabah kızarmış bir dilim ekmek bir yumurtayla kekikli omlet 1 KK peynir ceviz çay
arada çay
öğlen bir simit bir ayran
arada 1 muz 5i bir arada 4 kayısı biraz badem
akşam bir tabka bamya biraz roka ve yarım dilim kızarmış kepek ekmek
ardında türk kahvesi son olarak bir elma
2 ltre su spor yok

puanlayayım canım:

salı:çok güzel

çarşamba:buda çok güzel fakat iğde ne?

benim çarşamba menüm:

sabah: kücük ekmek portakal suyu
arada: 1 kücük ekmek daha
öğlen: tavuk eti ve patates salatası
arada: tatlı
akşam: haşlanmış sebze ve 1 dilim ekmek

suyumu tamamlayamadım ama 2 saat yürüdüm

Menün güzel,tatlının sütlü olacağını düşünüp sadece su için puan kırıyorum...
SA ÇARŞAMBA BONCUKLARI

Sabah k fileks süt
Öğle 2 peynirli tost soda
Akşam taze fasulye
Otururken 1 top pismaniye
Spor 1 saat çok tempolu yürüyüş
3lt su

araların nerde kız 2si yok aralarından 1boncuk kırdım 4boncuk verıyorum pişmaniye saymıyorum bu arada bayılırım

iyi akşamlar kıslar ve sevgili eşim pinuppp

sabah yarım simit
ara leblebi
öğlen
ekmek yok balık salata corba
ara çeyrek simit
akşam çorba bulgur pilavı

su 3litre
spor 4km ritimli yürüyüşş

günüm güzeldii

Yaaaaa insan kıskanırda bu kadar belli eder mi bari içten içe kıskansalarmışşşş

ya hep denir kadının düşmanı gene kadın diye hasetlerinden çatlamışlar ne diceklerini şaşmışlar boşver canım bnm

salı menüsü

buda çarşamba menüsü içinnnn

pın up ın çarşamba menüsü

sbah elma

öğlen tavuklu burger

akşam döner

akşam sonrası badem

su içtim

vafers cım senin salı menün 3 boncuğu hakediyor

banucanın salı menüsüne gelince de

sabah ara yok öğle az peynir ekemek

koşturmacadan yiyemedim

ikindi bir dl su böreği

akşam bamya çorba güveç cacık 3 4 kaşık pilav

ara meyve su tamam spor yok
zaten nakavt oldum çünki

gelelim banucanın çarşamba menüsüne

sabah peynir ekmek

ara ayran

öğle 1 gevrek 1 kurabiye

ara 2 gevrek

akşam ban-mya çorbası 3 4 kaşık güveç 3 4 kaşık pilav

gece meyve su tamam

yürüyüş 1 saat

işte böyle hrs kolay gelsin... a e olun...

menü güzel valla sporda olsaydı 5 alırdın ama sana 4 boncuk veriyorum arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…