Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaarr yarın yine sette olucam geç biterse gelemeyebilirim ama cuma sabahı burdayım :)

çarşamba menüm, buraya yazarken farkettim hiçbi şey yememişim aslında :44:

sabah: elma
öğle: 1 kase çorba
ara: portakal
akşam: 3 tane peynirli krep
ara: meyveli yoğurt

suyumu içtim spor yok.. off artık spor yapmam lazım biri beni yerimden kaldırsın

evet canımmm

kahvaltı güzel ara öğüm yok öğlen güzel ara güzel saat 4 te yadiklerin nedir öylee:89:
sporsukaçamak yok
3 boncuk benden sana

dediğin yoğurdu deniycem

benim bu gün güzel geçti

sabahtan beri tavuk yedim ara öğün hep tavuk kaçamak hiç yok bugün
su tamama egzersiz yok

bu gün misafirlerim vardı sadece tatlı kurabiyeden bi ısırık aldım inanamıyorum kendime

onlar neler neler yedilerr

canım salı menüne 2 çarşambaya 4 veriyorum

buarada kilo kaybımı yzayım tartıldım bu sabah 59 olmuşummmmmmmm sonundaaaaaaaaaaaaa
(60/59/1/1.7%)
oldumu acep

pın up ın çarşamba menüsü

sbah elma

öğlen tavuklu burger

akşam döner

akşam sonrası badem

su içtim

kızıyorum amaaa spor nerde kuzu ya ara nerede ben kötü bi eşmym dinlemiosun hadi toparlan braz lütfen veremeyeceksin.hele bugünki menün fastfoot neredeyse sadece 2 bu menüye

buarada kilo kaybımı yzayım tartıldım bu sabah 59 olmuşummmmmmmm sonundaaaaaaaaaaaaa
(60/59/1/1.7%)
oldumu acep

çok güzel tebrik ederim bende 59ları bir görsemmmmmm

kilomuzu ne zaman söylüyoruzzzzz

ben bu sabah 76.1 çıktım o 100 gr niye orda kalmışsa ama beni yarınki kilomla listeye yazın

çok güzel tebrik ederim bende 59ları bir görsemmmmmm

kilomuzu ne zaman söylüyoruzzzzz

ben bu sabah 76.1 çıktım o 100 gr niye orda kalmışsa ama beni yarınki kilomla listeye yazın

Geçen hafta kaç kiloydun onu da yazarsan birde %sini hesap dersen eğer yarın saat 11e kadar yeni paylaşım yapmazsan bu kilonu yazarım ok

Yarın saat 11 de paylaşımlari bitirin lütfen 11 de paylaşım yapıcam bu arada % hesabını da yaparsanız iyi olur çünki ben onu beceremiyorum yanlış çıkabilir

***3. TAKIM 201. ETAP***

hatice_84 (54.8 / / / 0% )
samanyolu ( 65.8/ / /0%)
pinup ( 60.4 / / / 0%)
vafers (60/59/1/1.7%)
tgull ( 61 / / / 0% )
ali_ye ( 65 / / / 0%)
esraersoy(70.4 /69.3/1.1/ 1.56%)
lifegoeson ( 52.5 / / /0% )
06an (59 / / / 0%)
banucan1975 (88.5/ / / 0%)

Krakker(78/76.1/1.9/2.43%)
S.A(76.8/ / / 0%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (793.2/ / / %)
Nasıl olmuş kızlar

Son düzenleme:
esracım benım carsamba menum
sabah kfleks
ara 1avuc nohut
ogle kepeklı ekmek yagsız peynırlı tost
ara 1portakal
akşam kerevız yemegı yarım dılım ekmek bol salata
ara 1avuc leblebı dahada baska bısey yemedım
su tamam
spor yok oglusum hasta dış cıkartıyor huysuz grip ıshal uyumuyor dun uyumadık hıc .kızımda hasta oksur oksur içi cıktı yavrumun onlarla ugrastım uyuyncada hemen yattım

kreker arkadaşımın salı boncugunu bulamadım:26:
isimler cmrt Pazar pzrt Salı çrşm prşm toplam
S.A 4 4 4 4 4
tgull 5 5 3 4 3
esraersoy 4 4 4 5 4
hatice 3 3 4 4 2
banucan 2 4 5 2 4
06an 5 4 5 5 5
pinup 5 1 1 2
samanyolu 4 4 4 5 5
vafers 2 3 4 3 4
aliye 5 4 3 5
lifegoeson 4 3 4
kraker 3 5 4 2

Öncekile çok geçmiş olsun canım sana ben çarşamba günü için 4 veriyorum sadece spordan kırıyorum

Yarın saat 11 de paylaşımlari bitirin lütfen 11 de paylaşım yapıcam bu arada % hesabını da yaparsanız iyi olur çünki ben onu beceremiyorum yanlış çıkabilir

% nedir ben onu bile bilmiyorum:26:

benim tgulla verdiğim boncuklarımı soruyosun ben hergüne verdim diye hatırlıyorum

Son düzenleme:
Kraker bu bak bu sefer ben hesapladım
Verdiğin kilo1.9
Geçen haftaki kilon 78
%=1.9*100=190
%=190/78=2.43
2.43% sonuç bu canım yani bu şekilde hesap

% nedir ben onu bile bilmiyorum:26:

benim tgulla verdiğim boncuklarımı soruyosun ben hergüne verdim diye hatırlıyorum

krakercim sanırım aliye benim sana verdiğim boncuğu yani senin salı boncuğunu soruyor.ben kaç boncuk vermiştim ki salıya?hemen bakiiim.ooo hata yapmışım,kraker salı menüsünü çarşamba boncuklamış ve çarşambanın sanmışım. o salı boncuğu yani. çarşambayı şimdi boncuklicam.

iradeni kutlarım canım. egzersiz dışında herşey tamam. 4boncuk.

eline sağlık esracım. bu akşam bence herkes kilosunu söylesin listeyi hazır edelim derim. bu hafta birlikte yapalım da hata olma olasılığı olmasın bence.geçen haftada sorun olduya üst üste problem yaşamayalım diye düşünüyorum. kaptan esra ve diğer kızlar ne dersiniz?
bu arada esracım paylaşım yapacağın yeri falan baktın mı anladın mı nasıl yapıldığını? aklına takılan bişi varsa biz buradayken sor yardımcı olalım...

malesef 500 gr cık napalım hiç yoktan iyidir...

slm vafers menümüde paylaşayım

sabah 1 dl börek

ara yok

öğle 1 dl ekmek 2 dl peynir 2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

ara 1 türk kahvesi azıcık çikolata

akşam 3 4 kaşık pilav 1 karnıyarık 2 3 kaşık cacık

ara meyve olup böylece kapatırım inş...

su tamam spor tamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…