Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

pin up ın çarşamba menüsü

sabah müslili süt

ara elma

öğlen bir tabak çorba

ara yoğurt

akşam bir tabak çorba

su içtim fekat spor yok

Canım menün genel olarak güzel,spor ve su da tamam,ama kek,helva,sütlü tatlı olunca kaçamak için puan kırmak zorunda kaldım...
KRAKKER ÇARŞAMBA BONCUKLARI
[/COLOR]

ben cuma sabahı erkenden yazsam kilomuu

yarın sabah okula gidicem pazara gidicem kuaföre gidicem kaçta yazabilirim belli olmaz

krakercim perşembe akşam büyük ihtimalle kilo bildirimimizi yapacağım cuma sabaha kalma ihtimali çok küçük ki cuma sabahada kalsa saat 6.00da falan ancak olur. bence garantiye alalım sen yarın sabah tartıl yarın akşamda girince bildirirsin.yarın gece 11.00a kadar beklerim o saate kadar yapılan bildirimleri listeye ekler kalanını aynı yazaar paylaşırırm.tamam?

SAMANYOLU ÇARŞAMBA MENÜSÜ
SABAH 2 dilim ekmek,yumurta,salatalık,çay,çok az peynir
ARA 1 elma
ÖĞLEN balık,salata,1 dilim ekmek,ayran
ARA 2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
AKŞAM 1 dilim ekmek,ıspanak,yoğurt
GECE 1 portakal
45 dk yürüdüm,2 litre suyum da tamam...:79:

3. Takım
199. etapta listenizde yer alan 06an adlı üye, 201. etapta listenizde yok. Durumu nedir? Ayrıldı mı? Ara mı verdi?

kızlar cuma paylaşımında yine hata olmuş az önce baktım bizeyani kaptanımıza soru sormuşlar? kaptan cuma paylaşımını takip etmen gerekiyor...orada paylaşılıyor takımlara söylenecekler sorulacaklar....
bu arada geçen haftaki listede 06an yokmuş orada okuyunca farkettim.06an burada mı gitti mi yoksa?

Utanma canım diyetisyenin verdiği menüyü uyguluyorum,yoksa arkadaşlar bilir çok da iradeli değilim,ama 10 gün sonra kontrole gidicem rezil olmak istemiyorum
Regl dönemi hepimiz için zor geçiyor gerçektende...
Salı gününiçin kaçamak ve spordan puan kırmak zorundayım...:78:
KRAKKER SALI BONCUKLARI

tamam canım akşam yazarım sabah tartılmaya vakit bulurmuyum bilmem 1 haftadır tartılmıyorum

çok güzel aradaki 2 dilim ekmek gözüme çarptı ara için 2 dilim fazla değilmi öğün gibi olmuş

5 boncuk vereyim baree

bu arada yarın lapa yapmaktan vazgeçtim evde olmuycam için cumaya kaldı

Canım menüm öyle,diyetisyenin dediklerini yapıyorum,valla bende kilo vermek bir yana alıcam diye korkuyorımAma merak etme ekmeklerim çok küçük....

Allah allah en son grupta yapılan liste bu ama şimdi cuma paylaşımına baktım oradaki şu şekilde;
***3.TAKIM 201. ETAP***

Hatice_84(54.8/54.8/ 0 /0%)
Samanyolu(65.8/65.8/ 0 /0%)
Pinup(60.4/60.4/ 0 /0%)
Vafers(60 /59 / 1 /1.7%)
tgull(60.7/60 /0.7/1.15%)
ali_ye(65/65/ 0 /0%)
esraersoy(70.4/69.3/1.1/1.56%)
lifegoeson(52.5/52.5/0/0%)
banucan1975(88.5/88/0.5/0.57%)
Krakker(78/76.1/1.9/2.43%)yeni üye
S.A(76.2/79.5/-0.55/-0.72%)195.etapta ayrıldi geri döndü aldığı kilo 6ya bölündü

3.TAKIM TOPLAM KILO 793.2/788.06/5.14/0.64%)

burada doğru yazmışız ama oraya geçerken nasıl 06an silindi anlamadım.

kaptan ve yardımcısı okuyun buunu unutmayıın..

uufff valla kafam iyice karıştı. hatice en son bu şekilde düzenlemiş sonra başkada bizim takım sayfasında son hali yani toplam takım kilosu hesaplanmış hali falan yok..
cuma paylaşım sayfasında da bizim takımın bildirimi hesaplaması yapılmış biçimde var bu arada hesapta tamamen yanlış ve 06an de yok orada üstelik.acaba hesap doğruda 06an var gibi yapıldıda mı diyecem ama o da değil ne eski kiloların toplamı doğru ne yeni kiloların...sağolsun arkadaşımız esra gönüllü oldu bize kaptanlık yapmaya çalıştı ama bir kaç hafta üst üste hata böyle giderse kapatılacak takım...biz eğer bir takımsak bu iş sadece kaptana yardımcıya kalmamalı dediğim gibi eğer takımsak...yüzde hesaplamayıda,liste hazırlamayıda bildirim yapmayıda herkes bilmeli...Allah aşkına kaç kişi cuma zayıflama yarışmasının paylaşım sayfasına bakıyor ne var ne yok diye yada kurallarını karar defterini kaç kişi okudu?
aslında bilemiyorum da bu yazımı şimdi kaç kişi bakıp okuyacak yada bu yazı üstüne bu kararlar kuralarda ne diyip açıp okunulacak mı...

***3. TAKIM 202. ETAP***
hatice_84 (54.8 / / 0 / 0% )
samanyolu ( 65.8/ /0 /0%)
pinup ( 60.4 //0/ 0%)
vafers (59///%)
tgull ( 60 / / /% )
ali_ye ( 65 / / 0 / 0%)
esraersoy(69.3/// %)
lifegoeson ( 52.5 / / /0% )
06an (59/// 0%)
banucan1975 (88///%)
Krakker(76.1///%)
S.A( 79.5// /%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (/ / / %)

yeni listemiz işte burada...
esra eğer yarın aaa 12yi geçmiş yani bu gün girersen cuma paylaşım sayfasında püsküte 06an nin durumu ile ilgili geri bildirimde bulunmayı unutma.yada eğer esra girmezse kaptan yardımcısı lifegoes on sen kaptan yardımcısı olarak ilgilenirsin....

Son düzenleme:
06an listenin en başında ya da en sonunda olsa yanlıklıkla silinmiştir diyeceğim ama ortalarda bi yerde. nasıl silinmiş anlamadım ki? paylaşım sayfasında durumu bildiririm de, ne yapacağız şimdi? bi sonraki listeyi 06an geçen haftaki listede varmış gibi mi hazırlayacağız? ben cuma sabahı girer yeni listeyi kontrol ederim, ben giremezsem o anda kim varsa o kontrol etsin öyle paylaşım yapalım. tek kişi paylaşım yapınca hatalar olabiliyo.

Son düzenleme:
Kızlar ben yarın şehir dışına çıkıcam bunun için nete giremem ve paylaşım yapamam yardımcim olarak lifegoeson dan rica ediyorum şimdiki planlara göre pazar dönea biliriz ama belki uzar bildirmek istedim

tamam esracım ben hallederim, yarın öğleden sonraya kadar burda olurum. Bi de gece gelebilirim çünkü o arada buz patenine gidiyorum. cuma sabahı da kesin burdayım. İyi yolculuklar sana esracım

ah nurdancım ah ne yaptın yine sen... su yok spor yok adana dürüm var. ceza vermeyi sevmiyorum ama bu hafta hep böyle gittin o yüzden vermek zorundayım. yarın 3 lt su, 100 mekik ve kaçamaksız bi menü istiyorum. yapmazsan arttırıcam ona göree

şimdi ben de yazıcam sen yine bana ceza vericeksin heheh

salı günüm

sabah uyuyup öğleden sonra 3 buçukta uyandım. kahvaltı yok tahmin edersin ki.

öğle: bulgur pilavı, yoğurt
ara: yarım şekerpare
akşam: bamya, bulgur pilavı
ara: 1 tane cezerye
2.5 lt su. spor yok :26:

Günaydin kizlar 300 gram vermisim :| az oldu ama sporla dahada cok veririm. Kilom 79.2.
Hesaplayamiyorum ( telefondan girdim.

günaydınnnnn

sabah tartılamadım acele okul servisine zor yetiştik

az önce tartıldım 76.5
yağ oranı aynı gözüküyor ama haftaya artık sağlıklı sonucu alırım

tgullcum yaw ben hiç anlamıyorum böyle şeylerden

40 yaşından sonrada biraz zor anlarım heralde

ama elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışırım

o kadar karmaşık geliyoki yapabilene bravo diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…