Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

daha önce neye göre yapılıyodu bilmiyorum ama ben çekiliş yaptım da eşleştirdim

hatice_84 - pinup
samanyolu - 06an
vafers - ali_ye
tgull - banucan1975
esraersoy - S.A
lifegoeson - Krakker
Bu hafta umarım hepimiz için iyi geçer,toparlanmamız lazım,paylaşım da çok az olmuş bugün....
06an beraberiz bu hafta,birbirimize destek olup kilo veririz diye düşünüyorum....

Krakker canım bu hafta beraberiz. Ben bugünümü yazmıyorum çünkü çok kötü. Cumartesiden başlarız. Bu arada kendimi tanıtayım benim adım ipek. 19 yaşındayım. setlerde figüran olarak çalışıyorum ve bazen çok uzun sürdüğü için siteye giremiyorum.

Yarın yine sette olacağım ve geç biticek. O yüzden yarın yokum haberiniz olsun

selam kızlar hastalığımı oğluma bulaştırdım ben iyiyim şimdi de o hasta uzak durmaya çalıştım ama gelip gelip sarıldı inş hafif atlatır

samanyolu senin oğlun nasıl oldu canım

pinup yeni eşim nerdesin utanıyorum ben artık kilo verelim bu hafta

aliye selam canım hemen dünkü menümü yzayım
sabah 1 muz 5çilek 5i bir arada çay
arada 1 mercimek köfte
öğlen 1 smit 1ayran
arada çay
akşam biraz makarna sarımsaklı yoğurtlu biraz semizotu 2 parça ızgara tavuk
2lt su 45dk pilates

huhu.. benide alın aranıza kilomun en yakın olduğu grup siz gibime geldiniz.20 yaşındayım 1.71 boyunda 66 kiloyum.. daha önce 72 kiloydum yine burada kilo verdim ve şimdi 60 olmak istiyorum lütfen yardımcı olun

cumartesi menüm
sabah kızarmış çavdar ekmeği bir dilim,1 yumurtadan az yağda omlet,1KK peynir 5 zetin 2 ceviz 2 bardak çay
arada 1 elma
öğlen 1tabka semizotu bir tabak ıspanak yoğurtlu
arada türk kahvesi 5i bir yerde yarım muz biraz nohut
akşam bir tabak yoğurtlu semizotu
2litre su 1 şişe soda
spor yapamadım

Canım geçmiş olsun,inşaallah oğluşunda çabuk iyileşir.Ben dün okuldan almak zorunda kaldım,2 gündür öksürmekten uykusuz kaldı...dr allerji dedi,spreyler artırıldı,bugün daha iyi çok şükür...
Gerçekten bu hafta hepimiz toparlanalım,lafda kalmasın....

06an a duyurulur
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık,1 çay bardağı kefir
ARA elma
ÖĞLEN 6 kaşık kabak yemeği,yoğurt,salata,1 dilim ekmek
ARA 2 dilim ekmek,peynir,çay
AKŞAM çorba,4 köfte,ayran
GECE meyva
2 litre su içtim,40 dk yürüyüş yaptım....

vafers menüleri düzeltmişsin tebrik ederiim

cumartesi günüm, setteydim ordakileri yedim

sabah: 1 sade poğaça
öğle: pilav, çorba
akşam: patatesli sebzeli üstünde beşamel soslu bişey vardı adını bilmiyorum. yanında makarna.

2 lt su. 17 saat hiç oturmadım spordan sayılır mı?

merhabalar,
lifegoeson ellerine sağlık arkadaşım sorunsuz bir kilo bildirimimiz oldu uzuun uzun zamanlar sonra.(yanlış anlamayın aksilikler üstüste geldi yani bende güya tecrübeliyim ama hatalı yaptım sonyaptığım bildirimlerde bir iki defa).
bu arada lifegoesoncum cuma sabah gireceğini söylemiştin ama bir fırsat buldum ve girip baktım yardım etmeye çalıştım ama sana güvenmediğimden sorumsuzluk yapacağını düşündüğümden değil tabi, üst üste takım olarak paylaşımda hata yapma paylaşım yapamama gibi nedenlerden uyarı mesajlarında çok çıktı ismimiz olası bir aksiliğe karşı elimdeki fırsatı değerlendirip bişi varsa yardım edim diye girdim zaten sağol geldin geldiğini görüncede hiiç aklım kalmadan gittim. tekrar ellerine emeğine sağlık...
bu arada banucan ile eşleşmişiz fakat bu hafta çok yoğun olacağım paylaşımda eşmin menüsünü takipte zorlanacağım için banu yu da zorda bırakmim.bu haftalık ben pasif katilim takıma günegün paylaşım yapamasamda arada uğrarım cuma kilo da bildiririm.zaten sadece spor yapıyorum şu sıra diyete biraz ara verdim ama çok uzun değil onun için bir daha girdi çıktı yapmayla uğraşmamak adına az bi süre idare edin beni olur mu?

tgull cüm slm seninle eişz bu hafta

menümü paylaşayım banucan

cmt si menüsü

sabah yarım poça

öğle 5 6 kaşık pilav ayran 3 4 kaşık irmik helvası

ara piknikteydik 4 5 köfte közlenmiş patlıcan biber
liğt kola 4 5 küçük sucuk

sonra başka birşey yemedim sadece türk kahvesi

a e olun arkadaşlar...

cnm teşekkür ederimmm umrım dediğin gibi kiloların bol kaybolduğu bi hafta yaşarız

Bu hafta umarım hepimiz için iyi geçer,toparlanmamız lazım,paylaşım da çok az olmuş bugün....
06an beraberiz bu hafta,birbirimize destek olup kilo veririz diye düşünüyorum....

inş canmmmm ya 28 gün kaldı nişanlımın gelmesine dört haftada kilolarımdan kurtulmam lazım
bu arada ben ankaradan ayşe nişanlıyım düğün öncesi dahada önemliisi nişanlm askerden gelecek ona sürpriz yapmak istiyorum ama başarırırm inş:44: neyse bu arada genelde eşlerime uğurlu gelirim darısı başına

oooo süpersin yaaa başlangıca bayıldımmm ve tamı tamınaaa 5 fazlasıyla hakediosun...ben bu haftaya kötü baaşladım sanırım
sabah 2adet kurabiye çay
öğlen sahanda az yağlı ve peynirli yumurta 1adet ne 2 dilim ekmek çay
ara beyaz leblebi 1avuç
akşam erişte çorbası
su 6 bardak
spor tempolu 45 dk

bana güvenmemen gibi bi şeyi hiç düşünmemiştim ki, tek kişi yapınca hatalar olabiliyo iyi ki sen de vardın da hatasız bi bildirim yaptık.
bu hafta takip edemeyeceksen banucanı da ben yorumlarım sorun olmaz.

2 gündür takımı motive edici bi şeyler düşünüyorum ama hiçbi şey gelmiyo aklıma. önce kendimi motive etmem gerek çünkü. 3 gün önce dar bi pantolon giymiştim. kız kardeşim bana bakıp "abla patlıycak gibi duruyosun" dedi. bugün settekiler göbeğime vurup durdu. şakayla karışık yapıyolar ben de gülüyorum ama belli etmesem de çok kırılıyorum ve motivasyonum iyice düşüyo.

eşim nerdesin neden boncuklamıyorsun:2:
çok hastayım boğazım acıyor burnum tıkalı alerjik sanırsam hemen ilaçlarımı içtim yeşilçay içtim ballı ama ayyy boğazım gıcıklanıyor çok kötüüüüüü:84::84::2::2::2:

eşin benim galiba gecmıse bakamadımda bı ara gormustum spordan kırdım
canım ben daha önceden yazmıstım görmemişsindir. persembe gunu dügün için memlekete gıttım bugun yanı bıraz once donduk. yoruldum artık yemeklerde karısık oldu kacamak dolu ama az az yedım spor yok ama bol bol oynadım gıyın soyun bı salona bır annemlere cocugu bıraktıgım ıcın kosturdum durdum.kılo almısım dıye korkarken bıraz daha vermısım cok sevındım ayyy yazamıyorum bu arada gecmıs olsun

merhaba banucan,
ben kaptan yardımcısı lifegoeson arkadaşa bildirdim bu hafta yoğun olacağım ve sana eşlik etmekte ve menümü paylaşmakta problem yaşayabilirim o yüzden bu hafta pasif katılacağım aktif olamayacağım.menülerin konusunda lifegoeson sana yardımcı olacağını söyledi .şimdi haftasonu evdeyken menünü boncuklayayım,hafta içi yardımcı olurlar ;
sabah öğlen ve 1ara var sadece ana ve ara öğünler tamamlanmamış.su ve spor yok. yediklerin miktar olarak az ama ağır şeyler. poğaça,pilav,iirmik helvası,köfte,lightda olsa kola,sucuk...miktar olarak az olsa dahi diyet döneminde hepsinin bir günde yenilmesi olmamış bence. kilo almamanı sağlayabilirsin bu şekilde ama amaç vermekse bence yasaklardan az az yemek yerine sebze,haşlama,meyve türünden doyana kadar ye. ammaaa şöle bişi var bu senin cumartesi menün ve pikniğe gitmişsin haftasonları ve piknik gezme gibi eğlenceler genelde kilo aldırır ama hem eğlenceli bişiler yapmış hemde kendini sınırlayabilmişsin bu açıdan tebrik ederim ve akşam yemeyerekde biraz dengelemişsin. haftasonu menüsü olarak güzel tabi hafta içi eminim sebzeler, haşlamalar, salatalar yoğunlukta ve suyun sporun bol olur...benden sana cumartesi menün için 2boncuk
hafta içi fırsat buldukça girip başkası boncuklasada sana bakacağım iyi kilo vermeler son olarak su ya dikkat diyorum az yesende spor yapsanda su içmedikçe yağlar gitmeez çünkü yaktığın yağ içtiğin fazla su ile dışarı atılacak unutma...su su su iç iç iç....

saol aliyecim nihayet geldin
hemen menümü yazayım sen yazmamışsın ama nasıl boncuklayacam
benim pazar menüm sabah 1 dilim az yağlı yumurtalı ekmek 1 KK peynir 4 zeytin salatalık ceviz çay
arada 1 elma yeşil çay
öğlende bol maydonozlu mercimek çorbası
arada yarım portakal biraz beyaz nohut
akşam bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
2 ltr su hastayım spor yapamadım:2::2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…