Bu hafta umarım hepimiz için iyi geçer,toparlanmamız lazım,paylaşım da çok az olmuş bugün....daha önce neye göre yapılıyodu bilmiyorum ama ben çekiliş yaptım da eşleştirdim
hatice_84 - pinup
samanyolu - 06an
vafers - ali_ye
tgull - banucan1975
esraersoy - S.A
lifegoeson - Krakker
selam kızlar hastalığımı oğluma bulaştırdım ben iyiyim şimdi de o hasta uzak durmaya çalıştım ama gelip gelip sarıldı inş hafif atlatır
samanyolu senin oğlun nasıl oldu canım
pinup yeni eşim nerdesin utanıyorum ben artık kilo verelim bu hafta
Bu hafta herkeste bi moral bozukluğu vardı doğru düzgün kilo veremedik. buna rağmen en çok kilo veren samanyolu ve 06an tebrik ederim.
eksilerde olan pinup, vafers ve bana 1 haftalık ceza verin ki aklımız başımıza gelsin.
haftaya hiçbirimizi böyle istemiyorum herkes eenn az 0.5 vericek. hepinizi çok seviyorum, suyunuz ve sporunuz bol olsun hoşçakalın :79:
Bu hafta umarım hepimiz için iyi geçer,toparlanmamız lazım,paylaşım da çok az olmuş bugün....
06an beraberiz bu hafta,birbirimize destek olup kilo veririz diye düşünüyorum....
06an a duyurulur
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık,1 çay bardağı kefir
ARA elma
ÖĞLEN 6 kaşık kabak yemeği,yoğurt,salata,1 dilim ekmek
ARA 2 dilim ekmek,peynir,çay
AKŞAM çorba,4 köfte,ayran
GECE meyva
2 litre su içtim,40 dk yürüyüş yaptım....
merhabalar,
lifegoeson ellerine sağlık arkadaşım sorunsuz bir kilo bildirimimiz oldu uzuun uzun zamanlar sonra.(yanlış anlamayın aksilikler üstüste geldi yani bende güya tecrübeliyim ama hatalı yaptım sonyaptığım bildirimlerde bir iki defa).
bu arada lifegoesoncum cuma sabah gireceğini söylemiştin ama bir fırsat buldum ve girip baktım yardım etmeye çalıştım ama sana güvenmediğimden sorumsuzluk yapacağını düşündüğümden değil tabi, üst üste takım olarak paylaşımda hata yapma paylaşım yapamama gibi nedenlerden uyarı mesajlarında çok çıktı ismimiz olası bir aksiliğe karşı elimdeki fırsatı değerlendirip bişi varsa yardım edim diye girdim zaten sağol geldin geldiğini görüncede hiiç aklım kalmadan gittim. tekrar ellerine emeğine sağlık...
bu arada banucan ile eşleşmişiz fakat bu hafta çok yoğun olacağım paylaşımda eşmin menüsünü takipte zorlanacağım için banu yu da zorda bırakmim.bu haftalık ben pasif katilim takıma günegün paylaşım yapamasamda arada uğrarım cuma kilo da bildiririm.zaten sadece spor yapıyorum şu sıra diyete biraz ara verdim ama çok uzun değil onun için bir daha girdi çıktı yapmayla uğraşmamak adına az bi süre idare edin beni olur mu?
eşin benim galiba gecmıse bakamadımda bı ara gormustumcumartesi menüm
sabah kızarmış çavdar ekmeği bir dilim,1 yumurtadan az yağda omlet,1KK peynir 5 zetin 2 ceviz 2 bardak çay
arada 1 elma
öğlen 1tabka semizotu bir tabak ıspanak yoğurtlu
arada türk kahvesi 5i bir yerde yarım muz biraz nohut
akşam bir tabak yoğurtlu semizotu
2litre su 1 şişe soda
spor yapamadım
canım ben daha önceden yazmıstım görmemişsindir. persembe gunu dügün için memlekete gıttım bugun yanı bıraz once donduk. yoruldum artık yemeklerde karısık oldu kacamak dolu ama az az yedımeşim nerdesin neden boncuklamıyorsun:2:
çok hastayım boğazım acıyor burnum tıkalı alerjik sanırsam hemen ilaçlarımı içtim yeşilçay içtim ballı ama ayyy boğazım gıcıklanıyor çok kötüüüüüü:84::84::2::2::2:
tgull cüm slm seninle eişz bu hafta
menümü paylaşayım banucan
cmt si menüsü
sabah yarım poça
öğle 5 6 kaşık pilav ayran 3 4 kaşık irmik helvası
ara piknikteydik 4 5 köfte közlenmiş patlıcan biber
liğt kola 4 5 küçük sucuk
sonra başka birşey yemedim sadece türk kahvesi
a e olun arkadaşlar...
eşin benim galiba gecmıse bakamadımda bı ara gormustumspordan kırdım
canım ben daha önceden yazmıstım görmemişsindir. persembe gunu dügün için memlekete gıttım bugun yanı bıraz once donduk. yoruldum artık yemeklerde karısık oldu kacamak dolu ama az az yedımspor yok ama bol bol oynadım gıyın soyun bı salona bır annemlere cocugu bıraktıgım ıcın kosturdum durdum .kılo almısım dıye korkarken bıraz daha vermısım cok sevındım ayyy yazamıyorum bu arada gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?