saol aliyecim nihayet geldin
hemen menümü yazayım sen yazmamışsın ama nasıl boncuklayacam
benim pazar menüm sabah 1 dilim az yağlı yumurtalı ekmek 1 KK peynir 4 zeytin salatalık ceviz çay
arada 1 elma yeşil çay
öğlende bol maydonozlu mercimek çorbası
arada yarım portakal biraz beyaz nohut
akşam bir tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
2 ltr su hastayım spor yapamadım:2::2::2::2::2:
inş canmmmm ya 28 gün kaldı nişanlımın gelmesine dört haftada kilolarımdan kurtulmam lazım
bu arada ben ankaradan ayşe nişanlıyım düğün öncesi dahada önemliisi nişanlm askerden gelecek ona sürpriz yapmak istiyorum ama başarırırm inş:44: neyse bu arada genelde eşlerime uğurlu gelirim darısı başına
Senin de menün güzel canım sadece suyun biraz az olmuş...oooo süpersin yaaa başlangıca bayıldımmmve tamı tamınaaa 5 fazlasıyla hakediosun ...ben bu haftaya kötü baaşladım sanırım
sabah 2adet kurabiye çay
öğlen sahanda az yağlı ve peynirli yumurta 1adet ne 2 dilim ekmek çay
ara beyaz leblebi 1avuç
akşam erişte çorbası
su 6 bardak
spor tempolu 45 dk
Umarım bana da şans getirirsin arkadaşımNişanlının dönmesine çok az kalmış, Allah kavuştursun...
SAMANYOLU PAZAR MENÜSÜ
SABAH 2 dilim ekmek,peynir,salata,1 çay bardağı kefir(geç bir kahvaltı oldu)
ÖĞLEN 3 tane küçük kurabiye,şekersiz neskafe (okul toplantısındaydım)
ARA tost,çay
AKŞAM 5 tane etsiz çiğ köfte,yeşillik,çay
GECE elma
2 litre su,45 dk yürüyüş....
cuma ve cumartesi bende bılmıyorum ne yedıgımı:44: 2şer boncukluktur herhalde:90:bugun ku menumde sabah 4dılım sucuk 2zeytın 1tane yuvarlak ekmek 2bardak cay
ara 5cubuk kraker
ogle elma portakal(yolculuk yaptıgımız için bisey yıyemedım
aksam dürüm ayran 1tane lokum
ara meyve
su tamam
spor yok cok yorgunum
senı boncuklayayım vafers in pazar boncugu
verdım
arada tost sırıtmış ama küçük yağsız masum bi tost olduğunu varsayarak5 veriyorum şekerim
benm pazar menüme gelince
sabah yarım poaca cay
ara leblebi
öğlen supangle bi porsiyon
ara elma
akşam corba ve azıcık patlıcan yemeği
su tamam spor 100 mekik yarım saat yürüyüş
aliyeee nerdesin bebekli hatun bukadar gezermi yahu
hemen menümü yazayım sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek dometesli yumurta peynir zeytin çay salatalık
arada 3 kayısı 2 ceviz
50 dk pilates
öğlen bir simit bir ayran
arada 4 kepekli üzümlü bisküvi çay türk kahvesi
akşam bir tabak ıspanak bir tavuk butu küçük yarım sigara böreği
2 ltre su
merhaba banucan,
ben kaptan yardımcısı lifegoeson arkadaşa bildirdim bu hafta yoğun olacağım ve sana eşlik etmekte ve menümü paylaşmakta problem yaşayabilirim o yüzden bu hafta pasif katılacağım aktif olamayacağım.menülerin konusunda lifegoeson sana yardımcı olacağını söyledi .şimdi haftasonu evdeyken menünü boncuklayayım,hafta içi yardımcı olurlar ;
sabah öğlen ve 1ara var sadece ana ve ara öğünler tamamlanmamış.su ve spor yok. yediklerin miktar olarak az ama ağır şeyler. poğaça,pilav,iirmik helvası,köfte,lightda olsa kola,sucuk...miktar olarak az olsa dahi diyet döneminde hepsinin bir günde yenilmesi olmamış bence. kilo almamanı sağlayabilirsin bu şekilde ama amaç vermekse bence yasaklardan az az yemek yerine sebze,haşlama,meyve türünden doyana kadar ye. ammaaa şöle bişi var bu senin cumartesi menün ve pikniğe gitmişsin haftasonları ve piknik gezme gibi eğlenceler genelde kilo aldırır ama hem eğlenceli bişiler yapmış hemde kendini sınırlayabilmişsin bu açıdan tebrik ederim ve akşam yemeyerekde biraz dengelemişsin. haftasonu menüsü olarak güzel tabi hafta içi eminim sebzeler, haşlamalar, salatalar yoğunlukta ve suyun sporun bol olur...benden sana cumartesi menün için 2boncuk
hafta içi fırsat buldukça girip başkası boncuklasada sana bakacağım iyi kilo vermeler son olarak su ya dikkat diyorum az yesende spor yapsanda su içmedikçe yağlar gitmeez çünkü yaktığın yağ içtiğin fazla su ile dışarı atılacak unutma...su su su iç iç iç....
kız ne gezmesi canım cıkıyor temızlık yapıyorum büyük temizlikvaliz yerlestır topla çamaşır , temızlık sil süpür bırde üstüne bulaşık makınası pis suyunu mutfaga verdiii ohhh mis gibi iş cıktı asıtle tıkanıklıgı actılar bende yerlerı sıleyım dedım sular asıtlıymıs ellerım yandı yara oldu ellerim titiriyor yorgunluktan benden sana 5 boncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?