bugün en kötü cezayı hakettm eşimdeli gibi yedimde yedim
sabah küçük bi sandvçh çay
öğlen kaşarlı pide
ara yine kaşalı pide azck
akşam arnavut ciğeri 2dlm ekmek
su tamam spor yokpişmanımmm ne ceza versen kabulümmm
AAA dün giremedim neler olmuş,Haticem en kısa zamanda dön aramız,ne oluyor takımımıza böylegünaydın kızlar tablet pcim bozuldu evde bir de masaüstü bilgisayar var ama o odada internete girmem pek mümkün olmuyor oğlanla her tarafı dağıtıyor yeni bir bilgisayar alana kadar pek giremeyeceğim cuma sabah kimse uyanmadan girer kilomu bildiririm beni affedin
Canım çok geçmiş olsun,çok şükür bir yerin kırılmamış...İyice dinlen,izinli misin?Kızlar merhaba.. Naasılsınız bakalım.. ben hiç iyi değilim.. 2 gün önce iş yerinin kantininde terasta düştüm. Belimde kocaman bi morartı var dün den beri hastanedeydim.. Kendimi 80 yaşında hissediyorum desem yeridir. çok ağrım var
Canım allah kabul etsin,bizim için de dua et..:79:Allah kolaylık versin....kızlar yarın belki yazamam ben 23nısanla 30 u arası yokum umreye gidiyorum 8gunlugune gerı donmek üzere ayrıldı yazarmısınız haftaya pazar yazmaya calısırım hakkınızı helal edın öptmm herkezi:79:kılom aynı 64
***3. TAKIM 203. ETAP***
hatice_84 (54.7 / / / % )
samanyolu ( 65.8///%)
pinup ( 61.4 /// %)
vafers (60///%)
tgull ( 60 /59.9/0.1/0.17% )
ali_ye ( 64.5 / / / %)
esraersoy(69.3///%)
lifegoeson ( 53.5 / / /% )
06an (58.1///%)
banucan1975 (88///%)
Krakker(75.7/ // %)
S.A( 79.2/ / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (789.2// / %)
kızlar yeni listemiz...
yarın yine doktorlardayım ben. ve girip paylaşım yapma ihtimalim çok düşük ama fırsatım olursa tabi yardımcı olmaya çalışıcam. siz herşeye karşı kilolarınızı yüzdelerini hesaplayarak listeye ekleyin...
sizden kastım kaptan,yardımcı,tecrübeli,eskiler falan değil herkes listede ismi olan herkes tüm takım...
ben şimdiden nolur nolmaz sabah tartıldım kilomu yazim yarın sabahta tartılıcam fırsat bulursam güncellerim bulamazsam böyle geçer kayda.
dün akşam yaptığım bu paylaşımı okuyup rica ettiğim gibi kilosunu listeye ekleyen arkadaşlara duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
dün de bahsettiğim gibi bu gün hastanedeydim okula hastane evrakımı vermek için gittiğimde bildirim yapılmışmı diye girdim ve bırakın bildirim yapılması listeye bile eklenilmemişti çoğunun kilosu...gerçekten son anda paylaşım sayfasına bildirim yapacağımı biraz beklemelerini rica ettim. bağlantıdada sorun vardı ne kadar uğraştım anlatamam bildirimi yapana kadar. son anda yetiştirdim. hastaneden sonra okula gitmesem, yada benimde bir sürü işim vardı bildirim yapılmış mı diye bakmak yerine işlerimi biran önce halledip eve gelmeyi tercih etseydim şimdi takım diskalifiye olmuştu.
bu konuda ne kadar sizlere yazı yazdım valla hatırlamıyorum ammaa bu durum gerçekten çok üzücü ve bu bildirim yapma işini benden başkasının ciddiye almadığını düşünmeye başladım...esra kaptanlığa aday oldu 1hafta bildirimi yaptı ortalıkta yok.lifegoeson kaptan yardımcısı sağolsun geçen hafta bildirim yaptı bu hafta ortada yok bildirim yapmayada gelmedi dün akşam girip gelemeyeceğine dair açıklamada da bulunmadı. sizce nereye kadar bu şekilde gidilebilir?
canım gerçekten bu takıma gerçekten kaptanlık yapabilecek ve ilgilenicek biri gerek dediğin gibi çokk problem yaşıyoruz
ve birine açıkça söylenmediği taktirde kimse üzerine alınmıyor
şu an sayımız nedir acaba?baktım tam 12
nasıl yapılması gerek bilmiyorum ama bende dahil kurallara uymayan direk diskalifiye edilsin ve yeni gelenlerden elbet sorumluluk alacak biri çıkar hatta sanırım eski kaptan sılagülmüydü yer açıldığında aramıza dönücek olan?
uyarıları dikkate almayan ve sorumluluklarını yerine getrmeyeni direk diskalifiye edelim ama kimse yanlış anlmasın bu bende olsam böle olsun
kesinlikle katılıyorum. kurallar söylenmeli ve uymayanlar sonucuna katlanmalı küsmece darılmaca olmamalı...evet eski kaptan sılagüldü ve gerçekten çok iyi bir kaptandı çağıralım onu...
bence herkes perşembeden paylaşsa kilosunu sorun olmaz nolur bide perşembeden perşembeye tartılırız.cumayı nede bekliyeceğiz 1 günde mucizemi olcak
hyrlısı genede ben herşeye uymaya hazırım...
yeni eşleştirmede yapılmadı sanırım.
Bence de bundan sonra perşembe sabahı tartılalım.
yeni eşleştirmeyi yapayım.
krakker - banucan
S_A - Ali_ye
esraersoy - hatice
Tgull - 06an
vafers - lifegoeson
samanyolu - pinup
tablomuz pinup'tan
canım bu hafta tablo takibi yapmam zor biraz yoğun seyehatlerim var başka birine ver olur mu?
canım bu hafta tablo takibi yapmam zor biraz yoğun seyehatlerim var başka birine ver olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?