Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar kilom aynı daha bilgisayar da alamadım iş yerinden zor girdim şimdi biraz ara versem beni geri dönmek üzere ayrıldı yazar mısınız 2 hafta izin istiyorum sizden diyet falan kalmadı biraz kendimi toparlamam gerek

***3. TAKIM 203. ETAP***
hatice_84 (54.7) geri dönmek üzere ayrıldı.
samanyolu ( 65.8/65,8/0/0%)
pinup ( 61.4 /60/1.4/ %2.28)
vafers (60/60/0/0%)
tgull ( 60 /59.9/0.1/0.17% )
ali_ye ( 64.5 / 64,5/ 0/0 %)
esraersoy(69.3) geri dönmek üzere ayrıldı
lifegoeson ( 53.5 /53,5 / 0/0% )
06an (58.1/58,1/0/0%)
banucan1975 (88/87.5/0.5/%0.57)
Krakker(75.7/ 75,7/0/ 0%)
S.A( 79.2/ 79,2/ 0/ 0%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (665,2/664,2/ 1/ 0,15%)

Krakercim sağol.. düştüğüm yer yüksek değildi ama sırtımı kapının açıldığı yere vurdum yani o yerde ki metal şeye. ağrılar çok ya çekilmiyor (

06an PERŞEMBE BONCUKLARI
Bu ne ya,insan bu kadar şeyi yalnız yer mi,takım arkadaşını da çağırmaz mı?Sana 2 boncuk verebiliyorum ancak

Kızlar giremediğim için üzgünüm akşamdan beri oğlum çok ateşliydi,eve daha yeni geldik,faranjit,sinüzit ve astım hepsi birarada...Kilom aynı yazılmış,sanırım değişmedi,tartılamadım bile...Zaten malum döneme yaklaştım.Pazartesi diyetisyende kontrolüm var,bakalım neler olmuş görücez...:78:

sAMANYOLU PERŞEMBE MENÜSÜ

SABAH 1 bardak kefir
ARA elma
ÖĞLEN 1 simit,peynir,salata
ARA kabak tatlısı:78:
AKŞAM 1 kase çorba ve salata
GECE hurma
1 saat yürüyüş,2 litre su

AAA dün giremedim neler olmuş,Haticem en kısa zamanda dön aramız,ne oluyor takımımıza böyle
iyice gevşedik,paylaşım da azaldı....
Canım çok geçmiş olsun,çok şükür bir yerin kırılmamış...İyice dinlen,izinli misin?
Canım allah kabul etsin,bizim için de dua et..:79:Allah kolaylık versin....

cuma menüm
sabah bir kase k flaks
50 dk pilates
arada 1 elma 2 hurma
öğlen simit ayran
arada çay yulaflı bbisküvi
akşam bir kase çorba 1 tabak pırasa salata 1 parça tavuk haşlama
son olarak süt veya meyve yerim.
1lt su 2olmaz taş çatlasa 1,5lt

dün akşam yaptığım bu paylaşımı okuyup rica ettiğim gibi kilosunu listeye ekleyen arkadaşlara duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
dün de bahsettiğim gibi bu gün hastanedeydim okula hastane evrakımı vermek için gittiğimde bildirim yapılmışmı diye girdim ve bırakın bildirim yapılması listeye bile eklenilmemişti çoğunun kilosu...gerçekten son anda paylaşım sayfasına bildirim yapacağımı biraz beklemelerini rica ettim. bağlantıdada sorun vardı ne kadar uğraştım anlatamam bildirimi yapana kadar. son anda yetiştirdim. hastaneden sonra okula gitmesem, yada benimde bir sürü işim vardı bildirim yapılmış mı diye bakmak yerine işlerimi biran önce halledip eve gelmeyi tercih etseydim şimdi takım diskalifiye olmuştu.
bu konuda ne kadar sizlere yazı yazdım valla hatırlamıyorum ammaa bu durum gerçekten çok üzücü ve bu bildirim yapma işini benden başkasının ciddiye almadığını düşünmeye başladım...esra kaptanlığa aday oldu 1hafta bildirimi yaptı ortalıkta yok.lifegoeson kaptan yardımcısı sağolsun geçen hafta bildirim yaptı bu hafta ortada yok bildirim yapmayada gelmedi dün akşam girip gelemeyeceğine dair açıklamada da bulunmadı. sizce nereye kadar bu şekilde gidilebilir?

canım gerçekten bu takıma gerçekten kaptanlık yapabilecek ve ilgilenicek biri gerek dediğin gibi çokk problem yaşıyoruz

ve birine açıkça söylenmediği taktirde kimse üzerine alınmıyor

şu an sayımız nedir acaba?baktım tam 12

nasıl yapılması gerek bilmiyorum ama bende dahil kurallara uymayan direk diskalifiye edilsin ve yeni gelenlerden elbet sorumluluk alacak biri çıkar hatta sanırım eski kaptan sılagülmüydü yer açıldığında aramıza dönücek olan?

uyarıları dikkate almayan ve sorumluluklarını yerine getrmeyeni direk diskalifiye edelim ama kimse yanlış anlmasın bu bende olsam böle olsun

kesinlikle katılıyorum. kurallar söylenmeli ve uymayanlar sonucuna katlanmalı küsmece darılmaca olmamalı...evet eski kaptan sılagüldü ve gerçekten çok iyi bir kaptandı çağıralım onu...

kesinlikle katılıyorum. kurallar söylenmeli ve uymayanlar sonucuna katlanmalı küsmece darılmaca olmamalı...evet eski kaptan sılagüldü ve gerçekten çok iyi bir kaptandı çağıralım onu...

tgullcüm haklısın valla ama benim vicdanım rahat
geceden girdim ve yaptım paylaşımımı ben ce herkes perşembeden paylaşsa kilosunu sorun olmaz nolur bide perşembeden perşembeye tartılırız.cumayı nede bekliyeceğiz 1 günde mucizemi olcak
hyrlısı genede ben herşeye uymaya hazırım...

gelelim cuma menüme

sabah 2/3 simit
ara 1 gevrek
öğle yoğurt çorbası ıspanak
ara yok
akşam ıspanak
ara 1 kase puding...

su ve spor tamam...yeni eşleştirmede yapılmadı sanırım.

a e olun .

Şu anda ne deseniz haklısınız. Benim modemim bozuldu ve kaç gündür hiçbir şekilde internete giremiyorum. Cuma günü bi bilgisayar bulayım diye kudurdum ama maalesef bulamadım. Esra da pazar gününe kadar gelemeyeceğini söylemişti benim kesinlikle burda olmam gerekiyodu ama internet çalışmadığı için elim kolum bağlandı. İnternet cafe de yok buralarda. Tgull, hatice yada başka biri ilgilenir diye dua ettim ama onların da işi varmış çok zor durumda kalmışız. Ben buraya girmeyi ihmal etmezdim hatta özellikle cuma günleri sete gitmiyorum sırf burası aksamasın diye. Unutmam gibi bi durum yok her zaman aklımdasınız, ağzıma her yemek atışımda aklımdasınız zaten. Su içerken bile takımı düşünerek içiyorum artık. Bizim takımda bikaç haftadır bi uğursuzluk var hem bildirim konusunda hem morallerimiz açısından. Düzelmemiz için ne yapmamız gerek bilmiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Tekrar tekrar özür dilerim.

Bence de bundan sonra perşembe sabahı tartılalım.

yeni eşleştirmeyi yapayım.

krakker - banucan
S_A - Ali_ye
esraersoy - hatice
Tgull - 06an
vafers - lifegoeson
samanyolu - pinup

tablomuz pinup'tan

Bence de bundan sonra perşembe sabahı tartılalım.

yeni eşleştirmeyi yapayım.

krakker - banucan
S_A - Ali_ye
esraersoy - hatice
Tgull - 06an
vafers - lifegoeson
samanyolu - pinup

tablomuz pinup'tan

canım bu hafta tablo takibi yapmam zor biraz yoğun seyehatlerim var başka birine ver olur mu?

canım bu hafta tablo takibi yapmam zor biraz yoğun seyehatlerim var başka birine ver olur mu?

Canım bu hafta beraberiz,umarım güzel bir hafta olur ikimiz için de....
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 2 ince dilim ekmek,peynir,domates,1 çay bardağı kefir
ARA kahve
ÖĞLEN izmir köfte,2 kaşık yoğurt,salata
ARA 2 dilim ekmek,peynir,domates
AKŞAM ıspanak,2 kaşık yoğurt,salata
GECE büsküvi yedim herşeyi mahvettim
45 dk yürüyüş yaptım,2 litre su tamam.

Son düzenleme:
lifegoeson cumartesi

Sabah: tost
Ara: 1 avuç ceviz, bi de kısır yapıyodum tadına bakmak için 2 kaşık yedim
Öğle: Kısır ve marul
Ara: Elmalı tatlı
Akşam: Salata

su tamam, spor yok

iyi akşamlar

önce menümü yazayım

CUMARTESİ MENÜSÜ

sabah

2 dilim krem peynirli kepek ekmeği 2 zeytin çay

ara
nescafe ,2 kepekli bisküvi

öğle
1 ince dilim börek,çay

ara yok fırsat olmadı

akşam 1 yumurta ,limonlu havuç

ara çay, leblebi

ay suyu yazmayı unutuyorum hep

her gün en az 2 litre içiyorum

buranın sayesinde su içmeye çok alıştım

bi kere de 500 mllik suyu bitiriyorum ,hayret ettim kendime

Son düzenleme:
Kızlar biliyomusunuz oğluşum o kdar hasta haliyle 23 nisan gösterisine hazırlandı,herşey çok güzeldi, sabah 5 te ateşler içinde uyandı .provalrı 3 gün dışarda montlarını çıkarıp yapmışlardı

bir ilaç bombardımını yaptım çocuğa 7.30 ta ayağa kalktı ateşi düştü okula gitçem diye tututdu apar topar hazırlandık gittik

saçlar jölendi ,sahne kostümü giyildi

rick martin görse kıskanıdı yani

oğlışum çok güzel bir performans sergiledi gözüm ondan başka hiç bir çocuğu görmedi:82:

Allahım herkezin çocuuğuna sağlık sıhhat versin

çok güzel duygulardı yaaaa

sevinçten gururdan ağlamak çok güzel bişey

satrançtaki başarılarından dolayı belediye başkanı oğluma ödül olark altın taktı
altına bakıp bakıp ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…