***3. TAKIM 203. ETAP***
hatice_84 (54.7) geri dönmek üzere ayrıldı.
samanyolu ( 65.8/65,8/0/0%)
pinup ( 61.4 /60/1.4/ %2.28)
vafers (60/60/0/0%)
tgull ( 60 /59.9/0.1/0.17% )
ali_ye ( 64.5 / 64,5/ 0/0 %)
esraersoy(69.3) geri dönmek üzere ayrıldı
lifegoeson ( 53.5 /53,5 / 0/0% )
06an (58.1/58,1/0/0%)
banucan1975 (88/87.5/0.5/%0.57)
Krakker(75.7/ 75,7/0/ 0%)
S.A( 79.2/ 79,2/ 0/ 0%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (665,2/664,2/ 1/ 0,15%)
selam kızlar
kimseler yok gebne
ben ancak eve geldim
sabah tartıldım 75.5
yarın sabah tartılıcam
fırsat bulursam saat 12.30 da yarım saatliğine evde olucam yeni kilomu yazarım
lifegoeson cumartesi
Sabah: tost
Ara: 1 avuç ceviz, bi de kısır yapıyodum tadına bakmak için 2 kaşık yedim
Öğle: Kısır ve marul
Ara: Elmalı tatlı
Akşam: Salata
su tamam, spor yok
Slm kızlar ben döndüm düğün için gittim cenaze de çıktı onun için bir hafta gecikmeli geldim ama çok hastayım yatıyorum haftaya da eşimle tatile çıkıcaz en iyisi ben bi süre girmiyim devamli gir çık olmasın benim yerime bir başkasını da alabilirsiniz sorun değil çünki benim içimde öyle bir his varki bu ay bebeğim geliçek gibi
merhaba kızlar,
iyi hafta sonları...
vafers hislerime tercuman olup açıklamalar yapmış teşekkür ederim vafers.
ben;
bıktım...
- uyarıdan,veryansından
- kiloların yüzde hesaplamalarıın nasıl yapıldığını anlatmaktan
- takım üyelerinin yarışma kurallarını anlatan karar defterini okumalarının gerektiğini
- cuma yarışması paylaşım sayfasını okuyun demekten
- bildirim işini tek kişiye yıkmayalım herkes taşın altına elini koysun demekten
kimse alınmasıın darılmasın, kimseyede sen şunu yapmadın sende şunu yapmadın falan demicem herkes kendinin farkında herkes saydıklarımdan hangisini alınması gerektiğini biliyor...
ama son olarak şunu diyorum benden bu kadar... adım hıdır elimden gelen de budur.
haftaya cuma 59a insemde inmesemde form yöneticilerinden karnemi isteyeceğim ve gideceğim. zaten hedefimi en az %80gerçekleştirdiğim için mezun olmaya hak kazandım. iyisiyle kötüsüyle bu takımda 1yıldan fazla zaman geçirdim,elimden geldikçe takımı ayakta tutmak için uğraştım buraya emek verdim ve bir çok kişiyle tanıştım, son haftamıda güzelce geçirip veda demenin zamanı geldi...
maşallah söylediğimle kalmışım paylaşım sıfır.
ben menümü yazayım
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek bir domates bir salatalık zeytin peynir ceviz çay
arada nohut kepekli bisküvi kuşburnu
öğlen haşlanmış 2patates peynir bir saat sonra 2 kabak dolması 2 yaprak yarım dilim mısır ekmeği 2 kaşık yoğurt
arada 1 muz ıhlamur 4 tane sultani
akşam bir kase mercimek çorba
2lt su spor yok
Canım geçmiş olsun,tv de bile söyledi 23 Nisan sonrası çocuklar hasta oldu diye...tabi gösteriden sonra soluğu acilde aldık
röntgen çekildi tahlil yapıldı ilaçlarımızı alıp eve geldik
ateşi düştü ama inşallah bi daha çıkmaz
yarın 23 nisan turnuvamız varr
canım sana da geçmiş olsun,Ben yinede menümü yazayımkızlar çok hastayım okuyamıorum yazdıklarınızı bu sayfada tgullun gitmek istediğini gördüm sadece ii olunca okucam hepsisini öpüorum
o duyguyu çook iyi bilirim...insan kendini sanki kendi kendine konuşuyormuş gibi hissediyor dimi..
bu arada bu bir haftasonu menüsü olamaz süper haftasonu nasıl becerdin böyle iradeli olmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?