Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tabi gösteriden sonra soluğu acilde aldık
röntgen çekildi tahlil yapıldı ilaçlarımızı alıp eve geldik
ateşi düştü ama inşallah bi daha çıkmaz
yarın 23 nisan turnuvamız varr

selam kızlar

kimseler yok gebne

ben ancak eve geldim

sabah tartıldım 75.5

yarın sabah tartılıcam

fırsat bulursam saat 12.30 da yarım saatliğine evde olucam yeni kilomu yazarım

aslında ben perşembe gecsi girip yeni kilomu yazmıştım ama

listede göremiyorum

şu kiloların yüzde hesabı nasıl oluyo bi anlatında öğrenelim:95:

gerçekten takım çok başıboş

kimse kimsenin yazdığını okumuyo

bende diğer takımları gezip okuyorum

kıskanıyorum vallahi bazı takınları

Krakker kimbilir ne kadar güzel bi duygudur o. Oğlunu tebrik ederimm. Hasta haliyle gidip gösteriye katılması ilerde ne kadar düzgün bir insan olacağını gösteriyor. Ayrıca geçmiş olsun keşke montsuz çalışmasalarmış. Öğretmenleri hiç düşünememiş mi acaba havanın soğuk olduğunu..

Diğer takımlara ben de bakıyorum ama bakmasak bile bizim takımda bırak iki cümle konuşmayı paylaşımları bile doğru düzgün yapamadığımızı görüyoruz. Bizim takımda kimse kimseyi tanımıyor bile. Mesela ben her eş değiştirdiğimde ismimi söylemek zorunda kalıyorum çünkü kimse eşinin mesajı dışındaki mesajları dikkate almadığı için diğerlerini görmüyor. Bugün bütün gün sadece 2 kişi girip menüsünü yazmış benim dışımda. Oysa 12 kişiyiz. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Ben 1 gün girmesem yada yazılan mesajlardan birini okumasam suçlu hissediyorum oysaki...

Yüzde hesabı kısaca şöyle:

verdiğin kiloyu 100le çarp, sonra sonucu eski kilona böl.
Eğer virgülden sonraki 3. basamak 5 ve 5ten büyükse o zaman 2. basamağı 1 arttırıyoruz

lifegoeson cumartesi

Sabah: tost
Ara: 1 avuç ceviz, bi de kısır yapıyodum tadına bakmak için 2 kaşık yedim
Öğle: Kısır ve marul
Ara: Elmalı tatlı
Akşam: Salata

su tamam, spor yok

kızım bu ne böyle hiç bişey yememişin sana 3 boncuk yavrum lifelegoesonun cumartesi boncukları 3

tamam tablo benden şimdi menümü yazayım
cumartesi biraz sapıttım:26::26:
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek az yağda omlet peynir zeytin salata ceviz çay
arada galeta kepekli bisküvi 2 tane
öğlen pırasa yemeği bir tabak 3 dilim mısı unlu kabaklı kek yoğurtla
arada 1 elma
akşam 1 dilim mısır unlu kabaklı ekmek kek kalıbında yaptım 1 kabak dolması 3 yaprak dolması 2 kaşık yoğurt
2lt su spor yok
akşam yarım tavuk göğsü yedim 2 kaşık aşure komşuya geçtikte

3. takım zayıflama yarışması üyelerinin dikkatine
kızlar paylaşımlarını yapmayanları ve perşembe akşamı kilolarını yüzde hesabı yazmayanları artık bu hafta itibariyle diskalifiye ediyoruz yoksa bu umursamaz hareketlerimizden dolayı grupça diskalifiye olucaz. sizden ricam verdiğiniz boncukları ve yazdığınız menüleri günler olarak yazın çarşmb perşmbe boncuğu menüsü gibi bunu ikinci kez yazıyorum ama son kez olacak.
dediğim gibi herkezden biraz itina ilgi alaka belkiyoruz paylaşımlarınızı muntazaman yapmaya çalışın olmadı ertesi gün gününü belirterek koyu renkle işaretleyerek yapın biz kapı kapı boncuk kilo mu arayacaz Allah aşkına ya herkesin işi gücü var ama burda bişeyler paylaşıyorsak biraz emek vermemiz gerekiyor değilmi alt tarafı 5 dk kınızı almaz yani.dediğim gibi bu son uyarıdır 2 gün üst üste menüsünü yazmayan perşembe akşamı kilo paylaşımı yapmayanı atıyoruz haberiniz ola,ben bile okurken sıkıldım Tgullun veryansınlarını ama kız bir türlü sesini duyuramadı artık son noktadayız ne zoru var diskalifiye olmayalım diye parçalıyor kendini ve izlediğim kadarıyla bir tek o yapıyor.
bunu okuyacaksınız başka şansınız yok acaba okurmusunuz demiyorum kendiniz bilirsiniz sonuç olarak kurallar budur başka çare bulamadık
.

Slm kızlar ben döndüm düğün için gittim cenaze de çıktı onun için bir hafta gecikmeli geldim ama çok hastayım yatıyorum haftaya da eşimle tatile çıkıcaz en iyisi ben bi süre girmiyim devamli gir çık olmasın benim yerime bir başkasını da alabilirsiniz sorun değil çünki benim içimde öyle bir his varki bu ay bebeğim geliçek gibi

hayırlısı olsun canım zaten seni geri dönmek üzere ayrıldı diye yazdık.

O6an senden çok özür dilerim ve tüm gruptan ben size baştan beri söylemiştim benim bilgisayarım yok cepten nete giriyorum bunun için kopyalama yapamıyorum kağıda geçirip ordan tekrar bizim listeyi yazmıştım o arada da gözümden kaçtı çok özür dilerim tekrar beceremedim elime yüzüme bulaştırdım

merhaba kızlar,
iyi hafta sonları...
vafers hislerime tercuman olup açıklamalar yapmış teşekkür ederim vafers.
ben;
  • uyarıdan,veryansından
  • kiloların yüzde hesaplamalarıın nasıl yapıldığını anlatmaktan
  • takım üyelerinin yarışma kurallarını anlatan karar defterini okumalarının gerektiğini
  • cuma yarışması paylaşım sayfasını okuyun demekten
  • bildirim işini tek kişiye yıkmayalım herkes taşın altına elini koysun demekten
bıktım...
kimse alınmasıın darılmasın, kimseyede sen şunu yapmadın sende şunu yapmadın falan demicem herkes kendinin farkında herkes saydıklarımdan hangisini alınması gerektiğini biliyor...
ama son olarak şunu diyorum benden bu kadar... adım hıdır elimden gelen de budur.
haftaya cuma 59a insemde inmesemde form yöneticilerinden karnemi isteyeceğim ve gideceğim. zaten hedefimi en az %80gerçekleştirdiğim için mezun olmaya hak kazandım. iyisiyle kötüsüyle bu takımda 1yıldan fazla zaman geçirdim,elimden geldikçe takımı ayakta tutmak için uğraştım buraya emek verdim ve bir çok kişiyle tanıştım, son haftamıda güzelce geçirip veda demenin zamanı geldi...

valla sana diyecek hiç bir sözüm yok daha doğrusu hepimizin yüzü yok gitmeni istemem ama ne vaadde bulunabilirimki söylenecek herşey söylendi kabahatimiz bıyumuzu geçti sen söylendikçe biz daha çok saldık çünkü alışmıştık işlerin hazır yapılmasına nasıl olsa bi tgull vardı o yapardı hakkın helal et kardeşim arada sırada uğra hal hatırlaşalımumarım bundan sonraki hayatında çok mutlu ve sağlıklı olursun hakkın çok geçmiştir bize ben kendi adıma Allah razı olsun hakkını helal et diyorum canım benim Allaha emanet ol.artık bizde başımızın çaresine bakıcaz daha doğrusu ya toparlanacaz yada dağılacaz.

evet son hafta diye cıvıtmak yok...kurallara uygun paylaşım yaparak geçireceğim;
cumartesi menümü paylaşayım;
kahvaltı(adı kahvaltıda saat 12.00de),
3dilim karışık tahıllı ekmek, beyaz peynir, zeytin, 2köfte...
ara; meyve
akşam;
2dilim karışık tahıllı ekmek, yumurtalı ıspanak, karışık sebze kızartma,salata
son ara; çay ve 2pişmaniye....
spor yok temizlik yaptım çünkü ve gece 1de ütüyü bitirip yattım.

bu haftaki eşim 06an nerelerdesin neler yapıyorsun...

maşallah söylediğimle kalmışım paylaşım sıfır.
ben menümü yazayım
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek bir domates bir salatalık zeytin peynir ceviz çay
arada nohut kepekli bisküvi kuşburnu
öğlen haşlanmış 2patates peynir bir saat sonra 2 kabak dolması 2 yaprak yarım dilim mısır ekmeği 2 kaşık yoğurt
arada 1 muz ıhlamur 4 tane sultani
akşam bir kase mercimek çorba
2lt su spor yok

o duyguyu çook iyi bilirim...insan kendini sanki kendi kendine konuşuyormuş gibi hissediyor dimi..
bu arada bu bir haftasonu menüsü olamaz süper haftasonu nasıl becerdin böyle iradeli olmayı.

pazar menümü yani bu gün neler yaptığımıda yazayım;
kahvaltı;saat 12.00da yine;
dünden kalan karışık kızartmadan,peynir,zeytin,bal,az tereyağ,karışık tahılı ekmeğimden 3dilim,
arada; patates salatası
akşma; ciğer yemeği ayran
son ara yeşil çayla bir kaç bisküvi
su içtim ama 2litre olmadı
spor yok fakat pilates yapacam ytamadan bacak ve kalça çalıştıracam...

kızlar çok hastayım okuyamıorum yazdıklarınızı bu sayfada tgullun gitmek istediğini gördüm sadece ii olunca okucam hepsisini öpüorum

tabi gösteriden sonra soluğu acilde aldık
röntgen çekildi tahlil yapıldı ilaçlarımızı alıp eve geldik
ateşi düştü ama inşallah bi daha çıkmaz
yarın 23 nisan turnuvamız varr
Canım geçmiş olsun,tv de bile söyledi 23 Nisan sonrası çocuklar hasta oldu diye...
kızlar çok hastayım okuyamıorum yazdıklarınızı bu sayfada tgullun gitmek istediğini gördüm sadece ii olunca okucam hepsisini öpüorum
canım sana da geçmiş olsun,Ben yinede menümü yazayım
SABAH 1 çay bardağı kefir,2 dilim ekmek,salata,peynir(geç bir kahvaltıydı ara öğün yapmadım)
ÖĞLEN kereviz yemeği,1 ince dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
ARA tost,şekersiz neskafe
GECE meyve
2 litre suyum tamam
45 dk da yürüdüm...Yarın diyetisyen de kontrolum var bakalım kilom değişmişmi...
LİFEGOESON
Gerçekten haklısın kimse birbirini tanımıyor,bazen şu boncuklama işi yanlış mı oldu diye düşünüyorum,çünkü sadece eşimizin yazdıklarına bakıp menü yorumu yapıyoruz,başka paylaşım yok...TGULLçok haklı herşey ona kaldı,kaçırdık kızı en sonunda
Şimdi VAFERS ı çıldırtmadan topaRlanmamız lazım...
Haftasonu yine doğru dürüst paylaşım olmamış,Buna bir çözüm bulmalıyız dağılmadan,yada diskalifiye olmadan

kızlar ne oldu bu takıma böyle evde 3 tane laptop 1 masaüstü bilgisayar var ama hepsi kırık dökük kullanamıyorum sinir oldum macbook alcam kendime bi gidemedim
tgull gitmeni istemiyorum canım lütfen biraz daha kal
geri dönmek üzere ayrılmıştım ya geçen cuma geri döneyim ben en iyisi birinin bu takımı toplaması gerek

esra gitmiş niye kaptanlığa gönüllü oldun canım yaa madem bu kadar sıkıntın vardı

neyse kızlar kaptanlık görevime geri dönüyorum bu işi benden başka kimse yapmayacak heralde
perşembeden bildirin kilolarınızı cuma sabah paylaşırım işe gitmeden
tgullümü de sinirlendirmeyin bi daha

o duyguyu çook iyi bilirim...insan kendini sanki kendi kendine konuşuyormuş gibi hissediyor dimi..
bu arada bu bir haftasonu menüsü olamaz süper haftasonu nasıl becerdin böyle iradeli olmayı.

yok yaa sapıttığımın resmidir çok yedim yani ağzım hiç durmadı cumartesi pazar
valla çok haklısın canım benim ama mecbur dize geleceklerbu grubun devam etmesi için yada yeni üyeler bulucaz
senin gitmenide hiç istemiyorum duruşun yeter be arkadaşım valla karışma tamam bu işlere ama gitmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…