Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım olabilir böyle aksaklıklar suna bak biz onu bile beceremiyoruz saolsun kızlar hallettiler..sende takma kafaya

cnm mrb nasılsın son haftanmış benmle geçirecek olmana sevindim inş şanslı gelirimde kurtuluruz kilolardannn şimdi gelelim menüne
tgull un cumartesi menüsü
3 çünkü öğünler tam değil.akşam kızartma ağır olmuş ve spor yok

sporu yaptıysan
tgull un pazar menüsü
5 dün kızartmadan kırdın bugünde yedim diyeceksin ama dün akşam yemişin akşam daha zararlı biliyorum...neyse günü dengelemişin bence

Son düzenleme:
benim
cumartesi menüm
kahvaltı peynr zeytn yumurta 1dlm ekmek çay
ara 1adet konya şekeri çay
öğlen 3adet köfte ayran
ara bitki çayı
akşam doğumgünü vardı 1dlm pasta yemek yok yatarken meyve..
su 2ltre olmuştur
spor fazlasıyla tamam

pazar menüm
sabahdomates salatalık zeytn peynr yumurta güzel bi kahvaltı
ara meyve
öğlen haşlanmış patates 1adet büyük
ara çay ceviz birkaç parça
akşam makarna nohut
ara puding az şekerli
su eksik spor tamam

merhaba 06an,
valla o kadar yememe iyi bile boncuk vermişin...
senin cumartesi: 5boncukyaşpasta var ama yemek yemeyerek dengelemişsin.
pazar:keşke puding son ara olmasaymış sudan sebepten kırmış oluyorum gerisitamam4boncuk

tabi gösteriden sonra soluğu acilde aldık
röntgen çekildi tahlil yapıldı ilaçlarımızı alıp eve geldik
ateşi düştü ama inşallah bi daha çıkmaz
yarın 23 nisan turnuvamız varr
geçmiş olsun oğluna.morali iyi olduktan sonra tez iyi olur hasta diye gösteriye çıkamasa o zaman gerçekten iyi etmek zor olurdu.

başın sağolsun geçmiş olsun.

güldürdün valla beni kaçırdık kızı falan. banane ben oynamıyorum diye alıp topumu gidecem kaçtığım falan yok zaten hedefime ulaştım gidecektim ama bir süre takım oturana kadar kalır yardımcı olurum diyordum ama baktım kimsede bi çaba yok ben bundan vazgeçtim sadece.

canım benim sanada tatil izin falan yok gittin noldu bak az kaldı dağılıyoduk. hatice esranın ne zaman döneceği yada dönüp dönemeyeceği belli değil. bu haftaki listeye kendi isteği ile ayrıldı diyelim,diskalifiyede olmamış olur boşuna yer tutmamışta olur. ve sılagülü davet edelim sana destek olur en azından.

sağol arkadaşım...

helal olsun canım ne demek. eminim isterse takım gayet güzel toparlanabilir. sılagül zamanları o gitmek zorunda kalınca sudan çıkmış balık gibi olmuştuk bizim tüm işi o hallederdi yüzdelik hesaplamaktan bile bi haberdik ama oldu hata yaptık,yanlış hesapladık ama hallettik takımın kapanmamasını sağladık. yine takım isterse ayakta durmayı başarır ama dediğim gibi takım isterse hatice isterse vafers isterse falan değil takım isterse...dua edin bana, inşallah sağlığım yoluna girer korunmak zorunda kalmam ve anne olabilirsem hamişler bölümünden devam eder ve hamilelik kilolarımı vermek için gelirim yine buralara...neysem artık son haftamı iyi değerlendirim dimi...az yemek bol hareket

kızlar dün ben bi yarışmaya katıldım. türkiye'nin artisti sen misin diye. gerçi kararlarını işaretlemişlerdir ama siz yine de dua edin geçeyim elemeyi :97:

saat 1'den akşam 9 buçuğa kadar ayakta sıramın gelmesini bekledim, o yorgunlukla eve gelir gelmez uyudum o yüzden dün giremedim ama sanırım herkes yarışmaya katılmış çünkü kimse girmemiş :44:

sabah bi tost yedim çıktım, sıra beklerken hiçbi şey yiyemedim. akşam eve gelince annem 3 tane tavuk kanatı dürüm arasına koyup verdi onu yedim sadece. pazar menüm de budur maalesef tek boncuğu bile haketmiyorum ama elimden bişey gelmezdi kuyruktan çıkıp yemek yiyemedim.

tgull bu takımda gitmesine en çok üzüleceğim kişi sendin ve gidicem diyosun. takıma kızmakta haklısın ama mezun olsan bile yine burda kal. bu işlere karışma ama burda kal yine de bi süre..

Son düzenleme:

çok fazla sapıtmamışsın aslında ama tavuk göğsü aşure kek birleşince olmamış
vafers cumartesi

evet ben de uzun konuşmaları çok yaptım ama cevap gelmeyince kendimi hep aptal gibi hissettim. bu hafta gerçekten diskalifiye olayını uygulayalım yoksa kimse ciddiye almayacak.
vafers pazar

olsun canım inşallah kazanırsın bizde hava atarız seni tvd e görüp
valla boncuk pazar gününe canım çok aç kalmışsın suda içmemişsin.

şu listedeki isimler acilen cumartesi pazar boncuklarını yazsın kızlar yaaaaa lütfen artık toparlanın bakın yaz geliyor biraz özen lütfen hee çıkmak istiyorsanız söyleyin yerinize yenilerini bulalım
krakker
banucan
pinup
samanyolu
hatice
aliye

lıfegoeson ipekçim menümü yazıyorum
sabah kızarmış bird dilim kepek ekmek 5 zeytin peynir domates salatalık ceviz çay
50dk pilates
öğlen simit ayran
arada 4 yulaflı sultani çay türk kahvesi
akşam bir kase çorba bir kabak dolması,2kaşık bakla 2 kaşık yoğurt
2lt su

merhaba arkadaşlar,
günümü paylaşıyorum..
kahvaltı,bal ceviz,peynir,zeytin,1yumurta
ara 2kuru kayısı
öğlen az pilav,kuru fasülye,1bardak ayran
ara 1kayısılı aktivya
akşam,1tabak yumurtalı ıspanak,domates salatası
son aram yarım kurabiye olacak.
su içtim,35dakka aerobik ve 45dakka pilates.
şimdi elma kaynatacağım ve suyunu içeceğim.

ohh.. be sonunda bitti

dün turnuvamız vardı oğluşum hasta haliyle gitmek istedi 2. oldu

bu gün yine bizim okulda 23 nisan gösterisi vardı hava soğuktu malesef

sabah uyandı bizimki gene hasta sürekli kustu kusunca açıldı ama , gösteri öğle 1 deydi gösteriye yetiştik çok güzel bir performans sergiledilir ben oğluşumdan hiç beklemezdim hem şarkı söyledi hem dans etti süperdi öğretmeniniz herkez bana ricky martini soruyo , çok beğenmişler ,yemek istiyolarmış oğlumu ne kadar bildiğim dua varsa okudum
birde 3 gündür üstüste törenle ödül veriliyo iyice göze geldi

PAZAR MENÜSÜ

sabah

2 dilim krempeynirli ekmek,çay

ara nescafe

öğle

çay diyet bisküvi

ara dereotu

akşam

1 lahmacun,1 ayran

PAZARTESİ MENÜSÜ

sabah

2 dilim krempeynirli kepekli ekmek,çay

ara nescafe

öğle arada kaynadı

akşam
küçük tbak kurufasulye 5 kaşık pilavsu

su tamamda egzersiz yapmaya vaktim olmadı

şimdi gidip eşim kimmiş bakayım

OOOOOOOOO... çok güzel inşallah geçersin elemyi seni televizyonda görmeyei çok isterizzz

kızlar beni kim boncuklayacak çok kötü menü
sabah
1 çokonat
öğle
burger king menü
akşam
1 baklava
su tamam 1.5 saatten fazla yürüdüm
tgull sılagüle özel mesaj atar mısın canım esrayı ayrıldı yazmamış mıydın sen bebek düşünüyormuş gelmez daha o

Merhaba kızlar...

geçirdiğim ufak kaza yüzünden ihmal ettim burayı.. ama cuma gününden pazara kadar gne hastanedeydim.. ağrıdan duramadım gittim gene.. Şimdi evdeyim çok şükür size bile yatarak yazıyorum..

bu hafta eşim kim acaba?

bir hafta daha evdeyim doktor rapor verdi..

SA nın pazartesi menüsü..

sabah: 1 kağıse çorba ekmek
arada: birkağıse çorba
öğlen: 1 tost yanında yoğurt
arada: çilek
akşam: frında tavuk bacağı ve yanında makarna
1 litre su spor yapamadım belimden dolayı.

esra ben listeyi paylaştıktan sonra söyledi o meseleyi o yüzden sadece geçici olarak ayrıldı yazdım. bu cuma kendi isteği ile ayrıldı yazarız.tamm sılagüle gidim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…