O6an senden çok özür dilerim ve tüm gruptan ben size baştan beri söylemiştim benim bilgisayarım yok cepten nete giriyorum bunun için kopyalama yapamıyorum kağıda geçirip ordan tekrar bizim listeyi yazmıştım o arada da gözümden kaçtı çok özür dilerim tekrar beceremedim elime yüzüme bulaştırdım
evet son hafta diye cıvıtmak yok...kurallara uygun paylaşım yaparak geçireceğim;
cumartesi menümü paylaşayım;
kahvaltı(adı kahvaltıda saat 12.00de),
3dilim karışık tahıllı ekmek, beyaz peynir, zeytin, 2köfte...
ara; meyve
akşam;
2dilim karışık tahıllı ekmek, yumurtalı ıspanak, karışık sebze kızartma,salata
son ara; çay ve 2pişmaniye....
spor yok temizlik yaptım çünkü ve gece 1de ütüyü bitirip yattım.
bu haftaki eşim 06an nerelerdesin neler yapıyorsun...
pazar menümü yani bu gün neler yaptığımıda yazayım;
kahvaltı;saat 12.00da yine;
dünden kalan karışık kızartmadan,peynir,zeytin,bal,az tereyağ,karışık tahılı ekmeğimden 3dilim,
arada; patates salatası
akşma; ciğer yemeği ayran
son ara yeşil çayla bir kaç bisküvi
su içtim ama 2litre olmadı
spor yok fakat pilates yapacam ytamadan bacak ve kalça çalıştıracam...
benim
cumartesi menüm
kahvaltı peynr zeytn yumurta 1dlm ekmek çay
ara 1adet konya şekeri çay
öğlen 3adet köfte ayran
ara bitki çayı
akşam doğumgünü vardı 1dlm pasta yemek yok yatarken meyve..
su 2ltre olmuştur
spor fazlasıyla tamam
pazar menüm
sabahdomates salatalık zeytn peynr yumurta güzel bi kahvaltı
ara meyve
öğlen haşlanmış patates 1adet büyük
ara çay ceviz birkaç parça
akşam makarna nohut
ara puding az şekerli
su eksik spor tamam
geçmiş olsun oğluna.morali iyi olduktan sonra tez iyi olur hasta diye gösteriye çıkamasa o zaman gerçekten iyi etmek zor olurdu.tabi gösteriden sonra soluğu acilde aldık
röntgen çekildi tahlil yapıldı ilaçlarımızı alıp eve geldik
ateşi düştü ama inşallah bi daha çıkmaz
yarın 23 nisan turnuvamız varr
başın sağolsun geçmiş olsun.Slm kızlar ben döndüm düğün için gittim cenaze de çıktı onun için bir hafta gecikmeli geldim ama çok hastayım yatıyorum haftaya da eşimle tatile çıkıcaz en iyisi ben bi süre girmiyim devamli gir çık olmasın benim yerime bir başkasını da alabilirsiniz sorun değil çünki benim içimde öyle bir his varki bu ay bebeğim geliçek gibi
güldürdün valla beni kaçırdık kızı falan. banane ben oynamıyorum diye alıp topumu gidecemCanım geçmiş olsun,tv de bile söyledi 23 Nisan sonrası çocuklar hasta oldu diye...
canım sana da geçmiş olsun,Ben yinede menümü yazayım
SABAH 1 çay bardağı kefir,2 dilim ekmek,salata,peynir(geç bir kahvaltıydı ara öğün yapmadım)
ÖĞLEN kereviz yemeği,1 ince dilim ekmek,2 kaşık yoğurt
ARA tost,şekersiz neskafe
GECE meyve
2 litre suyum tamam
45 dk da yürüdüm...Yarın diyetisyen de kontrolum var bakalım kilom değişmişmi...
LİFEGOESON
Gerçekten haklısın kimse birbirini tanımıyor,bazen şu boncuklama işi yanlış mı oldu diye düşünüyorum,çünkü sadece eşimizin yazdıklarına bakıp menü yorumu yapıyoruz,başka paylaşım yok...TGULLçok haklı herşey ona kaldı,kaçırdık kızı en sonunda
Şimdi VAFERS ı çıldırtmadan topaRlanmamız lazım...
Haftasonu yine doğru dürüst paylaşım olmamış,Buna bir çözüm bulmalıyız dağılmadan,yada diskalifiye olmadan
kızlar ne oldu bu takıma böyle evde 3 tane laptop 1 masaüstü bilgisayar var ama hepsi kırık dökük kullanamıyorum sinir oldum macbook alcam kendime bi gidemedim
tgull gitmeni istemiyorum canım lütfen biraz daha kal
geri dönmek üzere ayrılmıştım ya geçen cuma geri döneyim ben en iyisi birinin bu takımı toplaması gerek
esra gitmiş niye kaptanlığa gönüllü oldun canım yaa madem bu kadar sıkıntın vardı
neyse kızlar kaptanlık görevime geri dönüyorum bu işi benden başka kimse yapmayacak heralde
perşembeden bildirin kilolarınızı cuma sabah paylaşırım işe gitmeden
tgullümü de sinirlendirmeyin bi daha
sağol arkadaşım...yok yaa sapıttığımın resmidir çok yedim yani ağzım hiç durmadı cumartesi pazar
valla çok haklısın canım benim ama mecbur dize geleceklerbu grubun devam etmesi için yada yeni üyeler bulucaz
senin gitmenide hiç istemiyorum duruşun yeter be arkadaşım valla karışma tamam bu işlere ama gitmede
helal olsun canım ne demek. eminim isterse takım gayet güzel toparlanabilir. sılagül zamanları o gitmek zorunda kalınca sudan çıkmış balık gibi olmuştuk bizim tüm işi o hallederdi yüzdelik hesaplamaktan bile bi haberdik ama oldu hata yaptık,yanlış hesapladık ama hallettik takımın kapanmamasını sağladık. yine takım isterse ayakta durmayı başarır ama dediğim gibi takım isterse hatice isterse vafers isterse falan değil takım isterse...dua edin bana, inşallah sağlığım yoluna girer korunmak zorunda kalmam ve anne olabilirsem hamişler bölümünden devam eder ve hamilelik kilolarımı vermek için gelirim yine buralara...neysem artık son haftamı iyi değerlendirim dimi...az yemek bolvalla sana diyecek hiç bir sözüm yok daha doğrusu hepimizin yüzü yokgitmeni istemem ama ne vaadde bulunabilirimki söylenecek herşey söylendi kabahatimiz bıyumuzu geçti sen söylendikçe biz daha çok saldık çünkü alışmıştık işlerin hazır yapılmasına nasıl olsa bi tgull vardı o yapardı hakkın helal et kardeşim arada sırada uğra hal hatırlaşalım umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu ve sağlıklı olursun hakkın çok geçmiştir bize ben kendi adıma Allah razı olsun hakkını helal et diyorum canım benim Allaha emanet ol.artık bizde başımızın çaresine bakıcaz daha doğrusu ya toparlanacaz yada dağılacaz.
tamam tablo benden şimdi menümü yazayım
cumartesi biraz sapıttım:26::26:
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek az yağda omlet peynir zeytin salata ceviz çay
arada galeta kepekli bisküvi 2 tane
öğlen pırasa yemeği bir tabak 3 dilim mısı unlu kabaklı kek yoğurtla
arada 1 elma
akşam 1 dilim mısır unlu kabaklı ekmek kek kalıbında yaptım 1 kabak dolması 3 yaprak dolması 2 kaşık yoğurt
2lt su spor yok
akşam yarım tavuk göğsü yedim 2 kaşık aşure komşuya geçtikte
maşallah söylediğimle kalmışım paylaşım sıfır.
ben menümü yazayım
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek bir domates bir salatalık zeytin peynir ceviz çay
arada nohut kepekli bisküvi kuşburnu
öğlen haşlanmış 2patates peynir bir saat sonra 2 kabak dolması 2 yaprak yarım dilim mısır ekmeği 2 kaşık yoğurt
arada 1 muz ıhlamur 4 tane sultani
akşam bir kase mercimek çorba
2lt su spor yok
kızlar dün ben bi yarışmaya katıldım. türkiye'nin artisti sen misin diye. gerçi kararlarını işaretlemişlerdir ama siz yine de dua edin geçeyim elemeyi :97:
saat 1'den akşam 9 buçuğa kadar ayakta sıramın gelmesini bekledim, o yorgunlukla eve gelir gelmez uyudum o yüzden dün giremedim ama sanırım herkes yarışmaya katılmış çünkü kimse girmemiş :44:
sabah bi tost yedim çıktım, sıra beklerken hiçbi şey yiyemedim. akşam eve gelince annem 3 tane tavuk kanatı dürüm arasına koyup verdi onu yedim sadece. pazar menüm de budur maalesef tek boncuğu bile haketmiyorum ama elimden bişey gelmezdi kuyruktan çıkıp yemek yiyemedim.
tgull bu takımda gitmesine en çok üzüleceğim kişi sendin ve gidicem diyosun. takıma kızmakta haklısın ama mezun olsan bile yine burda kal. bu işlere karışma ama burda kal yine de bi süre..
kızlar dün ben bi yarışmaya katıldım. türkiye'nin artisti sen misin diye. gerçi kararlarını işaretlemişlerdir ama siz yine de dua edin geçeyim elemeyi :97:
saat 1'den akşam 9 buçuğa kadar ayakta sıramın gelmesini bekledim, o yorgunlukla eve gelir gelmez uyudum o yüzden dün giremedim ama sanırım herkes yarışmaya katılmış çünkü kimse girmemiş :44:
sabah bi tost yedim çıktım, sıra beklerken hiçbi şey yiyemedim. akşam eve gelince annem 3 tane tavuk kanatı dürüm arasına koyup verdi onu yedim sadece. pazar menüm de budur maalesef tek boncuğu bile haketmiyorum ama elimden bişey gelmezdi kuyruktan çıkıp yemek yiyemedim.
tgull bu takımda gitmesine en çok üzüleceğim kişi sendin ve gidicem diyosun. takıma kızmakta haklısın ama mezun olsan bile yine burda kal. bu işlere karışma ama burda kal yine de bi süre..
kızlar beni kim boncuklayacak çok kötü menü
sabah
1 çokonat
öğle
burger king menü
akşam
1 baklava
su tamam 1.5 saatten fazla yürüdüm
tgull sılagüle özel mesaj atar mısın canım esrayı ayrıldı yazmamış mıydın sen bebek düşünüyormuş gelmez daha o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?