Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vafers salı menüsü kızarmış bir dilim ekmek yumurta peynir domates ceviz çay
50dk pilates
arada 5i bir yerde 5 kayısı elma
öğlen suluköfte bir tabak bir dilim kepek ekmek
arada türk kahvesi nohut erik nescafe
akşam sarımsaklı yoğurtlu hiç yağsız makarna
2kaşık sulu köfte daha yarım kepek ekmek
2lt su

vafers çarşamba menüsü
sabah kızarmış tam tahıllı ekmek 1 dilim salatalık domates 3 zeytin peynir ceviz çay
50dk pilates
arada 5i bir yerde 5 kayısı nohut elma arada acıkıom ders çalışıomda
öğlen 3kaşık hiç yağsız pilav yani zeytin yağlı ama çok az biraz haşlama tavuk üstüne 2 kaşık yoğurt
arada nescafe türk kahvesi erik
akşam bakla yemeği yoğurtlu biraz pilav
2lt su

keşke yapabilsem

öylesine patates yiycem ,bir günde yumurta yerim o kadar
dayanamıyorum 5 gün ben

ya bence dengeli beslenmek en iyisi :))) hiç kendini sıkma sen

-------------------------------------------------------------

SA Çarşamba menüsü

Sabah: 1 kücük ekmek
arada çalıştığım için birşey yemeye fırsatım olmuyor
öğlen: biraz salata ve haşlanmış brokoli
arada: 5 tane kuru kayısı
akşam: 5 tane diyet kraker ve çok az kahvaltılık 1 bardak süt

spor yok malesef.. suyumu içtim

Son düzenleme:
İyi kşamlar kızlar,takım canlandı diye sevinmiştim ama yine belirli kişiler giriyor...Hatice,Aliye yine yok....
Ben 2 günlük pirinç lapası diyetini yapıyorum,menüm de ona göre...
SAMANYOLU ÇARŞAMBA MENÜSÜ
SABAH 1 çay bardağı pirinçle yapılmış lapa
ARA 3 kayısı
ÖĞLEN pirinç lapası,salata
ARA elma
AKŞAM pirinç lapası,salata
GECE çay ve iğde....
40 dk yürüyüş,su 2 litreyi geçti

cnm pirinç lapası ne işe yarıyor?

pakize salı

açlıktan ölmedin mi sen ya :44:
pakize çarşamba

bence sen bu hafta bayaa kilo vericeksin

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Kızlarrr benim cuma günü eski okulumda olmam gerekiyo. Sabah giremeyebilrim. Aranızda sabah işi olmayan olursa girip ilgilenebilir mi? Kimse girmezse diye yine de kardeş takımdan yardım istedim. Umarım bi sorun olmaz da hallolur şu bildirim işi. Ben belki 5 dk girebilirim ama ilgilenicek biri lazım.

slm ben kardeş takımın kaptanıyım. cuma günü bende memlekete gitcem. eğer herkes öğlen 12 ye kadar bildirim yapmış olursa ve listede kilosunu yazarsa sorun olmaz yaparım. ama lütfen herkes ayrı ayrı yerlere bildirim yapmasın. listeye herkes kilosunu yazsın. sizde hak verirseniz sizi tanımadığım için sorun olabilir toplu olursa benim için sorun yok yaparım. ama dediğim gibi 12 ye kadar bildirim biterse sevinirim.

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

►Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, mide...de mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

►Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…

►Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

►Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

►Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

► Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

►Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…

►Bütün bunların, 1500 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu biliyormuydunuz...?​

hiç paylasım yok bu hafta kılo paylaşımı yapıyormuyum çünkü eşim yoktu sonradan geldıgım için . önümüzdeki hafta eşimle menülerimi paylasırım insallah

hiç paylasım yok bu hafta kılo paylaşımı yapıyormuyum çünkü eşim yoktu sonradan geldıgım için . önümüzdeki hafta eşimle menülerimi paylasırım insallah

nasıl yanii
eşindemi burda yarışışıyor anlamadı ben:26:

nasıl yanii
eşindemi burda yarışışıyor anlamadı ben:26:

bende bu durumdan çok rahatsızım aliye

paylaşım hiç yok menüler yazılıp çıkılıyor bu hafta çok karısık böyle giderse ben devam edemiycem:26::26:

akrep33 öyle değil canım menüleri yorumlamak için eş seçiliyor arkadaşın menüsünü yorumlayacak kişi bile yok

takım canlansın lütfen bas bas bağırıyorum sesimi duyan yok

Bende aynı düşüncedeyim arkadaşım,ben de ayrılmayı düşünüyorum artık.Paylaşım yok,menü yazıp çıkıyoruz sadece,diğer takımlar birbirleriyle güzel paylaşım içinde...Sıkılmaya başladım , zaten vermem gereken az kilo kaldı....bu hafta eşimde kayıplara karıştı yine menümü yazıp çıkıyorum kimse kimsenin mesajını bile okumuyor....

cmt pazar pazartesi salı çarşamba perşembe
lifegoeson 4 / 4 /2
samanyolu 5 / 5 / 5 / 5 / 5
hatice 3 / 4
vafers 4
pakize 3 / 4 / 4 / 4 / 4
banucan 5 / 3 / 5 / 5
kraker 1 / 1 /1 / 1 / 4

Son düzenleme:
selam gençler ve genç kalmayı ilke edinenlergençlik ve spor bayramımız kutlu olsun
menümü yazayım selam banucan nerelerdesin?
sabah bir tane yumurtalı ekmek peynir zeytin salatalık domates ceviz
50dk pilates
arada 5i bir yerde elma
öğlen bir enginar
yarım saat daha yürüyüş
arada 1 mini magnum 1 salatalık,nescafe 3 burçak yulaflı
akşam bir enginar daha ve ayrım baklalı mısır unlu annemin speciali
2lt su

İyi akşamlar kızlar,bugünkü menümü paylaşayım.Bugün benim doğum günüm .Annemler pasta alıp gelmişler çok azıcık yemek zorunda kaldım yoksa üzüleceklerdi ama 3 çatal aldım yani az.Pazartesi diyetisyene gidicem dikkat etmem gerek...
SAMANYOLU PERŞEMBE MENÜSÜ
SABAH pirinç lapası,domates
ARA 3 kayısı
ÖĞLEN 1 dilim börek,3 çatal pasta
ARA iğde,şekersiz neskafe
AKŞAM pirinç lapası,salata
GECE meyve yicem
SPOR 50 dk yürüyüş,200 mekik
SU 2 litre tamamlandı.:79:

benim internet sorunum vardı o yüzden giremedim artık burdayım şükür samanyolu çok özür dilerim
ipek yarın ben paylaşım yaparım işim yok tatilim evdeyim
kimse bir yere gitmiyor burası sıkıcı bir hal aldıysa bunda hepimizin rolü var hadi kendimize gelelim artık

Canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı güzel nice senelere..... Hiç fazla kaçırmamışsın bu hafta çok iyiydin canım yarın bize büyük süpriz yapacaksın gibi 5

banucum vafersın menülerü yorumlarsın lütfen eksiklerinizi tamamlayın kızlar tabloda sütunları ayıran çizgiyi nerden buluyorduk hiç beceremedim
ipek senin boncuklar da eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…