Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haticecim düzeltmişsin ,kahvaltı ederken jeton düştü ,düzeltmeye gelmiştim,ellerine sağlık

hoşgeldin canım

sayfamızı şenlendirmiş ,faydalı bilgileriyle

kızlar ne yaptınız listeyi
bugün aksilik nette pek olamıyorum yapacak biri var mı yoksa ben hazırlayım mı bana özelden mesaj atın olmaz mı

samanyolu (65 / 63.2 / 1.8 / 2.77%)
vafers (60 /60 / 0 / %0)
lifegoeson ( 51.5 / / / %)
06an (57.9/ / / %)
banucan1975 (87 / 87 / 0 / 0%)
Krakker(75 / 74.2 / 0.8 / 1.07%)
S.A(79.1 / 78.8 / 0.3 / 0.38%)
hatice_84 (54.7 / 54.5 / 0.2 / 0.37%)
pakize85 (57 / 57 / 0 / 0% )
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( )[/B][/QUOTE]

kızlar bana bilgi vermediniz sizi bekledim siz mi yapacaksınız ben mi yapacam bilmiyorum daha bildirim yapmayanlar var benim şimdi dışarı çıkmam lazım inş bi sorun olmaz hatice yapacağını söylemiş

ayy kusura bakmayın kızlar şimdi aklıma geldi günleri unuttum ders çalışıyorum
kilomda bi değişiklik yok hasta olucam ondan herhalde ya zaten kilom bi türlü gerilemiyor sanırsam ben biraz motivasyonmu kaybettim maşallah boğazımada yiyorum kilo kaldı böyle bişeyler yapmam lazım ama 28mayıstan sonra sınavları vereyim artık bu saldıklarımı toparlamam lazım offffffff çok kötüyüm ben

kızlar bana bilgi vermediniz sizi bekledim siz mi yapacaksınız ben mi yapacam bilmiyorum daha bildirim yapmayanlar var benim şimdi dışarı çıkmam lazım inş bi sorun olmaz hatice yapacağını söylemiş

sağ ol canım ya

hatice bu gün burdayım demişti ama

ilgilendiğin için teşekkürler

hatice nerdesinnnn:84:

ay cuma günleri buraya girince stres oluyorum

bildirimde aksilik olucak diye

elimdende bişey gelmiyooooo

olamaz bizim takım yok listede

benim oğlanın ödül töreni vardı ,19 mayıs gençlik turnuvasında 1. oldu paşam ,az önce geldik

valla buraya girince şok oldumm

neden beceremedik bu takım işini yawww

haticem hayırdır ,nerelerdesin

Maalesef Paylaşım yapılmamış. İnşallah bu takımımız için bir sorun yaratmaz.

Ben Çalışmıyor olsam listeyi yapacam arkadaşlar. Ama Benim sabah sadece saat 8 (isviçrede saat 7ye kadar )e kadar vaktim var paylaşımı sadece sabah saat 8 den önce yapmam gerekiyor.. Bunun içinde herkesin bir gün evvelinden veya sabahın köründe paylaşımını yapması gerekiyor..

fakat bu cuma paylaşım yapılacak diye biliyordum. Keşke kardeş takımın yardım cağrısını vaktinde değerlendirebilseydik.. Fakat takım okadar durgunki kimsen uğradığı yok.

slm listeniz yapılmamış çok üzüldüm ben daha öncedende yazmıştım size ama bir cevap gelmedi. benimde çıkmam gerekiyordu işim vardı

slm listeniz yapılmamış çok üzüldüm ben daha öncedende yazmıştım size ama bir cevap gelmedi. benimde çıkmam gerekiyordu işim vardı

Evet maalesef biz listenin paylaşılacağını biliyorduk.. Fakat Hatice eminim gelmek istemiştir ama bir engele takılmıştır hayırlısı olsun :) Genede Teşekkür ederim...

Kızlar neredesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…