Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İşte bize hatice bildirim yapacam deyince kimse daha fazla yerinden kaldırmadı bu durumu.. Ama onunda elektriği kesilmiş.

Ya ne yapalım arkadaşlar yapacak birşey yok.. Hem zaten diskalfiyede olmadık.. üzülmeninde bi anlamı yokki :) birdahakine dahada dikkatli oluruz

hatırladım şimdi yazdıklarını, ben daha kardeş takımın kaptanının bile kim olduğunu bilmiyodum ki. o günlerde de işim olduğu için hiç giremedim dolayısıyla cevap da veremedim sana. elinden geleni yapmışsın ama işte eksikler olduğu için bildirim yapamadın sen de.

ben arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum özellikle cuma günleri bi boş vakit bulup takıma uğramaya çalışın bildirim yapılmış mı diye bakın. baktınız ki kaptan ortalarda yok, eksik olan kişileri aynı kiloyla yazıp aynı şekilde kopyala yapıştır yaparak paylaşım sayfasına yazın. çünkü bu üçüncü hatamız, diskalifiye olmadık diye sevinmeyelim. bi sonraki hatamızda olabiliriz diskalifiye. tgull burdayken bunları söylemekten yorulmuştu kimse dinlememişti. olmadı perşembeden yazalım kiloları 1 günde kilomuz değişecek değil ya...

gerçekten kötü olmuş ve kimse düzenli boncuklamada yapmıyor ya neden böyle kızlar ben anlayamıyorum kesinlikle bu işi aksatmayacak bir yardımcı bulalım bence
nasıl bildirim yapacağımızı hepimiz bilelim benceki illaki şekildede görüldüğü üzre işimize yarayacak.herhalde en sorumsuz takım biziz çok kötü bi durum bence herkesten biraz itina lütfen.

menüme gelince valla aliye eşim ama ben bitek tgullun düzenli girip boncuk verdiğini biliyorum düzenli olarak canım eski eşim nerdesin?
sabak kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir salatalık domates ceviz çay yarım muz
arada nescafe 3 sultani
öğlen bir tabak mercimek yemeği 1 ince kıymalı börek
arada 1 peynirlisinden
akşam 1 lahmacun (mahfoldum bugün)yarım ayran
1 saat yürüyüş vicdan azabından
2lt su 1 şişe maden suyu

İyi akşamlar arkadaşlar neyse sorun çıkmamış,artık daha dikkatli olalım lütfen,hepimiz üzerimize düşeni yapalım,perşembe günü kilo bildirimini yapalım bence,aksi bir durum ortaya çıkabilir,hatice elektrik kesilmesi yüzünden bildirim yapamadı ,bir daha bu riski göze alamayız....

BANUCAN bu hafta eşiz,neredesin bakem
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH klasik kahvaltı/ geç bir kahvaltı oldu ara yok
ÖĞLEN çorba,közlenmiş kırmızı biber,yoğurt
ARA iğde,çay
AKŞAM çorba,4 köfte,salata
GECE meyve
SU 2litre,50 dk yürüyüş,200 mekik

SAMANYOLU PAZAR MENÜSÜ
SABAH klasik kahvaltı
ARA 2 hurma
ÖĞLEN pirinç lapası
ARA iğde
AKŞAM pirinç lapası
Su tamam,spor olarak 40 dk yürüyüş

yarın sabah önce spora sonra diyetisyene gidicem,....:18:

Sabah güzel bir kahvaltıdan sonra bütün gün k fleks yedim

2 litre su tamam spor yok

Fenerde Şampiyon oldu ay deymesinler keyfimeee :86:

slm eşim
su spor tam menü 3boncuk verdim

buda benim pazar menüm
sabah yarım simit bıraz peynir 2catal sahanda yumurta,1bardak cay, 3adet ceviz
ara yok
ögle yarım porsiyon mantı 1dılım pasta
ara 1avuç mısırlı cips
akşam dondurma oglusumun yemedıgı 1tanecik danino yogurt
ara 5tane draje cikolata pazarları fena:78:
su 2lt gecmıştir antalya bugun cok sıcaktı bol su içiyorsun zaten
spor 1saat yürüyüş ve oglanın pesinde koşmak oglanın içine atom karınca kaçtı hiçççç durmuyor onun arkasını toplacam dıye acayip ter döküyorum

Evet bildirim yapmak zor bi iş değil zaten. Bu sayfada en son paylaşılan halini kopyalayıp paylaşım sayfasına yapıştırıyoruz.
Buraya -> http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
En güzel çözüm bu gerçekten; perşembe sabahı tartılıp kilonuzu yazın, cuma sabahı bi değişiklik olursa girip yazarız tamam? :)

Bu arada bir galatasaraylı olarak fenerli arkadaşlarımı tebrik ediyorumm

Son düzenleme:

canım san cuma için 5 cmtsi için 3 veriyorum

cmtsi

Herkeze Günaydın kaçamaksız bir hafta diliyorum hadi arkadaşlar gitsin kilolar bende fena şişlik var reglmda bitti ama nedir anlamadım yarın pirinç lapası diyetini yapıcam...

selam

hafta sonu için 1er boncuk veriyorum kendime

boncuk listesinde adım yoktu
yine kendi kendime konuşup çıkarım

yine hiç kimse paylaşımda bulunmuyor

pazartesi menüm :

sabah : 1 bardak lıgth süt 3 kayısı

ara : sekersiz çay

Öğlen : pide döner ayran :26:

ara : meyvalı yoğurt

akşam :meyva sebze geçiştiricem

2 LT SU SPORUMUDA YAPICAM...

çok yemişsin kız iki boncuk veriyorum valla kusura kalma

sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir zeytin ceviz salatalık domates çay
50dk pilates
ara 5i bir yerde çay 1 elma
öğlen 5tane nar ekşili yağsız bulgurlu yeşillkili mercimek köfte
arada türk kahvesi nescafe 1 anne pudingi
akşam 5-6 tane aynı mercimek köfteden bol nar ekşili
2lt su karnım şuan aç bi süt içebilirim

arkadaşlar hani menüleriniz hani paylaşımlar dünkü menülerde dogru düzgün yok boncuklarda olmuyor böyle kaptan nerde neden ikaz yapmıyor yok kızlar biz düzelemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…