canım galiba geçmişi okumuyorsunuz yada sizin takıma yazdığım hiç bir mesajımı kimse görmemiş. sen gelip bizim takıma haber vermiştin cumadan önce bende gelip sizin takıma yazdım. ben o gün memlekette olacağımı çok vaktim olmadığını cuma öğle 12 ye kadar herkes listeye kilosunu yazarsa yapabileceğimi söyledim. cuma günü geldim saat 12 geçtiği halde daha kilo bildirimi yapmayan var. bir kaç mesaj yazdım mesajlarıma cevap veren olmadı. geçmişi okudum. hatice 13.00 den önce herkes yapsın bildirim yapacam yazmış. bekledim benimde dışarıya çıkmam gerekiyordu. mesajlarıma hiçbir cevap gelmedi. kendi takımım olmayınca ne yapacağımı bilemedim. bu duruma çok üzüldüm. ama inanın elimden geleni yaptım ben
canım galiba geçmişi okumuyorsunuz yada sizin takıma yazdığım hiç bir mesajımı kimse görmemiş. sen gelip bizim takıma haber vermiştin cumadan önce bende gelip sizin takıma yazdım. ben o gün memlekette olacağımı çok vaktim olmadığını cuma öğle 12 ye kadar herkes listeye kilosunu yazarsa yapabileceğimi söyledim. cuma günü geldim saat 12 geçtiği halde daha kilo bildirimi yapmayan var. bir kaç mesaj yazdım mesajlarıma cevap veren olmadı. geçmişi okudum. hatice 13.00 den önce herkes yapsın bildirim yapacam yazmış. bekledim benimde dışarıya çıkmam gerekiyordu. mesajlarıma hiçbir cevap gelmedi. kendi takımım olmayınca ne yapacağımı bilemedim. bu duruma çok üzüldüm. ama inanın elimden geleni yaptım ben
slm eşimmenüme gelince valla aliye eşim ama ben bitek tgullun düzenli girip boncuk verdiğini biliyorum düzenli olarak canım eski eşim nerdesin?
sabak kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir salatalık domates ceviz çay yarım muz
arada nescafe 3 sultani
öğlen bir tabak mercimek yemeği 1 ince kıymalı börek
arada 1 peynirlisinden
akşam 1 lahmacun (mahfoldum bugün)yarım ayran
1 saat yürüyüş vicdan azabından
2lt su 1 şişe maden suyu
gerçekten kötü olmuş ve kimse düzenli boncuklamada yapmıyor ya neden böyle kızlar ben anlayamıyorum kesinlikle bu işi aksatmayacak bir yardımcı bulalım bence
nasıl bildirim yapacağımızı hepimiz bilelim benceki illaki şekildede görüldüğü üzre işimize yarayacak.herhalde en sorumsuz takım biziz çok kötü bi durum bence herkesten biraz itina lütfen.
ya çok acayip bişey herkesin aynı anda işi çıkması ben girdim ama bildirim yapmayı bilmediğim için bişey yapamadım
cuma cumartesi menülerimi yazayım banucan;
cuma sabah sütle bir akse kelogs K
50dk pilates
arada 5i bir arada elma 1 yulaflı bisküvi
öğlen bakla yemeği yoğurtlu
irmik tatlısı üzümlü nescafe
akşam bakla yemeği biraz kabak haşlama
2lt su
cumartesi
kızarmış bir dilim yulaflı ekmek 1 yumurtalı menemen çay
arada bir kurabiye çay
öğlen simit ayran
arada türk kahvesi
akşam bir tabak taze bezelye bir küçük kase yoğurt bir dilim ekmek
1muz 1mini magnum canım çekti hasta olcamda
2lt su olmadı sporda yok
Herkeze Günaydın kaçamaksız bir hafta diliyorum hadi arkadaşlar gitsin kilolar bende fena şişlik var reglmda bitti ama nedir anlamadım yarın pirinç lapası diyetini yapıcam...
buda benim pazar menüm
sabah yarım simit bıraz peynir 2catal sahanda yumurta,1bardak cay, 3adet ceviz
ara yok
ögle yarım porsiyon mantı 1dılım pasta
ara 1avuç mısırlı cips
akşam dondurma oglusumun yemedıgı 1tanecik danino yogurt
ara 5tane draje cikolatapazarları fena:78:
su 2lt gecmıştir antalya bugun cok sıcaktı bol su içiyorsun zaten
spor 1saat yürüyüş ve oglanın pesinde koşmak oglanın içine atom karınca kaçtı hiçççç durmuyor onun arkasını toplacam dıye acayip ter döküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?