Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İnanmıyoruuummm sonuç listesinde yokuz
Paylaşım sayfasına da yazmıştım oysa ki kimse ilgilenmemiş. Kimse yok muydu başlıkta?
Yani takım kaptanı olmasanız bile takım üyeleri bildirimi yapabilirdi bence.
krakker ve vafers burdaymış mesela o saatlerde...
Of çok korkuyorum bu kaçıncı hatamız... :18::18::18:

Son düzenleme:
ben en son 14.3o da evden çıkmadan önce girdim

paylaşım 17.30 da yapılmış
ödül törenine yetişmem gerekiyordu,yapabileceğim bişey yoktu yani,hatice bildirimi ben yaparım yazınca ,hiç gelememe ihtimali gelmedi aklıma ,bu gün yoğun bir gündü benim için

umarım ceza almayız kızlar!!!!!

Haticede gelmedi..

Ve şu paylaşım işine bir çözüm bulmamız gerekiyor..takımada yeni üye lazım

Kızlar ya elektrik gitti o kadar bekledim ki sonra dışarı çıktım keşke gelmeyenlerin kilosunu aynı yazıp bildirim yapsaymışım oofff ya ne büyük sorumlulukmuş bu öyle üzüldüm ki ben yaparım demiştim o yüzden haklı olarak kimse ilgilenmedi ne yazacağımı bilmiyorum gerçekten ben ayrılmak istiyorum gideyim ki bir daha böyle hatalar yapmayım hepinizi çok seviyorum bu takım benim için çok önemliydi herşey için çoook teşekkür ederim

kızlar bu şekilde olmaz ki..cuma liste günü eğer aksaklıklar olursa yazın kardeş takıma ya da paylaşıma kardeş takımınız kim sizin..

çok büyük talihsizlik olmuş üzme kndini ,2 kişi kilosunu bildirmemmiş ,keşke o şekilde verilseydi ,aynalarda 2 kişi eksik diye bildirim yapamadı
öf ne çok savunmaya geçtim kendimi suçlu hissediyorum

Artık gerçekten toparlanmamız lazım,böyle olmuyor...Keşke önceki gibi perşembe akşamından bildirim yapsaydık,ama keşkeyle olmuyor,bakalım ne ceza alıcaz....

Ben paylaşım sayfasına yazmıştım bildirimde zorlanacağımızı ama kardeş takım görmemiş olabilir. Şimdi keşke demenin anlamı yok ben püsküüte durumu açıklamaya çalışayım :18::18:

ii pazarlar kızlar
bildirimden dolayı sorun yaşanmış
hallolur inş...

banucan cmtsi menüm

sabah tarım simit

ara çeyrek simit

öğle ıspanaklı yağsız saç böreği ayran

ara 1 avuç badem

akşam güveç 1 2 dl ekmek

ara çay 2 3 tatlı minik..

su ve spor tamam...

a e olun arkadaşalar...

ya çok acayip bişey herkesin aynı anda işi çıkması ben girdim ama bildirim yapmayı bilmediğim için bişey yapamadım
cuma cumartesi menülerimi yazayım banucan;
cuma sabah sütle bir akse kelogs K
50dk pilates
arada 5i bir arada elma 1 yulaflı bisküvi
öğlen bakla yemeği yoğurtlu
irmik tatlısı üzümlü nescafe
akşam bakla yemeği biraz kabak haşlama
2lt su
cumartesi
kızarmış bir dilim yulaflı ekmek 1 yumurtalı menemen çay
arada bir kurabiye çay
öğlen simit ayran
arada türk kahvesi
akşam bir tabak taze bezelye bir küçük kase yoğurt bir dilim ekmek
1muz 1mini magnum canım çekti hasta olcamda
2lt su olmadı sporda yok

veriyorum kaçamak var

NAber kızlar bildirimden illgili sorun çıktımı çıktıysa ne dedi püsküüt? cezamı aldık acaba?

Takımımız niye durgun anlamıyorum...

bugün sabah eve tazecik ekmek getirdi abim dayanamadım yedim ama bugün boş günüm günün keri kalanını sadece k fleksle geçiricem.. 1 litre su içtim bile...

Ben bu hafta yediklerimi paylaştım ama nedense eşim yoktu..

lütfen dikkat edelim artık ya :85::18::18::18:

canım galiba geçmişi okumuyorsunuz yada sizin takıma yazdığım hiç bir mesajımı kimse görmemiş. sen gelip bizim takıma haber vermiştin cumadan önce bende gelip sizin takıma yazdım. ben o gün memlekette olacağımı çok vaktim olmadığını cuma öğle 12 ye kadar herkes listeye kilosunu yazarsa yapabileceğimi söyledim. cuma günü geldim saat 12 geçtiği halde daha kilo bildirimi yapmayan var. bir kaç mesaj yazdım mesajlarıma cevap veren olmadı. geçmişi okudum. hatice 13.00 den önce herkes yapsın bildirim yapacam yazmış. bekledim benimde dışarıya çıkmam gerekiyordu. mesajlarıma hiçbir cevap gelmedi. kendi takımım olmayınca ne yapacağımı bilemedim. bu duruma çok üzüldüm. ama inanın elimden geleni yaptım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…