Kızlar ya elektrik gitti o kadar bekledim ki sonra dışarı çıktım keşke gelmeyenlerin kilosunu aynı yazıp bildirim yapsaymışım oofff ya ne büyük sorumlulukmuş bu öyle üzüldüm ki ben yaparım demiştim o yüzden haklı olarak kimse ilgilenmedi ne yazacağımı bilmiyorum gerçekten ben ayrılmak istiyorum gideyim ki bir daha böyle hatalar yapmayım hepinizi çok seviyorum bu takım benim için çok önemliydi herşey için çoook teşekkür ederim
ii pazarlar kızlar
bildirimden dolayı sorun yaşanmış
hallolur inş...
banucan cmtsi menüm
sabah tarım simit
ara çeyrek simit
öğle ıspanaklı yağsız saç böreği ayran
ara 1 avuç badem
akşam güveç 1 2 dl ekmek
ara çay 2 3 tatlı minik..
su ve spor tamam...
a e olun arkadaşalar...
3. Takımın yakın dönem geçmişine baktığımda; Cuma listelerini 179. / 200. ve 207. etapta yayımlamadıklarını gördüm. Kararımız "iki hafta üst üste yayımlanmazsa diskalifiye"
Dolayısı ile takım diskalifiyesi gibi bir durum söz konusu olmamakla beraber, takımda bir an önce düzenin sağlanmasını rica ediyorum. Her takım genel kurallara uymalıdır ve bunu da kendi dinamiği sınırlarında çözmelidir. Eğer Cuma günü müsait olmuyorsanız listelerinizi bir gün önce hazırlayabilirsiniz.
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Ben paylaşım sayfasına yazmıştım bildirimde zorlanacağımızı ama kardeş takım görmemiş olabilir. Şimdi keşke demenin anlamı yok ben püsküüte durumu açıklamaya çalışayım:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?