nescafe kahve puding fazlamı olmuş ne ama benden sanasabah kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir zeytin ceviz salatalık domates çay
50dk pilates
ara 5i bir yerde çay 1 elma
öğlen 5tane nar ekşili yağsız bulgurlu yeşillkili mercimek köfte
arada türk kahvesi nescafe 1 anne pudingi
akşam 5-6 tane aynı mercimek köfteden bol nar ekşili
2lt su karnım şuan aç bi süt içebilirim
İyi akşamlar arkadaşlar neyse sorun çıkmamış,artık daha dikkatli olalım lütfen,hepimiz üzerimize düşeni yapalım,perşembe günü kilo bildirimini yapalım bence,aksi bir durum ortaya çıkabilir,hatice elektrik kesilmesi yüzünden bildirim yapamadı ,bir daha bu riski göze alamayız....
BANUCAN bu hafta eşiz,neredesin bakem
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH klasik kahvaltı/ geç bir kahvaltı oldu ara yok
ÖĞLEN çorba,közlenmiş kırmızı biber,yoğurt
ARA iğde,çay
AKŞAM çorba,4 köfte,salata
GECE meyve
SU 2litre,50 dk yürüyüş,200 mekik
SAMANYOLU PAZAR MENÜSÜ
SABAH klasik kahvaltı
ARA 2 hurma
ÖĞLEN pirinç lapası
ARA iğde
AKŞAM pirinç lapası
Su tamam,spor olarak 40 dk yürüyüş
yarın sabah önce spora sonra diyetisyene gidicem,....:18:
arkadaşlar hani menülerinizhani paylaşımlar dünkü menülerde dogru düzgün yok boncuklarda olmuyor böyle kaptan nerde neden ikaz yapmıyor yok kızlar biz düzelemeyiz
haklısın
ben ümidimi kestim bu takımdan
arkadaşlar hani menülerinizhani paylaşımlar dünkü menülerde dogru düzgün yok boncuklarda olmuyor böyle kaptan nerde neden ikaz yapmıyor yok kızlar biz düzelemeyiz
siz eğri değilsiniz ki düzelesiniz şekercikler
eminim kaptanınızın önemli bir mazereti vardır.o yokken takımı sizler boş bırakmayın..
kendinizi ümitsiz olmaktan koruyun olurmu
Teşekkür ederim akrepcim mazeretimin olabileceğini arkadaşlarıma hatırlattığın için. 2 gündür çok hastayım dün yataktan hiç çıkamadım. Yemek de yiyemiyorum, bugün tartıldım 2 kilo vermişim. Şimdi girebildim ama baktım ki pek de ilerleme olmamış.
Kaptan her gün giremiyor demişsiniz ama son mesajıma baktığımda aradan iki gün geçmiş ve sadece 1 sayfa ilerlemişiz. Çok bi şey kaybetmemişim yani. İkaz etsem de bişey değişmiyo ki gelip ikaz edeyim. Takıma davet ettiğim üyeler de geri dönüş yapmıyor böyle az kişi kaldık. Menümüzü yazıp çıktığımız için bu durumdayız. Paylaşım sayfasını hiç okuyor musunuz bilmiyorum ama bize ceza verip vermeyeceklerini konuşuyorlar ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz
Takımdan ümidi kestim demek yerine zor zamanlarımızda takımı motive etmenizi dilerdim.
Ben takımı motive etmeye çalışıyordum bende durgunluğundan yakındım.. bende biraz önce takıma katılmak isteyenler başlığına baktım gerçektende yarışmaya katılmak isteyenler grubumuz tarafından davet edilsede bir cevap gelmemiş maalesef. şu aralarda çok katılmak isteyen olmuyor. umarım bir an önce biraz çoğalırız.
Evet motive etmeye çalıştığını gördüm 3 temmuza kadar 68i görücem demişsin inşallah yapabilirsin.Bu 10 günlük diyet işi güzelmiş 5 kilo mu veriliyormuş? Ben seninle yarışamam anca bu hastalıktan kilo verirsem veririm onun dışında diyet yapamıyorum bi türlü.
inşallah yapabilirim :)))
evet bende internette buldum 10 günde 5 kilo verdiriyormuş. bakalım bu cuma olmasa bile diğer cumaya sonucu elde ederim:)
Kızlar Salı gününe geldik bile. Lütfen Lifegoeson a yardımcı olabilmek için kilolarımızı perşembe akşamına kadar bildirmiş olalım :) Böylelikle hesabı yapamayan (örneeğin ben) arkadaşlarında kiloları hesaplanır ve cuma günü vakitlice paylaşım yapılır.
Lifegoeson canım sende cuma günü sabah baktınki kilolarını bildirmeyenler var aynı yazarsın sonuçta hepimizin uyması gereken bir düzen bu yarışmanında kuralları var her hafta kuralları hatırlatmak zorunda kalmasın kimse. Birde eğer sen cuma günü müsait olmayacaksan bende yaparım bildirimi ama bunun için perşembe akşamına kadar herkesin yapması gerekiyor cunku ben paylaşım yaparsam cuma günü saat 8 e kadar yaparım başka yapamam :)
Teşekkür ederim canım benimmm, bu cuma evdeyim neyse ki. Çok dikkatli olmam lazım bi hata olmasın bildirimde. Gözler bizim üstümüzde çünkü şu anda. :18:
bu arada ben 1kılo almışımama bugun yazlıkları cıkartım yazın dar gelen kıyafetlerım artık oluyor bıraz daha versen cok rahat olcak bogazı kesmem lazım
sabah 1 küçük kare ince boregın yarısı greyfurt suyu
ara 3cubuk kraker
ogle yarım kase tarhana corbası
ara 4tane fındıklı draje
akşam tavuk sote 4kaşık patateslı bulgur pilavı 1bardak ıce tea
ara 4- 5cılek yarım bardak süt
su tamam
spor tamam. cokkkk sıcakkkkkkkkkkk
Banucan menün güzel ama sabahı atlama bir daha,en azından meyve ye,süt iç...samanyolu slm bu hafta eşiz seninle
menüne gelince ikiside 5
cmtsi
pzr
gelelim banıcanın pztesi menüsüne ,,
sabah yok öğle tavuk sote yoğurt 1 dl ekmek
ara 1 dl kek yarım kase sütlaç
akşm 4 5 kaşık makarna yeşil fasulye
ara meyve
su ve spor tamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?