Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nescafe kahve puding fazlamı olmuş ne ama benden sana 5boncuk hayrını gör

bu arada ben 1kılo almışımama bugun yazlıkları cıkartım yazın dar gelen kıyafetlerım artık oluyor bıraz daha versen cok rahat olcak bogazı kesmem lazım
sabah 1 küçük kare ince boregın yarısı greyfurt suyu
ara 3cubuk kraker
ogle yarım kase tarhana corbası
ara 4tane fındıklı draje
akşam tavuk sote 4kaşık patateslı bulgur pilavı 1bardak ıce tea
ara 4- 5cılek yarım bardak süt
su tamam
spor tamam. cokkkk sıcakkkkkkkkkkk

samanyolu slm bu hafta eşiz seninle
menüne gelince ikiside 5

cmtsi

pzr

gelelim banıcanın pztesi menüsüne ,,

sabah yok öğle tavuk sote yoğurt 1 dl ekmek

ara 1 dl kek yarım kase sütlaç

akşm 4 5 kaşık makarna yeşil fasulye

ara meyve

su ve spor tamam...

öff daha önce yaptığım şeyi şimdi yapamıyorumm:84::84::84:

kilo çizelgmi yenileyemiyorum 2 haftadır uğraşıyomm:84:

arkadaşlar hani menüleriniz hani paylaşımlar dünkü menülerde dogru düzgün yok boncuklarda olmuyor böyle kaptan nerde neden ikaz yapmıyor yok kızlar biz düzelemeyiz

siz eğri değilsiniz ki düzelesiniz şekercikler

eminim kaptanınızın önemli bir mazereti vardır.o yokken takımı sizler boş bırakmayın..
kendinizi ümitsiz olmaktan koruyun olurmu

Israrla menü paylaşımda bulunuyorum ama ilgilenen yok daha yeni konuşmadık mı gruba çeki düzen verelim diye

neyse yazmaktan yılmıycam en yenileriniz benim en çok yazanda benim

sabah: sandiviç kepek ekmeği domates,peynir

Öğlen : azıcık ıspanak yoğurt

Ara : 2 tane baklava :26::26:

Akşam : sadece salata ile geçiştiricem

su 2lt sporumuda yapıcam....

ısrarla söylüyorum eger bu takım da ilgilenler yoksa ben başka gruba transfer olmak istiyorum

Merhabalar kızlar grubun durgunluğu neden kaynaklanıyor bir anlasam!!

Kaptanımızda hergün gelemiyor

sabah: çok geç kalktım hiçbişey yiyemedim
arada: hiiç
öğlen bugünkü ilk yediğim şey) : yarım tabak salata
arada: kuafördeydim yemedim
akşam: 1 tabak makarna..

1 haftadır diyetteyim ve zayıfladımda 1 kilo 800 gram kadar.. Fakat nedense şimdi kendimi eskisinden dahada kilolu hissediyorum.. 3 gün kendimle savaşıcam!!! cuma günü tartıldığımda 78.8 yerine 77.8 mutlaka görücem

3 temmuza kadarda 68 i görücem!!! iddialıyımm varmı benimle yarışan??

06an bu hafta sen benim eşimsin gelmeni bekliyorum

siz eğri değilsiniz ki düzelesiniz şekercikler

eminim kaptanınızın önemli bir mazereti vardır.o yokken takımı sizler boş bırakmayın..
kendinizi ümitsiz olmaktan koruyun olurmu

Teşekkür ederim akrepcim mazeretimin olabileceğini arkadaşlarıma hatırlattığın için. 2 gündür çok hastayım dün yataktan hiç çıkamadım. Yemek de yiyemiyorum, bugün tartıldım 2 kilo vermişim. Şimdi girebildim ama baktım ki pek de ilerleme olmamış.

Kaptan her gün giremiyor demişsiniz ama son mesajıma baktığımda aradan iki gün geçmiş ve sadece 1 sayfa ilerlemişiz. Çok bi şey kaybetmemişim yani. İkaz etsem de bişey değişmiyo ki gelip ikaz edeyim. Takıma davet ettiğim üyeler de geri dönüş yapmıyor böyle az kişi kaldık. Menümüzü yazıp çıktığımız için bu durumdayız. Paylaşım sayfasını hiç okuyor musunuz bilmiyorum ama bize ceza verip vermeyeceklerini konuşuyorlar ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz

Takımdan ümidi kestim demek yerine zor zamanlarımızda takımı motive etmenizi dilerdim.

Son düzenleme:
Kızlar ben cuma gününden itibaren bu Diyeti uygulamaya başlıyorum, varmı benimle tam 10 gün boyunca bu diyeti birlikte uygulayabilecek biri??? Bakalım hangimiz 5 kilo olmasa bile daha fazla verecek :))

1. gün

Sabah: 1 adet mevsim meyvesi, bir dilim kızarmış kepek ekmeği, çay.

Öğle: Bir parça haşlanmış ya da ızgara et, söğüş domates, şekersiz çay veya kahve.

Akşam: Bir dilim kızarmış kepek ekmeği, yeşil salata, bir tane meyve, çay ya da kahve.

2. gün

Sabah: 1 adet mevsim meyvesi veya bir bardak greyfurt suyu, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği.

Öğle: Haşlanmış ıspanak, domates, kereviz salatası.

Akşam: Dilediğiniz kadar meyve salatası, çay ya da kahve.

3. gün

Sabah: 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, çay veya kahve.

Öğle: Haşlama veya ızgara balık. Mevsim meyvesi, çay veya kahve.

Akşam: Söğüş domates, yağsız ve etsiz pişirilmiş kereviz yemeği, çay veya kahve.

4. gün

Sabah: 1adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, çay veya kahve.

Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta veya bir parça yağsız, tuzsuz peynir. Çok az yağlı fasulye yemeği. 1 dilim kepek ekmeği, çay veya kahve.

Akşam: Çiğ yeşil biber (veya haşlanmış ıspanak) mevsim salatası, çay veya kahve.

5. gün

Sabah:

Öğle:

Akşam: Yağsız ve tuzsuz beyaz peynir, haşlanmış ıspanak, 1 dilim kepek ekmeği, çay ya da kahve.

6. gün

Öğle: Çeşitli mevsim meyveleri, çay ya da kahve.

Akşam: Yeşil salata, domates, bir parça yağsız peynir, mevsim meyvesi, çay veya kahve.

7. gün

Öğle: Izgara tavuk eti, domates, havuç, haşlanmış lahana, mevsim meyvesi, çay veya kahve.

Akşam: Yeşil salata, haşlanmış lahana, mevsim meyvesi, çay veya kahve.

8. gün

Sabah: 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, çay veya kahve.

Öğle: Haşlanmış lahana, bir tane haşlanmış yumurta, çay veya kahve.

Akşam: Mevsim meyveleri, çay veya kahve.

9. gün

Sabah: 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, çay veya kahve.

Öğle: Izgara yağsız et, domates, haşlanmış lahana, çay veya kahve.

Akşam: Haşlanmış tuzsuz karnabahar, mevsim meyveleri, çay veya kahve.

10. gün

Sabah: 1 tane mevsim meyvesi, çay veya kahve.

Öğle: Haşlama veya ızgara yağsız balık, 1 tane mevsim meyvesi, çay veya kahve.

Akşam: Yağsız kereviz yemeği, mevsim meyveleri, domates, çay veya kahve.

Ben takımı motive etmeye çalışıyordum bende durgunluğundan yakındım.. bende biraz önce takıma katılmak isteyenler başlığına baktım gerçektende yarışmaya katılmak isteyenler grubumuz tarafından davet edilsede bir cevap gelmemiş maalesef. şu aralarda çok katılmak isteyen olmuyor. umarım bir an önce biraz çoğalırız.

Evet motive etmeye çalıştığını gördüm 3 temmuza kadar 68i görücem demişsin inşallah yapabilirsin. Bu 10 günlük diyet işi güzelmiş 5 kilo mu veriliyormuş? Ben seninle yarışamam anca bu hastalıktan kilo verirsem veririm onun dışında diyet yapamıyorum bi türlü.

inşallah yapabilirim :)))

evet bende internette buldum 10 günde 5 kilo verdiriyormuş. bakalım bu cuma olmasa bile diğer cumaya sonucu elde ederim:)

Kızlar Salı gününe geldik bile. Lütfen Lifegoeson a yardımcı olabilmek için kilolarımızı perşembe akşamına kadar bildirmiş olalım :) Böylelikle hesabı yapamayan (örneeğin ben) arkadaşlarında kiloları hesaplanır ve cuma günü vakitlice paylaşım yapılır.

Lifegoeson canım sende cuma günü sabah baktınki kilolarını bildirmeyenler var aynı yazarsın sonuçta hepimizin uyması gereken bir düzen bu yarışmanında kuralları var her hafta kuralları hatırlatmak zorunda kalmasın kimse. Birde eğer sen cuma günü müsait olmayacaksan bende yaparım bildirimi ama bunun için perşembe akşamına kadar herkesin yapması gerekiyor cunku ben paylaşım yaparsam cuma günü saat 8 e kadar yaparım başka yapamam :)

Teşekkür ederim canım benimmm, bu cuma evdeyim neyse ki. Çok dikkatli olmam lazım bi hata olmasın bildirimde. Gözler bizim üstümüzde çünkü şu anda. :18:

Teşekkür ederim canım benimmm, bu cuma evdeyim neyse ki. Çok dikkatli olmam lazım bi hata olmasın bildirimde. Gözler bizim üstümüzde çünkü şu anda. :18:

birşey değil ya senin sonuçta paylaşımda dikkat etmen paylaşımın saati ve doğruluğu bunun içinde biz zamanında paylaşımımızı yapıcaz

tamamdır beğendim beş boncuk tebrikler

salı menüm;
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir salatalık domates ceviz çay
45dk pilates
arada 5i bir yerde bir kase anne pudingi
öğlen 2 kaşık taze fasulye 1 küçük karnıyarık yarım dilim ekmek
arada biraz nohut türk kahvesi
akşam 1 haşlama patates biraz keçi peyniri 2 kaşık pilav 1 kaşık yoğurtla
2lt su
ayrıca 1 saat yürüyüş

Banucan menün güzel ama sabahı atlama bir daha,en azından meyve ye,süt iç...
BANUCAN PAZARTESİ BONCUKLARI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…