Teşekkür ederim akrepcim mazeretimin olabileceğini arkadaşlarıma hatırlattığın için. 2 gündür çok hastayım dün yataktan hiç çıkamadım. Yemek de yiyemiyorum, bugün tartıldım 2 kilo vermişim. Şimdi girebildim ama baktım ki pek de ilerleme olmamış.
Kaptan her gün giremiyor demişsiniz ama son mesajıma baktığımda aradan iki gün geçmiş ve sadece 1 sayfa ilerlemişiz. Çok bi şey kaybetmemişim yani. İkaz etsem de bişey değişmiyo ki gelip ikaz edeyim. Takıma davet ettiğim üyeler de geri dönüş yapmıyor böyle az kişi kaldık. Menümüzü yazıp çıktığımız için bu durumdayız. Paylaşım sayfasını hiç okuyor musunuz bilmiyorum ama bize ceza verip vermeyeceklerini konuşuyorlar ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz
Takımdan ümidi kestim demek yerine zor zamanlarımızda takımı motive etmenizi dilerdim.
salı menüm;
sabah kızarmış bir dilim kepek ekmek peynir salatalık domates ceviz çay
45dk pilates
arada 5i bir yerde bir kase anne pudingi
öğlen 2 kaşık taze fasulye 1 küçük karnıyarık yarım dilim ekmek
arada biraz nohut türk kahvesi
akşam 1 haşlama patates biraz keçi peyniri 2 kaşık pilav 1 kaşık yoğurtla
2lt su
ayrıca 1 saat yürüyüş
sanırım 9 kişiyiz nasıl eşleştiricem bilemedim kendimi boşta bıraktım
aliye-vafers
pakize-hatice
s_a-06an
samanyolu-banucan
burda öyle yazıyorBu arada boncuk tablosu banucandan
Herkese merhaba,
Ben de 3. takıma dahil edildim. Öncelikle herkese hedefine ulaşma yolunda sabır diliyorum:) Kurallardan anladığım kadarıyla bu haftayı kaçırmış bulunuyorum. Dolayısı ile önümüzdeki hafta cuma günü ilk kilo paylaşımımı yaparım. Bugün diyette 2. günüm. Sadece ilk haftaya özel bir diyet uyguluyorum. İlk üç gün sadece sebze ve meyve yiyeceğim.
Bugün:
Sabah: 1 armut
Öğle: 1 tabak taze fasulye yok denecek kadar az yağlı
Ara: 2 elma
Akşam: Bol miktarda domates salatalık, bir kase yağsız patlıcan yemeği
Ara: 1 elma
Tüm gün 2 litre su
45 dakika yokuş yukarı yürüyüş (%13.0 eğim, 6 km hız)
20 dakika wave
Toplamda 711 kalori yaktım:)
Yarın da aynı şekilde sebze meyveyle devam edecem ve tabi ki spor
burda öyle yazıyor
Şu anda mutluluktan dans edesim var yeni üyemiz gelmiş
Canım hoşgeldin kendini tanıtırsan sevinirizz. Kurallar ve yarışma hakkında bilgi sahibi gibi görünüyorsun ama yine de anlatayım. Biz her hafta takımda eşler halinde paylaşım yapıyoruz. Herkes eşinin menüsünü yorumluyo şu şekilde
ana öğün
ara öğün
su
spor
kaçamak yapmamak
olarak 5 boncuk üzerinden değerlendiriyoruz. Bu hafta 9 kişi olduğumuz için benim eşim yoktu, dolayısıyla benim eşim sen oluyorsun. O zaman tanışalım ben ipek
1 hafta deneme süren var her gün düzenli paylaşım yapman lazım, giremeyeceğin zaman önceden haber ver ki kaçtın zannetmeyelim
Ben menünü yorumlayayım vallahi takımın en güzel besleneni olmaya adaysın darısı başıma
signorina salı günü
Ufak bi notum olacak. Bizim takım az üyesi olduğundan dolayı biraz cansız. Yani sayfalar yavaş ilerliyor. Sen de düzelmemize ve canlanmamıza yardımcı olursan seviniriz. Motivasyon gerek :97:
Israrla menü paylaşımda bulunuyorum ama ilgilenen yok daha yeni konuşmadık mı gruba çeki düzen verelim diye
neyse yazmaktan yılmıycam en yenileriniz benim en çok yazanda benim
sabah: sandiviç kepek ekmeği domates,peynir
Öğlen : azıcık ıspanak yoğurt
Ara : 2 tane baklava :26::26:
Akşam : sadece salata ile geçiştiricem
su 2lt sporumuda yapıcam....
ısrarla söylüyorum eger bu takım da ilgilenler yoksa ben başka gruba transfer olmak istiyorum
yine hiç kimse paylaşımda bulunmuyor
pazartesi menüm :
sabah : 1 bardak lıgth süt 3 kayısı
ara : sekersiz çay
Öğlen : pide döner ayran :26:
ara : meyvalı yoğurt
akşam :meyva sebze geçiştiricem
2 LT SU SPORUMUDA YAPICAM...
Hafta sonu menulerim berbat en iyisi Haticem sen haftasonu içinBoncuk ver
Kızlar ben cuma gününden itibaren bu Diyeti uygulamaya başlıyorum, varmı benimle tam 10 gün boyunca bu diyeti birlikte uygulayabilecek biri??? Bakalım hangimiz 5 kilo olmasa bile daha fazla verecek :))
1. gün
Sabah: 1 adet mevsim meyvesi, bir dilim kızarmış kepek ekmeği, çay.
Öğle: Bir parça haşlanmış ya da ızgara et, söğüş domates, şekersiz çay veya kahve.
Akşam: Bir dilim kızarmış kepek ekmeği, yeşil salata, bir tane meyve, çay ya da kahve.
2. gün
Sabah: 1 adet mevsim meyvesi veya bir bardak greyfurt suyu, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği.
Öğle: Haşlanmış ıspanak, domates, kereviz salatası.
Akşam: Dilediğiniz kadar meyve salatası, çay ya da kahve.
3. gün
Sabah: 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, çay veya kahve.
Öğle: Haşlama veya ızgara balık. Mevsim meyvesi, çay veya kahve.
Akşam: Söğüş domates, yağsız ve etsiz pişirilmiş kereviz yemeği, çay veya kahve.
4. gün
Sabah: 1adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış kepek ekmeği, çay veya kahve.
Öğle: 1 adet haşlanmış yumurta veya bir parça yağsız, tuzsuz peynir. Çok az yağlı fasulye yemeği. 1 dilim kepek ekmeği, çay veya kahve.
Akşam: Çiğ yeşil biber (veya haşlanmış ıspanak) mevsim salatası, çay veya kahve.
5. gün
Sabah:
Öğle:
Akşam: Yağsız ve tuzsuz beyaz peynir, haşlanmış ıspanak, 1 dilim kepek ekmeği, çay ya da kahve.
6. gün
Öğle: Çeşitli mevsim meyveleri, çay ya da kahve.
Akşam: Yeşil salata, domates, bir parça yağsız peynir, mevsim meyvesi, çay veya kahve.
7. gün
Öğle: Izgara tavuk eti, domates, havuç, haşlanmış lahana, mevsim meyvesi, çay veya kahve.
Akşam: Yeşil salata, haşlanmış lahana, mevsim meyvesi, çay veya kahve.
8. gün
Sabah: 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, çay veya kahve.
Öğle: Haşlanmış lahana, bir tane haşlanmış yumurta, çay veya kahve.
Akşam: Mevsim meyveleri, çay veya kahve.
9. gün
Sabah: 1 adet mevsim meyvesi, 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, çay veya kahve.
Öğle: Izgara yağsız et, domates, haşlanmış lahana, çay veya kahve.
Akşam: Haşlanmış tuzsuz karnabahar, mevsim meyveleri, çay veya kahve.
10. gün
Sabah: 1 tane mevsim meyvesi, çay veya kahve.
Öğle: Haşlama veya ızgara yağsız balık, 1 tane mevsim meyvesi, çay veya kahve.
Akşam: Yağsız kereviz yemeği, mevsim meyveleri, domates, çay veya kahve.
Herkese merhaba,
Ben de 3. takıma dahil edildim. Öncelikle herkese hedefine ulaşma yolunda sabır diliyorum:) Kurallardan anladığım kadarıyla bu haftayı kaçırmış bulunuyorum. Dolayısı ile önümüzdeki hafta cuma günü ilk kilo paylaşımımı yaparım. Bugün diyette 2. günüm. Sadece ilk haftaya özel bir diyet uyguluyorum. İlk üç gün sadece sebze ve meyve yiyeceğim.
Bugün:
Tüm gün 2 litre su
20 dakika wave
Kızlar merhaba mesajlarınızı takip ediyorum paylaşım sayfasına da yazdım çok üzgünüm elimden bişey gelmedi internette haber varmış elektrik kesintisiyle ilgili ama görmedim ki ne bileyim ben off gidecek zamanı buldu bu ihtimali hiç düşünememiştim bildirim yaparım derken ama benim hatam yüzünden bırakmayın kendinizi lütfen rica ediyorum
Canım Günaydın seninle 10 günlük listeye varım arkadaşım benim vermem gereken sadece 5 kilo var inşallah gider bugün ilk günüm :)
ZEYNEP hoşgeldin aramızaTakım çoğalıyor çok mutlu oldum
Haticem eşim nerelerdesin kuşum hedi dön aramıza
Herkese merhaba,
Bugün:
Tüm gün 2 litre su
20 dakika wave
Kızlar neden herkes sitem edip duruyor Krakercim neden takımdan ümidini kestin bu eş ve boncuk sistemini ben çıkarmıştım daha düzenli olsun motive olalım diye ama genel olarak herkesin düşüncesi bu sistemin işe yaramadığı yönünde bu düzenden vazgeçelim öyleyse motive olmamızı sağlayacak daha iyi bir yöntem var mı düşündüğün
canım boncuk sistemi çok güzel düşünülmüş
tek şikayetim sadece eşlerin mesajları okunuyo
2 haftadır eşim yok benimmmm:84::84: haliyle kimse okumuyo benim mesajlarımı ,sadece pakizecim okuyoo
çok yalnız kaldımmmmmm
kıyamam ya ipek unutmuş heralde eşleştirirken 06an da yok onun eşi S.A. da yalnız kalacak ikiniz birbirinizi boncuklasanız
ben diyorum ki ortak bi diyet yapalım hep birlikte daha güzel olacak gibi S.A.nın diyetine baktım ama hiç ara öğün yok dayanabilir miyim ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?