Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım benim gecmiş olsun işin olabilir bilorum sadece kendimize gelmemiz için uyardım:26: akrepcim bende biliyorum egri degiliz sadece kendimize ceki düzen vermemiz gerektigini söyledim ve tabi gelmez yeni arkadaslar paylasım yok çünkü...ben buna üzüldüm surda ne güzel paylaşım yaparak kılo verecez kımsecikler yok. haber verin bari

5boncuk verıyorum tebrikederim
benim salı menüm
sabah kfleks
ara sütlü kahve
ögle 1tane minik muska seklınde ıspanaklı börek makarna salatası 2bardak cay (gün vardıda)
ara 1avuc leblebi
akşam yarım porsiyon bulgur pilavı
ara 1mını magnum
su tamam spor yok

Herkese merhaba,

Ben de 3. takıma dahil edildim. Öncelikle herkese hedefine ulaşma yolunda sabır diliyorum:) Kurallardan anladığım kadarıyla bu haftayı kaçırmış bulunuyorum. Dolayısı ile önümüzdeki hafta cuma günü ilk kilo paylaşımımı yaparım. Bugün diyette 2. günüm. Sadece ilk haftaya özel bir diyet uyguluyorum. İlk üç gün sadece sebze ve meyve yiyeceğim.
Bugün:
Sabah: 1 armut
Öğle: 1 tabak taze fasulye yok denecek kadar az yağlı
Ara: 2 elma
Akşam: Bol miktarda domates salatalık, bir kase yağsız patlıcan yemeği
Ara: 1 elma
Tüm gün 2 litre su
45 dakika yokuş yukarı yürüyüş (%13.0 eğim, 6 km hız)
20 dakika wave
Toplamda 711 kalori yaktım:)
Yarın da aynı şekilde sebze meyveyle devam edecem ve tabi ki spor

Şu anda mutluluktan dans edesim var yeni üyemiz gelmiş
Canım hoşgeldin kendini tanıtırsan sevinirizz. Kurallar ve yarışma hakkında bilgi sahibi gibi görünüyorsun ama yine de anlatayım. Biz her hafta takımda eşler halinde paylaşım yapıyoruz. Herkes eşinin menüsünü yorumluyo şu şekilde
ana öğün
ara öğün
su
spor
kaçamak yapmamak
olarak 5 boncuk üzerinden değerlendiriyoruz. Bu hafta 9 kişi olduğumuz için benim eşim yoktu, dolayısıyla benim eşim sen oluyorsun. O zaman tanışalım ben ipek
1 hafta deneme süren var her gün düzenli paylaşım yapman lazım, giremeyeceğin zaman önceden haber ver ki kaçtın zannetmeyelim

Ben menünü yorumlayayım vallahi takımın en güzel besleneni olmaya adaysın darısı başıma
signorina salı günü

Ufak bi notum olacak. Bizim takım az üyesi olduğundan dolayı biraz cansız. Yani sayfalar yavaş ilerliyor. Sen de düzelmemize ve canlanmamıza yardımcı olursan seviniriz. Motivasyon gerek :97:

Son düzenleme:

Tekrar merhaba İpek:) Memnun oldum tanıştığımıza, ben de Zeynep. Bilgiler için teşekkür ederim. Motivasyon konusunda hiç endişelenmeyin, bolca teşvik ediyor olacağım sizi, özellikle spor konusunda
Hergün paylaşım yaparım o konuda da sıkıntı yok. Akşam günün menüsüyle gelirim yine:) Yarışmaya katıldığım zaman haber verin bana ona göre de paylaşımlarımı yaparım.
Herkese iyi günler

Kızlar merhaba mesajlarınızı takip ediyorum paylaşım sayfasına da yazdım çok üzgünüm elimden bişey gelmedi internette haber varmış elektrik kesintisiyle ilgili ama görmedim ki ne bileyim ben off gidecek zamanı buldu bu ihtimali hiç düşünememiştim bildirim yaparım derken ama benim hatam yüzünden bırakmayın kendinizi lütfen rica ediyorum

Hafta sonu menulerim berbat en iyisi Haticem sen haftasonu için Boncuk ver

Canım ben bu takımla 10 kilo verdim şuan birbirimizin desteğine ihtiyacımız varken gitme
cumartesi
pazar
pazartesi
salı

İpekcim ayrılacağımı söyledim ama izin verirsen hedef kiloma ulaşana kadar bir süre daha burda kalmak istiyorum
yeni bir kaptan yardımcısı seçelim takıma

Canım Günaydın seninle 10 günlük listeye varım arkadaşım benim vermem gereken sadece 5 kilo var inşallah gider bugün ilk günüm :)

ZEYNEP hoşgeldin aramıza Takım çoğalıyor çok mutlu oldum

Haticem eşim nerelerdesin kuşum hedi dön aramıza

Canım beni geri isterseniz döneceğim ama çok mahcubum size karşı bi 5 kilo verebilsem ben de diyet kelimesini ağzıma bile almayacağım ondan sonra

hoşgeldin canımm

kaç kilosun

kızlar ben bu takıma girdiğimden beri sürekli bişeyler soruyorum

bir Allahın kulu cevap vermiyo

kimse mesaj okuma zahmetine katlanmıyo ,eşlerinin mesajlarını bile üstünkörü okuyolar çokbelli oluyo

hherkez paylaşım yok diyo ,arkasına bakmadan çıkıyo

İPEKÇİMM boncuk listesinde adım yokkk

kendi kendimi boncukluyom

salı 3 boncuk:

Kızlar neden herkes sitem edip duruyor Krakercim neden takımdan ümidini kestin bu eş ve boncuk sistemini ben çıkarmıştım daha düzenli olsun motive olalım diye ama genel olarak herkesin düşüncesi bu sistemin işe yaramadığı yönünde bu düzenden vazgeçelim öyleyse motive olmamızı sağlayacak daha iyi bir yöntem var mı düşündüğün

canım boncuk sistemi çok güzel düşünülmüş

tek şikayetim sadece eşlerin mesajları okunuyo

2 haftadır eşim yok benimmmm:84::84: haliyle kimse okumuyo benim mesajlarımı ,sadece pakizecim okuyoo

çok yalnız kaldımmmmmm

HATİCE SENDE HEDEF KİLONA ULAŞANA KADAR BURDA KAL gitmeeeeeee İSTERSENİZ BONCUK OLAYINI KALDIRALIM...

krakercim ben buradayım canım sorularını cevaplarım...

oooo takım eski kıvamına dönüyor bende bugün sil baştan 10 günde 5 kilo diyetine başlıyorum...

12 Haziranda tatile çıkıyorum gitsin kilolarrrr

kıyamam ya ipek unutmuş heralde eşleştirirken 06an da yok onun eşi S.A. da yalnız kalacak ikiniz birbirinizi boncuklasanız
ben diyorum ki ortak bi diyet yapalım hep birlikte daha güzel olacak gibi S.A.nın diyetine baktım ama hiç ara öğün yok dayanabilir miyim ki acaba

bende S_A NIN diyetine baktım internetde de yorumlara baktım ara koymuşlar ve yoğurt da yemişler

sporla birlikte en az 3 en fazla 8 kilo veren olmuş ben deniycem ancak şok diyetler beni yola sokuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…