HATİCE SENDE HEDEF KİLONA ULAŞANA KADAR BURDA KAL gitmeeeeeeeİSTERSENİZ BONCUK OLAYINI KALDIRALIM...
krakercim ben buradayım canım sorularını cevaplarım...
oooo takım eski kıvamına dönüyor bende bugün sil baştan 10 günde 5 kilo diyetine başlıyorum...
12 Haziranda tatile çıkıyorum gitsin kilolarrrr
Pakizecim oğlun nasıl canım benimkiyle yaşıttı değil mi bizimki bu ara biraz durgunlaştı eski hırçınlığı kalmadı yormuyor beni o kadar kendi kendine oyunlar yapıyor
kıyamam ya ipek unutmuş heralde eşleştirirken 06an da yok onun eşi S.A. da yalnız kalacak ikiniz birbirinizi boncuklasanız
ben diyorum ki ortak bi diyet yapalım hep birlikte daha güzel olacak gibi S.A.nın diyetine baktım ama hiç ara öğün yok dayanabilir miyim ki acaba
bende S_A NIN diyetine baktım internetde de yorumlara baktım ara koymuşlar ve yoğurt da yemişler
sporla birlikte en az 3 en fazla 8 kilo veren olmuş ben deniycem ancak şok diyetler beni yola sokuyor...
benimde aslında böyle bi diyete ihtiyacım var,,ben listeye uymakta zorlanıyorum
bir an önce 70 in altına düşmeme gerek
belki bende takılırım size
diyeti yapan 3 kişi olduk yok mu arttıran
canım evt oğluşlarımız yaşıt sayılırla 14.07.2009 doğumlu bizimkisinde de durulmalar var kendi kendine oyunlar oynuyorben çalıştığım için akşamları nazı bana geçiyor sadece yemek problemimiz var çok zor yemek yiyiyor iyicene acıkması lazım neyse ben diyorum artık rahata
erdik yalnız odasında uyuyor geceleri kalkmıyor kendi kendine oynuyo, neresi ağrıdığı söylüyor çok şükür bugünlerimize canım... Allah onalara sağlık sıhate versin
benimde aslında böyle bi diyete ihtiyacım var,,ben listeye uymakta zorlanıyorum
bir an önce 70 in altına düşmeme gerek
belki bende takılırım size
Hatice başladık diyete değil mi canım
ben 1 bardar greyfurt suyu içtim 1 bardakta çay şekersiz bu dk kadar
sen ne yedin? bol bol su içmeyi unutma
3 gün çalışmak oh ne güzel valla ne işle mesgulsün canım?
Teşekkür ederim akrepcim mazeretimin olabileceğini arkadaşlarıma hatırlattığın için. 2 gündür çok hastayım dün yataktan hiç çıkamadım. Yemek de yiyemiyorum, bugün tartıldım 2 kilo vermişim. Şimdi girebildim ama baktım ki pek de ilerleme olmamış.
Kaptan her gün giremiyor demişsiniz ama son mesajıma baktığımda aradan iki gün geçmiş ve sadece 1 sayfa ilerlemişiz. Çok bi şey kaybetmemişim yani. İkaz etsem de bişey değişmiyo ki gelip ikaz edeyim. Takıma davet ettiğim üyeler de geri dönüş yapmıyor böyle az kişi kaldık. Menümüzü yazıp çıktığımız için bu durumdayız. Paylaşım sayfasını hiç okuyor musunuz bilmiyorum ama bize ceza verip vermeyeceklerini konuşuyorlar ne kadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz
Takımdan ümidi kestim demek yerine zor zamanlarımızda takımı motive etmenizi dilerdim.
özellikle benim gözümmTeşekkür ederim canım benimmm, bu cuma evdeyim neyse ki. Çok dikkatli olmam lazım bi hata olmasın bildirimde. Gözler bizim üstümüzde çünkü şu anda. :18:
boncuk listesine signorina'yı ekleyecek miyiz bilemedim salı günü başladı çünkü. benden başka ismi ezberlenmesi zor biri daha geldi heheh
ben bu yıl tatile bayram tatilinde gidebilcem ancak ama düğünler var Kayseride geçen yaz hamile misin diye soran insanlara incecik görünmek istiyorum ben de yapayım bu diyeti size katılayım ama aralarda acıkırsam bişeyler yerim ona göre
ben ekmek sevmiyorum canım o yüzden okadrcık yedim öğleb için ızgara tavuk yerim :)
hadi bakalım suan için boyun ve kilon kaç canım?
hehehehe o göbüş sporsuz geçermi hiç..
hadi bakem bugünden itibaren hergün 50 mekik çek hattaa ben de çekiyorum 50 mekik..
hergün kontrol edicem bak ona göre..tabii yürüyüş de yapıyosun vee kahveden uzak duruyosun..
kahve ödem yapar.yağ yaktırmaz.erken yaşlandırır
hoşgeldin canımm
kaç kilosun
kızlar ben bu takıma girdiğimden beri sürekli bişeyler soruyorum
bir Allahın kulu cevap vermiyo
kimse mesaj okuma zahmetine katlanmıyo ,eşlerinin mesajlarını bile üstünkörü okuyolar çokbelli oluyo
hherkez paylaşım yok diyo ,arkasına bakmadan çıkıyo
İPEKÇİMM boncuk listesinde adım yokkk
kendi kendimi boncukluyom
salı 3 boncuk:
pazartesi günü diyete başladım 65 kiloydum ama bugün sabah 64 geldimIlk hafta olduğu için hedefim en az iki kilo, 3 olsa da güzel olur ama biraz zor görünüyor. Paylaşımlar konusunda nacizane bir tavsiyem olacak. Herkes en son mesaj yazdığı sayfayı açsa ve ordan itibaren neler yazıldığına en azından bir göz atsa, hem birbirimizden haberdar olmamız açısından hem de paylaşımı artırmak açısından iyi olur diye düşünüyorum. şimdilik kaçıyorum spora gidecem:) hedef 750 kalori!
akrepcim benimde sıkılaşmak için cezaya ihtiyacım var ...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?