Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben bu yıl tatile bayram tatilinde gidebilcem ancak ama düğünler var Kayseride geçen yaz hamile misin diye soran insanlara incecik görünmek istiyorum ben de yapayım bu diyeti size katılayım ama aralarda acıkırsam bişeyler yerim ona göre

Pakizecim oğlun nasıl canım benimkiyle yaşıttı değil mi bizimki bu ara biraz durgunlaştı eski hırçınlığı kalmadı yormuyor beni o kadar kendi kendine oyunlar yapıyor

Pakizecim oğlun nasıl canım benimkiyle yaşıttı değil mi bizimki bu ara biraz durgunlaştı eski hırçınlığı kalmadı yormuyor beni o kadar kendi kendine oyunlar yapıyor

diyeti yapan 3 kişi olduk yok mu arttıran

canım evt oğluşlarımız yaşıt sayılırla 14.07.2009 doğumlu bizimkisinde de durulmalar var kendi kendine oyunlar oynuyor ben çalıştığım için akşamları nazı bana geçiyor sadece yemek problemimiz var çok zor yemek yiyiyor iyicene acıkması lazım neyse ben diyorum artık rahata
erdik yalnız odasında uyuyor geceleri kalkmıyor kendi kendine oynuyo, neresi ağrıdığı söylüyor çok şükür bugünlerimize canım... Allah onalara sağlık sıhate versin

bende S_A NIN diyetine baktım internetde de yorumlara baktım ara koymuşlar ve yoğurt da yemişler

sporla birlikte en az 3 en fazla 8 kilo veren olmuş ben deniycem ancak şok diyetler beni yola sokuyor...

benimde aslında böyle bi diyete ihtiyacım var,,ben listeye uymakta zorlanıyorum

bir an önce 70 in altına düşmeme gerek

belki bende takılırım size

benimde aslında böyle bi diyete ihtiyacım var,,ben listeye uymakta zorlanıyorum

bir an önce 70 in altına düşmeme gerek

belki bende takılırım size

Belki değil tatlım kraker senide yazdım diyete 4 kişi bugün başlıyoruz...

S-A
HATİCE_84
KRAKKER
PAKİZE85

HERKEZ BAŞLANGIÇ KİLOSUNU YAZSIN VE 10 GÜN SONRA KİLOLARINIZI BANA BİLDİRİN BEN TAKİPTEYİM ONA GÖRE

Amin canım benim oğlan da 15 temmuz doğumlu ben 3 gün çalışıyorum diğer günler benimle kendilerini ifade etmeye başladıkları için rahatladık bence de

Hatice başladık diyete değil mi canım
ben 1 bardar greyfurt suyu içtim 1 bardakta çay şekersiz bu dk kadar

sen ne yedin? bol bol su içmeyi unutma

3 gün çalışmak oh ne güzel valla ne işle mesgulsün canım?

Canım kepek ekmeğiyle 1 nektari yedim öyle değil miydi diyette su da içeyim unuttum onu öğlen için de tavuk yapayım tavada kendi yağıyla pişsin
fizyoterapistim ben tam zamanlı çalışmak yorucu oluyor birazcık

Son düzenleme:
ben ekmek sevmiyorum canım o yüzden okadrcık yedim öğleb için ızgara tavuk yerim :)

hadi bakalım suan için boyun ve kilon kaç canım?

Allahım şifalar versin geçmişler olsun şekercim:94::94::94:

Teşekkür ederim canım benimmm, bu cuma evdeyim neyse ki. Çok dikkatli olmam lazım bi hata olmasın bildirimde. Gözler bizim üstümüzde çünkü şu anda. :18:
özellikle benim gözümm
boncuk listesine signorina'yı ekleyecek miyiz bilemedim salı günü başladı çünkü. benden başka ismi ezberlenmesi zor biri daha geldi heheh

tatlım bence o listeye yeni arkadaşı ekleme..bir hafta deneme süresinde olucak çünkü..denemeyi geçip takıma dahil olduğunda eklersin artık.

hehehehe o göbüş sporsuz geçermi hiç..
hadi bakem bugünden itibaren hergün 50 mekik çek hattaa ben de çekiyorum 50 mekik..
hergün kontrol edicem bak ona göre..tabii yürüyüş de yapıyosun vee kahveden uzak duruyosun..
kahve ödem yapar.yağ yaktırmaz.erken yaşlandırır

ben ekmek sevmiyorum canım o yüzden okadrcık yedim öğleb için ızgara tavuk yerim :)

hadi bakalım suan için boyun ve kilon kaç canım?

benim boyum kısa 160 kilom 54.5

Benim göbeğe 50 yetmez en az 250 mekik kahve zaten içmem karın kaslarım kuvvetli aslında ama bişey yediğim zaman öne doğru esneyiveriyor göbek sezeryanın olumsuz etkisi çok tabi:84:

demek gözün üzerimizde ha akrepcim :18:

Son düzenleme:

Pazartesi günü diyete başladım 65 kiloydum ama bugün sabah 64 geldim İlk hafta olduğu için hedefim en az iki kilo, 3 olsa da güzel olur ama biraz zor görünüyor. Paylaşımlar konusunda nacizane bir tavsiyem olacak. Herkes en son mesaj yazdığı sayfayı açsa ve ordan itibaren neler yazıldığına en azından bir göz atsa, hem birbirimizden haberdar olmamız açısından hem de paylaşımı artırmak açısından iyi olur diye düşünüyorum. Şimdilik kaçıyorum spora gidecem:) Hedef 750 kalori!

KADINLAR SUSARAK GİDER

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için.
Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez.
Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkek...ler de en çok bu cümleye sinir olurlar.
Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar.
Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar.
Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır.
Genellikle ne cevap alır?
Abuk sabuk konuşma!
Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır.
Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.
Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının.
Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur.
Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.
Kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir.
O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir.
Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir.
Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir.
Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir.
Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

CEMAL SÜREYA​

750 calori mahşallah canım nasıl yakıyorsun brovo doğrusu

akrepcim benimde sıkılaşmak için cezaya ihtiyacım var ...:26::26:

hayatım sıkılaşmak güzeldir..
o zaman senin sıkılaşman için cezaya değil; güzelliğe pozitifliğe spora yürüyüşe kitap okumaya sağlıklı besinler tüketmeye ihtiyacın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…