Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

750 calori mahşallah canım nasıl yakıyorsun brovo doğrusu

750 az bile aslında genelde 800 üzerinde yakıyorum:) Nasıl yaktığıma gelince de tepeden tırnağa terliyorum diyelim:) Ben hem uzun süre hem de yoğun çalışıyorum. Tempolu yürüyüş çok etkili kilo vermede bunu biliyoruz zaten ama yağ yakımı için kalp atışlarının de belirli bir düzeyde olması gerekiyor. Ben kendiminkini hesapladım 158 ideal benim için. Ancak düz yolda yürüyerek bu kalp atışına asla ulaşamıyorum ancak koşmam gerekiyor onu da henüz 20 dakikadan fazla yapamıyorum. Dolayısı ile spor salonunda farklı bir yöntem denedim, artık yokuş yukarı yürüyorum. 45 dakika ara vermeden. Hız yüksek değil 6 km ama eğim çok farkettiriyor. Mesela 6 km hızla düz yürüdüğümde ne yoruluyorum ne de terliyorum ama işin içine eğim girince ağzımdan burnumdan ter damlıyor ve hedef nabıza ancak bu şekilde ulaşabiliyorum. Üstelik yaktığın kalori inanılmaz farkediyor. Düz yürüyüşte 200-250 yakarken eğimlide 45 dakikada 540 falan yakıyorum. Daha sonra 20 dakika wave denen bir alet var onu yapıyorum bacak ve basen bölgesini çok iyi çalıştırıyor ki benim temel problemim de o bölgeler. Onda da yaklaşık 200 kalori yakıyorum ama 20 dakikada çok ciddi anlamda yoruyor beni. Daha sonra 10 dakika daha başka bir alet yapıyorum ama onun adını bilmiyorum. Her neyse orda da 60-70 yakıyorum. Yani toplamda 75 dakikalık bir kardio programım var daha sonra da bir kaç yer hareketi yapıyorum karın ve bacaklar için. Toplamda baya bi kalori olmuş oluyor bazı günler 900'e yaklaşıyorum:) Neyse çok uzattım, bu arada bugün 45 dakika yürüyüşten sonra pilates dersine girecem 1 saat:)
Herkese kolay gelsin

zeynepcim seni ayakta alkışlıyorum:80: tabi bunları uzaman kontrolü altında yapıyorsundur

Merhaba arkadaşlar,takımın canlanmasına çoook sevindim,ortak diyete başlamanızda güzel olmuş,bende aranıza katılmak isterdim ama ayın 6 sında diyetisyende randevum var,onun diyetii uyguluyorum mecburen..
HATİCEM dönmene sevindim,buradan kilo vermeden ayrılmak yok ona göre
İPEK canım geçmiş olsun kendine dikkat et...
Boncuklama kalktı mı anlamadım:44:
BANUCAN girmiyor yine eşsiz kaldım....
Signorinacanım hoşgeldin,azmine hayran kaldım ,harikasın

Son düzenleme:
Boncuklamayı kaldırmayalım bence çünkü ben menümü buraya yazacağımı ve boncuk alacağımı bildiğim için gün içinde bişey yerken bunu hesaplayarak yiyorum. kaçamak yapmamaya çalışıyorum buraya yazmaya utanırım diye. eminim size de oluyordur bu. o yüzden bu boncuk sistemi güzel olmuş bence.

Ha bu arada, Banucan nerdesiiiiinnn :44:

İpekcim ayrılacağımı söyledim ama izin verirsen hedef kiloma ulaşana kadar bir süre daha burda kalmak istiyorum
yeni bir kaptan yardımcısı seçelim takıma

Tabii ki kal hepimiz kalmanı istiyoruz :97:
Sen sanırım yoğunsun biraz,
kaptan yardımcısı olmak isteyen varsa söylesin cuma sabahları boş vakti olan varsa

Son düzenleme:
iPEK KAPTANIM GEÇMİŞ OLSUN HADİ SENDE TAKIMA DÖN MOTİVE ET BİZİ

Çok teşekkür ederiiiim siz zaten bugün yeterince neşelenmişsiniz oku oku bitmedi sayfalar süpersiniz

İPEKÇİMM boncuk listesinde adım yokkk

kendi kendimi boncukluyom

salı 3 boncuk:

eşlerde mi ismin yokk?? nasıl unuturum ya tamam ben seni boncuklarım sen yaz menülerinii. Ben de kimse kalmadı diye kendimi boşta bırakmıştım, signorinayı tabloya eklemediğimize göre benim eşim sen oluyorsun zaten :97:

hatta yarım kalmış menümü de yazayım çok bi şey yemedim ama

sabah: 1 küçük tost
ara: 2 tane hanımeller
öğle: küçük boy milkshake, çok sıcaktı hava
ara: 1 kase çilek
daha eve gelmediğim için akşam yemeği yemedim ama hala aç değilim.
yaz gelince açlık duygum yok oluyor benim yaa :44:
şimdilik 2 lt su içtim, sporu da akşam yapıcam bu sefer söz

Ben gerçekten bunu hayranlıkla okudum ve şu anda azmine hayran kaldım eve gider gitmez spor yapıcam
Aslında ben 2 yıldır spor salonuna üyeyim ve sırf gitmeye üşendiğim için hiç gitmiyorum. Çünkü bizim burdan o spor salonuna ulaşım yok, oraya yakın bi yerde inip yürümem gerekiyor diye üşenip gitmiyorum. Bi gitsem her şey çok güzel olucak. Orda yağ ölçümü yapıp ihtiyacın olan sporları gösterip uygun aletlere yönlendiriyolar. En son gittiğimde 47 kiloydum adam yağ ölçümü yaptı dedi ki senin yarım kilo yağ fazlan var, 1.5 kilo kas eksiğin var. Şimdi gel gör ki 53 kiloyum 5 kilo yağ eritmem lazım. Sen neler yapıyosun bense üşeniyorum of of.... :84:

verdim gitti mini magnumda arada yenir dimi ama

öff canım çok sıtkın

oğlum eve geldi ağlayarak,üstü başı toz içinde

arkadaşının babası onları dövüştürmüş,
benim oğlum onun oğluna tekvando yapıyomuş,servise binerken onu itiriyomuş,böyle dayak yermiş işte

sinirim tepeme çıktı ,komşumuzun kızı anlattı,eşim adamı buldu,üsütne yürüdü,araya girip ayırmışlar

arkadaşı 32 kilo benim oğlan 20 kilo

ve çocukla aynı aynısınıfına gidiyolaroğlum ricky martin olup bide her hafta sınıfa 1. lik kupası getirince,çocukta kıskançlık başladı ,1 aydır onları gözlemliyorum ,arkadaşı aslına mülayim bir çocuktu evde benim oğlumla onu sürekli kıyaslıyolar,oğluma düşman oldu,ne derse duymuypmuş gibi yapıyo,sürekli onun dediklerini eleştiryo,çok mutsuz bir çocuk gibiydi davranışları,artık evdekilere ne dediyse ,onlarda dolmuşlar ,dolmuşlar bu gün patladılar

ben oğlumu okula bırakıyorum,almaya gidiyorum sürekli bir didişme halindeler ,arkadaşı benim oğlumu daha çok itmiştir bense hep oğluşumu uyardım ne büyük bir hata yapmışım ,vicdan azabı çekiyorum şu an,

ya bunlar 6 yaşında erkek çocuğu güce meraklılar ama ben oğlumda rahatsız edici bişey farketmedim,servis şöförümüzde sürekli arkadaşını ikaz etmiştir davranışlarından dolayı

öfff .. ben böyle insanlarla komşuyum işte

benim oğluşumun ismini googlede yazınca 2 sayfa yazı çıkar oğlumla ilgili,sende oğlunla biraz ilgilen,oda bişeyler başarsın yok kıskanmak,saldırmak daha kolayy

nefret ediyorum böyle kompleksli insanlardan

kızlar kafanızı ağrıtıyorum ama buraya yazmasam çatlardım heralde:84::84:

lojmanda oturuyoruz malesef ,lojmandan oturnlar analr halimden
komşununtavuğu komşuya kaz görünüp hep

ne var yani biraz okuyup,araştırıp kendilerini gelirştirseler,ama sonra kim kahve ,sigara içip dedikodu yapıcak

başkasını başarısına kimsenin tahammülü yok

inanaın ben onlara oğlumun başarılarından hiç bahsetmiyorum,evdeki kupaları görüyolar,netten görüyolar,öyle öğreniyolar ,bir tebrik edişleri var görmaniz lazım ,sanki oğlum bişeyler başarmamışta ,küfür etmiş onlara

sabah yarım dilim kepek ekmek 1yumurta peynir zeytin salatalık domates çay
50dk pilates
arada 5i bir yerde çay biraz nohut
öğlen bakla yemeği yoğurtlu bir dilim kızarmış ekmek
arada nescaf 1simit bir abardak gazoz
akşam bir kaşık taze fasulye biraz bakla bugün çok yedim ya cuma hasta olcam offf ben zaten iyiden iyiye sapıttım şu haftayı atlatayım hayırlısıyla sınavlarım var sonra sirkelicem kendimi arada bir kase erik ve 3 4 tane sulatni yedim canım tatlı istiyorrrr
2lt su

Canım ya çok üzüldüm benim kardeşim de 3. sınıfa gidiyor çocuğun teki de ona musallat olmuştu ne kadar sinirlenmiştim derslerinde çok başarılı böyle sivrilen çocuklar her zaman kıskanılıyor ve çok düşmanları oluyor maalesef ama çok büyütmeyin gün gelir bakarsın birlikte oynarlar çocuk sonuçta Sadece oğlunun kendini savunmayı öğrenmesi gerek dayak yemeyecek kiloyla alakası yok bunun güçlü durup kendine güvenirse karşısındakini sindirebilir

HATİCEM dönmene sevindim,buradan kilo vermeden ayrılmak yok ona göre

teşekkür ederim tatlım inş hedefime ulaşacağım burda

Tabii ki kal hepimiz kalmanı istiyoruz :97:
Sen sanırım yoğunsun biraz,
kaptan yardımcısı olmak isteyen varsa söylesin cuma sabahları boş vakti olan varsa

çok sağol İpekcim geçmiş olsun bu arada
evet ben bu görevi yapamıyorum cumaları çalışıyorum zaten 20 mayısta tatildi o da işe yaramadı yeni bir yardımcı seçelim kim gönüllüyse oylama yapalım

Son düzenleme:
canım doğru diyosunda bunları dövüştüren babası,adamı görsen korkarsın,benim oğlan babasını yanında nasıl vursun çocuğa

oğlum ayrıca tekvandoya gidiyo sarı kemere geçti ameliyat olunca ara verdik ama sadece spor salanunda yapıyo tekvanoyu,yeni başaldığında arkadaşlarına yapmaya çalışıyodu ama konuştuk hallettik,ayrıca tekvandoda nereye vurulup nereye vurulmuycanı biliyo

ben kendime güvenmiyorum malasef,kilo çizelgesini bile 1 kere3 yaptım 2,ciyi yapamıyorum okuyorum okuyorum yok kafa almıyo

yoksa seve seve yapardım ama çok zor benim için

ayrıca cuma günleri bende pek boş olmuyorum

malum mübarek gün okumalarımız oluyo o gün

canım benim çok üzüldüm yaa.. hep böyle olur zaten. başkalarından öndeysen onlar arkandan konuşur düşman olur. ama sizin onları önemsemeyip başarılarınızı çoğaltmaya odaklanmanız lazım. çok çok daha başarılı olup bir sürü kupa alır inşallah oğluşun. bizim için öp onu

öperim ablası

birde reklam filminde oynarsa yandık desene

teşekkür ederim ya size haticecim,ipekç,m inanaın çok iyi geldi ,rahatladım biraz inanaın bu hırsla kilometrelerce koşsam ,yorulmam heralde ama eve hapsoldum,iyiki burası var

Zeynepcim bu kalp hızı çok fazla yaşın kaç umarım bir uzman eşliğinde yapıyorsundur risk alma dikkat et

zeynepcim seni ayakta alkışlıyorum tabi bunları uzaman kontrolü altında yapıyorsundur

23 yaşındayım, salonda bir sürü hoca var tamamen kendi başıma yapmıyorum yani. Nabız hızını da birlikte hesapladık zaten. Hocalar tarafından onaylı yani herşey:) Hatta bir tanesi taktı bana kafayı sınırlarımı zorluyor son zamanlarda. Hızı çok fazla artırdığı zamanlar oluyor. Beni öldürmek niyetinde olduğunu düşünüyorum

İpek bu arada ilk boncuklama işlemini yapayım:)
Şimdilik
Eğer sporunu da yaparsan 5 boncuğu kapacaksın:) Üşenmek yok! Senin zaten kilon fazla değil eğer spor yaparsan taş gibi olursun direk:128: Yani diyet yapsan da yapmasan da ihmal etmemeye çalış sporu. Eğer isterseniz bu konuda da tatlı bir rekabet oluşturabiliriz. Spor aletleriyle spor yapmıyorsanız kalori hesabı zor olur ama en azından süre olarak paylaşım yapabiliriz. Daha sonra o hafta kim kaç gün spor yapmış ve ne kadar süre yapmış ona da bakılabilir cuma günleri. Zaten böyle bir uygulama var mı onu da bilmiyorum ama eğer yoksa üzerinde düşünülebilir.

Bu arada bugün yediklerimi de yazayım:)

Sabah: 1 tane yeşil elma
Ara: 1 bardak yeşilçay, 1 bardak ıhlamur
Öğle: 1 büyük tabak yağsız sebze yemeği(patlıcan, domates, biber vs)
Ara: 1 salatalık, 1 minik kavun (evet hepsini yedim ama avuç içi kadar bişeydi)
Akşam: Yarım kilo erik
1,5 litre su içtim şu ana kadar, yatmadan yarım litre daha içip 2'ye tamamlıcam.
38 dakika eğimli yürüyüş (477 cal)
50 dakika pilates
1 tane de salatalık yemeyi planlıyorum önümüzdeki saatlerde.
Bugünlük bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…