Allahım yarabbim çocukları anlarım da koskoca insanların bu kadar acımasız olmasını anlamıyorumarkadaşının babası onları dövüştürmüş,
sinirim tepeme çıktı ,komşumuzun kızı anlattı,eşim adamı buldu,üsütne yürüdü,araya girip ayırmışlar
arkadaşı 32 kilo benim oğlan 20 kilo
nefret ediyorum böyle kompleksli insanlardan
İpek bu arada ilk boncuklama işlemini yapayım:)
Şimdilik
Eğer sporunu da yaparsan 5 boncuğu kapacaksın:) Üşenmek yok! Senin zaten kilon fazla değil eğer spor yaparsan taş gibi olursun direk:128: Yani diyet yapsan da yapmasan da ihmal etmemeye çalış sporu. Eğer isterseniz bu konuda da tatlı bir rekabet oluşturabiliriz. Spor aletleriyle spor yapmıyorsanız kalori hesabı zor olur ama en azından süre olarak paylaşım yapabiliriz. Daha sonra o hafta kim kaç gün spor yapmış ve ne kadar süre yapmış ona da bakılabilir cuma günleri. Zaten böyle bir uygulama var mı onu da bilmiyorum ama eğer yoksa üzerinde düşünülebilir.
Benim eşim yok ama yine de menümü yazayım....
SAMANYOLU ÇARŞAMBA MENÜSÜ
SABAH 2 ince dilim ekmekle klasik kahvaltı
ARA 1 incir
ÖĞLEN 2 yumurta ile omlet,3 kaşık bezelye,salata,1 dilim ekmek
ARA iğde,çay
AKŞAM 5 kaşık taze fasülye,2 kaşık yoğurt
GECE erik
45 dk yürüyüş,2 litre su
Madem eşin yok ben vereyim boncuklarını:)
Söylicek çok fazla bişey yok, çok iyi bir gün geçirmişsin gerçekten:) Aynı motivasyonla diyete ve spora devam:) Bu arada nasıl incir istedi canım!:) En sevdiğim meyvelerden bir tanesidir. Ama bu mevsimde oluyor mu? Benim bildiğim Ağustosta falan başlıyor:26:
Madem eşin yok ben vereyim boncuklarını:)
Söylicek çok fazla bişey yok, çok iyi bir gün geçirmişsin gerçekten:) Aynı motivasyonla diyete ve spora devam:) Bu arada nasıl incir istedi canım!:) En sevdiğim meyvelerden bir tanesidir. Ama bu mevsimde oluyor mu? Benim bildiğim Ağustosta falan başlıyor:26:
Ben incir görmedim henüz. İncir dedin de dün İncir Reçeli filmini izledim salya sümük ağladım, çok duygusal ve güzel bi filmdi. Tavsiye ediyorum aşk filmlerini sevenleriniz varsa. Hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo
Benim de canım karpuz istiyo ama henüz güzelleşmemiştir diye eve almıyoruz
Yıllardır buranın üyesi gibisin ben 2 haftada anca alışmıştım takıma
Güzel fikir aslında en çok spor yapana ödül, en az yapana ceza falan mı versek ki? Çünkü spor diyetten daha önemli.
Evet düşünelim bu konu üzerinde çünkü spor gerçekten çok önemli. Bir de spor salonundaki hocam şöyle söyledi, spor metabolizmayı da ciddi anlamda hızlandırıyormuş. Yani diyelimki 500 kalori yaktınız spordan sonra da normale göre daha fazla yakmaya devam edeceğiniz için 100-200 kalori daha ekleyebilirsiniz üstüne. bir de şöyle bir şey var bir çoğumuz spor yapmamak için yemekten daha çok kısma yoluna gidiyoruz. Oysa ki ne kadar yanlış! Şöyle düşünelim 900 kalorilik bir diyet yapıyorsunuz ama spor yok. Diğer yanda 1400 kalorilik diyet yapıyorsunuz 500 kalori de sporda yakıyorsunuz. Sonuç aynı kaloriye denk geliyor ama birinde tembel bir vücuda diğerinde ise işleyen bir vücuda sahipsiniz. Biri metabolizmayı yavaşlatmak için birebir diğeri ise hızlandırmak için. Vücudunu mümkün olduğunda çok çalıştırmak önemli aksi takdirde tembelleşiyor. Bence az kalori almak yerine daha fazla kalori alınıp sporda yakılmalı.
Uzun lafın kısası sadece diyete odaklanmak yerine spora da ağırlık verelim grupta. Arkadaşlarda fikirlerini beyan ederlerse bu konuyla alakalı spor uygulamasını başlatabiliriz bence
Bu arada çok konuşuyorum di mi?
hatice ve 06yok banucan lifegoeson listeyi senin yapmanı şöylemişti
evet takipteyim boncukları kaydediyorum
perşembe tamamlanırsa bilidricem. ama eksiği olan çokkk..
Benim eşim yok ama yine de menümü yazayım....
SAMANYOLU ÇARŞAMBA MENÜSÜ
SABAH 2 ince dilim ekmekle klasik kahvaltı
ARA 1 incir
ÖĞLEN 2 yumurta ile omlet,3 kaşık bezelye,salata,1 dilim ekmek
ARA iğde,çay
AKŞAM 5 kaşık taze fasülye,2 kaşık yoğurt
GECE erik
45 dk yürüyüş,2 litre su
kızlar genel olarak boncuklama şöyle kaydettiğime göre
pakize pzr 2 pzts 5 salı 3
vafers pazar 5 salı 5
aliye pzr 2 pzts 5 salı 4
samanyolucmtsi 5 pazar5 çarşamba5
kraker cmts 1 pazar1 pzts 5 salı3
banucan pztsi 5
lifeegeson 4
valla cmtsiden beri kaydediyorum durum böyle eksik varsa düzeltirseniz sevinirim
tam listeyi cumaya paylaşırım inşş. a e olun arkadaşlar...
banucan salı menüsü
sabah 1 dl ekmek peynir çay
öğletavuk sote 1 dl ekmek
ara 1 gevrek
akşam 1 dl börek 3 4 kaşık peynirli makarna
çiğköfte ayran çay...
su ve spor tamam
banucan çarşamba
sabah 1/2 dl börek
ara 3 4 erik
öğle 1 bardak ayran
ara yarım simit
akşam sebzeli saç kavurma 1 dl ekmek
ara 1 portakal 3 4 hurma
su tamam spor tamam...
Haklısın canım salı menümü atlamışım,o gün arkadaşa gitmiştim kaçamaklı bir gündü...O yüzden kendim puanlayayım izninle..Su ve spor tamamdı,aslında akşam sadece meyve yedim,sanırım dengeledim...canım senin çarşamba menüne 5 veriyorum
ama salı menün yok malesef mesajlarında da aradım bulamadım
bilgin olsun
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?