Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allahım yarabbim çocukları anlarım da koskoca insanların bu kadar acımasız olmasını anlamıyorum
Buna benzer olayı ben de oğlumda yaşamıştım.,okul değiştirdiğimde...o zamanlar kilolu bir çocuktu,başarısını kıskanan bir arkadaşı şişko diyerek alay ediyordu,aralarına almıyorlardı.daha sonra rehber öğretmen ve çocuğun ailesi ile olayı çözdük.meğer çocuk sınıf birincisiymiş bizimkinden önce,benim oğlum daha başarılı olunca kıskanmış,ama o ağlamalarını hala unutmam.
Bence rehberlikle konuşun,çocukla konuşup davranışının yanlış olduğunu anlatırlar,yoksa böyle bir anne babanın elinde o çocuk ne hale gelir bilemiyorum....
Ufaklığı öp bizim için,inşaallah daha çok başarılarını yaşarsınız....

Benim eşim yok ama yine de menümü yazayım....
SAMANYOLU ÇARŞAMBA MENÜSÜ
SABAH 2 ince dilim ekmekle klasik kahvaltı
ARA 1 incir
ÖĞLEN 2 yumurta ile omlet,3 kaşık bezelye,salata,1 dilim ekmek
ARA iğde,çay
AKŞAM 5 kaşık taze fasülye,2 kaşık yoğurt
GECE erik
45 dk yürüyüş,2 litre su

Yıllardır buranın üyesi gibisin ben 2 haftada anca alışmıştım takıma
Güzel fikir aslında en çok spor yapana ödül, en az yapana ceza falan mı versek ki? Çünkü spor diyetten daha önemli.

Madem eşin yok ben vereyim boncuklarını:)

Söylicek çok fazla bişey yok, çok iyi bir gün geçirmişsin gerçekten:) Aynı motivasyonla diyete ve spora devam:) Bu arada nasıl incir istedi canım!:) En sevdiğim meyvelerden bir tanesidir. Ama bu mevsimde oluyor mu? Benim bildiğim Ağustosta falan başlıyor:26:

Ben incir görmedim henüz. İncir dedin de dün İncir Reçeli filmini izledim salya sümük ağladım, çok duygusal ve güzel bi filmdi. Tavsiye ediyorum aşk filmlerini sevenleriniz varsa. Hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo
Benim de canım karpuz istiyo ama henüz güzelleşmemiştir diye eve almıyoruz

Canım sağol boncuklar için.Yarın spor salonundayım sporum daha iyi olacak emin ol.Bu arada yediğim incir kuru incir,daha tazesini bulmak zorsende benim gibi şimdilik kuru ile idare et,ben de tam bir incir delisiyim.....

İlk kez duydum bu filmi,not aldım İpekcim en kısa zamanda izlicem ,of benim canım da incir reçeli çekti akşam akşam nerde bulayım ,keşke diyet yapmak zorunda olmasam...
Kilo vermek korumaktan daha zor aslında,diyetisyene sordum dondurma yiyebilir miyim diye,cevap 1 bardak süt ve ara öğün meyveni yememek şartıyla dediBen geçen yıl 2 korneti peşpeşe yediğimi bilirim:26:1 kilo daha verirsem koruma diyetine geçicez artık....nasıl olacak bilemiyorum...

Yıllardır buranın üyesi gibisin ben 2 haftada anca alışmıştım takıma
Güzel fikir aslında en çok spor yapana ödül, en az yapana ceza falan mı versek ki? Çünkü spor diyetten daha önemli.

Evet düşünelim bu konu üzerinde çünkü spor gerçekten çok önemli. Bir de spor salonundaki hocam şöyle söyledi, spor metabolizmayı da ciddi anlamda hızlandırıyormuş. Yani diyelimki 500 kalori yaktınız spordan sonra da normale göre daha fazla yakmaya devam edeceğiniz için 100-200 kalori daha ekleyebilirsiniz üstüne. bir de şöyle bir şey var bir çoğumuz spor yapmamak için yemekten daha çok kısma yoluna gidiyoruz. Oysa ki ne kadar yanlış! Şöyle düşünelim 900 kalorilik bir diyet yapıyorsunuz ama spor yok. Diğer yanda 1400 kalorilik diyet yapıyorsunuz 500 kalori de sporda yakıyorsunuz. Sonuç aynı kaloriye denk geliyor ama birinde tembel bir vücuda diğerinde ise işleyen bir vücuda sahipsiniz. Biri metabolizmayı yavaşlatmak için birebir diğeri ise hızlandırmak için. Vücudunu mümkün olduğunda çok çalıştırmak önemli aksi takdirde tembelleşiyor. Bence az kalori almak yerine daha fazla kalori alınıp sporda yakılmalı.
Uzun lafın kısası sadece diyete odaklanmak yerine spora da ağırlık verelim grupta. Arkadaşlarda fikirlerini beyan ederlerse bu konuyla alakalı spor uygulamasını başlatabiliriz bence
Bu arada çok konuşuyorum di mi?

Ama faydalı konuşuyosun :) Sen geldiğinden beri herkes başlığa uğrar oldu uğurlu geldin heralde.
Ben bu fikre evet diyorum, spor yapmayana ceza verelim ama ne cezası :44: Diğer arkadaşlarım da fikrini söylesinler bakalımm.

Zeynep takımı canlandiriyorsun bravo sana keslerim cok üzüldüm canım cocuğun babasını bogazlayasim geldi paşamın basarılarının devamını diliyorum cok opuyorum

canım senin çarşamba menüne 5 veriyorum

ama salı menün yok malesef mesajlarında da aradım bulamadım
bilgin olsun
...

arkadaşlar misafirim vardı ondan giremedim
üzgünüm amaaklım hep sizde inanın
1 saatir de geçmişi okuyorum
valla spor olayı bana da uyar sıkı bir spor gerekli bencede
tam da havalar serin gidiyorken
ortak dietde mantıklı ama biraz az geldi bana ara öğünler eklenip
uygulanabilir aslında

banucan salı menüsü

sabah 1 dl ekmek peynir çay

öğletavuk sote 1 dl ekmek

ara 1 gevrek

akşam 1 dl börek 3 4 kaşık peynirli makarna

çiğköfte ayran çay...

su ve spor tamam

banucan çarşamba

sabah 1/2 dl börek

ara 3 4 erik

öğle 1 bardak ayran

ara yarım simit

akşam sebzeli saç kavurma 1 dl ekmek

ara 1 portakal 3 4 hurma

su tamam spor tamam...

kızlar genel olarak boncuklama şöyle kaydettiğime göre

pakize pzr 2 pzts 5 salı 3

vafers pazar 5 salı 5

aliye pzr 2 pzts 5 salı 4

samanyolucmtsi 5 pazar5 çarşamba5

kraker cmts 1 pazar1 pzts 5 salı3

banucan pztsi 5

lifeegeson 4

valla cmtsiden beri kaydediyorum durum böyle eksik varsa düzeltirseniz sevinirim

tam listeyi cumaya paylaşırım inşş. a e olun arkadaşlar...

Canım tablo yapayım ben sana ordan ekleme yaparsın.
Ne kadar çok eksik var böyle ya :44:

isimler | cmt | pzr | pts | salı | çrş | prş | toplam
pakize| |2|5|3|||
vafers||5||5|||
aliye||2|5|4|||
samanyolu|5|5|||5||
kraker|1|1|5|3|||
banucan|||5||||
lifegoeson|||||4||

Menüler harika arkadaşım,valla miafirin varken diyete uymayı başarmışsın ayrıca tebrikler.....
BANUCAN SALI BONCUKLARI
BANUCAN ÇARŞAMBA BONCUKLARI

canım senin çarşamba menüne 5 veriyorum

ama salı menün yok malesef mesajlarında da aradım bulamadım
bilgin olsun
...
Haklısın canım salı menümü atlamışım,o gün arkadaşa gitmiştim kaçamaklı bir gündü...O yüzden kendim puanlayayım izninle..Su ve spor tamamdı,aslında akşam sadece meyve yedim,sanırım dengeledim...
SAMANYOLU SALI BONCUKLARI
PAZARTESİ gününü de yazmamışım aslında o gün yediklerime sporuma dikkat ettim,zaten spor salonuna gitmiştim .
PAZARTESİ BONCUKLARI 5 olsun o gün gerçekten diyete aykırı birşey yoktu....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…