mrb arkadaşlar bende yarışmaya karar verdim kısaca kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim 58.5 kilodan 54.4 e düştüm ama orda kaldımbelki bu yarış motive eder beni.herkese kolay gelsin.Birazda yarışma hakkında bilgi verirseniz sevinirim:))
mrb lifegoeson haklısın 31 yaş için iyide benim boyuma göre kötü 1.55 boyum var ve ideal kilom 47 lerde falan benmde hedefim 48 inşalalh bakalım diyetisyene gidiyorum ama nolucak bilmiyorum 58.5 dim ilk başlarrken diyetle 54.4 oldum ama burda takıldım kaldım şuan sporda yapıyorum ama hala bi değişiklik olmadı anlıyamıyorum sorun ne
lifegoeson
Bugün perşembe kimse kilo bildirimi yapmamışş ???
Ben yarışmaya dahil değilim ama yine de yapayım kilo bildirimi. 3 günde 2 kilo vermişim çok mutluyum:) Pazartesi 65'tim. Bugün sabah 63 geldim. Neyse önümüzdeki hafta yarışmada olursam 63ten hesaplarız. İnşallah 61 olabilirim önümüzdeki cumaya kadar. Zaten 60 kiloya düştükten sonra biraz daha yavaş verecem. Haftada yarım ya da 1 kilo olacak hedefim.
Herkese kolay gelsin:)
Zaten senin de kilonu söylemen lazımdı çünkü haftaya başlangıç kilona bugünkü kilonu yazacaktım. Maaşallah 1 haftada 2 kilo
Ben hep sabit kalıyorum
Hiç bozma moralini:) Ben diyete yeni başladığım ve şok diyet yaptığım için 2 kilo verdim. Bir de her insanın bir direnç kilosu oluyor. Mesela benim için 60'ı kırmak gerçekten çok zor. Ne zaman diyet yapsam 60da takılıp kalıyorum. En fazla 59'a düşebildim. Yani senin de artık hedefine ulaşmana az kaldığı için biraz zor gidebilir kilon. Burda da diyetten çok spor giriyor tabi devreye. O direncin ancak sporla kırılabileceğini düşünüyorum.
kızlar hiç iyi değilim beni idare edin ne olurr
migrenim tuutu,dün olanların ayrıtılarını öğrenince kanım dondu
neyse anlayış gösterin ne olur
sabah tartıldım kilom aynı
sabah yarım dilim kepek ekmek 1yumurta peynir zeytin salatalık domates çay
50dk pilates
arada 5i bir yerde çay biraz nohut
öğlen bakla yemeği yoğurtlu bir dilim kızarmış ekmek
arada nescaf 1simit bir abardak gazoz
akşam bir kaşık taze fasulye biraz bakla bugün çok yedim ya cuma hasta olcam offf ben zaten iyiden iyiye sapıttım şu haftayı atlatayım hayırlısıyla sınavlarım var sonra sirkelicem kendimiarada bir kase erik ve 3 4 tane sulatni yedim canım tatlı istiyorrrr
2lt su
merhaba hanımlar ben geldim
nasıl oluyo bu takımda işler ne yapmak gerek
Hoşgeldin aramızaaa :80:
Hemen anlatayım 1 hafta deneme süren ver her gün girip menünü yazman paylaşım yapman lazım. Haftaya listeye seni de ekliyoruz.
Cuma sabahları tartılıp kilonu yazman lazım ama bi aksilik olur diye artık perşembe sabahından yazıcaz kiloları.
Her hafta takımdan bir eş seçiliyor. Eşinin menüsüne yorum yapıyorsun. 5 boncuk üzerinden değerlendiriyosun.
Ana öğün
Ara öğün
Spor
Su
Kaçamak yapmamak
Şimdilik aklıma başka bi şey gelmedi. Bu arada tanışalım ben İpek
hm anladım tşk ederim. memnun oldm ben mattik
boncuklar ne acaba diye düşünmüştüm.
ben yarından itibaren menü yazmaya başlayayım ozaman
kilomu haftaya söylicem di mi. iyi oldu alışayım ortama
evet başlangıç olarak 68 yazabilirsin.Evet haftaya söylüyosun. Şu anda 68 kilo musun? Başlangıç kilona 68 yazıyorum?
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?