Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evvet bugünkü menümü takdim edeyim size:) Meyve sebze diyeti yapıyorum ama bugün abarttım galiba biraz Aslında muz ve süt dışında bişey yememem gerekiyordu ama karpuza dayanamadım:)

Sabah: 1 büyük muz ve bir bardak sütle hazırlanmış muzlu süt
Öğle: Çok az yağlı salata
Karpuz tam olarak ne kadar yedim bilmiyorum ama 1 kilo yemişimdir
Ara: 2 muz bir bardak süt
Akşam: 1 muz 1 kilo daha karpuz
Ara: 1 tane salatalık
Şu anda 1,5 litredeyim yatmadan önce 2ye tamamlamaya çalışacam.
Spora gitmedim bugün, genelde 2 gün gidip bir gün ara veriyorum, vücudumun dinlenmesi için.

kızlar bu takımlarda her türlü diyet yapılabiliyo mu
hem spor yapıp hem proteinsiz bir beslenme
şaşırdım açıkcası..

şaşırdım açıkcası..

Hayır normalde yapılmıyo, Zeynep sadece ilk haftasına özel öyle bi diyet yapıyomuş. Ben de ilk haftamda yapmıştım ama sonra anladım ki önemli olan hızlı değil sağlıklı ve kalıcı kilo vermek.

Buyrunuz perşembe günü boncuklarınız

anladım canım..
kilo çok fazla değilse sanırım sizlerin değil, ekmeği atlamak bile uygun değil.
yoksa hemen acıkıyosun. açlık her türlü diyetin düşmanı.

benim de koşu bandım var zeynep, eğim insanı mahvediyo.. en düşüğü bile çok değiştiriyo işi.
ama yüksek eğimde yürüyüş güçlü bi spor bence proteini atlamamalısın.
baya bilgilisin ama vardır bi bildiğin :)

şaşırdım açıkcası..

Ben de çok yeniyim grupta o yüzden tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla ortak bir diyet uygulanmıyor gruplarda. Yani bir diyet önerisi geldiğinde uygulayanlar olur tabi ama zorunluluk yok diye biliyorum.
Bu arada ben pazartesi günü başladım diyete yani daha 4. günüm:) Sadece ilk haftaya özel bir şok diyet uyguluyorum. Dolayısı ile tavsiye edeceğim bir diyet değil. Pazartesi gününden itibaren ben de gayet sağlıklı bir diyete (bol proteinli ve karbonhidratlı) geçiş yapacam zaten. 64-65 beni çok mutsuz eden kilolar dolayısı ile ilk etapta motive olabilmem açısından biraz fazla kilo vermeye ihtiyacım vardı. Nitekim 65 kiloydum pazartesi günü, bugün 63 geldim:) Eğer haftaya 62 ile sağlıklı bir diyete başlarsam motivasyonum çok yüksek olacak.

ortak diyet yapılmasını kastetmedim.
yani şok diyet yapanlar linç edilir genelde onu dedim.
ben az az ama kalıcı verme niyetindeyim.
bir haftada 3 kg çok fazla. ben de yeniyim daha bugün geldim takıma ama nacizane fikrimi söylemeden edemiycem.
kas verirsin.diyete devam edersen geri almazsın belki ama kas kaybının tek olumsuz tarafı geri almak değil. kalsiyum depoları boşalır en basitinden. biz kadınlar için önemli gerçekten.
ama tabi dediğim gibi vardır bi bildiğin

Evet eğim gerçekten çok farkettiriyor:) Ben genelde 45 dakika 6 km hız %13 eğimle yapıyorum. Çok fazla değil eğim ama yeterince yoruyor. Tahmin edebilirsin sen de:) Söylediğin gibi proteini atlamamam gerekiyor. Zaten bu şok diyette de sadece ilk 4 gün sebze meyve. Önümüzdeki iki gün sadece et ve sebze yicem mesela. Son günde bakliyat. Nohut mercimek gibi. Çok aşırı sağlıksız bir diyet değil yani Pazartesi gününden sonra siz bile şaşıracaksınız ne kadar yediğime. Diyette olduğuna emin misin falan diceksiniz

Ben diyet yapmadığım zaman bile ekmek hiç yemiyorum. Kilomu çok dert ettiğim için bi ara kendimi kilo aldıran şeylerden soğutmuştum. Mantı da sevmem mesela. Baklava da sevmem.
Kışın acıkıyorum ama yaz gelince hiç acıkmıyorum zorla yiyorum yediklerimi. Sırf bu yüzden geçen yaz yediklerimi çıkarır olmuştum midem o kadar küçülmüştü ki... İnşallah yine öyle olmaz. Havalar ısındı, acıkmamaya başladım şimdiden ben.

Bana da koşu bandı pilates topu falan lazım ya üye olduğum spor salonuna gitmiyorum çünkü üşendiğimden. :26:

İpek bende koşu bandı var hiç kullanmıyorum, hatta yer kaplamasın diye kurtulmak istiyorum uzun süredir. Araba falan ayarlayabilirsen alıp götürebilirsin Tek bir sorun var o da taşınma sırasında kablosunu kaybettim. Ben hiç sormadım ama elektrikçilerden falan bulabilirsin bence.

E o zaman 2. el diye satsana
Benim yerimden kalkıp spor salonuna gitmem lazım oraya verdiğimiz para boşa gidicek yoksa.

boncuk şekerim pilav ve dondurma aman neyse beni görsen ağlarsın bugünkü menümü

selam millet valla bugün itibariyle kendimi mıncıklyayıp tokatlıyorum ve bi dur diyorum kendime beni hemen şu şok diyet grubuna yazın acil 26 haz irana kadar 3kilo vermem lazım
aliye bugünkü menüm;yazmakla bitmez
sabah yarım dilim kepek ekmek fasulyeli mısır unlu annemin krepinden bi parça peynir çay salatalık
50dk pilates
arada 5i bir yerde çay 3tane sultani 1 elma
öğlen bir tabak parates kavurma yoğurtlu salata gazoz bir bardak
arada türk kahhvesi bir küçük paket çörek otlu bisküvi(valla ders çalışırken ne yediğimi bilmiom)
akşam bir tabak peynirli makarna ve yine bir bardak gazoz
1saat daha yürüyüş yaptım çıldırasıya terli ve dur dedim an itibariyle kendime artık yemek yok valla çok hırslandım kendime
2lt su ve bir maden suyu

isimler | cmt | pzr | pts | salı | çrş | prş | toplam
pakize| |2|5|3|||
vafers5|3|3|5|5|||
aliye||2|5|4|||
samanyolu|5|5|||5||
kraker|1|1|5|3|||
banucan|||5||||
lifegoeson|||||4||
[/QUOTE]

pakize| |2|5|3|||
vafers5|3|3|5|5|4||
aliye||2|5|4|||
samanyolu|5|5|||5||
kraker|1|1|5|3|||
banucan|||5||||
lifegoeson|||||4||
[/QUOTE]

ben ekledim tabloya herkes eksik boncuğunu eklesin

Ben kendi menülerimi kendim boncukladım kötüydüm bu hafta

pakize| |2|5|3|||
vafers5|3|3|5|5|4||
aliye||2|5|4|||
samanyolu|5|5|||5||
kraker|1|1|5|3|||
banucan|||5||||
lifegoeson|3|3|3|2|4||

Oldu mu acaba:44:

Malum dönemdeyim,kilom aynı maalesef....

Arkadaşlar moraliniz bozmayın. Diyette en son işimize yarayacak şey umutsuzluğa kapılmak. Sadece 1 hafta ara verdik diye düşünün. Kilo verseniz de vermeseniz de önemli değil. Önemli olan istikrarlı bir şekilde yola devam etmek:)

vafers
selam millet valla bugün itibariyle kendimi mıncıklyayıp tokatlıyorum ve bi dur diyorum kendime beni hemen şu şok diyet grubuna yazın acil 26 haz irana kadar 3kilo vermem lazım

Senin de daha 1 ay zamanın var. Bence şok diyete ihtiyacın yok 3 kilo vermek için. Sağlıklı bir diyetle gayet rahatlıkla verebilirsin 1 ayda. Zaten spor yapıyorsun gördüğüm kadarıyla. Sporu da devam ettirirsen 3 kilo vermemen için hiç bir sebep yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…