ipek nasıl panik oldum kimse bildirim yapmamış bende akrebe aynı kiloları yazdım :26::26:
Çok çok teşekkür ederim yine kimse gelmemiş bu sabah... Ben de son anda yetişebildim. Neyse kurtulduk :)
bende akrepten yardım istedim :18::18:
neyseki yetiştin canım şükür
yeni gelen arkadaşları eklememişsin başlangıç kilo ve yeni üye diye Canım ?
dağılımıda yap canım boncuklama için ?
çok sey istedim ama :26::26:
*** 3. TAKIM 208. ETAP***
samanyolu (63.2 /63,2 /0 /0,0%)
vafers (60 /60/0 /0,0%)
lifegoeson ( 52 / 52 / 0 / 0%)
banucan1975 (87 /87 /0/ 0%)
Krakker(74.2 / 74.2 / 0 / 0%)
S.A(78.8 / 0/ 0/0 %)
hatice_84 (54.5 / 0/0 /0 %)
pakize85 (57 / 57/0 /0 % )
ali_ye (64.5 / 64 / 0.17 / 0.26%) (204. etapta ayrılmıştı, geçen hafta döndü. Verdiği kilo 3'e bölündü.)
3.TAKIM TOPLAM KİLO (591,2/590,7/0,5/0,08% )
mrb hatice hemen hemen aynıyız seninlle bende takıldım 54 te napıcaz biz böyle kardeş sanırım biyerlerde bi yanlışlık yapıyoruz ama bulamadım sen bulursan bana söle canım
bu aralar ben fazla su içemiyorum sorun bumu acaba bu hafta çok sporda yaptım ama bilemedim ya nedenin ne olduğunu bakalım önümüzdeki hafta neler olucak.
sanada kolay gelsin canım
Haftaya sonuç listelerini biz hazırlıyoruuz ve ben daha önce yapmadım çok korkuyorum:18::18:
Canım ben daha önce yapmıştım çok zor değil aslında cuma işten erken gelebilirsem yardımcı olurum yoksa takımları toplamda verdikleri kiloya göre sıralayacaksın bi de yüzde olarak en fazla kilo veren ilk 3 kişiyi bulacaksın sonuç listelerinin paylaşıldığı sayfadan önceki paylaşımlara bak fikrin olsun kolaylıkla yaparsın bencesana güveniyorum
Ama vafers zaten düzgün besleniyo ve sporunu yapıyo olmasına rağmen ya hep aynı kiloda kalıyo ya da çok az veriyo. Onun bünyesi de benimki gibi sanırım. Yani 1 ayda 3 kilo veremeyebilir bence. Ben de mesela herkesin 5 kilo verdiği bi diyeti aynen uygulayıp 2.5 kilo vermiştim. Bünye meselesi. Senin metabolizman hızlı anladığım kadarıyla çabuk veriyosun.
Canım Günaydın seninle 10 günlük listeye varım arkadaşım benim vermem gereken sadece 5 kilo var inşallah gider bugün ilk günüm :)
kıyamam ya ipek unutmuş heralde eşleştirirken 06an da yok onun eşi S.A. da yalnız kalacak ikiniz birbirinizi boncuklasanız
ben diyorum ki ortak bi diyet yapalım hep birlikte daha güzel olacak gibi S.A.nın diyetine baktım ama hiç ara öğün yok dayanabilir miyim ki acaba
peçeteye isimleri yazıp çektik çok eğlendim
vafers - suhan2
pakize - samanyolu
hatice - mattika
lifegoeson - signorina
banucan - ali_ye
S_A - krakker
Bu hafta boncuk tablomuz güzel olmadı ama grubumuz canlandı ve üyeleri arttı bence bu hafta çok verimli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?