Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ipek nasıl panik oldum kimse bildirim yapmamış bende akrebe aynı kiloları yazdım :26::26:

Neden kimse kilo vermemiş ya :S

*** 3. TAKIM 208. ETAP***

samanyolu (63.2 /63,2 / 0 / 0%)
vafers (60 / 60 / 0 / %0)
lifegoeson ( 52 / 52 / 0 / 0%)
06an (57.9) (207. etapta geri dönmek üzere ayrıldı)
banucan1975 (87 / 87 / 0 / 0%)
Krakker(74.2 / 74.2 / 0 / 0%)
S.A(78.8 / 78,7 / 0.1 / 0.13%)
hatice_84 (54.5 / 54,5 /0 / 0%)
pakize85 (57 / 57 / 0 / 0% )
ali_ye (64.5 / 64 / 0.17 / 0.26%) (204. etapta ayrılmıştı, geçen hafta döndü. Verdiği kilo 3'e bölündü.)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (591.2 / 590.93 / 0.27 / 0.05% )

Son düzenleme:
Çok çok teşekkür ederim yine kimse gelmemiş bu sabah... Ben de son anda yetişebildim. Neyse kurtulduk :)

bende akrepten yardım istedim :18::18:
neyseki yetiştin canım şükür
yeni gelen arkadaşları eklememişsin başlangıç kilo ve yeni üye diye Canım ?

dağılımıda yap canım boncuklama için ?

çok sey istedim ama :26::26:

Yeni üyeler bu hafta eklenmiyo haftaya ekliyorum. dur şimdi çekiliş yapcam onun için
Bi de S_A 100 gram verdim demiş onu eklememişiz ekledim şimdi

*** 3. TAKIM 208. ETAP***

samanyolu (63.2 /63,2 /0 /0,0%)
vafers (60 /60/0 /0,0%)
lifegoeson ( 52 / 52 / 0 / 0%)
banucan1975 (87 /87 /0/ 0%)
Krakker(74.2 / 74.2 / 0 / 0%)
S.A(78.8 / 0/ 0/0 %)
hatice_84 (54.5 / 0/0 /0 %)
pakize85 (57 / 57/0 /0 % )
ali_ye (64.5 / 64 / 0.17 / 0.26%) (204. etapta ayrılmıştı, geçen hafta döndü. Verdiği kilo 3'e bölündü.)

3.TAKIM TOPLAM KİLO (591,2/590,7/0,5/0,08% )

verilen toplam kilo 0.5 mi :44: ali_ye'nin kilosunu 3'e böldüm onu hesaba katmayı unutmuşsun ben bildirimi yaptım canım çok sağol

Merhaba canım sen yine iki haftadır aynı kilodasın ben 2-3 aydır nerdeyse yerimde sayıyoruz birazcık alıyorum sonra geri veriyorum ama 54.5 altına inemedim su bende çok içemiyorum ama ondan olduğunu sanmıyorum bu hafta birbirimizi takip edelim bakalım nasıl hatalar yapıyoruz
Gidecek bu kilolar gitmeli ince bi kız olmak istiyorum ben yaaaaaa:84:

Cuma Günü Menüm

Sabah : 1 bardak light süt

Öğlen
: ızgara 2 parça tavuk pirzola,domates salatası,1tane çiğ köfte

Ara : 4 çilek 2 kayısı

Akşam : Sadece Salatave sebze ile geçiştiricem

Herkeze şimdiden iyi hafta sonları

Haftaya sonuç listelerini biz hazırlıyoruuz ve ben daha önce yapmadım çok korkuyorum :18::18:

Canım ben daha önce yapmıştım çok zor değil aslında cuma işten erken gelebilirsem yardımcı olurum yoksa takımları toplamda verdikleri kiloya göre sıralayacaksın bi de yüzde olarak en fazla kilo veren ilk 3 kişiyi bulacaksın sonuç listelerinin paylaşıldığı sayfadan önceki paylaşımlara bak fikrin olsun kolaylıkla yaparsın bencesana güveniyorum

Kızlar burası yeri değil biliyorum ama sizinle dertleşmek istiyorum eşim bana hiç ilgi göstermiyor beni hiç anlamıyor bana vakit ayırmıyor tam bir odun ne yapcam ben ya:26:

Tamam geçmişe baktım anladım zaten nasıl yapıldığını kolay gelsin bana

Bazı insanların kişilikleri öyledir haticecim severler ama belli etmeyi sevmezler. Son zamanlarda mı böyle oldu yoksa hep mi böyleydi bilmiyorum ama bence bunu çok dert etme çünkü yanında olan birinin bulunması bile güzel bi şey bence. Ben bu konuda konuşacak en son insanım tavsiye vermem ne derece doğru bilmiyorum. Arada belki de sen ona ilgi göstermelisin ondan beklemek yerine. Onun zevklerine de önem vererek tabi.

Bi blog yazısı okudum belki bize motivasyon ve tavsiye olur diye burada da paylaşıyorum.

"Sizlerden gelen güzel yorumlara ve mesajlara burdan toplu bir cevap vermek istedim.Öncelikle şunu belirtiyim.İlk 1 ay başka bir diyetisyene gittim ve hiç memnun kalmadım.Çünkü metabolizmam kitlendi, ve 1 ay boyunca aç gezdim neredeyse. Üstelik beni dinlemeyen ve ilgilenmeyen biriydi yani aslında hatayı ben biraz başta yaptım.
Sonra karşıma Sinem Kolbakır çıktı. Görür görmez 'hıh işte diyetisyen dediğin böyle olmalı dedim'. Çünkü diğer diyetisyenlerim kilolulardı. Hani bu işi biliyorsun, okumuşsun neden kendine fayda sağlamıyorsun.İnsanın aklına direk bu düşünce geliyor.
Neyse ben 2 ayda 6 kilo verdim hala vermeye de devam ediyorum son 1 haftam ve sonra koruma programına geçicez.
Bu işi nasıl başardığıma gelecek olursak eğer tek bir cevap verebilirim 'azimli olmak'.Biliyorum kolay değil ama 1-2 kilo vermeye başlayınca daha bir hırslanıyorsunuz, ufak bedenlere sığmak bile size mutluluk veriyor. Diyetisyen seçimi ise çok önemli.Benim şirin ve güleryüzlü bir diyetisyenim olduğu için çok mutluyum çünkü pozitif enerjisiyle beni bu hale o getirdi:) Mantı, hamburger, çikolata, dondurma hepsini yedim yaşantımdan ödün vermedim ama zayıfladım işte işin sırrı da bu. Hatta kilo verdikçe ben öğünlerimi, yediklerimi azaltmak istedim.İşte durum böyle eğer varsa sorularınız bekliyorum. Ve size şiddetle Sinem Kolbakırı tavsiye ediyorum."

aynen öyle neden bilmiyorum çok zor veriyorum o yüzden arada metabolizmayı şoklamak gerek banada o lazım yada çok daha az yiyip çok daha fazla spor yapmam lazım

selam kızlar herkes için güzel bir gün olmuştur umarım yarın sınavım var dualarınızı istiyorumhayırlısıyla pazarıda atlattımmı artık kendime dönüp şu kilo olayına bir çare buluyorum:26::26::26:menümü yazayım;
sabah hasta olduğumdan canım bişi istemedi çayla yarım dilim kızarmış ekmek birazda peynir geveledim sonra 50 dk pilates
arada 5i bir yerde 3 sultani
öğlen semizotu yoğurtlu bir tabak 2 kaşık makarna 1 kaşık haşlama tavuk göğüs parçaları yarım dilim ekmek
arada yeşil çay 3 sultani biraz erik bir anne pudingi
akşam 1 enginar 1kaşık tavuk haşlama parçaları gene
2lt su

Kızlaaaaaaaaaaaar ben geldimmmmm :))9

Canım Günaydın seninle 10 günlük listeye varım arkadaşım benim vermem gereken sadece 5 kilo var inşallah gider bugün ilk günüm :)

Benimde bugün yani cuma ilk günümdü canım :) hadi bakalım inşallah vericez bu 5 kiloyu!!!

Canım bende öğleden sonra arada birşey yedim yemeden olmuyor ufak birşey atıştır bence düşük kalorili yani tabii diyeti yapacaksan

-------

bugün 10 günde 5 kilo diyetimin ilk günü

sabah: 1 elma 1 dilim kepekli ekmek
öğlen: domates ve bir parça ızgara tavuk göğsü
arada: 3 yemek kaşığı yoğurt

AKŞAM YEMEĞİMİ HENÜZ YEMEDİM!! Fakat ben bu diyette bazen değişiklikler yapmak zorundayım herzaman listeye uyulmuyor

Diyete Katılanlar kimler? Bu diyete harfiyen uymasanız bile Hedefiniz 10 günde 5 kilo vermek olsun. Benimde hedefim bu!!!

peçeteye isimleri yazıp çektik çok eğlendim

vafers - suhan2
pakize - samanyolu
hatice - mattika
lifegoeson - signorina
banucan - ali_ye
S_A - krakker

peçeteye isimleri yazıp çektik çok eğlendim

vafers - suhan2
pakize - samanyolu
hatice - mattika
lifegoeson - signorina
banucan - ali_ye
S_A - krakker

Bu hafta boncuk tablomuz güzel olmadı ama grubumuz canlandı ve üyeleri arttı bence bu hafta çok verimli olacak

Bu hafta boncuk tablomuz güzel olmadı ama grubumuz canlandı ve üyeleri arttı bence bu hafta çok verimli olacak

evet canlandık çok mutluyum :) ben yeni üyeler gelince hırslandım valla size de aynısı olmuştur umarım spor bile yapmaya başladım heheh :))
bu hafta herkes aynı kilosunda kalmış ama haftaya kimseyi aynı kiloda görmiycem ona göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…