Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menümün tamamını tekrar yazayım:

sabah: 1 elma 1 dilim kepek ekmeği
öğlen: domates ve ızgara et
arada: 3 y. k yoğurt
akşam: Diyet listesindekileri yemedim: 2 diyet kraker 1 domates kibrit kutusu kadar peynir ve süt

su 2 litre tamamdır spor yok

Kızlar burası yeri değil biliyorum ama sizinle dertleşmek istiyorum eşim bana hiç ilgi göstermiyor beni hiç anlamıyor bana vakit ayırmıyor tam bir odun ne yapcam ben ya:26:

canım benim kendini üzmek yerine eşinle açık açık konuşmalısın bence,belki bir sıkıntısı vardır,gerçi bilemiyorum hep böylemiydi,yoksa yeni mi oldu ilgisizliği...:44:Yine de kendi kendini yeme,eşinle konuş derim ben.Zaten erkekler bizim gibi hassas ve ince düşünceli olamıyorlar ki....Aralarından çooook ender 1 2 tane anlayışlı çıkıyor o da kime nasip olursa...

kızlar su 5 gunde 5kılo dıyetınde tam uygulamakmı gerekıyor mesela bugun patates yedım yarın sebzem yok tavuk yesem veya meyve yesem yani sırasını bozsam olurmu ki

Ya ben hepinizden çok çok özür dilerim benim canım 1 aydır çok fena lokma tatlısı çekiyodu ve bugün babaannem eve lokma almış. Nasıl saldırdım bilmiyorum aylardır susuz kalmış gibi oldum birsürü lokma yedim :84: O kadar istemişti ki canım...

Son düzenleme:

ooo afıyet olsun yaramasınnbende bugun 1tatlı 1kurabıye ve 1cörek yedim:26:

Kızlar bugün migrenim tuttu,uzun zamandır böyle bir ağrı yaşamamıştım,hala çok kötüyüm...Kursta son günümüzdü,piknik yaptık güya ama ben dayanamadım erkenden döndüm....bugünkü menüm saçma sapan oldu....
PAKİZEM Bu hafta eşiz,bugünkü menümü kendim yorumlamak istiyorum,sadece spor ve suyun,akşam yemeğim için kendimi yorumlamak istiyorum.
Bugünlük idare edin beni,yarın geçmişi okurum,başım çatlıyor,hepinizi öpüyorum....

Ya bugün çok geç geldim eve, o yüzden yazamadım <sizin paylaşımları da okuma zamanım olmadı ama yarın göz atacam hepsine. Ben bugünkü menümü paylaşayım kısaca.
Sabah: 1 çay kaşığı tereyağında 2 tane yumurta
Ara: 8 tane erik, 1 bardak yeşilçay
Öğle: yarım kilo erik, 1 bardak knor mercimek çorba
Ara: 1 tane kırmızı elma
Akşam: 200 gr. ızgara tavuk göğsü, salata, 1 bardak ayran
Ara: Bolca karpuz
1.75 lt. su
75 dakika spor 797 kalori toplamda:)

erik ağacı çıkıcak içinde
aslında cuma boncuklarını saymıyoruz ama yine de boncuklamak lazımm
signorina cuma

ben yazmaya utanıyoruumm cozuttum bugün
sabah: 4-5 dilim sucuk, 1 dilim ekmek
ara: 1 salatalık, 1 kase erik
öğle: lokma lokma lokma
akşam: zeytinyağlı yeşil fasulye

bi lokma bi su, bi lokma bi su derken 3 lt falan su içtim
yarım saat yürüdüm, 15 dk basen eritmelerden yaptım

Evet yanında birinin olması güzel gerçekten yanındaysa tabi

içime atamam ki ben hep konuşuyorum hiç değişiklik yok o anlayışlılardan bana nasip olmadı kesinlikle hep böyledi de son zamanlarda iyice uzaklaştık birbirimizden sadece çocuk açısından desteği var offf of çok dertliyim

selamlar kızlarrr ufff canım sıkılıyor temizlik yapmam lazım ama oglum izin vermiyor cıldırcam yaaa yatak odasını toplayayım dedım arkama bı baktım kemerler coraplar yerde ben toplamaya calısırken iyice dagılıyor ayyy nezaman buyuyecek buu :26:neyse kimsecikler yok hava sıcak cok su içiyorum ama tuvalete sık gıtmıyorum kılomda fazla cıkıyor

pakize boncuk tablosu bu hafta senden canım

aman daha 2. haftam hemen yüklenin :26::26: nasıl yapıcağımı bilmiyorum hazır tablomu var ban yardımcı olurmusunuz hatice & ipek

mrb eşim tamam bugünlük sen boncukla

benim benim SAMANYOLU

Cumartesi

Sabah :yarım simit,sekersi çay

Ara :kefir

Öğlen : koşturmacadan yok :26::26:

Ara :kefir

Akşam : 1 tane haşlama tavuk but
azcık bakla yemeği
1 tane mercimek köftesi
az makarna salatası

2lt su spor yok :26::26:

boncuk sırası bendeymiş bana yardımcı olmak için arkadaşlar

bu bu şekilde yazmanızı rica edicem

Samanyolu Cumartesi Boncuğu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…