Valla aklıma geldiniz ama tutamadım kendimi 1 aydır istiyodum :26:İpek lokmaları yerken hiç mi aklına gelmedik
aman daha 2. haftam hemen yüklenin :26::26: nasıl yapıcağımı bilmiyorum hazır tablomu var ban yardımcı olurmusunuz hatice & ipek
mattika sevgili eşim nerdesin??????
Çok süper bi şey buldum sizee. Bi çok ünlü Tracy Anderson'un methoduyla zayıflıyomuş. Benim bi tanıdığım da onun sayesinde çok zayıflamış. Ben videolarını araştırdım çok değişik hareketleri var. Hamileler için olan hareketleri karnımızı eritmemizi sağlıyomuş. Bence siz de google'a tracy anderson method yazıp videolarını bi araştırın. 3-9 ayda zayıflatan hareketler falan var ben denemeye başlıyorum yarından itibaren her sabahh.
aman daha 2. haftam hemen yüklenin :26::26: nasıl yapıcağımı bilmiyorum hazır tablomu var ban yardımcı olurmusunuz hatice & ipek
mrb eşim tamam bugünlük sen boncukla
benim benim SAMANYOLU
Cumartesi
Sabah :yarım simit,sekersi çay
Ara :kefir
Öğlen : koşturmacadan yok :26::26:
Ara :kefir
Akşam : 1 tane haşlama tavuk but
azcık bakla yemeği
1 tane mercimek köftesi
az makarna salatası
2lt su spor yok :26::26:
Boşver canım arada oluyor öyle şeyler,lokmaya kim dayanabilir kiYa ben hepinizden çok çok özür dilerim benim canım 1 aydır çok fena lokma tatlısı çekiyodu ve bugün babaannem eve lokma almış. Nasıl saldırdım bilmiyorum aylardır susuz kalmış gibi oldum birsürü lokma yedim :84: O kadar istemişti ki canım...
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ
SABAH 1 çay bardağı kefir,1 dilim börek,peynie,domates
ÖĞLEN 6 kaşık nohut,salata,1 dilim ekmek
aRA 4 tane form büsküvi,peynir
AKŞAM taze fasülye,yoğurt
GECE iğde,çay olur
1 saat yürüyüş yaptım,2 litre suyu tamamlarım az kaldı....
selam kızlarr
migrenim tuutu çok kötü ,kendimi toparlamaya çalışıyorum,
o insan denemiyyecek ,hayvamn bile denemiyecek yaratığı savcılığa vericektik,başka türlü rahat bulamıycam çünkü işyeri şefi devreye girdi ,o pislik olayı o kadar yumuşatarak anltmışki herkeze,birde övünerek,
neyse şefin ve bazı kişilerin yanında olayı dosdoğru anlatmış,seften bir güzel azar işitmiş ,yüzüne tükürmedikleri kalmış,insan içine çıkamuycak hale gelmiş,beter olur inşallah
genede çok üzgünüm oğlumun böyle bir hatırası olsun istemezdim
arkadaşı için anne arkadaşımla babası çok kötü diyo,onunla aynı okula gitmk istemiyo
offff çok kötüyüm yani oğluşum için kendimi toparlamaya çalışıyorum
oğluşumbu arada su çiçeği oldu ,hertarafı çiççek dolu
zihnimizi dağıtmak için kendimizi gezmelere atıcaktık ama olmadı faranjit olmuş bide keyffi yok
ben bi geçmişi okuyayım
İyi geceler herkese:)
Ben bugün utanç içerisinde yazıyorum. Ablam ve eşi bir süre önce şu şehir fırsatlarından bir fırsat satın almışlar. Güzel bir yerde açık büfe kahvaltı, sağolsunlar beni de düşünmüşler ama keşke düşünmeselerdiHer neyse bugün yer ayırtmışlar tutturdular gidelim diye. Sonuç rezalet zaten söylememe gerek yok Yazmak bile istemiyorum o derece yani. Neyse ben kendi kendimi boncuklayım bugün: 0 boncuk
Neyse yarın ve önümüzdeki bütün hafta telafi edecem.
Kolay gelsin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?