Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İpek lokmaları yerken hiç mi aklına gelmedik

Haticem erkekler bizim gibi ince düşünemiyor ki bebeğim sen başına kaka sağlıyacaksın tabi ki sıkmadan bıktırmadan tatlı dille kocacım bu aralar seni soğuk görüyorum problem mi var?

en kısa sürede iyileşmesi dileğimle

İpek lokmaları yerken hiç mi aklına gelmedik
Valla aklıma geldiniz ama tutamadım kendimi 1 aydır istiyodum :26:

aman daha 2. haftam hemen yüklenin :26::26: nasıl yapıcağımı bilmiyorum hazır tablomu var ban yardımcı olurmusunuz hatice & ipek

buyur canım bu tablonun üstüne yap, çizgilerin arasına yazcaksın sayıları. valla herkes yaptı sıra sendeydi ben bişi yapmadım :))

isimler|cmt|pazar|pzt|salı|çrş|prş|toplam
ali_ye|||||||
samanyolu|||||||
pakize|||||||
hatice|||||||
lifegoeson|||||||
vafers|||||||
signorina|||||||
krakker|||||||
S_A|||||||
mattika|||||||
suhan2|||||||
banucan|||||||

Son düzenleme:
Çok süper bi şey buldum sizee. Bi çok ünlü Tracy Anderson'un methoduyla zayıflıyomuş. Benim bi tanıdığım da onun sayesinde çok zayıflamış. Ben videolarını araştırdım çok değişik hareketleri var. Hamileler için olan hareketleri karnımızı eritmemizi sağlıyomuş. Bence siz de google'a tracy anderson method yazıp videolarını bi araştırın. 3-9 ayda zayıflatan hareketler falan var ben denemeye başlıyorum yarından itibaren her sabahh.

Son düzenleme:
selam kızlar eşleştirme yapmışsınız..
hatice geldim burdayım
ben henüz diyet moduna tam giremedim psikolojim ancak toparlanıyor.. düşük yapalı 3 hafta kadar oldu daha..
bu deneme haftası benim için de alışma haftası olsun bakalım..
menüm hala ideal değil.. ama spora başladım..
25 dk 6 km hızla yürüyorum koşu bandında. süresi fln az ama hiç yoktan iyidir..

Vücut şekillerine göre özel hareketleri varmış. Ben OMNICENTRIC grubuna giriyorum. Yani yan yağları ve basenleri olan, yandan zayıflaması gerekenlerdenim.
Onun dışında;
ABCENTRIC-karın bölgesinde sorunları olanlar için
HIBCENTRIC-armut tipi vücutlar, basenleri ve kalın bacakları olanlar için
GLUTECENTRIC-kalçası büyük olanlar için
OMNICENTRIC-yanlarında sorun olanlar için. göğüs yanları, karındaki yan yağlar, basenler, bacakların yanı

Ben kendime uygun video ararken "Tracy Anderson Omnicentric" yazdım. Siz de hangisine ihtiyacınız varsa onu aratın bence çok yararlı olacağını düşünüyorum :)

Menün güzel canım ana öğünleri atlamamalısın,aralar olabilir,bazen bende sabah ile öğle arasını atlıyorum canım istemiyor....Sadece spor için puan kırmak zorundayım
PAKİZE CUMARTESİ BONCUKLARI

Son düzenleme:
Boşver canım arada oluyor öyle şeyler,lokmaya kim dayanabilir ki

Son düzenleme:
SAMANYOLU CUMARTESİ MENÜSÜ

SABAH 1 çay bardağı kefir,1 dilim börek,peynie,domates
ÖĞLEN 6 kaşık nohut,salata,1 dilim ekmek
aRA 4 tane form büsküvi,peynir
AKŞAM taze fasülye,yoğurt
GECE iğde,çay olur

1 saat yürüyüş yaptım,2 litre suyu tamamlarım az kaldı....

Son düzenleme:
ooo yıkılıyor buralar sevindimsınavımda iyi geçti şükür Allaha
menümü yazayım kahvaltı 06:30da birdili kızarmış kepek ekmek biraz reçel bira peynir biraz ceviz çay
arada nescafe çeyrek simit
öğlen bir tabak bulgur pilavı bir küçük kase yoğurt bir bardak ıce tea
arada nescafe 3 sultani bir dilim maraş dondurma
akşam 1 enginar bir kaşık bulgur ıce tea
1 saat sonra 1 elma 1 salatalık 1 dilim daha dondurma spor yok
suyum 2lt olmadı olurmu bilmem çabalıcam bugün yarın beni mazur görün sınav stresi sonra canımı çıakrın hakettim

Tebrik ederim nurdancımm iyi geçmesine sevindim :))
Benim de 19 ve 25 haziranda LYS sınavım var inşallah bu sefer kazanırım üniversiteyi :97:

Ben tracy'yi çok sevdim Dvd'sini bilgisayara indiriyorum. 30 günlük programı varmış onu izleyip izleyip yapıcam bakalım işe yarıyomuymuş. Ama işe yarıyodur çünkü az önce 5 dakika yapayım dedim öldürdü beni

slm kızlar nasılsınız
ben kötü bir gündeyim moral sıfır hava yağişli...menüme gelince sabah ve ara yok malesef

öğle yerım simit bir fincan süt

ara kısır salata

akşam yarım saç böreğiayran yarım simit

su tamam spor koşu bandında yürüyeceğim...byyy...aliyecim eşmişiz seninle hadi bakalım nasıl geçicek bu hafta?

CANIM BENİM CUMARTESİ sAMANYOLU MENÜN

selam kızlarr

migrenim tuutu çok kötü ,kendimi toparlamaya çalışıyorum,

o insan denemiyyecek ,hayvamn bile denemiyecek yaratığı savcılığa vericektik,başka türlü rahat bulamıycam çünkü işyeri şefi devreye girdi ,o pislik olayı o kadar yumuşatarak anltmışki herkeze,birde övünerek,

neyse şefin ve bazı kişilerin yanında olayı dosdoğru anlatmış,seften bir güzel azar işitmiş ,yüzüne tükürmedikleri kalmış,insan içine çıkamuycak hale gelmiş,beter olur inşallah

genede çok üzgünüm oğlumun böyle bir hatırası olsun istemezdim

arkadaşı için anne arkadaşımla babası çok kötü diyo,onunla aynı okula gitmk istemiyo

offff çok kötüyüm yani oğluşum için kendimi toparlamaya çalışıyorum

oğluşum bu arada su çiçeği oldu ,hertarafı çiççek dolu

zihnimizi dağıtmak için kendimizi gezmelere atıcaktık ama olmadı faranjit olmuş bide keyffi yok

ben bi geçmişi okuyayım

ooo yeni yeni çıtırlar gelmiş

hoşgeldiniz safalar getirdiniz

tek tek yazamıycam kızlar,kusura bakmayıon menümü yazmaya bile üşeniyom

cumartesi menüsü

sabah

kalsik kahvaltı

ara sütlü tatlı

öğle
sadece salata yemişim düşündümde

ara nescafe

akşam
oğluşumun yemediği yarım tombik döner

su yok inanaın boğazımdan su bile geçmiyo ,sporda yok

eşim kimmiş benim bi öğreneyim

ufff neler olmuş öyleee...ne desem bilemedim allah bol bol sabır versin size. oğluna da çok geçmiş olsun. bir an önce güzel günler gelir umarım..

İyi geceler herkese:)

Ben bugün utanç içerisinde yazıyorum. Ablam ve eşi bir süre önce şu şehir fırsatlarından bir fırsat satın almışlar. Güzel bir yerde açık büfe kahvaltı, sağolsunlar beni de düşünmüşler ama keşke düşünmeselerdi Her neyse bugün yer ayırtmışlar tutturdular gidelim diye. Sonuç rezalet zaten söylememe gerek yok Yazmak bile istemiyorum o derece yani. Neyse ben kendi kendimi boncuklayım bugün: 0 boncuk
Neyse yarın ve önümüzdeki bütün hafta telafi edecem.
Kolay gelsin herkese

Sadece kahvaltıdan 5 boncuk kırılmaz kii sen yazsaydın yine dee
Ben yine yazmayı unuttum

sabah: yarım patatesli omlet
ara: 1 salatalık, 1 kase erik
öğle: yarım tabak patatesli bulgur pilavı
akşam: 1 tabak patatesli bulgur pilavı
1-2 saat sonra 2 çiğköfte marulla
gece: 1 kase şekerli yoğurt

2 lt su, 10 dk tracy yaptım her yerim ağrıdı bıraktım. çok tembelleşmiş vücudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…