Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menün gayet iyi. Sadece bir tane ara öğün atlamışsın. Bir de spor 10 dakika biraz az olmuş. Her ikisine de yarımşar boncuktan 1 tam boncuk etti Dolayısı ile 4 boncuk.

Geçmiş olsun canım üzülme inş yeniden olur bebeğin yediklerini de yazsaydın cmt 25 dkyı giderek artırırsın ben hiç spor yapamadım dün çok da yedim

hatice cumartesi
sabah
1 sandeviç ekmeği arasında domates salatalık peynir maydonoz en sevdiğim şey bir de portakal suyu
öğle
karpuz
akşam
5-6 tane köfte salata avuç kadar ekmek
ara
yine badem krizim tutu 2 avuç yemişimdir
2 lt suyum tamam spor yok

Son düzenleme:

bu boncuklama işinde daha yeniyim
portakal suyu hazır meyve suyu değilse gayet iyi.
spordan bi boncuk kırdım :)
badem fln hiç önemli değil ama öğleni atlamamalısın..
bu durumda senin 3 buçuktan 4 boncuk oldu
hatice, cumartesi

mattika 28 mayıs cumartesi
Sabah: 1 dilim köy ekmeği
1 yumurta
2 kk peynir
1 zeytin
3 tk reçel
Domates- salatalık

Ara:2 küçük hobby

Öğle:
8 yk makarna
4 yk patlıcan
Yarım dilim ekmek
1 bardak kola

Akşam:
Bol erik ve 4 kayısı

su normalde 2 lt içerim ben zaten 2 den fazla içtim. spor da 25 dk tempolu yürüyüş..

listemi buraya yazmaya layık bulmamıştım daha ama madem yazayım..
haftasonu geç kahvaltı yapınca bi öğün eksik oldu ister istemez.
kola hayatta sevmediğim bişeyken son günlerde canım çekiyo,bu listemde son bulunuşu ama

Son düzenleme:
pazar günü kimsecikler yok..
ipek gelince cvplarsın ben sorayım
kilo bildirimini perşembe günü topiğe mi yapıyoruz yoksa senin özeline mi?
bir de bende şişkinlik vardı sanırım bikaç gündür biraz dikkat edince azaldı
şu an sabahları 66.4 çıkıyorum 68 demiştim başlangıç kilomu
bi haftada verdiğim kiloya mı dahil olsun acaba bu fark

Tatluuum burdayııım ((

öyle bir midemi üşütmüşüm ki kızlar yediklerimi habire çıkarıyorum su bile içmeye korkuyorum

anlayacağın yediklerimi yazsam ne anlıyaz tatlım durmadiki midemde ((

Kraker Cumartesi Boncukları

Kızlar ben 10 günde 5 kilo diyetine yarın en başından başlıyorum (

MErhaba canım hoşgeldin bu arada :)

Normalde kilolarımızı cuma sabahı paylaşıyorduk fakat cuma günleri vakit darlığından ve arkadaşlarımızın işleri olmasından perşembeden yapıyoruzki cuma günü listeyi vakitlice ekleyebilelim diye :)

Bu yüzden sende PErşembe günü tartılıp yeni olduğun için başlangıç kilonu verdiğin kiloyu ve hedefini bildir paylaşımı bu topiğe yapıyoruz :)

Lifegoeson :) ben cevapladım inşallah yeni arkadaşa yanlış anlatmamışımdır

S_A anlatmış zaten canım aynen öyle perşembe sabahı tartılıp kilonu bu başlığa yaz. Bi de hedef kilonu ve 27 mayıs cuma günkü kilonu yaz. o başlangıç kilon olucak çünkü

menümü yazcam bu boncuk işi iyi bişeymiş...
ama menümü sadece eşim okuyo sanırım bu durumda..
farklı kişilerin farklı yorumları daha iyi olurdu

29 mayıs Pazar
Sabah:
1 dilim köy ekmeği
5 yk menemen
2 kk peynir
2 zeytin
1 tk bal
1 tk reçel

Ara: 4 kayısı,2 erik

Öğle-akşam:
1 dilim ekmek
8 yk köfte-patates
1 sb meyve suyu
Salata
2 yk yoğurt

su tamam ama sporum duruyo daha yapınca yazarım

Son düzenleme:

mesajları birbirine karıştırmışımm

bizim pc iyice ağırlaşmaya başladı,formata gitmesi lazım ama içindeki dosyaları yedeklemeye üşeniyorumm

Nurdan kimdirrr

kardeşimin adı nasıl tütüyolar gözümdee

saol canım inşallah sende istediğin bölümü kazanırsın konservatuar istersin sen şimdi alaylıdan okullu olursun oyuncumuz

İyi akşamlar herkese

Sabahtan beri temizlik yapıyorum. Bir ev bu kadar dağılabilir mi ya Sabah 10'da başladım daha yeni toplama işini bitirdim. Aşağıya 4 posta çöp taşıdım Gereksiz ne var ne yok attım. Küçük bir aradan sonra silip süpürmeye geçecem. Neyse bugünkü menümü yazayım.

Sabah: 1 su bardağı süt, 2 yumurta
Öğle: 150 gr. kırmızı et, 2 küçük haşlanmış patates, 4 kaşık bezelye
Akşam: 200 gr. ton balığı

Evde hiç meyve kalmamıştı, temizlik yapmaktan dışarı da çıkamadım o yüzden ara öğünleri atlamak durumunda kaldım.
2 lt. su, spor yok ama sabahtan beri ayaktayım

geçmiş olsun canım ya böyle dengesiz tipler heryerde var insanın karşısına nerde çıkacakları belli olmuyor ama senin ufaklık biraz erken başladı böyle cahil insanlarla neyse umarım hatırlamaz böyle saçma sapan bişeyi
yani utanmıyor koskoca adam rezil keşke tükürselerdi ama bu cürreti gösteren o tükürükle yola gelmez aslında bide onu dövmek lazımdı orda bakalım nasıl oluyomuş onun anladığı dilden salak herif Allahından bulsun şaşkoloz
neyse canım artık olan olmuş kendini üzme çocuğada hatırlatmayın konuşmayın o mevzuyu bile.

bu arada benim eşim beni neden boncuklamıyor ben kim olduğunuda unuttum:18::18:
menümü yazayım;
sabah 06:30 kahvaltı bir dilim kepek ekmek peynir salatalık ama öyle atıştırdım aç gitmeyeyim sınava diye çay
arada çay
öğlen bir güzel kahvaltı yaptık kızlarla 2 dilim ekmek 1 poğaça peynir zeytin salatalık reçel çay
sonra arada nescafe
akşam bir dürüm çiğ köfte ayran tam akşam değildi bu ama arada sayabiliriz
eve gelince 1 simit bir bardak ıce tea biraz dondurma
su 2 ltre deği spor yok

beğenecek ne var deme sakın çünkü bende aynı durumdayım mide fesadı geçirecem neredeyse...İçime bir fil kaçmış gibi...Utanç içindeyim bende menümü yazmak istemiyorum....

PAKİZEM canım arkadaşım ben bugün menümü hiiiç yazmıyım,bırak bana kalsın yediklerim...
Kendime sadece spor için 1 boncuk vereyim olmaz mı,gerisini ne sen sor ne ben söyliyeyim....:78:
SAMANYOLU PAZAR BONCUKLARI

Canım çok geçmiş olsun,sıkıntılarınız üst üste geldi,oğluna çok üzüldüm su çiçeğini inşaallah çabuk atlatır,her şer de bir hayır vardır unutma,belki oğlun evde dinlenirken yaşadığı kötü olayı unutur.zaten uzun bir tatil dönemi de başlıyor,aman sakın yazın o çocukla görüştürme oğlunu,tanımadığım halde ben bile hala kızgınım o adama.

selam kızlar eşleştirme yapmışsınız..
hatice geldim burdayım
ben henüz diyet moduna tam giremedim psikolojim ancak toparlanıyor.. düşük yapalı 3 hafta kadar oldu daha..
Canım Rabbim en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…