kilo bildirimi yapayım ben
başlangıç 67
geçen hafta 66
bu sabah 65.3
bu hafta giden 700 gr
toplamda giden kilo 1.7
Mrb arkadaşlar
geçen hafta : 56 kilo
bu hafta :56,5 malum dönemden dolayı
kaptanım beni 10 gün ayrıldı yazarmısın tatile gidiyorum
Her gün sadece 5 dk videodaki egzersizleri yapmanın faydasını gördüm
pembe köşe: Göbek Egzersizleri
Umarım sizlere de faydsı dokunur...
yaşasıııınn
kilo çizelgemi güncelledimm
Merhaba kızlar teşekkür etmek için geldim kilo vermemde bu takım bana çok destek oldu hepinizi çok sevdim hedef kiloma ulaşamadım ama 53lere düştüm üzüntüden son günlerde Hamilelikteki kilolarımı vermek için gelirim yine yanınıza eşimle barıştık seviyorum bu adamı ne yapayım onun ağzından dinleyince olaylar bambaşka göründü gözüme terapiste de gidecek el kaldırmayacak artık bana ben de pek altta kalmamışım sinirden ne yaptığımı bilmiyordum ben de ona vurdum çok çirkin bunlar biliyorum Ne söyleyeyim Allahım inş düzelir elimden başka bişey gelmedi
kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
tatlım artık sadece şu anki kilonu yazman yeterli. ilk bildirim yapan kişi olduğun için teşekkürleerr
Merhaba kızlar teşekkür etmek için geldim kilo vermemde bu takım bana çok destek oldu hepinizi çok sevdim hedef kiloma ulaşamadım ama 53lere düştüm üzüntüden son günlerde Hamilelikteki kilolarımı vermek için gelirim yine yanınıza eşimle barıştık seviyorum bu adamı ne yapayım onun ağzından dinleyince olaylar bambaşka göründü gözüme terapiste de gidecek el kaldırmayacak artık bana ben de pek altta kalmamışım sinirden ne yaptığımı bilmiyordum ben de ona vurdum çok çirkin bunlar biliyorum Ne söyleyeyim Allahım inş düzelir elimden başka bişey gelmedi
ilk kilo bildirimini ben yapmıştım amaaa
yaa bizim komşular ne çok seviyo börek çörek yemeyii
bahçede bişeyler yiycekmişiz herkez bi çeşit yapıyo ben kek yaptım öğleden sonra ziyafet varr:84:
bide hepimiz kiloluyuz yanisadece yeişlçay içsek ne olcak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?