Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar nasılsınız ilk gün oruç tuttum çok zorlandım dün tutmadım işe gittiğim için bugün orucum evde oolduğum günler tutacağım inşallah
sahurda 1 kase çorba bir tabak da patatesi haşlayıp kavurdum ondan yedim bu gece

canımya senin bebişin var oruç tutmasan olmazmı? Allah korusun düşer kalırsın halsizlik olur dikkat et kendine.

sahurda yediklerinle bütün gün nasıl durdun ya ben olsam doldururdum mideyi kesin
yok ipekcim ya bi de su içiyosun. önemli olan susuzluk diye mide şişiyo zaten

selam kızlar nasılsınız ilk gün oruç tuttum çok zorlandım dün tutmadım işe gittiğim için bugün orucum evde oolduğum günler tutacağım inşallah
sahurda 1 kase çorba bir tabak da patatesi haşlayıp kavurdum ondan yedim bu gece
haticecim oruç tutmamalısın bence.. gün çok uzun bebeğin susuz kalır.

mattikacım sahurun çok iyi canım güllaç dışında
iftarına gelince oda çok güzel ama hem cacık var hem yoğurt keşke birini tercih etseydin gerçi 2 kaşıktan bişey olmazda:))
yani genel olarak başarılı süpersin :71:
tatlıyı sahurda yemeye çalışıyorum. onu da yemezsem 2 gün sonra götürürüm baklavaları fln:9:
yoğurt yağları eritmeye çok yardımcı bişey. cacığın yüzde 70 i de su zaten :D
bence az bile yediğim:34:

zaten öyle olması lazım, burası sadece menü yazıp çıkmak için açılmadı sohbet edip başka konular da konuşmak gerek ama onu bi türlü başaramıyoruz ben çok denedim konu açmayı ama kimse bana cevap vermedi şimdiye kadar. bi de 14. takımın bi uygulaması var günde 7 mesaj atmayana ceza veriyolar ama her takıma gidip 14. takımın üyesiyim cezalıyım yazmak diğer takımlar için pek de güzel değil. bazı takımlar rahatsız oluyo kendi takımlarına cezalıyım yazılmasından. hiç bişey gelmiyo aklıma. signorinanın yerine yeni üye alacağım şimdi onu bekliyorum. ramazan sonunda da aliye ve samanyolu gelecek inşallah.

bende düşünüyorum neler yapabiliizr diye ama bilmiyorumki kimse olmayınca böle kendi kendine yazıyosun bi anlamıda olmuyo ilk aklıma benimde akşam yapıcamız yemekleri veya tatlıları yazmak geldi değişik yemek tarifleri falan ama bilemiyorum arkadaşlar ne kadar katılırlar buna?

weight.png

bugün iftardan önce tarılıcam bakalım bi değişiklik varmı bi hafifleme hissediyorum ama fazlada bi değişiklik olduğunu zannetmiyorum düz 51 olcam gün ne zaman gelecek Allahım????

çok iyi haber canım demekki doğru yoldasın
genelde ramazanda insanlar kilo alırya sende tam tersi olmuş çok güzel.

ama çok fazla su kaybı oluyo iftara kadar sağlıklı bi ölçüm müdür düşünüyorum
iftardan hemen önce değil de 4-5 gibi fln tartılsam diyorum
okadar yağ vermem mümkün değil, su eksiği bence aradaki fark

Son düzenleme:
ama çok fazla su kaybı oluyo iftara kadar sağlıklı bi ölçüm müdür düşünüyorum
iftardan hemen önce değil de 4-5 gibi fln tartılsam diyorum
okadar yağ vermem mümkün değil, su eksiği bence aradaki fark

evet haklısn bu konuda ama bu durumda en iyi sonuç ramazandan sonra çıkar ozaman.
sabredicez 1 ay sonra tartılcaz ay ben çatlarım ozamana kadar:))

ay hiç sorma şekerim ufak tefek bi hatunum ben boyum 1.55

kendi kendime düşünüyorum 52 kilo olsam fazla zayıf olurum
bu kız neden hala zayıflamaya çalışıyo taktı mı naptı diye :D
boyunu sormak yeni aklıma geldi:1:

benim 1.65 boyum. ideal kilom 57 çıkıyo hesaplayıcıda
55 olsam tam olur ama ozaman yüzüm çöker bakalım yüzümün haline göre karar vercem
o kilolara geleyim de

benim ideal kilom 47-48 arası
şuanda fazla görünmüyo ama aslında haksız sayılmassın taktım ben birazda hırs ettim 48 e inmeyi bakalım nekadar başarılı olucam.
evlenen kadar hep çok zayıftım 43-45 hiç daha fazlaolmadım ama evlendikten sonra 49 a çıktım ay çok kilo aldım diye düşünürken 2 de çocuk oldu hooooooooooppppp geldi kilolar ama genede iyi toparlandığımı düşünüyorum 31 yaşındayım yani 35 li yaşlardan sonra kilo vermek dahada zorlaşıyomuş o nedenle nekadar erken toparlarsam okadar iyi diye düşünüyorum.

nefret ediyorum ben kilodan bazı insanlar ben kendimle barışığım falan diyo böyle mutluyum diyolar mesela tabi bu kişye göre değişir ama benim en çok korktuğum şey kilo nefes alamadığımı düşünüyorum kiloluyken.
eşimde sölüyo bu konuda çok takıntılısın diye hiçbişey yakıştıramıyorum kendime o nedenle bu konu üstünde haddinden fazla duruyorum belki yanlış ama dediğim gibi tercih meselesi bu kendini iyi hissetme meselesi:))

weight.png

Son düzenleme:
benim ideal kilom 47-48 arası
şuanda fazla görünmüyo ama aslında haksız sayılmassın taktım ben birazda hırs ettim 48 e inmeyi bakalım nekadar başarılı olucam.
evlenen kadar hep çok zayıftım 43-45 hiç daha fazlaolmadım ama evlendikten sonra 49 a çıktım ay çok kilo aldım diye düşünürken 2 de çocuk oldu hooooooooooppppp geldi kilolar ama genede iyi toparlandığımı düşünüyorum 31 yaşındayım yani 35 li yaşlardan sonra kilo vermek dahada zorlaşıyomuş o nedenle nekadar erken toparlarsam okadar iyi diye düşünüyorum.

maşallah canım yaşında bişey yok da kilo alsan da çok almamışsın
millet 30 kilo alıyo hamilelikte veremiyo sonra
sen baya iyisin.
istediğin kiloya gelince daha da iyi olursun
insanın kendini beğendiği kiloda olması önemli

weight.png
Kiloluyken hiçbişey alasım gelmiyo kendime ama bikaç kilo verdim koşa koşa alışverişe gittim dolapta ne varsa tek tek kaldrıyorum her verdiğim kiloda buda bana acayip zevk veriyo motive oluyorum gerçi biraz maddi olarak sorun yaratıyo ama olsun değer bence:))

maşallah canım yaşında bişey yok da kilo alsan da çok almamışsın
millet 30 kilo alıyo hamilelikte veremiyo sonra
sen baya iyisin.
istediğin kiloya gelince daha da iyi olursun
insanın kendini beğendiği kiloda olması önemli

ben bu konuda dediğim gibi çok hassasım mattikacım en fazla çıktığım kilo 60 oda doğumlardan sonra tabi
şimdi çocuklarım büyüdü biri 6.5 diğeri 4.5 yaşında bende işte toparlanma dönemine girdim:)))

Herkeze merb birkaç gündür yokum oğlum ve ben enfeksiyon kaptık hastahanede yattık serum yedik...

oruç suan için tutamıyorum birkaç güne kadar başlarım sizler nasılsınız suhancım ne güzel dukan diyetine başlıyacaktım hepsini tamamı tamına almıştım ama sadece protein yiyince midem çok bulanıyor sen ne yaptın?

Herkeze merb birkaç gündür yokum oğlum ve ben enfeksiyon kaptık hastahanede yattık serum yedik...

oruç suan için tutamıyorum birkaç güne kadar başlarım sizler nasılsınız suhancım ne güzel dukan diyetine başlıyacaktım hepsini tamamı tamına almıştım ama sadece protein yiyince midem çok bulanıyor sen ne yaptın?

çok geçmiş olsun canımya dikkat et kendine önce sağlık
canım dukan diyetine gelince ben atak devresini geçtim (başarıyla dermişim:)) ) 3 gün atak yaptım şuan kilom 51.8 daha sonra işte diğer bölüme geçtim ama araya bu seferde ramazan girdi şimdi nasıl yapıyosun dersen menülerimi belki okumuşundur fazla protein alamıyorum hatta fazla yiyemiyorum ama genede bırakmış değilim yanlız menüye mecburen çorba ekledim ayrıca salatada ramazan boyunca böyle gitmeyi planlıyorum ama ramazandan sonra tam anlamıyla devam edicem dukana
kesinlikle bu diyetin etkili olduğunu düşünüyorum sanada tavsiyem sende devam et şimdi çok dikkat ediyorum desem yalan olur çünkü ramazan nedeniyle ne yicemi bilemiyorum bide garip bi iştahsızlık var bende
ekmek hiç yemiyorum tatlı desen ucundan ucundan bilmiyorum artık bakalım nolcak:))

Back
X