Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canımya senin bebişin var oruç tutmasan olmazmı? Allah korusun düşer kalırsın halsizlik olur dikkat et kendine.

haklısın canım ya gerçekten de fenalaşıyorum bu aylarda zaten düşük tansiyon oluyor hamilelikte benimki iyice düşüyor başım dönüyor gözlerim kararıyor sıvı alımı çok önemli bu yüzden yarın tutmayacağım bütün gün yattım vakit de geçmiyor

Herkeze merb birkaç gündür yokum oğlum ve ben enfeksiyon kaptık hastahanede yattık serum yedik...

oruç suan için tutamıyorum birkaç güne kadar başlarım sizler nasılsınız suhancım ne güzel dukan diyetine başlıyacaktım hepsini tamamı tamına almıştım ama sadece protein yiyince midem çok bulanıyor sen ne yaptın?

geçmiş olsun pakizecim iyi misiniz şimdi?

ben de tutmuyorum canım bence sorun olmaz böyle şeyler için insan ayırmak yanlış olur. demek evleniyorsun çok sevindim çok mutlu olun inşallah :71::71: darısı başımıza :69:

Canım çok teşekkür edrim evet ya 20 ekimde düğün var ama ben hala tek gram veremedim ve üstelikte hala yiyorum:2:

Herkeze merb birkaç gündür yokum oğlum ve ben enfeksiyon kaptık hastahanede yattık serum yedik...

oruç suan için tutamıyorum birkaç güne kadar başlarım sizler nasılsınız suhancım ne güzel dukan diyetine başlıyacaktım hepsini tamamı tamına almıştım ama sadece protein yiyince midem çok bulanıyor sen ne yaptın?

geçmiş olsun canım..

bugünkü menüm

Sahur:
1 dilim mücver
2 kk peynir
2 yk yoğurt
2 tk reçel
1 dilim güllaç
Domates, salatalık

İftar:
2 kepçe sütlü bulgur çorbası
4 yk barbunya
3 yk yoğurt
Yarım kepçe hoşaf
1 dilim mücver
1 çatal güllaç

ilerleyen saatlerde meyve yerim sanırım
bakalım spor yapabilcek miyim

yaa kızlar ben galiba yine kilo aldımm tartılmadım ama hissediyorumm. nolur almamış olayım nolurr :84:

bende düşünüyorum neler yapabiliizr diye ama bilmiyorumki kimse olmayınca böle kendi kendine yazıyosun bi anlamıda olmuyo ilk aklıma benimde akşam yapıcamız yemekleri veya tatlıları yazmak geldi değişik yemek tarifleri falan ama bilemiyorum arkadaşlar ne kadar katılırlar buna?

bence çok güzel bi fikir ama ben evde yemek yapmıyorum henüz çok geç olduğum için, kendi evim olsa neler neler yaparım off
ama siz paylaşın ben de öğreneyim çok güzel olur bence

çok geçmiş olsun canım ben de pakize nerelerde diyordumm

Kızlar ben hepinizin menülerini okuyorum bana hepsi çok az geliyo neden ki acaba :44: of ben çok fena oldum kilo verdikten sonra dünyaları yemeye başladım. yemek yerken kendimden nefret ediyorum :84:

Kızlar ben hepinizin menülerini okuyorum bana hepsi çok az geliyo neden ki acaba :44: of ben çok fena oldum kilo verdikten sonra dünyaları yemeye başladım. yemek yerken kendimden nefret ediyorum :84:

panikleme canımya belki geçici bi şişkinliktir ama yemem arttı diyosan bilemiyorum tabi ,yaz bakalım menülerini bi değişiklik varmı sende gün içinde yediklerine bi bak gerçekten çokmu yiyosun?
tabi bide korkma tartıl ucunda ölüm yokya:)))

sahura kalkmadan dün oruç tuttum ama akşam olduğunda artık gözlerimin önünden karıncalar geçmeye başladı ölüyodum kızlar aman sakın denemeyin minicik bişeyde olsa sahurda yiyin ben yaptım siz yapmayın çok kötü oldum hala kendime gelemedim.
iftar menüm(dünkü):
1 kase çorba(arpacık)
2 kase cacık
1 çorba kasesi nohut yemeği
1/4 gözleme(yağsız)
yemekten 1 saat sonra sütlaç yedim
saat 10 gibi kahve içtim
uzun süre açkaldığım için diğer akşam yemeklerime göre daha fazla yedim bunun sonucundada yığıldım kaldım hiç nefes alamadım dün bana işkence şeklinde geçti hala kızıyorum kendime:(((

bende canım yemek yerken kendimden nefret ediyorum.
bu aralar iştahım kapalı ama dün ressmen yaşamak için yedim zorladım kendimi yemek için çünkü açlıktan ölebilirdim yani...

gece kalkıp yemek yemek benim için işkence ya napıcam ben böle bilmiyorum deli olucam bu duruma zorluyorum kendimi bu sefer midem bulanıyo bana bi çare kızlar hiç yemesem dünkü gibi oluyorum şaştım kaldım ya...

selam kızlar nasılsınız ilk gün oruç tuttum çok zorlandım dün tutmadım işe gittiğim için bugün orucum evde oolduğum günler tutacağım inşallah
sahurda 1 kase çorba bir tabak da patatesi haşlayıp kavurdum ondan yedim bu gece[/QUOTE

canımm..kendine dikkat et..sen hamilesinn..bebeğinden sorumlusun şuan..oruç tan mesul değilsin ki ..zorlama kendini...suan sorumluugun bebeğii sağlıklı taşımak..bunu sende biliyosundurr...daha sonra tutarsın inş..canım benimm....

gülaycım nerelerdesin canımya özledik seni:))
menüne bi el atayım dedim iyi etmişimmi:))))
nasıl yedin canım sahurda 2 yumurtayı vallaha bravo sana ay ben suyu bile zor içiyorum ama sahurun iyi olmuş
iftarına gelince sende zaten sölemişin fazlamı kaçmış ne :20:
umarım ramazanda kilo vermen durmaz canım iftarlara dikkat et istersen işin sırrı bu bence.
tartılmaya gelince ben artık akşamları tartılıyorum yani iftardan önce vücudunda su falan kalmıyoya bence en iyi zaman o
sabah tartılınca ister istemez sahurun bi şişkinliği oluyo bu nedenle fazla çıkma ihtimalin var o nedenle akşama daha mantıklı geliyo bana genede sen bilirsin tabi.

canımm benımm cokk sağoll bende sizi cok özledim..ne kadar alışmısım buraya....geçmişim hepsini okudumm..hepsinide beyendim...
yeniden motive oldum:66:...biraz kacırıyorum ben iftarda...kendime hakim olamıyorumm..karnım catlıyo sonraa..ay kilo vermesemde olur ama almayı hiç istemiyorumm...tartılmadın 2 gündürr..korkuyorum gecen sabah yüksek cıktı...daha da cıkmadım tartıya ama iftardan önce tartılmamız gerekiyormus inş. bügün yüzüm güler...

canımm cok gecmiş olmunn..düzeldiğine sevindim..insan kendisi neysede evladı hastalanınca ruhu daralıyor caresiz kalıyo..Rabbim evlatlarımızı korusun inş. ..nasıll oldu neden dolayı enfeksiyon kapmışsınız peki sebebi bellimi...

sahura kalkmadan dün oruç tuttum ama akşam olduğunda artık gözlerimin önünden karıncalar geçmeye başladı ölüyodum kızlar aman sakın denemeyin minicik bişeyde olsa sahurda yiyin ben yaptım siz yapmayın çok kötü oldum hala kendime gelemedim.
iftar menüm(dünkü):
1 kase çorba(arpacık)
2 kase cacık
1 çorba kasesi nohut yemeği
1/4 gözleme(yağsız)
yemekten 1 saat sonra sütlaç yedim
saat 10 gibi kahve içtim
uzun süre açkaldığım için diğer akşam yemeklerime göre daha fazla yedim bunun sonucundada yığıldım kaldım hiç nefes alamadım dün bana işkence şeklinde geçti hala kızıyorum kendime:(((

suhancığım listenin başından okurken kimin menüsnü okuyorum diye tekrar isme baktım..cok sasırdım bu kadar yemene...güzel seyler yemişsin ama hep böyle beslen bence..cok değil ama sulu seyler yani..sen pek düzenli beslenemiyosun calıştığından..akşamda yığılıp kalmıssın..ramazanda hep öyleyiz..ben iftarımı acıyorum uykum geliyor..erkenden ytıyorum...

gece kalkıp yemek yemek benim için işkence ya napıcam ben böle bilmiyorum deli olucam bu duruma zorluyorum kendimi bu sefer midem bulanıyo bana bi çare kızlar hiç yemesem dünkü gibi oluyorum şaştım kaldım ya...

suhancığımm sahurda 4-5 tane hurma,bi kaç tane ceviz,ve su inanılmaz tok tutyor.hemde pratikk..dene derim arkadaşımm...

çarşamba iftarımı yazayımm

1 bardak su
4 bardak ayran
yarım tabak tavuklu pilav
yarım tabak karışık ızgara
az pide

1 saat sonra 1 tane sütlaç ve supangil:59:

ayyy..ne kötüü değilmi..verken hcok masum geliyorr.ama buraya yazınca utandım şimdi....

perşembe sahur menüm

3-4 hurma
3-4 ceviz
1 bardak cay
bi lokma pide
2-3 elma dilimi kızarmış patetes..iftarda vardı sahurda haızrlamadım..kim uğrasır kızartmyla sahurda...

aaa ben birde sahura kalkınca..su bisküvili dondurmadan yemiştim bir tane..sahur yemeğihazırlarken dondurma yiyodumm..ne garibi yaa ..benim gibi yok diyorumm...

Back
X