Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sahur:
1 dilim denge ekmek
1 lokma pide, az tereyağlı
2 kk peynir
Yarım sb vişne suyu
2 yk makarna
2 tk reçel
Domates, salatalık

İftar:
2 kepçe yayla çorbası
4 yk yeşil fasülye
2 yk bulgur pilavı
1 kase cacık, 2 yk yoğurt
Yarım kepçe komposto
1 kase sütlü tatlı

bugünkü menüm...

merabalalar.) bu grupta yer olduğunu öğrndm:) hala bboşsa katılabilirmiym:)

hala yer var mı acaba?? boyum 1.76, kilom 67... 57ye düşsem şahane olcak...:77: her gün yazabilirim... nolur beni de alınnnn...:71: ben de yeni üyeyim, super gaza geldimmmmmmm :):64:

evveeet iki kişilik yer var hoş geldiniiiizzz :)) merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz. şimdilik deneme süresindesiniz, her gün paylaşım yaparsanız sizi listeye ekleyeceğim. umarım kalıcı olursunuz size ihtiyacımız var :) şimdilik ramazan olduğu için takım biraz sakin ama ramazan bi bitsin herkesi buraya getiricem çok kızıyorum yine hiç kimse girmemiş bugün :20:

slm ii pazarlar nsılsınız
acaip klasik bir pazar
uyuşmuş bir halde oturuyoruz

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

iki gün üstüste davet aldım
bayaa bir yoruldum haliyle
kalkıp son sürat işe girişicem
a e olun....

olleeeyy, saolun beni de aldığınız için:66:

Hemen sahurumu yaziyorum, bi paket cubuk kraker, 3 tane tuzlanmış yeşil zeytin, bi bardak sekersiz portakal suyu... Ben ogrenciyim de, belli oluyodur menumden:43:... Iftarım da şöyle olcak:

İki tane tereyağlı hurma
Bi kase yogurt corbasi
(belki yarım porsiyon da barbunya olur bilmiyorum)
Bi kocaman tabak salata(yagsız ve tuzsuz)
Bi kase yogurt
Gecenin ilerleyen saatlerinde de bi tabak meyve.
Ben sahura kadar uyumuyorum belki bi avuç da ceviz, bade ya da kaju yerim, bilemedim şimdi...

Bu arada ben aslında kilolu değil ama lımbırdak bi insanım, o yüzden ölümüne spor yapmalıyım. Bi de ben normalde bi bardak bile su içmem. Ama sizi görünce gaza geldim. Az önce yarım saat kondisyon bisikletinde spor yaptım.:8: Tam bisiklet değil benimki, ayakta bisiklet sürer gibi... Bi de sıkılaştırma jelimi sürcem şimdi... Bi ay sonra mezun olmak istiyorummmm:10:

Sahur:
1 kase sütlü tatlı
1 börek
Yarım kk peynir
1 yk yoğurt
1 çk reçel
Yarım kepçe komposto

İFTAR:
1 kepçe tarhana çorbası
2 yk yayla çorbası
1 yk yeşil fasülye
5-6 yk mantı
Yarım kase sütlü tatlı
1 ceviz

spor yapcam birazdan inş.:34:

ben daha önce tanıtmıştım ki...ama tekrar tanıtayım hemen: boyum 1.76, kilom 67 olmuş:( o yuzden çok mutsuz oldum, hemencecik diyete başladım, 24 yaşındayım. 38 bedenim ama neden 36 olmasın ki dedim ve burda buldum kendimi:42:

bu arada iftarda yarım porsiyon barbunya yerine tuzsuz cacık yedim ve salatamı biraz yağ, tuz ve limonla renklendirdim.

bi saat sonra da ufak bi porsiyon güllaç yicem galiba:77:

20 dakika daha spor yapmıştım iftar öncesi, eğer güllaç yersem 30dk daha bisikletteyim demektir...:59:

hayıt çayı bir elimde şu an, hepimize çooook daha güzel,mutlu ve huzurlu günler... tabi bi de aşklı :69: :54:

ben daha önce tanıtmıştım ki...ama tekrar tanıtayım hemen: boyum 1.76, kilom 67 olmuş:( o yuzden çok mutsuz oldum, hemencecik diyete başladım, 24 yaşındayım. 38 bedenim ama neden 36 olmasın ki dedim ve burda buldum kendimi:42:

bu arada iftarda yarım porsiyon barbunya yerine tuzsuz cacık yedim ve salatamı biraz yağ, tuz ve limonla renklendirdim.

bi saat sonra da ufak bi porsiyon güllaç yicem galiba:77:

20 dakika daha spor yapmıştım iftar öncesi, eğer güllaç yersem 30dk daha bisikletteyim demektir...:59:

hayıt çayı bir elimde şu an, hepimize çooook daha güzel,mutlu ve huzurlu günler... tabi bi de aşklı :69: :54:

hoşgeldin tekrar:34:
bi kilo çizelgesi yapsan şık olur.

olleeeyy, saolun beni de aldığınız için:66:

Hemen sahurumu yaziyorum, bi paket cubuk kraker, 3 tane tuzlanmış yeşil zeytin, bi bardak sekersiz portakal suyu... Ben ogrenciyim de, belli oluyodur menumden:43:... Iftarım da şöyle olcak:

İki tane tereyağlı hurma
Bi kase yogurt corbasi
(belki yarım porsiyon da barbunya olur bilmiyorum)
Bi kocaman tabak salata(yagsız ve tuzsuz)
Bi kase yogurt
Gecenin ilerleyen saatlerinde de bi tabak meyve.
Ben sahura kadar uyumuyorum belki bi avuç da ceviz, bade ya da kaju yerim, bilemedim şimdi...

Bu arada ben aslında kilolu değil ama lımbırdak bi insanım, o yüzden ölümüne spor yapmalıyım. Bi de ben normalde bi bardak bile su içmem. Ama sizi görünce gaza geldim. Az önce yarım saat kondisyon bisikletinde spor yaptım.:8: Tam bisiklet değil benimki, ayakta bisiklet sürer gibi... Bi de sıkılaştırma jelimi sürcem şimdi... Bi ay sonra mezun olmak istiyorummmm:10:

hoşgeldin azmine ve enerjine hayran oldum
hadi bakalım bizede bulaşır inş..
ben menülerimi paylaşamıyorum saçma sapan şeyler yiyorum
aç olunca daha çok şekerli şeyler

su tamam
spor malesef yok

hyrlı sahurlar kızlar

a e olun...

selam kızlar nasılsınız
hafta sonu yoktum geldim
neler yedim? pek bişey yiyemedim hafta sonu canım bişey istemedi
ve bu gün beklediğim oldu hastalandım ve şişliklerim yavaş yavaş iniyo
sabah tartıldım 51.5 kiloyum geçen aklım çıkıştı 53 ü görünce
neyseki geçici bişeymiş
yoksa krizlere girdim okadar uraştan sonra verdiğimi geri aldığımı düşünmek bile 2 gün aç durmama neden oldu diyebilirim yemekten içmekten kesildim sinirimden.
neyseki herşey kontrol altında:74: :74: :74:

Back
X