Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merabalalar.) bu grupta yer olduğunu öğrndm:) hala bboşsa katılabilirmiym:)
düzenli paylaşım yapma şartıyla ama
kaptan gelince cevap yazar sana![]()
merabalalar.) bu grupta yer olduğunu öğrndm:) hala bboşsa katılabilirmiym:)
hala yer var mı acaba?? boyum 1.76, kilom 67... 57ye düşsem şahane olcak...her gün yazabilirim... nolur beni de alınnnn...
ben de yeni üyeyim, super gaza geldimmmmmmm :)
![]()
en az 2 lt su var bi de, onu unutmuşum, çok mu güzel olcaz nehadi hep birlikteeeeeeeeeee
![]()
ben daha önce tanıtmıştım ki...ama tekrar tanıtayım hemen: boyum 1.76, kilom 67 olmuşo yuzden çok mutsuz oldum, hemencecik diyete başladım, 24 yaşındayım. 38 bedenim ama neden 36 olmasın ki dedim ve burda buldum kendimi
bu arada iftarda yarım porsiyon barbunya yerine tuzsuz cacık yedim ve salatamı biraz yağ, tuz ve limonla renklendirdim.
bi saat sonra da ufak bi porsiyon güllaç yicem galiba
20 dakika daha spor yapmıştım iftar öncesi, eğer güllaç yersem 30dk daha bisikletteyim demektir...
hayıt çayı bir elimde şu an, hepimize çooook daha güzel,mutlu ve huzurlu günler... tabi bi de aşklı![]()
![]()
olleeeyy, saolun beni de aldığınız için![]()
Hemen sahurumu yaziyorum, bi paket cubuk kraker, 3 tane tuzlanmış yeşil zeytin, bi bardak sekersiz portakal suyu... Ben ogrenciyim de, belli oluyodur menumden... Iftarım da şöyle olcak:
İki tane tereyağlı hurma
Bi kase yogurt corbasi
(belki yarım porsiyon da barbunya olur bilmiyorum)
Bi kocaman tabak salata(yagsız ve tuzsuz)
Bi kase yogurt
Gecenin ilerleyen saatlerinde de bi tabak meyve.
Ben sahura kadar uyumuyorum belki bi avuç da ceviz, bade ya da kaju yerim, bilemedim şimdi...
Bu arada ben aslında kilolu değil ama lımbırdak bi insanım, o yüzden ölümüne spor yapmalıyım. Bi de ben normalde bi bardak bile su içmem. Ama sizi görünce gaza geldim. Az önce yarım saat kondisyon bisikletinde spor yaptım.Tam bisiklet değil benimki, ayakta bisiklet sürer gibi... Bi de sıkılaştırma jelimi sürcem şimdi... Bi ay sonra mezun olmak istiyorummmm
![]()
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
pakizecim tebrikler hedefine ulaşmışsın