Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşbulduuummm :70:

Harikasınız, gerçekten... Burda herkes birbiriyle dost, kavgasız patırtısız herkes birbirinin iyiliğini istiyo, e bu sinerjiden de güzellik çıkar elbet...

Ben çok mutluyum burda olduğum için:66:
yaklaşık bir haftadır diyetteyim, ben çok hızlı kilo veriyorum onceleri, ama sonra birden duruveriyo... Bu konuda bi bilgisi önerisi olan var mı acaba?? Napsam, kaç hafta sürer 3 beyazı minimum tüketerek 10 kilo vermem?

12 eylüle kadar kurtulma ihtimalim nedir sağlıklı bir şekilde bu kilolardan? bu arada az önce tartıldım, 65 kilo olmuşum:64:

Bildiğiniz har türlü yönteme varım (zayıflama hapı hariç). bi de ben çizelge yapmayı bilmiyorum...:77:

Hadi hanımlar, birlikte çooook güzel olcaz, o istediğimiz pantolonların içine girebilcez, o beğendiğimiz elbiselerden oramız buramız taşmıycak, daha sağlıklı olcaz, daha mutlu olcaz, hooop, eller havayaaaa, yihhuuuuuuuuuuuu:32:

Kizlarrrrr benide araniza alirmisiniz?
Bakin cok iddaliyim tek basima bile takiminizi haftanin birincisi yapabilirim.Benim gibi transferi kacirmayin bence:52:

ben bugun ne yedim, ne yicem...

sahurda aç karnına bi bardak limonlu ılık su içtim ve bi bardak meyve suyu ve bir küp(kibrit kutusunun yarısı) beyaz peynir yedim. Bi de dayanamadım ve çok ufak bir un kurabiyesi attım ağzıma...:77:

iftarda arkadaşımla buluşcam. planım içerisinde ızgara tavuk olan kocaman bir salata yemek ve bolca da su...

Akşam tatlı ya da çerez kaçamağı yapar mıyım bilmiyorum, ama şimdiden cezamı vereyim, sporumu arttırayım :8:

Bi de bugun aksama kadar temizlik ve ütü yapcam, bence çok kalorili bi iş yaa, kesin kilo veririm ev işi yaparken,artık her işi kalori cinsinden hesaplıyorum,çıldırmam yakındır :27: :9:

akşaa tekrar yazarım, beni yalnız bırakmayın hanımlaaarrr :54:

Hoşbulduuummm :70:

Harikasınız, gerçekten... Burda herkes birbiriyle dost, kavgasız patırtısız herkes birbirinin iyiliğini istiyo, e bu sinerjiden de güzellik çıkar elbet...

Ben çok mutluyum burda olduğum için:66:
yaklaşık bir haftadır diyetteyim, ben çok hızlı kilo veriyorum onceleri, ama sonra birden duruveriyo... Bu konuda bi bilgisi önerisi olan var mı acaba?? Napsam, kaç hafta sürer 3 beyazı minimum tüketerek 10 kilo vermem?

12 eylüle kadar kurtulma ihtimalim nedir sağlıklı bir şekilde bu kilolardan? bu arada az önce tartıldım, 65 kilo olmuşum:64:

Bildiğiniz har türlü yönteme varım (zayıflama hapı hariç). bi de ben çizelge yapmayı bilmiyorum...:77:

Hadi hanımlar, birlikte çooook güzel olcaz, o istediğimiz pantolonların içine girebilcez, o beğendiğimiz elbiselerden oramız buramız taşmıycak, daha sağlıklı olcaz, daha mutlu olcaz, hooop, eller havayaaaa, yihhuuuuuuuuuuuu:32:

hedefimiz diyet yapmak değil, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıp bunu bi ömür sürdürebilmek
ömür boyu 3 beyazdan uzak duramıyacağımıza göre, öyle bıçak gibi kesmek yanlış olur
azaltıyoruz ama sadece tadımlık yemeye çalışıyoruz.

boyuna göre kilon normal bile, bence tartıyı değil tam oturan bi kıyafetini dikkate al.
yağları kasa dönüştürsen iyi olur gibi. yani sıkılaşmalısın
kaptan bana bi video söylemişti çok işe yaradı, sana da söylesin

sakın aç kalma, kıtlık gibi az yeme, metabolizmanı durdurma

Ben de yeniyim, söz hakkım yok, ama bence sen de geeellll... koparalım bu takımıııı :66:

Anlatsana, kaç kilosun, boyun kaç, yaşın kaç???

cnm ben 21 yasinda 2 yillik evli 1 yasinda bir sipa annesiyim.genc kizken hep 63-65 kg arasinda gidip geliyordum.memnundum ozamanlar cünkü benim belim ince baenlerim genis.tsettürlü odugum icinde sürekli etek giyniyordum kilom beli olmuyodu.taaaki esime tanisaa kadar.72 ilenisanlandim.75ile evlendim.90 ie hamile kaldim.allahtanki hamieligimde kilo almadim.94 kg dum 3 gündür dikkat ediyou sadece oruc tuttugum icin 92.5 olmusum.ramazan bitsin ins.spor salonunada yazlcam.
ise böyle:72:

hedefimiz diyet yapmak değil, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıp bunu bi ömür sürdürebilmek
ömür boyu 3 beyazdan uzak duramıyacağımıza göre, öyle bıçak gibi kesmek yanlış olur
azaltıyoruz ama sadece tadımlık yemeye çalışıyoruz.

boyuna göre kilon normal bile, bence tartıyı değil tam oturan bi kıyafetini dikkate al.
yağları kasa dönüştürsen iyi olur gibi. yani sıkılaşmalısın
kaptan bana bi video söylemişti çok işe yaradı, sana da söylesin

sakın aç kalma, kıtlık gibi az yeme, metabolizmanı durdurma

tşekkür ederim mattika :70: herkes bana kilo verme diyo, ama ben 57 kiloyken çok mutluydum, her istediğimi giyebiliyordum, şimdi bu kiloya da çok şükür ama daha iyisi olabilecekken neden olmasın, di mi? bi de 25 yaşından sonra kilo vermek daha da zorlaşıyormuş diye duydum, ben 57ye sabitleyeyim, sonra uğraşmayayım bi daha... düzenli beslenirim zaten, normalde de ekmek yiyen bi insan diilim... bu 5 aydır fena abarttım dışarda yeme işini, o yuzden şiştim...

video istiyorummmm kaptaaannnnnnnn:74:

cnm ben 21 yasinda 2 yillik evli 1 yasinda bir sipa annesiyim.genc kizken hep 63-65 kg arasinda gidip geliyordum.memnundum ozamanlar cünkü benim belim ince baenlerim genis.tsettürlü odugum icinde sürekli etek giyniyordum kilom beli olmuyodu.taaaki esime tanisaa kadar.72 ilenisanlandim.75ile evlendim.90 ie hamile kaldim.allahtanki hamieligimde kilo almadim.94 kg dum 3 gündür dikkat ediyou sadece oruc tuttugum icin 92.5 olmusum.ramazan bitsin ins.spor salonunada yazlcam.

O zamansa, bence sen de katıl bizeeee.... kaptan inşaallah seni de alır...
21 yaşındaysan bence çok hızlı verirsin şekerimm, ramazan süper fırsat bence... düşünsene ramazan bitene kadar 90 olsan, sonrasında da spor eşliğinde 3 ayda 80i görürsün.. hem çocuğun peşinde koşayım derken de zayıflıyorsundur sen... 30 kilo, bi senede verirsin bence ki... Seneye bu zamanlarda sen diceksin ki
"65 oldumm, hiç bir kıyafetim olmuyoooo":66:

tşekkür ederim mattika :70: herkes bana kilo verme diyo, ama ben 57 kiloyken çok mutluydum, her istediğimi giyebiliyordum, şimdi bu kiloya da çok şükür ama daha iyisi olabilecekken neden olmasın, di mi? bi de 25 yaşından sonra kilo vermek daha da zorlaşıyormuş diye duydum, ben 57ye sabitleyeyim, sonra uğraşmayayım bi daha... düzenli beslenirim zaten, normalde de ekmek yiyen bi insan diilim... bu 5 aydır fena abarttım dışarda yeme işini, o yuzden şiştim...

video istiyorummmm kaptaaannnnnnnn:74:

hangi kiloda mutluysan oraya düş tabi. ama ideal kilona yakın oldugundan yağ yakman zor olur
yağ veriyorum diye kas verirsin diyet yapınca.
protein ağırlıklı beslen yürüyüş ve sıkılaşma hareketlerini ihmal etme

bi yaştan sonra kilo vermek zor değil de almak kolaylaşıyo, evlilik, doğum vs

hangi kiloda mutluysan oraya düş tabi. ama ideal kilona yakın oldugundan yağ yakman zor olur
yağ veriyorum diye kas verirsin diyet yapınca.
protein ağırlıklı beslen yürüyüş ve sıkılaşma hareketlerini ihmal etme

bi yaştan sonra kilo vermek zor değil de almak kolaylaşıyo, evlilik, doğum vs

Anladım mattikacım, haklısın, galiba bi yerden sonra o yuzden yavaş kilo veriyorum... pekisi o zaman, protein yersem ve spor yaparsam çok kaslı kadınlara benzemez miyim??:77:

Anladım mattikacım, haklısın, galiba bi yerden sonra o yuzden yavaş kilo veriyorum... pekisi o zaman, protein yersem ve spor yaparsam çok kaslı kadınlara benzemez miyim??:77:

yok öyle olman için takviye protein hapı alman lazım

kas oranını artırmak uykuda yaktığımız kaloriyi de artıtır, vücudun sıkı olmasını garanti eder vs
ama günlerce ağırlık çalışmıcaksın, plates tarzı sıkılaştırıcı sporlar yapıcaksın

protein ağırlıklı beslenme yağ yakmamıza yardımcı olur.
ayran iç, yoğurt ye. yoğurt özellikle göbek çevresindeki yağları eritmeye yardımcı
bunun yanında karın sıkılaştırıcı hareket yapsan diyorum

bence hoş olursun

Son düzenleme:
O zamansa, bence sen de katıl bizeeee.... kaptan inşaallah seni de alır...
21 yaşındaysan bence çok hızlı verirsin şekerimm, ramazan süper fırsat bence... düşünsene ramazan bitene kadar 90 olsan, sonrasında da spor eşliğinde 3 ayda 80i görürsün.. hem çocuğun peşinde koşayım derken de zayıflıyorsundur sen... 30 kilo, bi senede verirsin bence ki... Seneye bu zamanlarda sen diceksin ki
"65 oldumm, hiç bir kıyafetim olmuyoooo":66:

ayy insallah cnm ya acayip motive ettin beni gercekten.benim sansima oglum sakin bi bebek beni pek yormuyo:1:
simdi kizlar pazartesi tarilip cuma sonuclarmi aciklaniyor ben tam anlamadim:37:

yok öyle olman için takviye protein hapı alman lazım

kas oranını artırmak uykuda yaktığımız kaloriyi de artıtır, vücudun sıkı olmasını garanti eder vs
ama günlerce ağırlık çalışmıcaksın, plates tarzı sıkılaştırıcı sporlar yapıcaksın

protein ağırlıklı beslenme yağ yakmamıza yardımcı olur.
ayran iç, yoğurt ye. yoğurt özellikle göbek çevresindeki yağları eritmeye yardımcı
bunun yanında karın sıkılaştırıcı hareket yapsan diyorum

bence hoş olursun

o zaman ben akşamları yemeğimin yanında ayran içsem, salatamın ve çorbamın yanında ufak bir ızgara et yesem(ki ben nefret ederim etten) ve sahurlarda peynir ya da yumurta yesem, bi yandan da spora devam etsem bence süper olurummm... :66:

çok saol mattikacım, bunlar benim için gerçkten önemli bilgiler...:54:

darısı basına tatlım:)))

ne kadar şekersiniz kızlarya vallaha bi enerji gelmiş gerçekten sayfamıza böle devam siz yeterki isteyin
motive burda istemediğiniz kadar çok siz yeterki isteyin.
düzenli olarak menülerinizi yazın her hafta kaptanımız eşleşmeleri yapıyo ve herkes eşinin menüsünü yorumluyo buda acayip bi motive veriyo fazla yemiyim eşimden her an laf duyabilirim gibi.
umarım hepimiz istediğimiz kilolara geliriz.

ayy insallah cnm ya acayip motive ettin beni gercekten.benim sansima oglum sakin bi bebek beni pek yormuyo:1:
simdi kizlar pazartesi tarilip cuma sonuclarmi aciklaniyor ben tam anlamadim:37:

perşembe günü sabah tartılıyosun ve buraya yazıyosun canım kaptanımızda listeyi yapıyo eğer olurda unutursan cuma sabah tartılıp yazarsın çünkü bazen oluyo unutuluyo perşembe yazamıyoruz cuma yazıyoruz.

weight.png

ne zamandır çizelgemi yapmamıştım bi yapıyım dedim hazır birkaç gram vermişken :46:

weight.png

akşami menümüde yazayım
patlıcan salatası
cacık
1 kase ezogelin çorba
1 dilim kızarmış ekmek
yemekten sonrada karpuz yedim
1-2 saat sonrada şeftali

bu sabah
bikaçtane çubuk kraker(erken çıktım kahvaltı yapamadım)
öğlen:
1 kase ezogelin çorba(akşamadan kalmıştı)
1 dilim kızarmış ekmek
karpuz ve kavun yedim
akşama yemek yemeyi düşünmüyorum belki meyve olabilir farklı bişey yersem yarın yazarım.

weight.png

akşamki menümüde yazayım
patlıcan salatası
cacık
1 kase ezogelin çorba
1 dilim kızarmış ekmek
yemekten sonrada karpuz yedim
1-2 saat sonrada şeftali

bu sabah
bikaçtane çubuk kraker(erken çıktım kahvaltı yapamadım)
öğlen:
1 kase ezogelin çorba(akşamadan kalmıştı)
1 dilim kızarmış ekmek
karpuz ve kavun yedim
akşama yemek yemeyi düşünmüyorum belki meyve olabilir farklı bişey yersem yarın yazarım.

Back
X