Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo takım şenlenmiş
naber kızlar
iftarda dışarıda davetteydim
ohh götürdüm valla
sahur hafif olucak ama
kurbanı hedef alıp güzel kilolar verelim kızlar
ne dersinizzz...
selamm kzlarr sizi cok özledim..ben gülay bu arada artık burdan yazıcam size ..bi kaç gündür evde yoktum annemde kaldım..giremedim..tartı gununude
kacırdım.ama bir kac gündür zatan tartılamıyorum ..korkuyorum yüksek cıkacak diye..offff canım sıkkın zaten kızlar yaa..sacma saban ailevi sorunlarım var..
eşimle değil Allah a sukur..aman eşimle de olmasın zatenn..diğerlerini kaldırıyoda insan kendi evinde huzur olmayınca nefes alamıyo sanki insan..sığınacak limanın olmuyo.
Allah hiç bir karı kocanın arasını bozmasın inş.....bayramı atlatalımda rahat kafayla yapalım su diyeti.bu bi kaç gün bayram temilziğiyle gececek benim..
ben bu sıralar inanılmaz yiyorum ama hep stresten aman neyse kızlar ya..
yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.birlik olunca hersey daha güzel olacak inş.benim lafımda hep bu oldu.nicimi böyle alsaydı.''hersey cok güzel olacak gülay''
Allah ım gülmek bile zor geliyorr.. neyse ben kafamı toplimm gelicem inş..hepinizi seviyorumm...
S_A canım vallaha diyet listen baya sıkı umarım yapabilirsin okuyunca şöle gözüm korktu vallaha:))
peki bu listeyle 12 ekime kadar kaç kilo vermeyi hedefliyosun?
Bu aralar bide çok az su içiyorum ve fazla yürümüyorum oruçtan dolayı halsiz oluyo insan kilo veriminin durmasında baya bi etkili bu bide akşam iftarda ne kadar az yersen ye garip bi şişkinlik oluyo ve uyku basıyo buda tabi ne yesen direk depo olarak geri dönüyo bence yani ramazanda kilo veremediğimi bu şekilde yaşadım ve gördüm.
ramaznda kilo verebilenleri bu arada kutlamadan geçemiycem
2 gündür oruç tutmuyorum malum nedenlerden ve genede beslenmemde bi düzensizlik var acilen bu konuda bişeyler yapmam gerekiyo(
menümüde yazayım nasıl menüyse ancak gülünür buna
sabah:
bikaçtane karaker
öğlen:
eti çikolatalı gofret
0.5 lt su
bukadar
akşama ne yiycemi bilmiyorum ama saçma bişey yememeye dikkat edicem.
çok utanıyorum vallahaya berbat bi gündü(((
allah yardımcın olsun canım..
stresten çok yemeyi bilirim.. aman kilo alma. midenin sesini duy, miden çöplük değil, kilo vermeye almamaya fln çalışmasan da midenin sesini yitirme
suhancığım acaba insan mısın diye düşün müyo değilim uzaylımısın sen nesin anlamadım senın bu yediklerın yada yiyemediklerini anlamıyorum..canım doktora git
bayramdan sonra bakk..lütfen 2 tane cocuğun var..böyle devam edersen sen de bir sorun cıkacak Allah korusun ...düzenli az az ye kilonda cok sorun yok sağlıklı ve dinç olmaya calış..ne diyeyim ben sana ..korkuyorum kötü bişeyler yazcaksın diye..kendine iyi bk canım cocukların için.biz annelerin hasta olma lüksü yok..
bende 3 gün hastaydım bu hafta yattım ama nasıl yattım bi sor cocukların peşinde yemesi içmesi tuvaletii..hersey yavrularımız içinn....