bu kk nın çikolata reklamıda ne yaaa...offf aklıma düşüyo ikide birrr...
güzel başlamısıın canımm.. erken kalkmak bu diyet işinde önemli en geç kahvaltı 9-10 oda en geç yani..ama başlarda oluyo böyle şeyler ..yarındaha düzenli olur..sıkma canını ..önemli olan yola cıkmann...
kesinlikle öyle 2 kilo versem baride rezil olmasamaslına bakarsan diyetisyenin verdiği listeye harfi harfine uymak bazen sıkıcı oluyo ama randevu günü rezil olmamak için insan itinalı davranmaya çalışıyo en azından bende öle olmuştu:))
kesinlikle öyle 2 kilo versem baride rezil olmasam
aynen benimkide çok suratsız hiç motive etmiyo suratıma bile bakmıo nerdeyse ama katlanacazzzben ilk zamanlar vallaha sırf o yüzden aç dururdum bide benim diyetisyen sağolsun çok suratsızdı korkardım kadından ya:)))))
canım hoşş geldinn aramıza...yarından itibaren bizde paylaşımlarını beklicezz...ayak uydurmanda sorun olacağını zannetmiyorumm..biz kadınız ve kadınlar isterse herşeyi başarır canım sen bizimle olduğun sürece bizde seninleyizz..paylaşımın ve azmin bol olsun şekerimm..
tekrar hoşgeldin canım ayak uydurabilirsin neden uyduramıcan önemli olan istemek biz kadınlar ne istersek başarabiliriz:)))
Hoş bulduk canımmaşallah canım bu ne enerjii
yeni gelen arkadaşlara sevgi dolu bi hoşgeldiniz diyorummmm
yarın sabahtan itibaren menülerimle aranızdayımm
niye lopez olmak varken obez olayımkiiii
Hoşbulduk canımhoşgelmişler
sağlıkla bol bol kilo versinler inş burda..
ben takıma geldiğimde 68 kiloydum, 58 e kadar düştüm
şimdi 60 oldum
yine 58 olcam inş.
kızlar ben cıkıyorum artık bi aç gündür fazla mesai yaptımbiraz evimle ve cocuklarım ilgilenmem lazımm..
birde bitmek bilmeyen bayram temizliği var
mine buralar sana emanet canımm
kızlar ben cıkıyorum artık bi aç gündür fazla mesai yaptımbiraz evimle ve cocuklarım ilgilenmem lazımm..
Hoş bulduk canım
İçimizdeki cevheri çıkaralım evet
hepimiz lopez olucaz
Kızlar bu arada kendimden bahsedeyim ben de,
21 yaşındayım (22 olmak üzereyim aslında), öğrenciyim ve ne yazıkki obezim
PKOS' um var ve insülin direnci gelişmiş durumda, sağlığıma kavuşmam içinde zayıflamam lazım ama ne yazık ki defalarca denememe rağmen hep bi şekilde yıldım, vazgeçtim
Bu arada kurallar nasıl bilmiyorum ama, ben yazın KK zayıflama gruplarından birindeydim, 2-3 hafta kadar devam ettim ancak sonra internet bağlantım olmadığı için forumda paylaşım yapamadım. Aslında çok da güzel gidiyordu o sıralar diyetim, belki KK'yla devam etseydim şimdiye çok daha fazla kilo vermiştim. 101 kiloyla başldım ve 95 küsürlere düştüm 3 haftada, hala o kilodayım.
Ama kaptana sormak istiyorum, daha önce bi grupta olmam takıma katılmama engel mi? :26:
Eğer engelse takımda yer almadan da sizlerle paylaşımda bulunabilir miyim, desteğinize ihtiyacım var
PKOS' um var ve insülin direnci gelişmiş durumda, sağlığıma kavuşmam içinde zayıflamam lazım ama ne yazık ki defalarca denememe rağmen hep bi şekilde yıldım, vazgeçtim
Bu arada kurallar nasıl bilmiyorum ama, ben yazın KK zayıflama gruplarından birindeydim, 2-3 hafta kadar devam ettim ancak sonra internet bağlantım olmadığı için forumda paylaşım yapamadım. Aslında çok da güzel gidiyordu o sıralar diyetim, belki KK'yla devam etseydim şimdiye çok daha fazla kilo vermiştim. 101 kiloyla başldım ve 95 küsürlere düştüm 3 haftada, hala o kilodayım.
Ama kaptana sormak istiyorum, daha önce bi grupta olmam takıma katılmama engel mi? :26:
Eğer engelse takımda yer almadan da sizlerle paylaşımda bulunabilir miyim, desteğinize ihtiyacım var
sen 77 kilomuydun
benmi karıştırdım acaba
bende sana yakınımmm
cumadan bveri 1. 5 kilo almışım nasıl oluyo anlamadım malum dönem de değil
bu gün yediklerime gelince
sabah
1 dilim ekmek biraz peynir 2 zeytin
ara nescafe 1 goflet
çğle
2 kaşık çorba ,2 kaşık etli patate,salata
ara nescafe helva
akşam üzeri hastane dönüşü 1 kek
akşam yemeği yemedim
2 bardakta bitki çayı
fene değil dime arada tatlı krizlerim tutmasa çok iyi olcak ama
hıı bi de arada kuruyemiş yedim günboyu 5 bademi geçmemişimdir
valla boğazımdan ne geçtiyse yazdıım
artık böleeeee yeterrrrr vitrinlere yan yan bakmak istemiyoruum
alışveriş yapmak istiyoruumm
beğendiğim kıyafetleri almak isityoruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?