Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

inş daha özenli yapabilirim de bu aldıgım kiloları veririm hayatımda hiç kilo almayan biriydim nasıl oldu anlamadım

yakar76
fizik
pelinkaya
tuğba_78

arkadaşlar cuma sabahı erkenden tartı bildirmenizi isticem..şimdiden yazdım..cuma sabahı giremeyenler perşembe akşamdan bildirsin..

sabahları wc ihtiyacından hemen sonra aç karnına tartılıyoruz kızlarr..

kızlar ben cıkıyorum artık bi aç gündür fazla mesai yaptım biraz evimle ve cocuklarım ilgilenmem lazımm..

birde bitmek bilmeyen bayram temizliği var

mine buralar sana emanet canımm

Hoşbulduk, desteğinizi hissetmek gerçekten güzel
Ben bugün biraz mahcubum, yediklerimin listesini paylaşmasam daha iyi sanırım
Tekrarlamamam lazım bunu
Yoğun ve stresli bir gündü diye bahaneler üretiyorum kendime ancak gerçek şu ki çokkkk yedim ve bunun bir mazereti yok
Bir an önce silkelenmem lazım, yarın böyle olmamalı ve ben süper bi liste paylaşmalıyım sizlerle :13:

hoşgelmişler
sağlıkla bol bol kilo versinler inş burda..
ben takıma geldiğimde 68 kiloydum, 58 e kadar düştüm
şimdi 60 oldum
yine 58 olcam inş.
Hoşbulduk canım
Süpersin ya 58 ne güzel bi rakam ,
Ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu merak ettim, ve tabi özel bişey uyguladın mı ?
Umarım tekrar inersin o kilolara, demek ki isteyince oluyor

kızlar ben cıkıyorum artık bi aç gündür fazla mesai yaptım biraz evimle ve cocuklarım ilgilenmem lazımm..

canım benim canavarlar var şimdi yanımda o yüzden fazla takılamıyorum:))
tepemde dolaşıyolar:)

Kızlar bu arada kendimden bahsedeyim ben de,
21 yaşındayım (22 olmak üzereyim aslında), öğrenciyim ve ne yazıkki obezim
PKOS' um var ve insülin direnci gelişmiş durumda, sağlığıma kavuşmam içinde zayıflamam lazım ama ne yazık ki defalarca denememe rağmen hep bi şekilde yıldım, vazgeçtim
Bu arada kurallar nasıl bilmiyorum ama, ben yazın KK zayıflama gruplarından birindeydim, 2-3 hafta kadar devam ettim ancak sonra internet bağlantım olmadığı için forumda paylaşım yapamadım. Aslında çok da güzel gidiyordu o sıralar diyetim, belki KK'yla devam etseydim şimdiye çok daha fazla kilo vermiştim. 101 kiloyla başldım ve 95 küsürlere düştüm 3 haftada, hala o kilodayım.
Ama kaptana sormak istiyorum, daha önce bi grupta olmam takıma katılmama engel mi? :26:
Eğer engelse takımda yer almadan da sizlerle paylaşımda bulunabilir miyim, desteğinize ihtiyacım var

Hoş bulduk canım
İçimizdeki cevheri çıkaralım evet
hepimiz lopez olucaz

sen 77 kilomuydun

benmi karıştırdım acaba

bende sana yakınımmm

cumadan bveri 1. 5 kilo almışım nasıl oluyo anlamadım malum dönem de değil

bu gün yediklerime gelince

sabah

1 dilim ekmek biraz peynir 2 zeytin

ara nescafe 1 goflet

çğle

2 kaşık çorba ,2 kaşık etli patate,salata

ara nescafe helva

akşam üzeri hastane dönüşü 1 kek

akşam yemeği yemedim

2 bardakta bitki çayı

fene değil dime arada tatlı krizlerim tutmasa çok iyi olcak ama

hıı bi de arada kuruyemiş yedim günboyu 5 bademi geçmemişimdir

valla boğazımdan ne geçtiyse yazdıım

artık böleeeee yeterrrrr vitrinlere yan yan bakmak istemiyoruum
alışveriş yapmak istiyoruumm

beğendiğim kıyafetleri almak isityoruuummmm

tabiki takımda olsanda olmasanda biz destek oluruz sana canım inşallah en kısa sürede kurtulursun kilolarından

ne güzel maşallah genceciksinnnn

ben senin yaşında olsaydım

ne yapar ne eder incecik olurdum

canım eğer hergün düzenli paylaşım yapacaksan..senin için püsküütle konusucam..diskalifiye olanlar listesinde adın var..ama dediğim gibi daha önce senin elinde olmadan bir sorun yaşamıssın..burda düzenli paylaşım yaparsan olabilir...ama herkez gibi seninde 1 hafta deneme süren var..biz seni sevdik sende bizle olmak istersen senin yanında oluruz canımm

Sanırım karıştırıyosun, keşke 77 olsam şu anda
Dediğin gibi tatlı krizlerin dışında listen çok güzel , dukan yada karatay diyetini duymuşsundur. İkisinde de bahsedilen şey glikoz alımını oldukça aza indirmek. Tatlı yedikçe tatlı isteğimiz daha da artıyomuş. Ben dukan diyetini sadece bir gün uygulayabildim ( Oldukça ağır geldi atak evresi), sonra da karatayla devam ettim. Ekmek vs. yüksek glisemik endeksli bir çok şeyi kullanmadım ve o dönemde hiç tatlı ihtiyacı hissetmedim. Umarım tekrar o düzene dönebilirim. Hepinize öneririm, yemeyince bir süre sonra canınız istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…