kızlar 3 yeni arkadaşımız geldi takıma..
yakar76
fizik
pelinkaya
haftaya inş. takımda olacaklar...:118:
Kızzzlarrrrrrr...Haydii Obeezzzlikten Lopezliğeeeeeeee..Durmak yokkk..Yerimizde Sayabilrizzz..Ama Asla GERİLEMEYİZZZZZ...Hedefe Tam Hızla...Yorulmak Var Yılmak Yok ..El ele Birlikte Hep Lİderliğeeee......Haydii Sesleri Duyimmmmm....Yaşasın Kadın Olmakk.
25 ekim Salı
Sabah:
2 yum
2 kk peynir
4 zeytin
Domates
4 ceviz
Öğle
1 dilim kek
1 dilim börek
Akşam
2 tabak fırında patates-patlıcan-kıyma
1 kase yoğurt
su: 2 lt
spor: 4 km yürüyüş
25 ekim Salı
Sabah:
2 yum
2 kk peynir
4 zeytin
Domates
4 ceviz
Öğle
1 dilim kek
1 dilim börek
Akşam
2 tabak fırında patates-patlıcan-kıyma
1 kase yoğurt
su: 2 lt
spor: 4 km yürüyüş
Kızlar merhaba
Ben karanfill83'ün davetiyle aranızdayım. Yarından itibaren düzenli paylaşımda bulunmaya çalışacağım, umarım size ayak uydurabilirim ve hep beraber kurtuluruz kilolarımızdan
Atama bekleyen hem ücretli çalışan hemde Kpss ye hazırlanan bir öğretmenin.
Stress seviyem arttıkça kilo alma eğilimimde artıyor.Üniversite sınavından beri giderek tombullaştım.
İlk zamanlar en fazla 67 oluyordum onuda verebiliyordum fakat sıkıntılı bir üniversite hayatı kontrolu kaybetmeme sebep oldu.
Evliyim.Çocuğum yok ve 77 kiloyum.Atanmak ve çocuk sahibi olmak istiyorum.Bu kiloyla birde hamile kalsam pilates topuna dönerim artık.
O yüzden bir iki haftadır yeme şeklimi değiştirmek için araştırma yapıyordum.Dukan ve Karatay diyetlerini okudum.Karatay diyeti daha uygulanabilir geldi.
Okul dershane ev derken zor oluyor.Birkaç gündür yeni beslenme şeklimi oturtmaya çalışıyorum.
Bende bugünkü menümü yazayım
Minenin 26.10.2011 menüsü
sabah07:30)
2 bardak(şekersiz) çay
1 küçük parça peynir
avuç içi kadar gözleme
ara09:30)
1 mandalin
1 havuç
1/2 elma
öğlen12:00)
4 yk (kıymalı)bezelye
4 yk(domatesli kıymalı) makarna
ara15:00)
1 armut
akşam18:00)
1 kase cacık
ara20:00)
meyve(1 porsiyon)
eskiler biliyor ama yeni gelen arkadaşlarada söliyim ben menülerimi sabahtan yazıyorum çünkü yemeklerimi sabahtan veya akşamdan hazırladığım için ne yiyeceğim belli oluyo listemide mutfağa asıyorum ve ona göre yiyorum benim için daha düzenli oluyo o nedenle yorum yaparken şaşırmayın:)))
günlük sporda
200 mekik+100 ip+50 bel+50 bacak(yerde)+50 kol
su 1.5 ile 2 lt arasında değişiyo.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar:))))
günaydın mine nasılsın canım
menünde sporun da cok güzel maaşallah sana
Günaydın arkadaşlar.
masada otururken bile spor yapıyorum alttan bacaklarımı falan hareket ettirmeye çalışıyorum
süpersin cnm :masal:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?