Desteğinizin bana iyi geleceğinden eminim, çok teşekkürler şimdiden tüm takımatabiki takımda olsanda olmasanda biz destek oluruz sana canım inşallah en kısa sürede kurtulursun kilolarından
ne güzel maşallah genceciksinnnn
ben senin yaşında olsaydım
ne yapar ne eder incecik olurdum
Teşekkürler kaptancım, bu bir haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye bakayım ben decanım eğer hergün düzenli paylaşım yapacaksan..senin için püsküütle konusucam..diskalifiye olanlar listesinde adın var..ama dediğim gibi daha önce senin elinde olmadan bir sorun yaşamıssın..burda düzenli paylaşım yaparsan olabilir...ama herkez gibi seninde 1 hafta deneme süren var..biz seni sevdik sende bizle olmak istersen senin yanında oluruz canımm
ben diyet listelerine sadık kalamıyorummSanırım karıştırıyosun, keşke 77 olsam şu anda
Dediğin gibi tatlı krizlerin dışında listen çok güzel , dukan yada karatay diyetini duymuşsundur. İkisinde de bahsedilen şey glikoz alımını oldukça aza indirmek. Tatlı yedikçe tatlı isteğimiz daha da artıyomuş. Ben dukan diyetini sadece bir gün uygulayabildim ( Oldukça ağır geldi atak evresi), sonra da karatayla devam ettim. Ekmek vs. yüksek glisemik endeksli bir çok şeyi kullanmadım ve o dönemde hiç tatlı ihtiyacı hissetmedim. Umarım tekrar o düzene dönebilirim. Hepinize öneririm, yemeyince bir süre sonra canınız istemiyor
canım eğer hergün düzenli paylaşım yapacaksan..senin için püsküütle konusucam..diskalifiye olanlar listesinde adın var..ama dediğim gibi daha önce senin elinde olmadan bir sorun yaşamıssın..burda düzenli paylaşım yaparsan olabilir...ama herkez gibi seninde 1 hafta deneme süren var..biz seni sevdik sende bizle olmak istersen senin yanında oluruz canımm
Hoşbulduk canım
Süpersin ya 58 ne güzel bi rakam,
Ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu merak ettim, ve tabi özel bişey uyguladın mı ?
Umarım tekrar inersin o kilolara, demek ki isteyince oluyor
Kızlar bu arada kendimden bahsedeyim ben de,
21 yaşındayım (22 olmak üzereyim aslında), öğrenciyim ve ne yazıkki obezim
PKOS' um var ve insülin direnci gelişmiş durumda, sağlığıma kavuşmam içinde zayıflamam lazım ama ne yazık ki defalarca denememe rağmen hep bi şekilde yıldım, vazgeçtim
Bu arada kurallar nasıl bilmiyorum ama, ben yazın KK zayıflama gruplarından birindeydim, 2-3 hafta kadar devam ettim ancak sonra internet bağlantım olmadığı için forumda paylaşım yapamadım. Aslında çok da güzel gidiyordu o sıralar diyetim, belki KK'yla devam etseydim şimdiye çok daha fazla kilo vermiştim. 101 kiloyla başldım ve 95 küsürlere düştüm 3 haftada, hala o kilodayım.
Ama kaptana sormak istiyorum, daha önce bi grupta olmam takıma katılmama engel mi? :26:
Eğer engelse takımda yer almadan da sizlerle paylaşımda bulunabilir miyim, desteğinize ihtiyacım var
dikkat ettim ve yürüyüş yaptım, toplamda 3-4 ayda 12 kilo verdim. ama araya tatil girdiğinde sabit duruyodum.
pko için en iyi çözüm kilo vermek, hormonlarım mükemmel çıktı geçende bende de pko vardı yıllarca ilaçla adet oldum şimdi düzenli oluyo kendisi.
son 2-3 kiloyu karatayla vermiştim ben de, tatlı krizleri için harika bi diyet, ama geri aldım, bunaldım sanırım deli gibi yedim
yine vercem inş.
canım eğer hergün düzenli paylaşım yapacaksan..senin için püsküütle konusucam..diskalifiye olanlar listesinde adın var..ama dediğim gibi daha önce senin elinde olmadan bir sorun yaşamıssın..burda düzenli paylaşım yaparsan olabilir...ama herkez gibi seninde 1 hafta deneme süren var..biz seni sevdik sende bizle olmak istersen senin yanında oluruz canımm
slm canim ya beni gruba davet etmistin benim kurallariniz hakinda hic bir bilgim yk genel olarak anlatirsan sevinirim
iyi akşamlar arkadaşlar!
kahvaltı:menemen peynir zeytin roka ve maydonoz
akşam:kıymalı karnabahar salata yoğurt ve kavun
geç kalktığım için 2 öğün yedim.
Teşekkürler kaptancım, bu bir haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye bakayım ben de
dikkat ettim ve yürüyüş yaptım, toplamda 3-4 ayda 12 kilo verdim. ama araya tatil girdiğinde sabit duruyodum.
pko için en iyi çözüm kilo vermek, hormonlarım mükemmel çıktı geçende bende de pko vardı yıllarca ilaçla adet oldum şimdi düzenli oluyo kendisi.
son 2-3 kiloyu karatayla vermiştim ben de, tatlı krizleri için harika bi diyet, ama geri aldım, bunaldım sanırım deli gibi yedim
yine vercem inş.
Tamamdır kaptancım, yarından itibaren düzenli paylaşımlarla aranızdayımevet canım,bu hafta ve bundan sonra düzenli olmaya gayret etki sana faydamız daha cok olsun..sürüden ayrılanı kurt kaparmış birbirimizden kopmak yok..
canım menü güzel,akşam pilav miktarında iyi ama pilavda öğlene alınsa senin yararına olur:128:
tavsiyen için teşekkürler.kendime inanamıyorum aynen uyuyorum diyetime. hiç akşam kaçamak yapmadım .
sabah
çeyrek tost şekersiz çay
öğlen salata haşlanmış lahana yoğurt
akşam
yoğurtlu karnabahar
çorba
aralarda ya elma yada mandalina
yeşil ve siyah çay
herkese kolay gelsin lopez olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?