Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne güzel maşallah genceciksinnnn

ben senin yaşında olsaydım

ne yapar ne eder incecik olurdum

Öyle deme ya, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama hala ne yapıp edip incecik olabilirsin bence
Bana gelince evet incecik olmak istiyorum , zaman hızla geçiyor ve ben durup bakıyorum sanki
Bu yaşlara tekrar gelemiycem, bu gidişata dur demem lazım yoksa eminim ilerde çok pişman olucam

Teşekkürler kaptancım, bu bir haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye bakayım ben de

ben diyet listelerine sadık kalamıyorumm

çok isterdim ama çok denedim 1. günü bile bitiremiyorum ,en iyisi canım ne isterse az az yemeye alışayımm

kaptanlık yakışmış sana ,şimdiye kadar nerelerdeydin senn

Hoşbulduk canım
Süpersin ya 58 ne güzel bi rakam ,
Ne kadar sürede verdin bu kadar kiloyu merak ettim, ve tabi özel bişey uyguladın mı ?
Umarım tekrar inersin o kilolara, demek ki isteyince oluyor

dikkat ettim ve yürüyüş yaptım, toplamda 3-4 ayda 12 kilo verdim. ama araya tatil girdiğinde sabit duruyodum.
pko için en iyi çözüm kilo vermek, hormonlarım mükemmel çıktı geçende bende de pko vardı yıllarca ilaçla adet oldum şimdi düzenli oluyo kendisi.
son 2-3 kiloyu karatayla vermiştim ben de, tatlı krizleri için harika bi diyet, ama geri aldım, bunaldım sanırım deli gibi yedim
yine vercem inş.

iyi akşamlar arkadaşlar!
kahvaltı:menemen peynir zeytin roka ve maydonoz
akşam:kıymalı karnabahar salata yoğurt ve kavun
geç kalktığım için 2 öğün yedim.

12 kilo çok iyi inşalah bende veririm böyle.

slm canim ya beni gruba davet etmistin benim kurallariniz hakinda hic bir bilgim yk genel olarak anlatirsan sevinirim

slm canim ya beni gruba davet etmistin benim kurallariniz hakinda hic bir bilgim yk genel olarak anlatirsan sevinirim

canım hoş geldinn..en önemli kuralımız düzenli paylaşımm yapmak..günlük yediklerimizi burda paylaşmak.ve haftada 1 olan kilo bildirimini düzenli yapmak ..başka kuralımız yokkk..takımruhu olduğu sürece başaramıcamız bir sey yokk...burası cok keyif alıcan bir ortam emin olabilirsin:

gitsin piss kilolarrr

iyi akşamlar arkadaşlar!
kahvaltı:menemen peynir zeytin roka ve maydonoz
akşam:kıymalı karnabahar salata yoğurt ve kavun
geç kalktığım için 2 öğün yedim.

kahvaltın güzel canım ,akşamıda beyendim ben ,,ama öğlenin olmaması ve araların olmaması kötü diyette öğün vakitlerine ayrı bi özen göstermeliyiz ...aynı sorunu bende yaşıyorum.kış geldi bi düzen tutturamamdık erken kalkmaya çalısıyorum ama erken yatamıyprum oydu buydu derken zman geciyo.sabahta kalkkalkabilirsen ..geç kalkınca hersey alt üst oluyo..ama olsun başlangıç olarak fena değill..zamanla hesey güzel olacak canım...biz senin yanındayız

Evet doktorum bana kilomun %10 unu vermemin bile epey faydası olacağını söyledi. Tedavi için kullanılan doğum kontrol hapları ne yazıkki daha da şişiriyor insanı. Ama insülin direnci için glukofaj kullanıyorum onun faydasını inkar etmemek lazım. Ben karataya tekrar başlamayı düşünüyorum, okulla beraber uygulamak ne kadar mümkün olcak bilmiyorum ama deneyeceğim, sadık kalındığında gerçekten tatlı sorununu ortadan kaldırıyor ve pek acıkmıyor insan :)
Ben senin azmine inanıyorum canım, eminim vericeksin fazla kilolarını, 12 kilo vermiş biri neden başaramasın ki

Vaoovv vaoovv vaoooovvvv takıma bir sürü taze kan gelmiş 1 günde kaç sayfa ilerlemiş gözlerim yaşardı. Gülay gerçekten sen nerelerdeydin bugüne kadarrr. Benim hiç bu kadar çok vaktim olmadığı için hiç bu kadar dolduramadım takımı. İyi ki kaptanlığı sana devretmişim diyorum şu anda. Çok mutlu oldum hep böyle devam eder inşallah :)

Bu arada yeni üyeler hepiniz hoşgeldinizzz! Ben bu cuma takımdan mezun oluyorum ama arada bir uğrayacağım o yüzden tanışalım ben ipek :) Eski kaptanıyım takımın. Hem vaktim olmadığından hem de artık yeterince kilo verdiğimden dolayı ayrılmaya karar verdim. Ben sizin yazıları okudum ve tanıdım hepinizi. İnşallah lopez olursunuz hepiniz :)

canım menü güzel,akşam pilav miktarında iyi ama pilavda öğlene alınsa senin yararına olur:128:

tavsiyen için teşekkürler.kendime inanamıyorum aynen uyuyorum diyetime. hiç akşam kaçamak yapmadım .
sabah
çeyrek tost şekersiz çay
öğlen salata haşlanmış lahana yoğurt
akşam
yoğurtlu karnabahar
çorba
aralarda ya elma yada mandalina
yeşil ve siyah çay
herkese kolay gelsin lopez olalım

mrb canım menünü beğendim gayet iyi.
umarım tostun yağsızdır ve karnabaharın sadece haşlamadır(yani kızarmamıştır) eğer öleyse menün süper

kilom 53 değişiklik malesef yok.(nedenini anlamış değilim ama takıldım gene)
menüm
sabah07:30)
1 poğoça(avuç içi büyüklüğünde,kendim yaptım)
1 parça peynir
çay(şekersiz)
ara10:00)
1/4 elma
öğlen12:00)
4 yk.kuru fasulye
ıspanak(yoğurtlu)
ara14:00)
nescafe(şekersiz)
ara15:30)
1havuç
1 armut
akşam18:00)
karnıbahar(haşlama)

sporlarım
200 mekik
50 bel
50 kol
100 ip
1.5-2 lt arasıda su
1 hafta sanki boşu boşuna kendimi hırplaladım gibi geliyo okadar düzenli yedim ve spor yaptımki bu gün tartıda ayn sayıyı görünce şok oldum:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…