evet canım,bu hafta ve bundan sonra düzenli olmaya gayret etki sana faydamız daha cok olsun..sürüden ayrılanı kurt kaparmış birbirimizden kopmak yok..
mrb canım menünü beğendim gayet iyi.
umarım tostun yağsızdır ve karnabaharın sadece haşlamadır(yani kızarmamıştır) eğer öleyse menün süper
Vaoovv vaoovv vaoooovvvv takıma bir sürü taze kan gelmiş 1 günde kaç sayfa ilerlemiş gözlerim yaşardı. Gülay gerçekten sen nerelerdeydin bugüne kadarrr. Benim hiç bu kadar çok vaktim olmadığı için hiç bu kadar dolduramadım takımı. İyi ki kaptanlığı sana devretmişim diyorum şu anda. Çok mutlu oldum hep böyle devam eder inşallah :)
Bu arada yeni üyeler hepiniz hoşgeldinizzz! Ben bu cuma takımdan mezun oluyorum ama arada bir uğrayacağım o yüzden tanışalım ben ipek :) Eski kaptanıyım takımın. Hem vaktim olmadığından hem de artık yeterince kilo verdiğimden dolayı ayrılmaya karar verdim. Ben sizin yazıları okudum ve tanıdım hepinizi. İnşallah lopez olursunuz hepiniz :)
elimden gelini yapıyorum arkadaşlar bei utandırmayın..Vaoovv vaoovv vaoooovvvv takıma bir sürü taze kan gelmiş 1 günde kaç sayfa ilerlemiş gözlerim yaşardı. Gülay gerçekten sen nerelerdeydin bugüne kadarrr. Benim hiç bu kadar çok vaktim olmadığı için hiç bu kadar dolduramadım takımı. İyi ki kaptanlığı sana devretmişim diyorum şu anda. Çok mutlu oldum hep böyle devam eder inşallah :)
Bu arada yeni üyeler hepiniz hoşgeldinizzz! Ben bu cuma takımdan mezun oluyorum ama arada bir uğrayacağım o yüzden tanışalım ben ipek :) Eski kaptanıyım takımın. Hem vaktim olmadığından hem de artık yeterince kilo verdiğimden dolayı ayrılmaya karar verdim. Ben sizin yazıları okudum ve tanıdım hepinizi. İnşallah lopez olursunuz hepiniz :)
ne kadar güzel canım kacamak yapmamışssın..menünde suhanın dediği gibi güzel olmuşş canımm..aynı şekilde devamtavsiyen için teşekkürler.kendime inanamıyorum aynen uyuyorum diyetime. hiç akşam kaçamak yapmadım .
sabah
çeyrek tost şekersiz çay
öğlen salata haşlanmış lahana yoğurt
akşam
yoğurtlu karnabahar
çorba
aralarda ya elma yada mandalina
yeşil ve siyah çay
herkese kolay gelsin lopez olalım
mineciğimm menülerin ve sporları cok güzell ama sanırım sen kas topluyosunn.bana öyle geliyo.canını sıkma devam et..kilom 53 değişiklik malesef yok.(nedenini anlamış değilim ama takıldım gene)
menüm
sabah07:30)
1 poğoça(avuç içi büyüklüğünde,kendim yaptım)
1 parça peynir
çay(şekersiz)
ara10:00)
1/4 elma
öğlen12:00)
4 yk.kuru fasulye
ıspanak(yoğurtlu)
ara14:00)
nescafe(şekersiz)
ara15:30)
1havuç
1 armut
akşam18:00)
karnıbahar(haşlama)
beni o kurtlar kaptı iştee
bu takımda 79 kilodan 72 ye düştüm sürüden ayrılınca hoop 77 ye çıktım
inanamıyorum hala ,kendime çok kızıyorum
toparlanıyorum ama dün biraz dikkat ettim ,bitki çayı içtim 400 grdan kurtulmuşum
takımdan uzaklaşmama artıık töbee
merhaba arkadaşlar.
ben diyete yeni başladığım için biraz hızlı gidiyor kilolar sanki.
İnşallah böyle devam eder lopez oluruz hep beraber.
tebrikler gülay vallaha bende tık yok bu haftada((
ne kadar güzel canım kacamak yapmamışssın..menünde suhanın dediği gibi güzel olmuşş canımm..aynı şekilde devam
inşallah başaracağım bu defa. sizlerin desteğiyle . böyle bir grup olayına çok ihtiyacım vardı çok güzel oldu .sizlerede başarılar diliyorum hanımlar başaracağız inşallah.
kızzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
93.500000000000000000000000000000000000000
yaşasınnnnnnnnnnnnnn
ikinci hedefime 500 gr kaldı sonraki hederr 9000000000000000000
ay inanılmaz mutluyumm..benim yolumm cok uzun biliyorumm..ama bu rakamlar ben son 5 yıldır hiç mi hiçç görmedimmmm
karanfill83 süpersin senin enerjin takıma güzel yansıyor.
Hep beraber fıstık gibi oluruz inşallah.
bugün gelenden gidenden işten güçten sadece sabah kahvaltısı yapbildim 1 litrede su içtim sabahta:
1dilim ekmek
1 yumurta
kibrit kutusundan az peynir ve
bi kaç tane salatalık ve domates yedim
tartılmıyorum çünkü hiç zayıflamış gibi degilim yarın sabah bakıcam artık
buarada yapıpta başarılı olugunuz kürler yöntemler varsa bana yardımcı olun lütfen
oo çok iyi bravooo
ben sabah tartılıp yazarımmm m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?