Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet canım,bu hafta ve bundan sonra düzenli olmaya gayret etki sana faydamız daha cok olsun..sürüden ayrılanı kurt kaparmış birbirimizden kopmak yok..

beni o kurtlar kaptı iştee

bu takımda 79 kilodan 72 ye düştüm sürüden ayrılınca hoop 77 ye çıktım
inanamıyorum hala ,kendime çok kızıyorum

toparlanıyorum ama dün biraz dikkat ettim ,bitki çayı içtim 400 grdan kurtulmuşum

takımdan uzaklaşmama artıık töbee

ben çok özlüycem senii

sen kopez oldun tabii

darısı bizim başımıza

merhaba arkadaşlar.
ben diyete yeni başladığım için biraz hızlı gidiyor kilolar sanki.
İnşallah böyle devam eder lopez oluruz hep beraber.

kızzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

93.500000000000000000000000000000000000000

yaşasınnnnnnnnnnnnnn

ikinci hedefime 500 gr kaldı sonraki hederr 9000000000000000000

ay inanılmaz mutluyumm..benim yolumm cok uzun biliyorumm..ama bu rakamlar ben son 5 yıldır hiç mi hiçç görmedimmmm

elimden gelini yapıyorum arkadaşlar bei utandırmayın..
burası bana cok sey öğretti arkadaşlarımı yanlız bırakmak istemiyorum..birlikte bu işin altında kalkıcaz inş..burası kapansaydı cok üzülürdüm..

ipekciğimm seni cok seviyoruzz..inş..bizde senin gibi mezun olacağımız günleri görürüzz...ay ben düşündükce şimdiden heycanlanıyorum vallahii...cok güzle bi duygu olsa gerek..seni özlicezz canımm..bizi habersiz bırakma..okulunda cok başarılı ol inş..

ne kadar güzel canım kacamak yapmamışssın..menünde suhanın dediği gibi güzel olmuşş canımm..aynı şekilde devam

mineciğimm menülerin ve sporları cok güzell ama sanırım sen kas topluyosunn.bana öyle geliyo.canını sıkma devam et..

uzaklaşma canımm hepimiz elbirliğiyle kovalayalım o kurtları..

merhaba arkadaşlar.
ben diyete yeni başladığım için biraz hızlı gidiyor kilolar sanki.
İnşallah böyle devam eder lopez oluruz hep beraber.

evet canım ilk başlarda öyle oluyoo..giden suymuşş ..aman ne zıkkımsa gitsinde kurtulalımm..ben cok bunaldım artıkk 9 lu rakamlar beni darltıyo artık..89.900 bile beni suan için mutlu etmeye yetiyo...ben 103 tüm 99.900 olana kadar göbeğim catladı..ama şimdi 90 lara düşmanım

ne kadar güzel canım kacamak yapmamışssın..menünde suhanın dediği gibi güzel olmuşş canımm..aynı şekilde devam

inşallah başaracağım bu defa. sizlerin desteğiyle . böyle bir grup olayına çok ihtiyacım vardı çok güzel oldu .sizlerede başarılar diliyorum hanımlar başaracağız inşallah.

inşallah başaracağım bu defa. sizlerin desteğiyle . böyle bir grup olayına çok ihtiyacım vardı çok güzel oldu .sizlerede başarılar diliyorum hanımlar başaracağız inşallah.

tabiki hayatımm hiç şüphen olmasın ..isteyelim ve gayret edelimm
Zahmetsiz Rahmet olmazmış...

oo çok iyi bravooo

ben sabah tartılıp yazarımmm m

bugün gelenden gidenden işten güçten sadece sabah kahvaltısı yapbildim 1 litrede su içtim sabahta:
1dilim ekmek
1 yumurta
kibrit kutusundan az peynir ve
bi kaç tane salatalık ve domates yedim
tartılmıyorum çünkü hiç zayıflamış gibi degilim yarın sabah bakıcam artık
buarada yapıpta başarılı olugunuz kürler yöntemler varsa bana yardımcı olun lütfen

karanfill83 süpersin senin enerjin takıma güzel yansıyor.
Hep beraber fıstık gibi oluruz inşallah.

karanfill83 süpersin senin enerjin takıma güzel yansıyor.
Hep beraber fıstık gibi oluruz inşallah.

canım teşekkür ederim ..ama benim enerjim sizden geliyo..burda paylaşım olmazzsa enerjide olmazz...
birbirimizi yarı yolda bırakmak yokk..sizden menülere yorum bekliyoruzz..bu arada yarın sabah erkenden tartılmayı unutma canım ..bakalım haftaya kadar nasıl bi değişiklik olcak..

tamam canım .yarın bildirim yaparsın..ama canını sıkma başlarda böyle sıkıntılarr olacak..yarın daha güzel olur inş..

oo çok iyi bravooo

ben sabah tartılıp yazarımmm m

tamam canımm ..benim tartı bakalım sabah ne gösterecek vallahi zayıflamak inanılmaz bir duygu ..sabahları nasıl kalkıyorum Allah ımm bir heycan bir merakk..aaaayyyyyyyyhhh kızlarrrr inanılmazz gazdayımmmm bu sıralarrr antamam..
bu gun 4 sene önce aldığım bi elbisemi giydim.cok bi ilerleme olmasada ..en azından üstüme yakıştı...ya da bana öyle geldi..ama daraldıgımı hissediyorum.aaaaaaaaaaaaayyyoolll ben kalpten gitmesem iidirr bu heycana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…