Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bildirirsen çoook sevinirim diyetin yanında böyle birşeyler yapıp en azından biraz desteklemek istiyorum kilo vermem lazım artık giydigim hiçbişey eskisi gibi olmuyoo

merhaba kızlarr nasılsınız ben 14.takımdanım, nasıl toparlayabildinizmi takımınızı yarın bildirim günü motivasyon nasıl bakalım

kahvaltı:2 tane haşlanmış yumurta, 1 domates, birkaç yaprak roka ve maydonoz,biraz peynir
öğle:kıymalı karnıbahar, yoğurt, birkaç dilim kavun
ara:1kupa sütlü kahve bir kaşık balda koydum.
akşam:lahana salatası, bir but tavuk, bir tabak ıspanak yemeği.

1 saatten fazla yürüdüm.
büyük bir heyecanla her sabah tartılıyorum.Yarın sabah daha önemli tabi.
İnşallah burdan birbirimize güzel haberler verebiliriz.

canım menün ve sporunn cok güzell.
suyun ne durumda kaç litre iiçiyosun..

27 ekim Perşembe
Sabah:
2 yum
2 kk peynir
4-5 zeytin
1 çb ceviz, domates

Öğle:
1 lokma elmalı kurabiye

Akşam:
1 kase sütlü bulgur çorbası
1,5 tabak yeşil fasülye
yoğurt

spor: 4 km yürüyüş
su: henüz 1 lt

merhaba afiyet olsunn, birşey sormak istiyorum nekadar sürede 71 den 58 e düştünüzz

merhaba afiyet olsunn, birşey sormak istiyorum nekadar sürede 71 den 58 e düştünüzz

aralardaki duraklamaları çıkartırsam 3-4 ay arası
çıkartmazsam toplam 7 ay, o arada hamile kaldım düşük yaptım 3 ay sabit durdum

ama şimdi 59.5 oldum, çok kaçamak yaptım son haftalarda

aralardaki duraklamaları çıkartırsam 3-4 ay arası
çıkartmazsam toplam 7 ay, o arada hamile kaldım düşük yaptım 3 ay sabit durdum

ama şimdi 59.5 oldum, çok kaçamak yaptım son haftalarda

hımss canım 3-4 ay çok uzun bir süre değil gayet güzel kısa zamanda istediğin hedefe uşacağına inanıyorummm teşekkürler cevapladığın için.
Bu arada geçmiş olsun düşüğüne üzüldüm allah gönlüne göre versin.

güzel menü.sütlü bulgur çorbasını denemek isterim.bizde sütlü çorbaya birsürü malzeme katarlar aşure gibi olur.

canım menün sporun güzell..
sen nasılsın neler yapıyosunn..özel durumların nasıl yolundamı hersey..?

ben çok özlüycem senii

sen kopez oldun tabii

darısı bizim başımıza

canımmm mezun olsam da burdayım ben merak etme, daha yok etmem gereken selülitler var lopez olamadım yani :) zayıflayınca selülit gitmiyo maaleseff

ben de sizi çok seviyorumm inşallah hepiniz hedeflerinize ulaşıp mutlu olursunuz. okul kolay gibi duruyo ama aslında çok zor. yolda vakit kaybetmeyeyim diye okula yakın ev bakıyorum şimdi. çünkü günde 4 saat yol ömrümü yiyo. kendime zaman ayıramıyorum. bakalım düzene oturtamadım hala. Halledicem inşallah. Sana da yarın için kolayy gelsin. Saat 3 gibi bi kontrol ederim istersen nasıl olmuş diye :) Hadi bakalım takımı artık sonuncu olmaktan kurtaracakmışız gibi geliyo :)

Ben sabah giremem, kilom 48.7
Adımın yanına mezun olmak istiyor yaz :) inşallah geri almam kiloları ya korkuyorum.

Kızlar benim bi derdim var. Arka bacağımda ve kalçamda çok selülit var kilo verince gitmedi. Siz spor dışında onlar nasıl yok edilir biliyo musunuz? Yani sporla birlikte ne yapmam gerek çok kötü duruyor.

hayırlı cumalarr

bu sabahki kilom 76

aldığım kilonun 900 grmini verebilmişim

bi daha artılarda görmüyceksiniz beniiii,,bu sonn

boyun kaçki 48 kilo çok az

benm kızım 46 kilo çok zayıf gözüküyo ,164 boyu oda 50 kiloya çıksın diye uğraşıyoruz

selülitler için bu sitede vücut bakımı topiğinde bir sürü tariflr var

benim deneyip memnun kaldığım lahana suyu içince bayağı azalıyo,bi ara zayıflamak için içmiştim selülütlre çok faydası oldu

çeşitli yağlar sürebilirsin,,hatta dün okudum elektrik süpürgesiyle masaj yapıp kurtulan varmış selülitlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…