3. takım 229. Etap
S_A izinli
banucan1975 izinli
lifegeson 49.5/ 48.7 / 0.8/ %1,61 mezun olmak istiyor
kraker 75.4 / 76.0 / -0.6 / %- 0.80
mattika 58.1 / 59.5 / -1.4 / %-2,41
suhan 53.0 /53.o/ 0.0 /%0.0
karanfill83 95.3 / 93.2 / 2.1 / %2,20
3. takımın yüzde ortalaması %0.6
ayy inş. doğrudurr..........:18::18:
:)) evet biz kardeş takımımız:)) aslı kaptan gelsin yardımcı olur şekercik onun alanına el atmak şimdi olmazzzz biz maneci destek verebiliyoruz sadece kaptan + yüzde desteği
mihraceeciğimm teşekkür ederim hayatımm...yüzde desteği ne demekk.. kardeş takım olmasının sebebi ne..bana göre herkez kardeş ama
bildiğim cok sey var bu kaptanlık işinde offffffffffff
mihraceeciğimm teşekkür ederim hayatımm...yüzde desteği ne demekk.. kardeş takım olmasının sebebi ne..bana göre herkez kardeş ama
bilmediğim dicektimm ..of benim su yazım hatarımm..
0,6 yüzdelerin toplamı... onu bi de kişi sayısına bölüyoruz... mesela bu hafta 5 kişi yarışıyorsunuz ya 5 e böleceksin...
hadi sen kafayı sıyırmadan bitircez inşallah...
ahahahhaa
vallahi doğru dedinn başımm o kadar ağrıyokii..bitince cama cıkıp nefes alıcammm ayoolll..ben en lise altım elime hesap makınesini
0.12 cıkıyo ama 0.012 mi yazıcakk acaba
yok 0,12 çıkıyosa onu yazacaksın...
hadi şimdi kopyala paylaşım alanına git.. orada senden önce liste yapan varsa o mesajı alıntı yap... mesajın başındaki ve sonundaki [QUATE] yazılarını sil... kendi listeni yapıştır...
3. takım 229. Etap
S_A izinli
banucan1975 izinli
lifegeson 49.5/ 48.7 / 0.8/ %1,61 mezun olmak istiyor
kraker 75.4 / 76.0 / -0.6 / %- 0.80
mattika 58.1 / 59.5 / -1.4 / %-2,41
suhan 53.0 /53.o/ 0.0 /%0.0
karanfill83 95.3 / 93.2 / 2.1 / %2,20
3. takımın yüzde ortalaması %0.12
listemizin son hali bu kızlarr...
fizik
tuba78
pelinkaya
yakar76
arkadaşlar sizde denem süresinden sonra bu listede olacaksınız..bayram araya girdiği için sanırım bayramdan sonra olacak..bana kilolarınızı yarın sabah aç karnına tartılarak bildirin..ve hedef kilolarıızıda söyleyin..deneme listesine kaydınız yapayımm..olurmu şekerlerr??
merhaba arkadaşlar
bu sabah iç çamaşırlarımla tartıldım.74 geldim
sonra giyindikten sonra tartıldım 74.8 geldim.kıyafetler baya fark etmiş.
ilk hedefim 65 inşallah sağlıklı bir şekilde ulaşabilirim.
ellerine sağlık önceki sayfalarda gördüm baya uğraşmışsın.o yüzdeler bakarken bile korkutuyor beni(matematikle aram yok pek)
ben sabahları bildirim yapamam.8de okulda olmam lazım. Ancak akşamları.Bugün yarım gün tatil olduğu için erken gelebildim
Elektrik gitmişti.Şükür geldi.
Allah ım çok şükür sana elektriği yarattığın için!!
inşallahh canımm 65 ide göreceksinn..kaydettim kilonu ve hedefini
tama canım şimdi senide yazdımmbu sabah tartıldım fakat kardeşim laptopumu almış gitmiş yazamadım kilom 57.4 ve 52 olmak istiyorum şimdilikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?