Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kahvaltı:2 yumurtalı menemen, çay,maydonoz
öğleneynirli makarna, lahana salatası
akşam:1 kupa sütlü kahve (öğlen makarnayı fazla kaçırmışım canım istemedi)
2 litreye yakın su
yarım saat yürüyüş
yarım saat oryantal aerobik.

canım geçmiş olsun ..umarımm ciddi bi sorun yoktur...

menü güzel..arlar olsa daha güzel olacakk..sporun da iyi..yavaş yavaşş alışıyosunn canım maaşallah sana..

kızla diyetimin yanında böyle degişik kürlr uygulayıp kilo vermeme braz katkısı olsun istiyrum bana yardım edinnnn

canım ben 2 günlü ayran corbası detoksu yaptım faydasını gördüm % 100 yağdan gidiyomuşş..2 günde 900 gram vardim.. içimide kolay sabah kahvaltısı var zorlamıyo insanı..
ben lahana corbasıda denedim ama yokk olacak gibi değill...ayranı içmek daha kolay ayda 1 tavsiye ediliyo..bende tavsiye ederimm..

obez olan lar icin ayda 2 kez olmayamnalra ayda 1 kez uygulamasi gereken bir kür..

sonucunda sadece yag veriyorsun.

1.2 ve ikinic günün beslenme sekli ayni sekildedir.

sabah saat 09 -10 arasi kahvalti :1 diliem ekmek,1 xumurta ,az miktarda beyaz peynit ve bolcaa domates salatalik yesillik..

2 saat ara ile en son 22-22:00

2 litre yagsiz aynarinin icine 2 adet salatalik rendelenecek,4 yemek kasigi haslanmis bulgu,4 yemek kasigi haslanmis nohut,4 yemek kasigi haslanmis yesil mercimek eklenecek,istenirse baharat ta kona bilir..ama tuz yok..ve 2 saat ata ilr yenilecek.ve 2 gün yeniliyor..bu sok diyet felna degil..sadece vücddan ..fazla yag artik detoks yani yapiyor..

benim boyum 1.58 canım. Çok zayıf durmuyorum, normal olması gerektiği gibiyim şu anda. Hatta simitlerim bile var
ben çay kahve içmem, kola falan içmem, tuzlu yemek yemem. Selülit yapan hiçbir şeyi kullanmıyorum ama neden var bilmiyorum

Gülaaayy çok uğraşmışsın ben de gelemedim. Ellerine sağlık canım benimm. Ben kolay olsun diye geçen haftanın listesini kopyalıyorum öyle yapıyorum. sen de öyle yapabilirsin istersenn

68 ile başladım
şuan sabah aç karnına tartıldım
66,5
ilk etapta 60 daha sonra
55 olmak istiyorum.

Gülaaayy çok uğraşmışsın ben de gelemedim. Ellerine sağlık canım benimm. Ben kolay olsun diye geçen haftanın listesini kopyalıyorum öyle yapıyorum. sen de öyle yapabilirsin istersenn

ahahaha :))9 sorma ipekk razil oldumm zatennn..ya işlem kolay aslında formulu biliyorumda . ben devrik cümlede üstüme yoktur biliyosun formülüde tersten yapmışımmm...
ama sonunda en zoru atlattık inş..değil mi? başka bişey yok sanırım kaptanlıktaa..aman olmasın ya bu kadar matematik bana yeter

selam kızlar nasılsınız?
bugünkü menüm
sabah:
1 domates
bir parça peynir
öğlen:
1.5 pide
2 sb. ayran
akaşam:
yemek yemiycem btki çayı ve meyveyle geçiştirmek istiyorum çünkü öğlen pide yedim.
patlamak üzereyim şuan:)))

hafta sonu kaçamağı mı mine
ben ayran detoksundan sonra diyetisyenim verdiği listeden devam ediyorum, bugun cok güzel gidiyo bakalım aksam ne olacak..yarında ..liste dışı takııcam kafama göre pazar eşim evde cocuklar ..yemeden olmuyo..az yerim ama .. inşallahhhhhhh....

aklıma geldi..pide deyince.. ben ilk evlediğim vakit lahmacunu 1 tane yiyebilirdim hele ayran içiyosam..Allahım catlardım..daha sonra 2 tane yemeye başladım fazla uzun sürmedi 3 oldu..yemin ediyorum abartmıyorum en 103 kilo olduğum vakitte 4 tane lahmacun ve ayran yemeye başladım..98 lere gelince tekrr 2 tane lahmacun ve ayan na düşürüdm..bu sıralar denemdim ama sanırım 1 yada 1.5 olabilirr..
haytımın en ilginç kilo göstergesi bu...

Ben mezun oldummmmmmmm bu da karnem

lifegoeson' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Şubat / 2,3
Mart / 0
Nisan / 2,5
Mayıs / -2
Haziran / 0
Temmuz / 0,2
Ağustos / -0,4
Eylül / 2,7
Ekim / 0,8
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,1 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 196. Etap) ( 54,8 )
Bitiş Kilosu (229. Etap) ( 48,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 6,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,13% )
Toplam Süre ( 33 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,34% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 185 )

Yorum : Sevgili lifegoeson, 25 Şubat 2011 tarihinde (196. Etap) ve 54.8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 28 Ekim 2011 (229. Etap) tarihinde toplam 6,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 48 dir. Hedefini %90 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 3. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…