selam kızlar nasılsınız?
Bu günkü menümü yazayım.
sabah:
1 bardak çay(şekersiz)
ara:
nescafe(şekersiz)
öğlen:
2 çorba kasesi mercimekli bulgur pilavı(yağsız)
akşam:
balık
Bu gün hiç keyfim yok spor falanda yapamadım yapabileeğimide sanmıyorum canım sıkkın sadece yatmak istiyorum(
kahvaltı:2 yumurtalı menemen, çay,maydonoz
öğleneynirli makarna, lahana salatası
akşam:1 kupa sütlü kahve (öğlen makarnayı fazla kaçırmışım canım istemedi)
2 litreye yakın su
yarım saat yürüyüş
yarım saat oryantal aerobik.
kızla diyetimin yanında böyle degişik kürlr uygulayıp kilo vermeme braz katkısı olsun istiyrum bana yardım edinnnn
boyun kaçki 48 kilo çok az
benm kızım 46 kilo çok zayıf gözüküyo ,164 boyu oda 50 kiloya çıksın diye uğraşıyoruz
selülitler için bu sitede vücut bakımı topiğinde bir sürü tariflr var
benim deneyip memnun kaldığım lahana suyu içince bayağı azalıyo,bi ara zayıflamak için içmiştim selülütlre çok faydası oldu
çeşitli yağlar sürebilirsin,,hatta dün okudum elektrik süpürgesiyle masaj yapıp kurtulan varmış selülitlerinden
ne kadar güzel tebrikler bende böyle kilo verdiğim günleri görebilecekmiyim acaba68 ile başladım
şuan sabah aç karnına tartıldım
66,5
ilk etapta 60 daha sonra
55 olmak istiyorum.
çoook teşekkür ederim deniycem inşben yatıyorumm tugba umarım beyenirsin canım..yarın görüşürüz inş...iyi gecelerr...
ne kadar güzel tebrikler bende böyle kilo verdiğim günleri görebilecekmiyim acaba
Gülaaayy çok uğraşmışsın ben de gelemedim. Ellerine sağlık canım benimm. Ben kolay olsun diye geçen haftanın listesini kopyalıyorum öyle yapıyorum. sen de öyle yapabilirsin istersenn
68 ile başladım
şuan sabah aç karnına tartıldım
66,5
ilk etapta 60 daha sonra
55 olmak istiyorum.
selam kızlar nasılsınız?
bugünkü menüm
sabah:
1 domates
bir parça peynir
öğlen:
1.5 pide
2 sb. ayran
akaşam:
yemek yemiycem btki çayı ve meyveyle geçiştirmek istiyorum çünkü öğlen pide yedim.
patlamak üzereyim şuan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?