Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aslında daha büyük matematiksel bişey var. ben onu 2 kere yaptım, ve yapacağım gün gelmesin diye dua ediyodum hep :)
takımların toplam listesini her hafta başka bir takımın kaptanı hazırlıyor. bizimkine de az kalmış.

18 Kasım 2011 *** 232. Etap *** 3. Takım

yani 232. etapta bütün takımların listelerini toplayıp takım derecelerini falan belirlemek gerekiyo. bi de bütün üyelerin verdiği kilolara bakıp onlar arasından da 1. 2. 3.yü seçmek gerekiyo. biraz zor ve uzun sürüyo ama 3 ayda bir sıra geliyo o yüzden sadece 1 kerelik diye düşün :) ilk seferinde ben o saatlerde okulda olacağım ama kardeş takımın kaptanı yardımcı olacaktır diye düşünüyorum :)

mrb kızlar
ipekcim öncelikle seni tebrik ediyorum canım inşallah bizde böyle bi karne alabiliriz.
ama bırakma bizi sık sık uğra burda morale ihtiyacımız var özletme kendini:))
çok öpüyyorum seni.

aslına bakarsan gülaycım bu aralar çok canım sıkkın hafta sonuyla ilgili değil sıkıntıdan ne bulursam yemek istiyorum kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama henüz başaramadım ne bulursam yiyorum 3 gündür bi an önce kurtulmam gerekiyo bu psikolojiden şuan menü falanda umrumda değil açıkcası.
sanırım bikaç gün menü yazmasam çok daha iyi olucak en azından kendime gelene kadar.

ne yapaşım artık mecbur yapıcazzz

tebrik ederim canım ne kadar gzelll..bende böyle karne alıcammm..bu karne benim olmalııı.......

tamam canım..nasıl istersenn...

pazar menüm

kahaltı-az menemen ,az tek kaşar ,2 kk peynir,2 zeytin, cay

ara sütlü irmikli tatlı yapmıştım.yağsız yapılan 1 e 11 kaşık irmik olan tatlıdan 1.5 dilim

öğle dışardaydım kacmak yapmak istemedim ,pide ,döner yağlı diye yemedim..sadece marketten 1 bardak ayran aldım içtim

akşam saat 5 te 1 kase tarhana,1 dilim ekmek,2 kaşık bulgur tabagımın yanına bol salata,kk. tavuk eti,2 bardak ayran

bu saatten sonr abişe yemicemm..bol su ve cay içicemm..

sporum yok ama 4.5 saat dışarda alışveriş yaptım yürüdüm ayaklarım patladı

cıkıyorum kızlar bu sabah tartılmadım am yarın tartılıcam baklaım ne cıkacak..şimdi cocuklarımla ilgilenmem lazımm..öptümm hepinizi.....

kızlar kimse gelmemişş ben bugun 93.500 cıktımm ..neyse moralimi bozmuyorum her hafta sonu aynı sey oluyoo....

selam kızlar haftasonu evde değildim.
gezdim geldim
herkes iyidir inş.

merhaba arkadaşlar yorucu bir günün ardından şükür evdeyim
menüm:
kahvaltı:birkaç ceviz ve fındık biraz peynir menemen zeytin çay 2 yeşil biber
öğle:2 erik birkaç fındık
akşam:salata fırında mantar bir tane cennet hurması(8 de zor geldim eve kendimi zor tutuyorum bişiler daha atıştırmamak için:18:

kızlar kimse gelmemişş ben bugun 93.500 cıktımm ..neyse moralimi bozmuyorum her hafta sonu aynı sey oluyoo....

moralimizi bozmayalım.Çok şükür almamışsın bu yönden bakmak lazım.cetvelindeki kilodasın.
daha güzel rakamlarda göreceğiz inşallah hep beraber sevineceğiz.

mrb kızlar bende aranıza katıldım..yanlız net kuraldan haberım yok cumadan cumayamı tartılıp bılgı verıcez eger oleyse dun ıtıbarıyle 59 um yedıklerımıde bugunden yazarım artıkıkk

merb kızlar nasılsınız?
ben yavaş yavaş kendime gelmeye çalışıyorum bayram tatili gelseydide biraz dinlenseydim belki o zaman daha iyi olurdum((
bu aralar okadar düzensiz yiyorumki vallaha buraya yazmaya utanıyorum :26:
sizde ne var ne yok?

mrb kızlar bende aranıza katıldım..yanlız net kuraldan haberım yok cumadan cumayamı tartılıp bılgı verıcez eger oleyse dun ıtıbarıyle 59 um yedıklerımıde bugunden yazarım artıkıkk

hoşgeldin canım evet cumadan cumaya kilo bildirimi yapıcaksın ve düzenli olarak menülerini yazıcan(diyene bak kaç gündür menü yazmıyorum) ama sen düzenli olarak yazmaya çalış baya faydası oluyo.
biraz kendinden de bahset boyun kaç kaç yaşındasın hedef kilon ne tanıyalım biraz seni:))

25 yasındayım hedef kılom 52 3 haftadır dıyetteyım aslında dıyette olduguma bakmayın herseyden yıyorum ama azar azar en azından eskısı gıbı saldırırcasna degıl ekmek az tuketıorum ve suanda 59um boyum 1.67 yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…