ahahaha :))9 sorma ipekk razil oldumm zatennn..ya işlem kolay aslında formulu biliyorumda . ben devrik cümlede üstüme yoktur biliyosun formülüde tersten yapmışımmm...
ama sonunda en zoru atlattık inş..değil mi? başka bişey yok sanırım kaptanlıktaa..aman olmasın ya bu kadar matematik bana yeter
ne kadar güzel tebrikler bende böyle kilo verdiğim günleri görebilecekmiyim acaba
canım 68 olarak not aldım.. inş.. hedeflerimize ulaşıcazz ccanımm...
hafta sonu kaçamağı mı mine
ben ayran detoksundan sonra diyetisyenim verdiği listeden devam ediyorum, bugun cok güzel gidiyo bakalım aksam ne olacak..yarında ..liste dışı takııcam kafama göre pazar eşim evde cocuklar ..yemeden olmuyo..az yerim ama .. inşallahhhhhhh....
aklıma geldi..pide deyince.. ben ilk evlediğim vakit lahmacunu 1 tane yiyebilirdim hele ayran içiyosam..Allahım catlardım..daha sonra 2 tane yemeye başladım fazla uzun sürmedi 3 oldu..yemin ediyorum abartmıyorum en 103 kilo olduğum vakitte 4 tane lahmacun ve ayran yemeye başladım..98 lere gelince tekrr 2 tane lahmacun ve ayan na düşürüdm..bu sıralar denemdim ama sanırım 1 yada 1.5 olabilirr..
haytımın en ilginç kilo göstergesi bu...
aslında daha büyük matematiksel bişey var. ben onu 2 kere yaptım, ve yapacağım gün gelmesin diye dua ediyodum hep :)
takımların toplam listesini her hafta başka bir takımın kaptanı hazırlıyor. bizimkine de az kalmış.
18 Kasım 2011 *** 232. Etap *** 3. Takım
yani 232. etapta bütün takımların listelerini toplayıp takım derecelerini falan belirlemek gerekiyo. bi de bütün üyelerin verdiği kilolara bakıp onlar arasından da 1. 2. 3.yü seçmek gerekiyo. biraz zor ve uzun sürüyo ama 3 ayda bir sıra geliyo o yüzden sadece 1 kerelik diye düşün :) ilk seferinde ben o saatlerde okulda olacağım ama kardeş takımın kaptanı yardımcı olacaktır diye düşünüyorum :)
verirsin inşallah verilmese ben vermezdim .benim kadar iradesiz bir insan yoktur herhalde .
tebrik ederim canım ne kadar gzelll..bende böyle karne alıcammm..bu karne benim olmalııı.......Ben mezun oldummmmmmmm bu da karnem
lifegoeson' un Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Şubat / 2,3
Mart / 0
Nisan / 2,5
Mayıs / -2
Haziran / 0
Temmuz / 0,2
Ağustos / -0,4
Eylül / 2,7
Ekim / 0,8
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 6,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 196. Etap) ( 54,8 )
Bitiş Kilosu (229. Etap) ( 48,7 )
Verilen Toplam Kilo ( 6,1 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,13% )
Toplam Süre ( 33 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,34% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 185 )
Yorum : Sevgili lifegoeson, 25 Şubat 2011 tarihinde (196. Etap) ve 54.8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 28 Ekim 2011 (229. Etap) tarihinde toplam 6,1 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 48 dir. Hedefini %90 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 3. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
aslına bakarsan gülaycım bu aralar çok canım sıkkın hafta sonuyla ilgili değil sıkıntıdan ne bulursam yemek istiyorum kendimi başka şeylere vermeye çalışıyorum ama henüz başaramadım ne bulursam yiyorum 3 gündür bi an önce kurtulmam gerekiyo bu psikolojiden şuan menü falanda umrumda değil açıkcası.
sanırım bikaç gün menü yazmasam çok daha iyi olucak en azından kendime gelene kadar.
kızlar kimse gelmemişşben bugun 93.500 cıktımm ..neyse moralimi bozmuyorum her hafta sonu aynı sey oluyoo....
mrb kızlar bende aranıza katıldım..yanlız net kuraldan haberım yok cumadan cumayamı tartılıp bılgı verıcez eger oleyse dun ıtıbarıyle 59 um yedıklerımıde bugunden yazarım artıkıkk
hoşgeldin canım evet cumadan cumaya kilo bildirimi yapıcaksın ve düzenli olarak menülerini yazıcan(diyene bak kaç gündür menü yazmıyorum) ama sen düzenli olarak yazmaya çalış baya faydası oluyo.
biraz kendinden de bahset boyun kaç kaç yaşındasın hedef kilon ne tanıyalım biraz seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?