o zaman aramıza hoşgeldin canım kaptanımız sana kuralları söyliyecektir muhakkak.25 yasındayım hedef kılom 52 3 haftadır dıyetteyım aslında dıyette olduguma bakmayın herseyden yıyorum ama azar azar en azından eskısı gıbı saldırırcasna degıl ekmek az tuketıorum ve suanda 59um boyum 1.67 yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
o zaman aramıza hoşgeldin canım kaptanımız sana kuralları söyliyecektir muhakkak.
aslında 1.67 boya göre 59 kilo iiyi değilmi dahamı fazla vermek istiyosun?
aslında ıyı ama benım bı hayalım ve kafamda canlandırdıgım bı goruntu var ona ulasmaya calısıorum ....esimde 3aydır yurtdısında gelınce benı bambaska bırı olarak gormesını ıstıyorum.dogum kılolarımdan tam anlamıyla kurtulmam lazım cunku bu donemde yeterınce saldım kendımı değişim için once kılolarımdan kurtulmam ıcap eder:)
selam kızlar haftasonu evde değildim.
gezdim geldim
herkes iyidir inş.
merhaba arkadaşlar yorucu bir günün ardından şükür evdeyim
menüm:
kahvaltı:birkaç ceviz ve fındık biraz peynir menemen zeytin çay 2 yeşil biber
öğle:2 erik birkaç fındık
akşam:salata fırında mantar bir tane cennet hurması(8 de zor geldim eve kendimi zor tutuyorum bişiler daha atıştırmamak için:18:
moralimizi bozmayalım.Çok şükür almamışsın bu yönden bakmak lazım.cetvelindeki kilodasın.
daha güzel rakamlarda göreceğiz inşallah hep beraber sevineceğiz.
mrb kızlar bende aranıza katıldım..yanlız net kuraldan haberım yok cumadan cumayamı tartılıp bılgı verıcez eger oleyse dun ıtıbarıyle 59 um yedıklerımıde bugunden yazarım artıkıkk
bugunku sabah menumu soleyım hemen :)
bı cay kasıgı sarelle:) 2 dılım ekmek bıraz yogurt ve kıbrıt kutusundan az peynır
10 ınce dılım sucuk yagsız kızartılmıs ve 3 bardak su
bılıyorum standartlardan farklı ama ben kasmadan vermek ıstıyorum kı ole verdım hep dıyet yapıcam dıyınce hıc veremıorum
gülaycım nerelerdesin?
yine eşleme yapsak nasıl olur acaba haftalık olarak herkes eşinin menüsünü yorumlasa eskisi gibi hatta takım olarak kendi aramızda puan falan versek nasıl olur biraz hareket gelmiş olur takıma hem nedersiniz?
nasıl olsa yeteri kadar sayıya ulaştık gibi baya yeni gelen oldu arkadaşların deneme süreleride her halde haftaya kadar biter ne diyosunuz?
merhaba canlarım nasılsınız?
Mattika kilo mu aldın sen çizelgeni görünce sasırdım
Suhan bakıyorum da hala burdasın senin mezun olman gerekmiyor mu?
Gülaycım kilonda kıpırdama göremiyorum...
İpek nerelerde???
şaka bir yanada hepinizi çok özledim ben ama ya takıma mı dönsem neeee ? alışkanlık cuma günleri tartılıyorum hep :)
veeee sizi motive etmek için foto koyuyorum Eki Görüntüle 282606 Eki Görüntüle 282607
pazkize canım hoş geldinn..
bende ilerleme var canım ya haksızık etme
92 yi zorluyorumm..bakalımm...inş..
ipek mezun oldu canım kaptan da ben oldum..biliyorumm bunu duyunca cok sasıracaksın ama mecburdum..ne yapayım..kimse omak istemedi..kendime ve birilerine faydam olsun istedim :26::26::26::26::26:
foto ya bayılsım harikasın bu arada....
ilahi bunda yanlış anlaşılcak bişey yok ki....canım benimm..Canım beni tanımışsındır beni sizi hırslandırmak için böyle konuşuyorum sakın yanlış anlaşılmasın :26:
kaptan olmana çok sevindim umarım daha da hırslandırır seni ipeğide çok tebrik ediyorum...
güzel yorumun için de çok teşkkürler
aman canım dikkat et..ilk haftalar zordurr..ama öğlen iyi doymamışsın ondan acıkıyosun aralarında yok.. 1 bardak tarcını süt içmeni tavsiye ederim.. toz tarcını kullanabilirsinn...faydasını görceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?