pakizecim mrb çok iyi görünüyosun aman nazar değmesin:))
ben mezun olamıyorum malesef 51 e kadar düşmüştüm ama geri aldım 53 oldum bu hafta kaç olucam bilmiyorum ama yakın zamanda mezun olabileceğimi sanmıyorum hala 5-6 kiilo fazlam var onuda kolay kolay veremem heralde((
selam kızlarr
haftasonumuz çok yoğun geçti
oğlumun turnuvası vardı 1. oldu
pazarteside başağrısıyla uyandım anca kendiime geldim üstümden kamyon geçmiş gibiyim
evin temizlenmesi lazım nasıl yapıcam bilmiyorum
menüm
sabah:
05:39 nescafe
07:30 1 kupa light süt
öğlen12:00)
1 kase yoğurt
turşu
akşam:
balık(fırında)
2 lt su belki daha fazlada olabilir içmeye devam ediyorum zorluyorum kendimi
İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menüm:
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta ceviz ve fındık birkaç zeytin domates birkaç yaprak roka peynir
öğle:2 erik
akşam:balık salata çorba.
1.5 + su
20-30 dk lık yürüyüş.(işe gidip gelirken durağa kadar 15dk civaında yürüyorum.)
mine özür dilerim ama bunları söylemek zorundayım canım..sabah ,öğle berbat,ara desen belli değill..felakett...genelde menülerin böyle 2 cocuk annesisin nasıl bir beslenme seklidir bu canımm..bekar olsan anlıcam ama...çalışıyorum diyosun mazeretin var diyorum ama hiç kimsemi calışmıyo canım yaa..sen sürekli düzensiz besleniyosun ..yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum artık yaşlanıyoruz ve vücud geriliyo...tama zayıflayalım ama birazda kendimize bakmalıyız diye düşüüyorumm..sağlıksız zargana gibi olacağıma sağlıklı çipura gibi olurum daha iyi...ne olur sağlığına dikkat ett...Allah elden ayaktan düşürmesin..kimseden fayda yokk..olsa bile muhtac olmak cok zorr canım yaa..
sabah ,akşam ,spor ,su tamam
ama öğle ve aralarr
dikkattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?