Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

pakizecim mrb çok iyi görünüyosun aman nazar değmesin:))
ben mezun olamıyorum malesef 51 e kadar düşmüştüm ama geri aldım 53 oldum bu hafta kaç olucam bilmiyorum ama yakın zamanda mezun olabileceğimi sanmıyorum hala 5-6 kiilo fazlam var onuda kolay kolay veremem heralde((

selam kızlarr

haftasonumuz çok yoğun geçti
oğlumun turnuvası vardı 1. oldu

pazarteside başağrısıyla uyandım anca kendiime geldim üstümden kamyon geçmiş gibiyim

evin temizlenmesi lazım nasıl yapıcam bilmiyorum

takıma yeni giren arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorummm

hayırlı olur inşallah hepimiz içinn

teşekkür ederim canım en kısa zamanda senide mezun olmuş görmek istiyorum canım benim

cnm mrb kuzucuğu tebrik ediyorum

menüm
sabah:
05:39 nescafe
07:30 1 kupa light süt
öğlen12:00)
1 kase yoğurt
turşu
akşam:
balık(fırında)
2 lt su belki daha fazlada olabilir içmeye devam ediyorum zorluyorum kendimi

menüm
sabah:
05:39 nescafe
07:30 1 kupa light süt
öğlen12:00)
1 kase yoğurt
turşu
akşam:
balık(fırında)
2 lt su belki daha fazlada olabilir içmeye devam ediyorum zorluyorum kendimi

mine özür dilerim ama bunları söylemek zorundayım canım..sabah ,öğle berbat,ara desen belli değill..felakett...genelde menülerin böyle 2 cocuk annesisin nasıl bir beslenme seklidir bu canımm..bekar olsan anlıcam ama...çalışıyorum diyosun mazeretin var diyorum ama hiç kimsemi calışmıyo canım yaa..sen sürekli düzensiz besleniyosun ..yanlış anlama iyiliğin için söylüyorum artık yaşlanıyoruz ve vücud geriliyo...tama zayıflayalım ama birazda kendimize bakmalıyız diye düşüüyorumm..sağlıksız zargana gibi olacağıma sağlıklı çipura gibi olurum daha iyi...ne olur sağlığına dikkat ett...Allah elden ayaktan düşürmesin..kimseden fayda yokk..olsa bile muhtac olmak cok zorr canım yaa..

sabah ,akşam ,spor ,su tamam

ama öğle ve aralarr
dikkattt

kızlarrrrrrr...

sabah ve öğle en önemli öğünler ,,akşamdan vaz geçin ama sabah ve öğleden vazgeçmeyinn...sindirimi calıştıran vakit öğle vaktidir ..düzenli olarak öğlenleri yiyin e bakın nasıl düzenli wc ye cıkıyosunuz wc yoksa zayıflamada yokk..sağlık ta yokkk...

az da olsa 1 salata ,çorba ,yoğurt,olsun...

dışarda olan arkadaşlar yanınızda ufak bir poşette 2 kşıklık ,keten tohumu,yulaf taşıyın bu cok zor değil..makyaz malzemelerini taşıyoruz bunuda taşıya biliriz..
1 bardak ayran alıp içine katalım 1 dilim ekmekle yiyelim hiç olmazsa....

gülaycım teşekkür ederim önerilerin için bu gün pek iştahım yok insanın bi günü bi gününe uymuyo haliyle zorlada bişey yiyemiyosun.
sakın yanlış anlaşılmasın iki çocuk annesine yakışmıyo bu beslenme diye yazmışsın ben yemediğim günler çocukları aç bırakmıyorum özellikle çocukların öğünlerinde çok tittizimdir aman bu yanlış anlaşılmasın ve birbiriyle karıştırılmasın

aslına bakarsan okadarda kötü değil bence sadece protein ağırlıklı bi menü olmuş ekmek hiç yok tek eksik bu olabilir yani çokta vahim görünmüyo.
bu gün dukan diyetine başladım tekrar 2 günlük atağım var bu gün 1. günüydü yarın bitiyo 2 gün sonra menülere sebze ekliycem.

arıca gülaycım şöyle bi geçmiş menülerime baktımda sölediğin gibi vahim görünmüyo aralarda genelde meyve var spor var su var yani ben bi tuhaflık göremedim ama tabi bu senin fikrin saygı duyuyorum.

sabah ,akşam ,spor ,su tamam

ama öğle ve aralarr
dikkattt

gülaycım ben menülerimi yazıcaktım ama korktumm

baklavalı bi menüm var

ekmek yemedim yemekte az yedim ama aralarda bayağı bi baklava yedim
sonucu merak ediyorum

03.11.2011 menüm
sabah:
1 yumurta(omlet)
2 fincan çay
ara:
1 bardak süt.(200 ml)
öğlen:
balık(istavrit)
ara:
yok.
akşam:
tavuk(nugget)
ara:
1 nescafe
spor yok
su 2.5 lt şimdiden 2 lt içtim akşama kadar 2.5 kesin olur.
bu gün atağım bitiyo yarından itibaren menülerime sebze ekliycem.
pazartesi-perşembe saf protein,diğer 5 gün protein+sebze olarak menülerimi ayarlıycam.

Kilo bildiririmimi şimdiden yapayım yarın yokum.
hafat sonuda bayram var o nedenle giremem yani bayram boyuncada yokum haftaya perşembeye kadar yazamam büyük ihtimalle.
kilom 52.7
şimdiden herkese iyi bayramlar inşallah sevdiklerininzle bi arada mutlu bi bayram geçirirsiniz ben bu bayram yanlızım

selam kızlar kilo yanı
60.1

şimdilik takımdayım ama izne ayrılsam iyi olcak gibi
bayramdan sonra izin alırım olmazsa

temizliğe daldım kilo bildirimini unutuyodum nerdeyse

başımın ağrısı hafifledi greçmedi bir türlü

bu sabahki kilom aynnıı almamışım sevindirik oldum

sabah sucuklu bir tost biraz helva yedim iyimidir karanfilim

şimdide nescafe içicem

arkadaşlarr bu saatte gelebildimm...oğlum hastaydi..2 gündür doktordaydımm..bildirim vakti gecmiş sanırım.....biz grupra 6 kişiyizz 2 kişi izinli 2 kişi doğru dürüst girmiyo
sadece suhan diye bir arkadaşımız düzenli paylaşımda bulunuyorr...yeni kişiler almaya calıştım ,elimden geleni yapmaya calıştım ama olacak gibi değill..kime ne söylicem kime başvurcam bilemeiyorumm..takıma bişey söylemek istemedim yeni gelenlerin motivasyonunu bozmak istemedimm..püsküte mi söylicem kime..söylemeliyimm ben takımı bırakıyorumm..özel sebeblerden daha fazla ilgilenemicemm..benimde kilo sorunum var beni kim motive edicekk takımda kimse yokk..ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorumm 2 tane cocuğummvar cocuklarımı aksattım burası için ama artık devam edmiyorumm boşa kürek cektiğimi düşünüyorumm ,..bi kaç gün öncede yazdım bunları kimse cevap vermedi...ardık ben yokumm .ilk baştan 3. takıama katılmak bi hataymışş..ilk haftalar güzeldi hersey ama daha sonra suanki durumdan pek bi farkı kalmadı.hepinize başarılar dilerimm...

kızlar benden bu kadarr...paylaşım alanında yazdım..soran olursa burdakileri söylersiniiz..mineciğimmseni cok sevdim arkadaşımm..kendine iyi bakk...azminizz bol olsunn arkadaşlarrr....

gülaycım canım benim tedavi işleri fln başladı pek gelemiyorum.
zaten diyeti de bıraktım gibi.
bir aylığına izin alayım diyordum, bu yüzden paylaşım yapamadım.
takımın haline ben de üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…