gülaycım canım benim tedavi işleri fln başladı pek gelemiyorum.
zaten diyeti de bıraktım gibi.
bir aylığına izin alayım diyordum, bu yüzden paylaşım yapamadım.
takımın haline ben de üzülüyorum
merhaba canlarım nasılsınız?
Mattika kilo mu aldın sen çizelgeni görünce sasırdım
Suhan bakıyorum da hala burdasın senin mezun olman gerekmiyor mu?
Gülaycım kilonda kıpırdama göremiyorum...
İpek nerelerde???
şaka bir yanada hepinizi çok özledim ben ama ya takıma mı dönsem neeee ? alışkanlık cuma günleri tartılıyorum hep :)
veeee sizi motive etmek için foto koyuyorum Eki Görüntüle 282606 Eki Görüntüle 282607
arkadaşlarr bu saatte gelebildimm...oğlum hastaydi..2 gündür doktordaydımm..bildirim vakti gecmiş sanırım.....biz grupra 6 kişiyizz 2 kişi izinli 2 kişi doğru dürüst girmiyo
sadece suhan diye bir arkadaşımız düzenli paylaşımda bulunuyorr...yeni kişiler almaya calıştım ,elimden geleni yapmaya calıştım ama olacak gibi değill..kime ne söylicem kime başvurcam bilemeiyorumm..takıma bişey söylemek istemedim yeni gelenlerin motivasyonunu bozmak istemedimm..püsküte mi söylicem kime..söylemeliyimm ben takımı bırakıyorumm..özel sebeblerden daha fazla ilgilenemicemm..benimde kilo sorunum var beni kim motive edicekk takımda kimse yokk..ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorumm 2 tane cocuğummvar cocuklarımı aksattım burası için ama artık devam edmiyorumm boşa kürek cektiğimi düşünüyorumm ,..bi kaç gün öncede yazdım bunları kimse cevap vermedi...ardık ben yokumm .ilk baştan 3. takıama katılmak bi hataymışş..ilk haftalar güzeldi hersey ama daha sonra suanki durumdan pek bi farkı kalmadı.hepinize başarılar dilerimm...
kızlar benden bu kadarr...paylaşım alanında yazdım..soran olursa burdakileri söylersiniiz..mineciğimmseni cok sevdim arkadaşımm..kendine iyi bakk...azminizz bol olsunn arkadaşlarrr....
arkadaşlarr bu saatte gelebildimm...oğlum hastaydi..2 gündür doktordaydımm..bildirim vakti gecmiş sanırım.....biz grupra 6 kişiyizz 2 kişi izinli 2 kişi doğru dürüst girmiyo
sadece suhan diye bir arkadaşımız düzenli paylaşımda bulunuyorr...yeni kişiler almaya calıştım ,elimden geleni yapmaya calıştım ama olacak gibi değill..kime ne söylicem kime başvurcam bilemeiyorumm..takıma bişey söylemek istemedim yeni gelenlerin motivasyonunu bozmak istemedimm..püsküte mi söylicem kime..söylemeliyimm ben takımı bırakıyorumm..özel sebeblerden daha fazla ilgilenemicemm..benimde kilo sorunum var beni kim motive edicekk takımda kimse yokk..ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorumm 2 tane cocuğummvar cocuklarımı aksattım burası için ama artık devam edmiyorumm boşa kürek cektiğimi düşünüyorumm ,..bi kaç gün öncede yazdım bunları kimse cevap vermedi...ardık ben yokumm .ilk baştan 3. takıama katılmak bi hataymışş..ilk haftalar güzeldi hersey ama daha sonra suanki durumdan pek bi farkı kalmadı.hepinize başarılar dilerimm...
kızlar benden bu kadarr...paylaşım alanında yazdım..soran olursa burdakileri söylersiniiz..mineciğimmseni cok sevdim arkadaşımm..kendine iyi bakk...azminizz bol olsunn arkadaşlarrr....
mrb kızlar oncelıkle bayramz mubarek olsun.dun ıtıbaryle rejm bıraz kactı.hemen yazm sbah kıymalı borek.oglen muz aksam yagsz tuzsuz yogurtlu makarna ve bol yesıllık.bugun daha bısı ymdm.buarada takım kaptansz olması cok uzuldm.ıns toparlarz durumu en kısa surede
kaptansız olursa kapanır takım... bi kaptan lazım. S_A yapabilcek misin? sadece cuma sabahları gir ona da razıyım artık yeter ki kapanmasın takım
Canım işte sorun orda ben cuma sabahları tr saati ile 8 de evden çıkıyorum. Yani paylaşımı sabahın köründe yaparım. ve bunun için üyelerin perşembe günü bildirim yapmış olması gerekiyor. Takım buna uyabilecekse ben seve seve kaptanlık yaparım.
canım benim olmadı bi süre öyle idare edersiniz..
hem kızlar söyleyeyim takım kaptanlığı aslında çok güzel bişey zevki geliyo bana ben de seve seve yardımcı olrum..
..
pat diye geldim ama bu takım toparlansın isterim
merhaba canım sen başka bir takımdanmısın yada bu takıma yenimi geldin?
ya bilemiyorumki.. bende izinden 2 gün önce geldim fakat hala takım canlanmadı... takım bukadar durgunken nasıl olacak bu disiplin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?