Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bilmiyorum mattika takımın durumu cok vahimm..ayrılıcamı yazdım paylaşım alanına..ne yapıcamı bilemiyorumm.....

ıyı aksamlar kızlar k.bakmayın dun gıremedım cunku 8aylık bı bıdıkla debelenme halımdeyım hıc fırsat vermıo..aksamda pılım bıtıyo yataga nasıl yattıgımı bılmıyorum..aslında dun yazmamamın sebebı 3gun boyunca oruc tutucam 2gundur tutyorum yarında tutucam oyusden sabah ogle yemegı yok aksamda dun ıcın sulu kofte ve pılav yedım ...
bugunde solemesı ayıp dısardan ızgara soledım kendıme orucumu actım...buarada sabah ıtıbarıyle kıloma baktım oruc tuttugumdandır muhakak 58.8 olmusum....Hepınızı cok opuyorummm..

ipek mezun oldu canısı :)))) çokk güzel olmuşsun yaa bayıldım süpersinnnn

gülayy nasıll yaniiii......................
bu kadar çabuk pes etmemelisin ben 1 yıl boyunca boş bir takımla uğraştım. sen olmazsan bu takım kapanır biliyosun dimi? çocuklarını aksatmana, her saat buraya girmene gerek yok ki. sadece boş olduğunda gireceksin. hem sen çok güzel idare ediyordun, takımı canlandırdın. bundan daha iyisini yapamazsın zaten. bence çok güzel gidiyorsun gülay lütfen pes etme bak ne kadar kilo verdin ne kadar motive oldun..

bu hafta hiç giremedim nete. buhafta çok berbattı. evde tadilat vardı. hergün temizlik .ne diyete dikkat ettim.nede dinlenebildim.inşallah bu hafta iyi geçer.herkese şimdiden iyi bayramlar.

slm arkadaşalr herkesin bayramını kutluyorum öncelikle
ben kardeş takımınızın kaptanıyım
şuan kaptanınız yok içinizdne biri bu görevi alması lazım aksi halde takımınız kapanabilir
ben elimden geldiğince size yardım ederim
cuma günleri listenizi hazırlamada yardımn ederim ama ben çalışıyorum öğretmenim eve 15.30 da geliyorum eve gelince yardım ederim size kendi listemizi o gün öğle tatilind ezor yetiştiriyorum. okul saatinde nette değilim ama akşam bana özel mesaj atarak ya da bizim takıma 14. takıma gelip istediğiniz soruyu sorabilirsiniz
hepiniz buraya kilo vermek için geldiniz takımın kapatılması çok kötü olur
şimdi aranızda kaptanlığa aday biri var mı

Arkadaşlar haftalardır izinde değilim. MEsajların hepsini okuyamam. Fakat anladığıma göre ipek takım kaptanlığını bırakmış. Şimdi takımda kim var sa birbirimize destek olmalıyız. Bu takım kapanmamalı.

Ben kaptanlık yapabilirdim ama ozamanda bu takımda olmayan disiplini sağlamamız gerekiyor. Lütfen buraya giren herkes bu konuyla ilgili fikirlerini beyan etsin. Birlik olup problemlerimizi çözelim lütfen

mrb kızlar oncelıkle bayramz mubarek olsun.dun ıtıbaryle rejm bıraz kactı.hemen yazm sbah kıymalı borek.oglen muz aksam yagsz tuzsuz yogurtlu makarna ve bol yesıllık.bugun daha bısı ymdm.buarada takım kaptansz olması cok uzuldm.ıns toparlarz durumu en kısa surede

kaptansız olursa kapanır takım... bi kaptan lazım. S_A yapabilcek misin? sadece cuma sabahları gir ona da razıyım artık yeter ki kapanmasın takım

Kızlar kimse varmı? bu saat oldu neredesiniz herkes bayram gezmelerindemi bakalım

kaptansız olursa kapanır takım... bi kaptan lazım. S_A yapabilcek misin? sadece cuma sabahları gir ona da razıyım artık yeter ki kapanmasın takım

Canım işte sorun orda ben cuma sabahları tr saati ile 8 de evden çıkıyorum. Yani paylaşımı sabahın köründe yaparım. ve bunun için üyelerin perşembe günü bildirim yapmış olması gerekiyor. Takım buna uyabilecekse ben seve seve kaptanlık yaparım.

ya bu yarışmanın günüde saçma geliyor bana... neden pazar değilki neolurduki sanki

hayırlı bayramlar arkadaşlar.
bayram dolaısıyla paylaşım yapamadım.memlekete geldik apar topar ve internet bilgisayar yok.
şükür bi tane bulabildim.evime kavuşunca menü paylaşımıma devam edceğim inşallah.

selamlar paylaşım alanında görmüştüm ama şimdi okuyabildim düzgünce ben sizin takımınıza elimden geleni yapmaya hazırım bizde çok kötü günler geçirdik hatta şu sıralar biraz dağıldık gibi ama toparlanırsınız..önce takımda tam olarak kaç kişi izinli vs. bilgi verirseniz bi yerden başlayabiliriz.sonuç olarak tanışalım tanışmayalım kouşalım konuşmayalım ahepimiz arkadaşız..

biz burada bir hedef doğrultusunda toplandık..

canım benim olmadı bi süre öyle idare edersiniz..

hem kızlar söyleyeyim takım kaptanlığı aslında çok güzel bişey zevki geliyo bana ben de seve seve yardımcı olrum..

pat diye geldim ama bu takım toparlansın isterim

merhaba canım sen başka bir takımdanmısın yada bu takıma yenimi geldin?

ya bilemiyorumki.. bende izinden 2 gün önce geldim fakat hala takım canlanmadı... takım bukadar durgunken nasıl olacak bu disiplin

merhaba canım sen başka bir takımdanmısın yada bu takıma yenimi geldin?

ya bilemiyorumki.. bende izinden 2 gün önce geldim fakat hala takım canlanmadı... takım bukadar durgunken nasıl olacak bu disiplin

güzellikle olmuyorsa zor la olur...saçma bir başlangıç olacak ama mesaj sayısıyla başlayabiliriz biz işi öyle kurtardık yeni üyeler gelince bi canlandı takım sonra baktık ben dahil herkes bıraktı mesaj sayılarını saymaya başladık..cuma günleri 1den başlıyoruz gayet de iyi oluyor ama önce üye bilgilerine ihtiyaç var..

ben de yanınızdayım ve kararlıyım uzun zamandır durgun olsa da bu takım kapanmayacak..

bu arada ben 5. takımın kaptanıyım..

haydi bakalım 3. takımın çıtır adayları nerelerdesiniz..
takımda şu an kaç kişi var..
izinli olanlar falan bu bilgiler olursa daha iyi fikir yürütebiliriz..
taze kana ihtiyaç var malum :)

benim takımımda boş o yüzden rahat ilgilenebiliyorum burayla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…