çok sevindim bunu duyduğuma aama benim diyetlerim hep bozuldu bu hap yğüzünden neyse ben kilo aldırmıyo diyo inandırayım kendimi
biliyomusun banada doğum kontrıl hapları kilo aldırmıyodu ,bünyeden bünyeye değiş,iyo demek
Kızlar.. yarın paylaşımı kim yapıyor? Bu takımın kaptanı kim...!!!
Ben kaptan olmaya hazırım açıkçası... hep beraber yardımlaşarak destek olarak bildirimleride yapabiliriz!!!
cuma paylaşım alanına kaptan olduğunu yaz ozaman.
yarın bildirimi yaparsın.
bildirimi bu hafta da kaçırırsak takım kapanır heralde
benim mutlaka birinden yardım almam lazım!!! ben şimdi kaptan olmuşsam bugünden yarına nasıl hemen bildirim yapmayı öğreneyim?
Bana yardımcı olun neolur!!!
benim mutlaka birinden yardım almam lazım!!! ben şimdi kaptan olmuşsam bugünden yarına nasıl hemen bildirim yapmayı öğreneyim?
Bana yardımcı olun neolur!!!
hayırlı cumalarrrr
14. Takımdan yardım iste ,seve seve yardım ederler sana
benim migrenim tuutu gene
kilom aynı
ben yatmaya gidiyorumm
kolay gelsin size
günaydın arkadaşlar
s_a canım kaptan sen ol ozaman bizde elimizden gelen bişey olursa sana yardımcı olmaya çalışırız bugün bildirim günü benim kilom aynı
52.7
menülerimide artık düzenli olarak yazmaya çalışıcam bayram nedeniyle boşladım giremedim ama daha dikkatli olmaya çalışıcam umarım herkes aynı hassasiyeti gösterirde bu durumdan kurtulabiliriz.
hayırlı cumalarrrr
14. takımdan yardım iste ,seve seve yardım ederler sana
benim migrenim tuutu gene
kilom aynı
ben yatmaya gidiyorumm
kolay gelsin size
bayram dolayısıyla pek dikkat edemedik.68 aynı hatta almışım.umarım bu takımda bende havaya girerim.herkese kolay gelsin.
sen yenisin galiba :) ah canım bayram nedeniyle kim dikkat edebildi ki?
evetyeniyim 2.haftam. 68 den 66.5 oldum bayram sonu gene 68. çok canım sıkıldı.
bu sabah geri spora ve diyete başladım.sizlerede kolay gelsin.
Kızlar Bu takımın kaptanı olduğuma çok mutlu oldum. Takımı canlandırmak ve cumaları bildirimin vakti zamanında yapılması için elimden geleni yapacam :)
Fakat sizdende ufak tefek bir kaç ricam olacak.
- Lütfen herkes haftaya PERŞEMBE gününe kadar bana başlangıç kilolarını ve hedef kilolarını bildirsin.
- Rica Ediyorum herkes kilosunu PERŞEMBE günü akşama kadar bildirmiş olsun. Ben çalışıyorum ve Perşembe gününden HERKES Kilosunu paylaşırsa ben bu takımın kaptanlığını sürdürebilir ve cumalarıda pek sorun yaşamayız. Sadece bu maddeye itirazı olan yoktur inşallah. Birbirimize yardımcı olma amacımız olsun. Perşembe günü paylaşım yapılması benim için çok çook önemli! Ama Yok biz illaki Cuma günü kilomuzu paylaşırız derseniz iyi değil çünkü ben yurt dışındayım Türkiyeden 1 saat gerideyim. Türkiye Saatiyle Sabah saat 8 de bildirimi yapmış olacağım. :)
Bunlarda Benim bir kaç gün içinde halledeceklerim:
- Gruptaki sayımızı arttırmak için önce benim bu grupta ne kadar kişi var bilmem gerekiyor. Bu yüzden Yarın akşama kadar mesaj yazanlara göre bunuda anlarım.
- Bu haftasonu bildirim yapmayı bilen birinden yardım alacağım ve kilolarınızı hesaplamayı öğrenip Cuma günü nasıl bildirim yapacağımı öğreneceğim.
Benim Kilom 80.4 yani takımın kaptanıyım ama en kilolusuda benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?