sevindim canım olumlu glişmelere sana tavsiyem sonuç listelerinden son haftalardaki hareketlerinize göz atabilirsin.br de başlangıç kilosu olarak listeye ilk yazılan kilo ele alınıyor sanırım...bir de kardeş takımınızlar iletişime geçebilirsiniz..
ben de ara ara misafir üye olarak geliriim sohbetinize katılrım
sevgili kaptanımız bilgilerimizi istemiş yeni gördüm mesajını.Hemen yazayım
rumuz:fizik
başlangıç kilo:77.7
hedef kilo:65 (ilk hedefim.)
boy:1,60
not:kpss ye çalışıyorum ve ücretli öğretmenlik yapıyorum.Genelde yoğunum ama elimden geldiğince paylaşımlara devam etmek istiyorum.
sevgili kaptanım ve arkadaşlarım hadi zayıflayalım
68deyim.hedefim ilk olarak 65dahasonra 60 olmak istiyorum.ilk hedefim bu. benide listeye eklerseniz sevinirim. perşembe bildirim yapabilirim benim için sorun yok. elimden geleni yaparım.hadi kolay gelsin.
68deyim.hedefim ilk olarak 65dahasonra 60 olmak istiyorum.ilk hedefim bu. benide listeye eklerseniz sevinirim. perşembe bildirim yapabilirim benim için sorun yok. elimden geleni yaparım.hadi kolay gelsin.
sevgili kaptanımız bilgilerimizi istemiş yeni gördüm mesajını.Hemen yazayım
rumuz:fizik
başlangıç kilo:77.7
hedef kilo:65 (ilk hedefim.)
boy:1,60
not:kpss ye çalışıyorum ve ücretli öğretmenlik yapıyorum.Genelde yoğunum ama elimden geldiğince paylaşımlara devam etmek istiyorum.
sevgili kaptanım ve arkadaşlarım hadi zayıflayalım
bende 76 kiloyummemenum oldumm
S_A kaptan olmuşsunnn hayırlı olsun. Kocaman bi ohhhhhh demek istiyorumm. Çok sevindimm. Umarım sen de bırakmazsın, o kadar korkuyorum ki. :18: Bildirimi yaparken bi önceki haftanın listesine bakarak yap canım. Hatta ben kopyala yapıştır yapıyodum sayıları değiştiriyodum :) 14. takım başta olmak üzere diğer takımlar eminim yardımcı olacaktır. zor değil zaten hemen öğrenirsin. kolay gelsin sana :)) uzun süreli bi kaptan ol inşallah. takım çok güzel olsun. sizi seviyorummm
S_A
suhan2
mattika
krakker
fizik yeni üye,2haftası doldu
yakar76, yeni üye 2 haftası doldu mu?
merveesk yeni üye ama bayadır uğramamış
bu kadar mıyız kızlar, S_A haftasonu diye mi yoksun.
msj sayalım, bu hafta ben sayarım hatta.
yakın kilolardayız.Birbirimize destek oluruz.Hep beraber çıtır oluruz inşallah.Şu boğazıma bi hakim olsam gerisi gelcek.
Genel olarak hareketli biriyim ama kilo alınca pasifleştim.
bende 68 kilo olabilsemmmmm
2. doğuma kadar 64 kilo oluyodum bazen çığlık atıp diyete başlayıp 57ye düşüyodum
şimdi 68 e razıyımmmm ne hallere geldim inanamıyorum kendime
Canım evet bende şimdi 14. takıma mesaj yazacam :))) şu bildirim işini bir öğrenelim bakalım
Tamam canım sen say mesajları... ama bence mesajları pazardan pazara sayalım ne dersin?
SA nın bugün yedikleri:
sabah: normal kahvaltı
öğlen 1 tost
aklam: makarna yanında patatesli yemek
su 2 litre olmadı spor yok
-.-.-.-.- kızlar ben bildirimi öğrenecem....
unutmayın perşembe günü bildirim var :)
S_A hayırlı olsun canım kaptan olmuşsun..,ben kaptanlık işini beceremedim.. umarım benim gibi yapmazsın canım..takım kapansaydı kendimi cok kötü hissedecektim...
ipekk canımm başaramadımm...elimden geleni bu kadarmışş,biliyorum erken pes ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?