Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

68deyim.hedefim ilk olarak 65dahasonra 60 olmak istiyorum.ilk hedefim bu. benide listeye eklerseniz sevinirim. perşembe bildirim yapabilirim benim için sorun yok. elimden geleni yaparım.hadi kolay gelsin.

iyi akşamlar arkadaşlar
bayram kaçamaklarını aşmaya çalışıyorum.
kilom:73.7 şükür kilo almadan tamamlayabildim bayramı.
menüm:
kahvaltı:sahanda tereyağlı iki yumurta birkaç zeytin çay ceviz peynir domates
öğlen:haşlanmış tavuk 1 dilim baklava+yoğurt ve turşu
üstüne birkaç çikolata(bütün suçlarımı yazıyorum. )
1.5+ su yarım saat yürüyüş(otobüs peşinde koşarken )

sevgili kaptanımız bilgilerimizi istemiş yeni gördüm mesajını.Hemen yazayım
rumuz:fizik
başlangıç kilo:77.7
hedef kilo:65 (ilk hedefim.)
boy:1,60
not:kpss ye çalışıyorum ve ücretli öğretmenlik yapıyorum.Genelde yoğunum ama elimden geldiğince paylaşımlara devam etmek istiyorum.
sevgili kaptanım ve arkadaşlarım hadi zayıflayalım

Çok iyi olur canım şu kaptanlığa ısıtın beni :)) Teşekkür ederim :)

Benimde hedefim 65 kilo.. ben 80 kiloyum ama boy 1.76 inşallah birlikte zayıflicaz tııığ gibi olcaazzz

68deyim.hedefim ilk olarak 65dahasonra 60 olmak istiyorum.ilk hedefim bu. benide listeye eklerseniz sevinirim. perşembe bildirim yapabilirim benim için sorun yok. elimden geleni yaparım.hadi kolay gelsin.

Perşembe günü bildirim yapabilecek olmana çoook sevindim :)))

S_A kaptan olmuşsunnn hayırlı olsun. Kocaman bi ohhhhhh demek istiyorumm. Çok sevindimm. Umarım sen de bırakmazsın, o kadar korkuyorum ki. :18: Bildirimi yaparken bi önceki haftanın listesine bakarak yap canım. Hatta ben kopyala yapıştır yapıyodum sayıları değiştiriyodum :) 14. takım başta olmak üzere diğer takımlar eminim yardımcı olacaktır. zor değil zaten hemen öğrenirsin. kolay gelsin sana :)) uzun süreli bi kaptan ol inşallah. takım çok güzel olsun. sizi seviyorummm

bende 68 kilo olabilsemmmmm

2. doğuma kadar 64 kilo oluyodum bazen çığlık atıp diyete başlayıp 57ye düşüyodum

şimdi 68 e razıyımmmm ne hallere geldim inanamıyorum kendime

bende 76 kiloyum memenum oldumm

herkes kayboldu gene.
yeni gelenlerin tam bi listesi olsa. kim var kim yok bilirdik
ben bayram öncesi kiloma döndüm, spor da yapıyorum

şu tedaviyi kilo almadan hatta vererek geçircem inş.

S_A
suhan2
mattika
krakker

fizik yeni üye,2haftası doldu
yakar76, yeni üye 2 haftası doldu mu?
merveesk yeni üye ama bayadır uğramamış

bu kadar mıyız kızlar, S_A haftasonu diye mi yoksun.
msj sayalım, bu hafta ben sayarım hatta.

Son düzenleme:

Canım evet bende şimdi 14. takıma mesaj yazacam :))) şu bildirim işini bir öğrenelim bakalım

Tamam canım sen say mesajları... ama bence mesajları pazardan pazara sayalım ne dersin?

SA nın bugün yedikleri:

sabah: normal kahvaltı
öğlen 1 tost
aklam: makarna yanında patatesli yemek

su 2 litre olmadı spor yok

-.-.-.-.- kızlar ben bildirimi öğrenecem....

unutmayın perşembe günü bildirim var :)

S_A hayırlı olsun canım kaptan olmuşsun..,ben kaptanlık işini beceremedim.. umarım benim gibi yapmazsın canım..takım kapansaydı kendimi cok kötü hissedecektim...

ipekk canımm başaramadımm...elimden geleni bu kadarmışş,biliyorum erken pes ettim

yakın kilolardayız.Birbirimize destek oluruz.Hep beraber çıtır oluruz inşallah.Şu boğazıma bi hakim olsam gerisi gelcek.
Genel olarak hareketli biriyim ama kilo alınca pasifleştim.

ben haftasonu arayı açmışım iyice 78 çıktım sabah

haftasonu evden hiç çıkmadım sonuç 2 kilo olarak geri döndü

sabah 5 günlük diyete başladım
sabah patates yedim bol su ,bu gün hep patates yiycem ,açlıktan ölsemde bozmuycam artık ,1-2 çatal kaçamaklar dışında

birazdan tempolu temizliğe başlıycam

hadi bakalım

bismillah diyelim yeni haftayaaaaa

bende 68 kilo olabilsemmmmm

2. doğuma kadar 64 kilo oluyodum bazen çığlık atıp diyete başlayıp 57ye düşüyodum

şimdi 68 e razıyımmmm ne hallere geldim inanamıyorum kendime

malesef bu doğumlardan sonra hepimizin durumu aynı olmuş 50 kilodan 70lere çıktım işin kötü yanı benim boyum kısa çok kötü duruyor.bende 60olsam ahh ahhh. umarım hepimiz başaracağız.

hayırlı olsunnn:13: öğenirsin senn güveniyoruz sanaaa

sadece kaptanlığı bıraktın
takımdan ayrılmadın dimeee

aslında iyi gidiyodu kaptanlığın ,neyse herkez için hayırlı olsun

ben bu sabah açım ama enerji doluyuuummmmm

bugünkü menü
sabah
yarım simit
10yeşilzeytin
şekersiz çay
öğle
tavuk baget
salata
akşam
salata
çorba
kabak yemeği
pilav
20dakika yürüyüş
mekik makinsında
300mekik
hadi herkese kolay gelsin

mrb kızlar nasılsınız fazla kalamıycam 2 hafta yokum beni izinli olarak yazarsanız çok sevinirim 28 kasımda gelebilicem ancak
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın bu haftaki bildirimi erken yapayım kilom aynı umarım 2 hafta sonra vermiş olarak geri dönerim.

kilom 52.7
perşembe günü yazarsanız sevinirim biraz erken oldu ama çok önemli bi işim var o nedenle uğrayamıycam buraya.

menüm:

Sabah
1 muz
1 mandalina
4-5 ceviz
3-4 gün kurusu

Öğle:
1 yum
1 acuçiçi peynir
8 zeytin
Domates,maydonoz
1 elma

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Yoğurt
1 tabak kapuska
1 yk et kavurma
Salata
3 tane kuru üzüm

su: 2-3 litre
spor: 45 dk (4 km) yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…