selam , bu grupta yer varmıs bana mesaj atmıslar dogrumudur ?
selam , bu grupta yer varmıs bana mesaj atmıslar dogrumudur ?
sabah
haşlanmış patates
arada yarım ceviz
öğle haşlanmış patates,2 çatal mantar
ara nescafe
çocuklar okuldan geldi yemek yediler oğlanın ödevlerini görünce tansiyonum düştü ,birde hızlı hızlı temizlik yapmıştım
5 kaşık mantar yemeği,5 kaşık makarna 1 dilim ekmek yedim:26:1 saat yattım yatığım yerdende oğlanın ödevini yaptırdımancak kendime geldim ödevler bitmedi tabi
ya bu rejim bana göre değil sabah çocuklarımı ,eşimi uğurlayamadım adeta kovduumm
okuldan geldiler yine öyle aane niye sinirlisin diyolar bana ,yemek yedim sinirim geçti ,nasıl olcak böyle bilmiyorum
patatese yine devam son 1 tane kaldı yarın sebze yiycem inşallah,yapabildiğim kadar yapıcam artık,öğlenleri az bi yemek yiyim bare
buda böye 5 günlük diyet olsun
:)) selam herkese,
yer olmasına cok sevındım , ben 80-89 kg grubuna katıldım ama orası cok kalabalık 30 kişi var sanırım , ortam guzel ama burada acık varsa zevkle katılırım , sanırım en kılolu benım , yaş olarak da en fazla bensem yandık :)
canım böyle kilo veremezsin.
aç kalarak kilo verilmez. versen de bedenin kıtlık psikolojisine girdiğinden kısa sürede diyeti bozup geri alırsın.
karatay diyetini bi incele. birebir uymak zorunda değilsin ama doğru şeylerde karnını iyice doyurunca hiçbişeye saldırmıyo insan.
bahane çok kilo vermemek için.
ama kendine uygun bi sağlıklı beslenmeyle gider kiloların.
akşam yediklerini sabaha ve öğlene yaysaydın kilo verdiren bi gün bile olabilirdi ama şimdi akşam yediklerin yağ olcak çok aç kaldığından.
patates sırf nişasta, patates diyeti diye bişey olamaz.
şu karataya bi bakayım
hiç bi fikrim yok o diyet hakkında
bugün yağsız bamya yemeği yaptım bakalım yiyebilcemm mi
sabah 1 dilim krem peynirli ekmek yedim kahvaltıda
gunaydın kızlar ,
ıyı demek bana yakın kıloda bırılerı varmıs :) gerçi önemlı olan yarısmak
ben kusadasından katılıyorum hehehe , bır kızım var 5 yasında , çalısmıyorum , 36 yasındayım ...
menume gelınce
sabah bırsey yemedım sadece su ıctım ,
saat 10 gibi yarım saat step yaptım
öglen 2 dılım ekmek ve yumurta , esmer sekerli çay
arada portakal ve su
aksam ekmeksız 2 bıber ve lahana dolması yedım
gece ıhlamur ıctım
cumadan berı kendımı hafıf hıssetmeye basladım özellıkle ekmek yememek cok rahatlattı , tartıda eksideyım , umarım cumaya kadar dahada gider..
burası hep böyle sessizmi kimsecıkler yok?
sanırım herkes yoğun . ama olsun bu grubun olması beni baya motiveetti. hiç olmasa bildirim yapacağım ynı kiloda çıkmayayım ayıp bana deyip mekik çekip yürüyüş yapıyorum.
sanırım herkes yoğun . ama olsun bu grubun olması beni baya motiveetti. hiç olmasa bildirim yapacağım ynı kiloda çıkmayayım ayıp bana deyip mekik çekip yürüyüş yapıyorum.
15 kasım Salı mattika
Sabah:
1 yum
1 kk peynir
3 zeytin
Yarım dilim ekmek
2-3 ceviz
Öğle:
1 kase tarhana
2 yk kapuska
Karnabahar haşlama
1 nar
Akşam:
1 kase sütlü bulgur çorbası
1 tabak yoğurtlu karnabahar
2 lokma ekmek, 2 çatal peynir
su 2lt
spor 45 dk (4km) koşubandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?