- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Evet kotu olmus canim. Allah beterinden korusun cana gelmesin deTeşekkürler canım sitenin otopark kapısının sensörü beni görmedi geri çekilmesi gerekirken ilerledi sağ ön kapı gitti kaskodan değişecek allah beterinden korusun ama yine de can sıkıcı
Sağol canımgunaydn canim hadi bakalim Allah kolayliklar versin sana
Regli olamadiysannnn bebek mi geliyor dersin canim.bu arada hala regl olmadım ve acayip tatl krizim tutuyorrr valla az önce kahveyle bi albeni yedim dayanamadım
Geçmiş olsun canm ciddî bisey yoktur umarim afiyet olsun bu aradaMerhaba dün akşam giremedim kaza yaptım bu saate kadar anca sakin içe bir oturabildik çok pardon
Kahvaltı:domates salatalık 5 zeytin
Öğlen:1 fırında tavuk but 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam:yiyemedim süt içtim
Kendim için ugrasiyorum canm insallahCanim.bozma moralini haftaya bambaşka.bir hedef koy kendine. Strese girdiğinde lütfen mutfağın dışında tüt kendini farklı bir hobi ile igdaş kitap spor yürüyüş ya da oğlumla oyna . Aklına yemek getirme haftaya 1. Olalım.kaptanim.
Demebu arada hala regl olmadım ve acayip tatl krizim tutuyorrr valla az önce kahveyle bi albeni yedim dayanamadım
Afiyet olsun canm cok güzelİyi akşamlar kızlar bugün giremedim yoğunuz. Minik yeğenlerimiz bizde kalacaklar. İlk defa çocuk bakıyoruz
Menüü
Saat 11 peynirli omlet ayrıca peynir domates
Saat 18 5 adet ızgara köfte
Bebelere köfte patates makarna yaptım çocuk menüsü
Hepfitim
Ara ara yapiyorum canim evet tempolu 20 dk yetiyor.Bu tabataya yeni mi başladın canm videolarına baktim.da baya yorucu gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?