Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanım bende ne spor var ne yürüyüş. Gittiğim yerlere de arabayla gittim benim adım anca 1500 olmuş. 10 puan yazalım bari.
T Titizz1
Bende de bir miskinlik var en son hamileyken böyleydim bıraktığın yerď uyuyordum.hamile olma ihtimalim yok regliyimbahar sanirim çarpıyor

Kızlar sporum
Karın
40 mekik(16)•
4 farklı mekik 25er kez (40)•
4 farklı mekik 2si 20ser 2si 30ar (40)•
Bacaklari yukari kaldirarak mekik 20 tekrar(8)•
İç bacak
5 ic bacak hareketi 1i 7 set 10 tekrar(14)•
1i 10 tekrar 3 set(6)•
1i 200 tekrar(40)•
Sag bacak100(20)•
Sol bacak100(20)•
7 hareket 3u 15 tekrar 4u 10ar tekrar(17)•
Yanlar
Ayakta bacak yan çalıştırma 10 sağ sol bacak(8)•
Yan çalıştırma 100 tekrar(40)•
Ayakta yan çalıştırma 200 tekrar(80)•
Ayakta kalça caliştırma 200 tekrar(80)•
Sağ sol yan mekik 20ser tane(16)•
Yan karin mekik 6 hareket 3u 10 tekrar 3u 20 (36)•
Wall sit 45 sn (15)•
Normal yürüyüş 10 dk(20)•
Russian twist 100 kere (40)•
Toplam puan: 556 T Titizz1

Canım bu sporları uygulamadan mı yapıyısun hangi uygulama bu bende yapayım boş vakit buldukça yoksa bunalıma gircem

Merhaba kızlar eğer takımınızda yer var ise bende deneme sürecine katılmak istiyorum
Canım ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiğini belirtir misin
Çok geçmiş olsun canım
Allah beterinden korusun
Afiyet olsun canım
bu arada hala regl olmadım ve acayip tatl krizim tutuyorrr valla az önce kahveyle bi albeni yedim dayanamadım
Albeni mi
30 dk lık spor cezan var kuzum
Yapınca etiketle beni
Çok güzel canım Afiyet olsun
Süper canım Afiyet olsun
Allah kolaylık versin
Sabah 1 yumurta 2 dilim.ekmek.sucuk.peynir domates yeşillik
Ara 1 sade kahve
Öğle tavuk.doner
Aksam valla yemegi yogurt
20 dk tabata 80 puan T Titizz1 Hepfitim
Valla yemeği ne kız
Afiyet olsun
iyi aksamlar hatunlar
menumu yazayim Hepfitim
sabah hasl yumurta pey. zey. yukepek
ogle karnibahar kisiri pey zey yukepek
aksam hindi sote yogurt salata
bir adet fistik
su 2lt 30dk yuruyus T Titizz1
Çok güzel
Afiyet olsun canım

Canım bu sporları uygulamadan mı yapıyısun hangi uygulama bu bende yapayım boş vakit buldukça yoksa bunalıma gircem
Yok canım kendime liste hazırladım ben bel fıtığım oldugu icin sınırlı hareketler yapıyordum sonra yavas yavas yapabildiklerimi ekledim bunun gibi bir liste daha var eskiden hepsini yapıyordum aynı gün içinde artik 2ye bölerek yapıyorum. Her gun ayni şeyler olmayabiliyor bazen değiştiriyorum

Günaydın kızlar birşey soracağım listeye girme olayı nasıl oluyor , kaptan bir arkadaşa deneme süresi doldu başka takımlarda devam edebilirsin demiş onu anlayamadım
Canm 2 hafta deneme sürecin oluyor bu sürede takım kurallarına uyum gösterirsen 2 hafta sonunda listeye girebiliyorsun. Katilim yapmayarak ya da menü paylaşmayinca vs sonlanıyor deneme sürecin. Bahsettigimiz arkadaş da çarşamba dan bu yana giriş yapmamış konuya bu yüzden sonlandı süresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…