- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Evet artik gece uykumun bolunmesine dayanamiyorum her sabah yorgun kalkiyorumGeceleri emzirmekten dolayi mi canm. Bizde aynı durumdayız
Bende öyle valla. Şimdi bi kitap bitirdim uyku egitimi yontemleri var yarin uygulamaya baslayacagim umarim başarırmEvet artik gece uykumun bolunmesine dayanamiyorum her sabah yorgun kalkiyorum
Tebrikler super olmusBen mi.birinci oldummm ay inanamıyorum hic ummazdım kaptanım. Bu haftaya iyi geldi sanirim.
Canım bu sporları uygulamadan mı yapıyısun hangi uygulama bu bende yapayım boş vakit buldukça yoksa bunalıma gircemKızlar sporum
Karın
40 mekik(16)•
4 farklı mekik 25er kez (40)•
4 farklı mekik 2si 20ser 2si 30ar (40)•
Bacaklari yukari kaldirarak mekik 20 tekrar(8)•
İç bacak
5 ic bacak hareketi 1i 7 set 10 tekrar(14)•
1i 10 tekrar 3 set(6)•
1i 200 tekrar(40)•
Sag bacak100(20)•
Sol bacak100(20)•
7 hareket 3u 15 tekrar 4u 10ar tekrar(17)•
Yanlar
Ayakta bacak yan çalıştırma 10 sağ sol bacak(8)•
Yan çalıştırma 100 tekrar(40)•
Ayakta yan çalıştırma 200 tekrar(80)•
Ayakta kalça caliştırma 200 tekrar(80)•
Sağ sol yan mekik 20ser tane(16)•
Yan karin mekik 6 hareket 3u 10 tekrar 3u 20 (36)•
Wall sit 45 sn (15)•
Normal yürüyüş 10 dk(20)•
Russian twist 100 kere (40)•
Toplam puan: 556 T Titizz1
Canım ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiğini belirtir misinMerhaba kızlar eğer takımınızda yer var ise bende deneme sürecine katılmak istiyorum
Çok geçmiş olsun canımMerhaba dün akşam giremedim kaza yaptım bu saate kadar anca sakin içe bir oturabildik çok pardon
Kahvaltı:domates salatalık 5 zeytin
Öğlen:1 fırında tavuk but 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam:yiyemedim süt içtim
Afiyet olsun canım
Albeni mibu arada hala regl olmadım ve acayip tatl krizim tutuyorrr valla az önce kahveyle bi albeni yedim dayanamadım
Çok güzel canım Afiyet olsunSelam kızlar menüm
Sabah 11 1 dl tb ekmek 4 zeytin 4 salatalık peynir 1 sekersiz çay 2 tane patates kizartma
Ara 1 elma üzeri tarçınlı
Öğle/akşam (16.00) Yarım kepçe mercimek çorba yarim tabak kuru fasulye 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
18.00 1 fincan nar çiçeği çayı
Su 1.5 olurHepfitim
Süper canım Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugün giremedim yoğunuz. Minik yeğenlerimiz bizde kalacaklar. İlk defa çocuk bakıyoruz
Menüü
Saat 11 peynirli omlet ayrıca peynir domates
Saat 18 5 adet ızgara köfte
Bebelere köfte patates makarna yaptım çocuk menüsü
Hepfitim
Valla yemeği ne kız
Çok güzel
Yok canım kendime liste hazırladım ben bel fıtığım oldugu icin sınırlı hareketler yapıyordum sonra yavas yavas yapabildiklerimi ekledim bunun gibi bir liste daha var eskiden hepsini yapıyordum aynı gün içinde artik 2ye bölerek yapıyorum. Her gun ayni şeyler olmayabiliyor bazen değiştiriyorumCanım bu sporları uygulamadan mı yapıyısun hangi uygulama bu bende yapayım boş vakit buldukça yoksa bunalıma gircem
Canım ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettiğini belirtir misin
Çok geçmiş olsun canım
Allah beterinden korusun
Afiyet olsun canım
Albeni mi
30 dk lık spor cezan var kuzum
Yapınca etiketle beni
Çok güzel canım Afiyet olsun
Sagol kaptanm
Süper canım Afiyet olsun
Allah kolaylık versin
Valla yemeği ne kız
Afiyet olsun
Çok güzel
Afiyet olsun canım
Canm 2 hafta deneme sürecin oluyor bu sürede takım kurallarına uyum gösterirsen 2 hafta sonunda listeye girebiliyorsun. Katilim yapmayarak ya da menü paylaşmayinca vs sonlanıyor deneme sürecin. Bahsettigimiz arkadaş da çarşamba dan bu yana giriş yapmamış konuya bu yüzden sonlandı süresiGünaydın kızlar birşey soracağım listeye girme olayı nasıl oluyor , kaptan bir arkadaşa deneme süresi doldu başka takımlarda devam edebilirsin demiş onu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?