Tünaydın tatlimGünaydın kızlar
Tamam CanımTünaydın kaptanım ben dün yoktum 1 haftadır aranıza katıldım ama izne ayrılıyorum izninle kaptanHepfitim
30günfit var onu yaptım geçen sene güzel her 4. Gün ara veriyo onu yapayımYok canım kendime liste hazırladım ben bel fıtığım oldugu icin sınırlı hareketler yapıyordum sonra yavas yavas yapabildiklerimi ekledim bunun gibi bir liste daha var eskiden hepsini yapıyordum aynı gün içinde artik 2ye bölerek yapıyorum. Her gun ayni şeyler olmayabiliyor bazen değiştiriyorum
Tatilin tadını çıkarıyolardır mis gibi pazarKızlar nerelerdesiniz oy kullanmaya mi gittiniz gelmediniz daha
Kolay gelsin kuzum3 makine çamaşır 1 makine bulaşık atıldı yıkandı asıldı simdi temizliğe giricem kızlar benim için temizlik günü baslasiiiin
Tünaydın tatlım inşallahgunaydin hatunlar
guzel bir pazar olsun insallah
30günfit var onu yaptım geçen sene güzel her 4. Gün ara veriyo onu yapayım
Zaten ben bi mekik çekemiyom tosba gibi kalıyom debeleniyom yerde
Kolay gelsin kuzum
Sagol canm
Tünaydın tatlım inşallah
tamam kapatan tekrar görüşmek üzere inşallah hepiniz fit hatunlar olursunuzTünaydın tatlim
Tamam Canım
Zaten tedavi süreci olduğu için listeye alamazdım seni
Free den istersen gelmek istediğinde free de durabilirsin
Insallah tekrar görüşürüz canm iyi bak kendinetamam kapatan tekrar görüşmek üzere inşallah hepiniz fit hatunlar olursunuz
Afiyet olsun canımÖğle akşam yemeğim olarak düşünüyorum acikmazsamkarabuğday haşladım yanina da kabak haşlama yogurtladim üzerini de süsledim
Sağol kuzumtamam kapatan tekrar görüşmek üzere inşallah hepiniz fit hatunlar olursunuz
harikasin masallah ben de kendimi arti hissediyorum bugn dun ve bugun kuru kayisi hurma yedim lakin sanirim onlari da biriktiriyorum. basladim yine biriktirmeye fufffPazar günü eşi çalışan ve siteye girebilme vakti bulan bi ben gibiyimsporumu yapmayacaktım bugün sonra öğle yemeğimi pişirirken şunu yapayim hadi bunu da derken listeyi bitirdim artılara rağmen hala spora direniyorum ya ben şok ya
Afiyet olsun canım
Sagol canm:)
Sağol kuzum
Görüşmek üzere
Hepsi birden gidecek demek kiharikasin masallah ben de kendimi arti hissediyorum bugn dun ve bugun kuru kayisi hurma yedim lakin sanirim onlari da biriktiriyorum. basladim yine biriktirmeye fufff
BombaMenümü yazayim kızlar
Sabah 09.00 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay zeytin peynir salatalık domates 1 dl tb ekmek
Ara 1 neskafe
Öğle 15.40 3yemek kaşığı karabuğday haşlama yanina kabak suda haşlama ve yoğurtlu pulbiber salatalık domates az da peynir attım
17.00 3 sebzeli mücver fırında
Su 2 lt olurHepfitim
Acıkırsam.yesil çay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?