Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bişey sorcam size

Smothe blendr her sebze meyvenim suyunu mu çıkarıyo elma havuç gibi sertte de işe yarar mı diyet için geçen sene önermişlerdi ama şimdi meyve sebzenin suyunu yani püre gibi yapıyosa benek için de iyi olur ek gıdaya geçişte
Markette 69 mu 79 mu var 1 tane kalmış ne zamandır alsam mı diye sorayım dedim

Hiç bilmiyorum canım ben

Kızlar temizlik anca bitti kv akşam yemeğe çağırdı mantı yapmış bende cok yemiyim diye simdi biraz atistirayim dedim tb makarna ton balığı ve pul biber var tabakta umarim akşam kacirmam

Eklentiler

• 2019-04-14-16-25-54-565.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 35
Kolay gelsin canım
Bende çamaşır banyo derken anca hallettim
Birazdan nisan hazırlığına geçicem inşallah
Oo kolay gelsin kaptanim güzel geçer insallah:)
Miskin Pazar gününden selamlar
Selam canmm❤
Bu saat oldu hala sporumu yapamadım huzursuz oldum ya fırsat bulamıyorum
Akşam yaparsin canm ben öyle yapmayı düşünüyorum simdi ders calisicam biraz
Hic fikrim yok canm

Günü kapattım kızlar menüm
Sabah 11 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay zeytin peynir salatalık domates 1 poğaça
Ara 1 neskafe
1 bardak süt
Öğle 16.20 2 yk tam buğday makarna 1kucuk kutu ton balığı üzerine pulbiber attım
Akşam 18.00 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu bulgur mantısı tarifin içinde 2 yk un var kilo yapmaz dedi Kv bende yedim
Birazdan yesil cay demlerim
Su 2lt olur Hepfitim

İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 07:30 1 su bardağı limonlu su
08:30 Kahvaltı : Çeyrek avakado ,1 ceviz,1 Etimek
10:30 ara 1 havuç
13:30 öğlen yemeği
haşlanmış sebze ve 3 kaşık yoğurt pulbiberli
Ara 16:30 1 ananas 1 ceviz 1 yeşilçay
18:30 Akşam yemeği: 5 kaşık yeşil haşlanmış yeşil mercimek ( yağsız) yeşillik 1 ceviz ve 1 Etimek
19:30 3 kaşık yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçınlı
1.5 litre su Hepfitim

iyi akşamlarr

sabah domates salatalık peynir bir simit
öğle salata

akşam çorba

hastayım hiç iştahım yok.

yarın tam anlamıyla başlıyorum diyete
Simit olmasaymış daha iyi olurmuş canm bide iştahın yokmuş o yüzden az olmuş sanki yediklerin yarından itibaren güzel bir başlangıç bekliyorum senden❤
Afiyet olsun canm güzel menü

Simit olmasaymış daha iyi olurmuş canm bide iştahın yokmuş o yüzden az olmuş sanki yediklerin yarından itibaren güzel bir başlangıç bekliyorum senden❤

Afiyet olsun canm güzel menü
ağzımın hiç tadı yok hapşıra öksüre bi hal oluyorum

aslında bol sarmısaklı bi çorbam var 3 günde ayağa kaldırıyor tam şifa çorbası, ama yarın sabahtan itibaren okuldayım sarmısak yiyemem.

yanıma diyette yenecekleri hazırlayacağım, diyeti bozmıycam sıkı sıkıya hazırım inşallah ama o çorbayı ekleyebilirim

zaten bol sarımsaklı acılı bol baharatlı etli/tavuklu bi çorba. zararı olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…