Kolay gelsin canımKızlar nasılsınız pazar yapıyorsunuz belli kibende temizliğe giriştim gene
Hiç bilmiyorum canım benKızlar bişey sorcam size
Smothe blendr her sebze meyvenim suyunu mu çıkarıyo elma havuç gibi sertte de işe yarar mı diyet için geçen sene önermişlerdi ama şimdi meyve sebzenin suyunu yani püre gibi yapıyosa benek için de iyi olur ek gıdaya geçişte
Markette 69 mu 79 mu var 1 tane kalmış ne zamandır alsam mı diye sorayım dedim
Oo kolay gelsin kaptanim güzel geçer insallah:)Kolay gelsin canım
Bende çamaşır banyo derken anca hallettim
Birazdan nisan hazırlığına geçicem inşallah
Selam canmm❤Miskin Pazar gününden selamlar
Akşam yaparsin canm ben öyle yapmayı düşünüyorum simdi ders calisicam birazBu saat oldu hala sporumu yapamadım huzursuz oldum ya fırsat bulamıyorum
Hic fikrim yok canmKızlar bişey sorcam size
Smothe blendr her sebze meyvenim suyunu mu çıkarıyo elma havuç gibi sertte de işe yarar mı diyet için geçen sene önermişlerdi ama şimdi meyve sebzenin suyunu yani püre gibi yapıyosa benek için de iyi olur ek gıdaya geçişte
Markette 69 mu 79 mu var 1 tane kalmış ne zamandır alsam mı diye sorayım dedim
Afiyet olsun arkadaşım birde sana bi soru sorabilir miyimKızlar temizlik anca bitti kv akşam yemeğe çağırdı mantı yapmış bende cok yemiyim diye simdi biraz atistirayim dedim tb makarna ton balığı ve pul biber var tabakta umarim akşam kacirmam
Tabiki canmAfiyet olsun arkadaşım birde sana bi soru sorabilir miyim
Simit olmasaymış daha iyi olurmuş canm bide iştahın yokmuş o yüzden az olmuş sanki yediklerin yarından itibaren güzel bir başlangıç bekliyorum senden❤iyi akşamlarr
sabah domates salatalık peynir bir simit
öğle salata
akşam çorba
hastayım hiç iştahım yok.
yarın tam anlamıyla başlıyorum diyete
Afiyet olsun canm güzel menüİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 07:30 1 su bardağı limonlu su
08:30 Kahvaltı : Çeyrek avakado ,1 ceviz,1 Etimek
10:30 ara 1 havuç
13:30 öğlen yemeği
haşlanmış sebze ve 3 kaşık yoğurt pulbiberli
Ara 16:30 1 ananas 1 ceviz 1 yeşilçay
18:30 Akşam yemeği: 5 kaşık yeşil haşlanmış yeşil mercimek ( yağsız) yeşillik 1 ceviz ve 1 Etimek
19:30 3 kaşık yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçınlı
1.5 litre suHepfitim
ağzımın hiç tadı yok hapşıra öksüre bi hal oluyorumSimit olmasaymış daha iyi olurmuş canm bide iştahın yokmuş o yüzden az olmuş sanki yediklerin yarından itibaren güzel bir başlangıç bekliyorum senden❤
Afiyet olsun canm güzel menü
Zannettiğim kadarıyla sen galiba kilo korumadasın eğer doğru bildiysem bunu nasıl başarıyosun ve ne zamandır korumadasın? :)Tabiki canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?