Sağol canım benimSıkma canını kuzum olur böyle şeyler eşler arasında . Gelir geçer.... kendini üzmek sadece sana zarar verir. Gül geç. Biz hanımlar çok duygusalız .inan eşin unutmuştur bilee. Biz kendimize dert ede ede daha önce yaşlanıyoruz. Boşveerr . Bizim daha önemli işlerimiz var güzel güzel kilolar verip yaza fit girmeliyiz
İnşaallah sağol moral verdin arkadaşımAh canım üzülme bozma moralini @eceboce ye katılıyorum.Eşler arasında olur böyle şeyler aynı kandan kardeşler,anneler evlatlar birbiri ile kavga ediyor.birbirini deli gibi seven çiftler de kavga ediyor evliliğin tadı tuzu bunlar.hem dertlerin yüzüne gülersen küçülür ,onları ciddiye alırsan büyür .Gül geç dünyaya bir kere geliyoruz Allah sağlıktan ayırmasın her sıkıntı kavga biter yağmurdan sonra güneş açar gökkuşağı çıkar.Yaza hepimiz fitfit gireceğizdikkatini bu tarafa ver
Çok güzel canm afiyet olsun❤İyi akşamlar bugünkü menüm( çok mutluyum hafta sonunun ilk günü kaçamaksız geçti)
10:30 Kahvaltı: 1 yumurta 4 zeytin yarım dilim TB ekmeği peynir domates salatalık 1 ceviz
14:30 Öğlen yemeği :Soğanlı Kıyma kavurması +1 dilim TB ekmek
17:00 ara 1 elma
19:30 Akşam yemeği:yeşil mercimek salatası 5 kaşık
Su 1 litre ama yatana kadar içmeye devam edeceğim 2 olur
Hepfitim
Mantının miktarı yazmadığına göre biraz fazla sankibugün sabah omlet
öğlen ayran menemen domates salatalık
ara sade türk kahvesi
akşam mantı
şuan yine türk kahvesi sade
squat yapıcam ama soluklanmam lazım bugün çok yorucuydu.
bir de gece leslie dediğiniz programa bakacağım :)
İnşaalah ya sağolun hepiniz çok iyisiniz destekleriniz bana çok iyi geldiSağol canm evet regl ağrısı benim sadece ilk gun degil son güne kadar agri olur dönem dönem çok degisik
Çok merak ettim listeyi
Canım kas ağrısı ise cok normal kaslarinin çalıştığını gösterir ama bel boyun gibi yerlerde acı hissediyorsan acitmis olabilirsin. Kas ağrısı mesela bacak çalıştıktan sonra klozette oturmakta zorluk yaşamak ❤❤❤❤❤
Merhaba canm insallah devam ettirirsin
Canm kızımın doğum günü kutlu olsun. Zaten kacamak yaptım bunu da yiyim demedigim sürece o kaçamağı telafi edebilirsin sıkma canini❤
Sagol canm❤
Sagol canm❤
Kolay gelsin canm
Canım sorun her ne ise sıkma canını evlilikler böyle illaki oluyor tatsızlıklar uzamaz inşallah. Yemek konusunda da bu saatlerde yiyebilen aslında senin için iyi olur akşam geç saatte acıkıp kan şekerin düşebilir bu sefer de yanlış şeylere saldırabilirsinmotivasyona gelince zamanla kendindeki incelemeyi eksileri gördükçe kendin kazanacaksın o motivasyonu emin ol ❤
normal bi tabak oluyor ya hani restaurant porsiyonu gibi, onun yarısını yedim.Çok güzel canm afiyet olsun❤
Mantının miktarı yazmadığına göre biraz fazla sankiafiyet olsun canm daha dikkatli olmalısın leslie 1 mile ile başlayıp sonrasında artirabilirsin canm
İnşaalah ya sağolun hepiniz çok iyisiniz destekleriniz bana çok iyi geldi
Zamanla düzelecek canm menüler üzülme ❤normal bi tabak oluyor ya hani restaurant porsiyonu gibi, onun yarısını yedim.
ama doyana kadar yedim yani.
bugün verimsizdi kendimi kontrol edemedim.
kabul ediyorum, özür dilerim
Afiyet olsun canmBugün ki menüm
Kahvaltı: 2 tane tavada tereyağlı peynirli yumurta
1 zeytin
1 çatal tahin helvası
3 kuru hurma
2 gün kurusu kayısı
Domates
Salatalık
1 çay bardağına yakın beyaz leblebi
Ara: 1 bardak yeşil çay
Akşam: iştahım yoktu moralim bozuk olduğu için salata yaptım domates ve kıvırcıkla 2 kaşık zeytinyağı ve limon ekledim tuz eklemedim.
İnat ettim kendimi yemeğe vermedim alışkanlık kazanırım belki her moralim bozulduğunda yemekte teselli aramamak için.
3 litre de su içtim T Titizz1
Çok güzel canm❤ spora beni etiketlemeyi unutma aman gözden kaçar puanlar
Sende öylesin canm unutma burada hepimiz birbirimize destegizher zamanİnşaalah ya sağolun hepiniz çok iyisiniz destekleriniz bana çok iyi geldi
aaa, aslında en güzel en hayatın içinden bölümdür. örneklerle çok güzel anlarsın.Kızlar ya su ana kadar türkçe ve cografyayi bitirdim vatandaşlığa başlayayım dedim hic sevmiyorum da tarihi de sevmiyorum ona da baslamicammatematiği seviyorum ama onla da uğraşırken cok vakit harcicam en azindan birkaç ders bitirip ona öyle baslayayim diyorum. Vatandaşlık adına bana önerisi olan var mı ezberden nefret ediyorummmmmmm
Haklisin aslında canm bi konu bitirdim bu şekilde düşünerek yaklaşırsam sevebilirim gibi geldi ❤aaa, aslında en güzel en hayatın içinden bölümdür. örneklerle çok güzel anlarsın.
her şey silindi aklımdan ama olabildiğince taktik verebilirim soru ve konu üzerinden :)
en karizmatik en güzel derslerden bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?