Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yanına ekmek yemeksen bir de yağı az olursa sıkıntı olmaz bence.3 günde ayağa kaldırıyorsa biz de alalım tarifi

Canım çorbalar hakkında cok fikrim yok yanlış bilgi vermek istemem geçenlerde kaptanımız tavuksuyu çorbaya dikkat edin demişti bi onu biliyorum onun dışında kendim ekmek tuketmedigim için bir kase içiyorum yeterli oluyor bana
Afiyet olsun canm tamamdir yarin eklerim listeye puanini
Zannettiğim kadarıyla sen galiba kilo korumadasın eğer doğru bildiysem bunu nasıl başarıyosun ve ne zamandır korumadasın? :)
Canım aslında korumada değilim 57 ile mezun oldum ben ama buradan ayrılmak istemediğim için yeni hedefle tekrar katıldım. Kepimi site hala vermemiş olsa da kepliyim aslinda hedefime 1 kilo kaldi 52. Ama bu son birkaç kilo en zor giden kısmı o yüzden aylardir korumada gibi 53e takildim kaldim nasıl basardigima gelince aklima kacamak geldiğinde aylardir sarfettigim cabalarimi düşündüm uykusuz kaldım gerekirse ama her gün sporumu yaptım bacaklarim ağrıya ağrıya uyudum vs birsuru sey var bunları düşünerek sağlıklı beslenmeye yöneldim sanırım böylece korumuş oluyorum:)

Afiyet olsun canm hurma cok değil mi kiz :) patatesleri az yediysen sıkıntı yok kompostoda insallah şekeri azdır ama üzgün ifade degil der gibi daha dikkatli olacaksın zamanla canm bide menüleri saatleriyle yazarsan daha iyi yorumlar yapabiliriz ❤

Selammm, iyi akşamlar herkese
Misafirlerim gitti ama benim de pilim bitti
Bugün yediklerim biraz absürt oldu telafi edebilirim inşallah
11:00 Biraz menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık, 4-5 parça sucuk, bir parça simit
15:00 meyve tabağı
16:00 türk kahvesi, lokum
19:00 az çorba, orman kebabı,2 kaşık pirinç pilavı, salata
2 lt su
Hepfitim T Titizz1

Yanına ekmek yemeksen bir de yağı az olursa sıkıntı olmaz bence.3 günde ayağa kaldırıyorsa biz de alalım tarifi

dışarı çıkmayacaksanız yiyin baya kokuyor çünkü :)

soğanı yağda öldürdükten sonra bir de bol sarmısak rendesi ekliyorum, tekrar kavuruyorum. sarımsak kokusu evi sarıyor öyle bol. 6-7 diş falan eğer küçükse. taşköprüyse 3-4 diş.

tavuk kaynatmış oluyorum zaten tavuk suyu olsun diye. didikliyorum tavuğu, kenarda bekletiyorum.

zerdeçal, ekstra acı pulbiber(bağdat baharatın böyle bir çeşidi var), karabiber, kimyon(karnım şişer hep, kimyonu eksik etmem o yüzden yemeklerde), tuz, arpa/tel şehriye, didiklenen tavuklarla çorba yapıyorum.

yerken bayaaaaa bol limon sıkıyorum.

böyle anlatınca abuk subuk duruyo ama lezzeti yerinde oluyo

acı burun nefes açmada bir numara. çok afedersiniz burun temizleniyo zaten yedikçe.

sürekli sıcak sıcak bu çorbadan yiyorum.
zaten başka bir şeyi midem almıyor canım hiçbişey istemiyor.

tarifi okuyunca bu ne yahu dediğinize eminim ama vallahi güzel oluyor çok severim

Afiyet olsun canm aman aman kötü değil menun bizim her zamanki halimiz senin menülere göre fazla kaçırmış gibi geliyor tabi sana telafi edersin canm su yorgunluğunu bi atarsin spora başladın mı mezunsun❤
Güzel gözüküyor canlandirdim da gözümde denemek lazım valla vitamin deposu gibi olur

çok güzel oluyor vallahi:)
salçaya gerek olmuyor pulbiber aromasını salıyo suyuna, renk de veriyor.

yarım ya da tam limon sıkıyorum kaseye, mikrobu kırıyo insanın ağzındaki burnundaki

sarmısak zaten şifaaaa

yerken bi yandan gözlerimle burnumu siliyorum çok güzel açıyor insanı

Tamam inşaallah birde 2.5 litre su içtim

Kızlar ya benim eller çok tombul Allah’a şükür sağlık yerinde ama hoşuma gitmiyor hatta insanların bile dikkatini çekiyo ne iri ellerin var ne şişko parmakların var vs vs çok kalbim kırıldı bu yüzden. Kendimle barışık değilim nice kilolu obez insanlar gördüm ama elleri parmakları normal incelikte benimkiler feci kalın size sormak istediğim şey şu acaba ben kilo verdikçe zayıflayınca ellerim de incelir mi ?

Kız 2 yemek kaşığıyla nasıl mantiymis o
iyi akşamlarr

sabah domates salatalık peynir bir simit
öğle salata

akşam çorba

hastayım hiç iştahım yok.

yarın tam anlamıyla başlıyorum diyete
Biraz geçiştirme menü olmuş canım
Halbuki az kalorili zengin menüyle harika tok olursun
Yarın kontrol tartını merak ediyorum
Bomba gibi bi başlangıç yapacağına da eminim❤
Harika
Afiyet olsun canım
Katmer olmamış kuzum
Sen de farkındasın zaten
Tebrikler canim
Canım hurma miktarı çok
Sana tavsiyem yemeden önce kalorisine bak yiyeceklerin
Patates çok karbonhidrat içeriyor o yüzden dikkatli yemeni öneririm
Komposto şekersiz ise guzel
Canım benim hamileliğin 6.ayından itibaren alyansim tektasim olmuyordu
Hatta öyle umudu kesmiştim ki satıp yenisini alacaktım bol olanından
Kilo verdikçe çok rahat oldu
Ödem tutuyor vücut
Demem o ki ödem varsa küçülür eller
Ama oldum olası böyleydi diyosan malesef değişmiyor

Oynamaktan bittim kızlar
T Titizz1 görünce gözlerin yuvalarindan firlayacak cünkü tam 2 saat kesintisiz oynadim
Son roman havasında ayakkabimi nere koyduğumu bulamadım o derece
Bacak sakatken bunları yaptım kimbilir iyileşince neler yapcam

120 dk dans ===>> 360 puan

Kızlar iyi arkadaşlar iki gündür giremedim biraz rahatsızdım biraz da işlerim vardı yarın telafi edicem menülerimi de sabah yzarım
Geçmiş olsun canm
Tamam inşaallah birde 2.5 litre su içtim
Afiyet olsun canm
70 tanede yan çalıştım: 14 puan

Toplam puanım : 148 T Titizz1 Hepfitim
Güzel canm:)
Harikasın kaptanim oh ne güzel gitmis kurtlar

Ay sevdim bak bu mantıyı 70 lere iniyim de tarifini istiyom senden
Şimdi alırsam dayanamam yaparım ve yerim çok net

Benim vücudumda biriken ödem en çok yüzümde ve ellerimde kendini gösteriyor inşaallah zayıflar ellerim ya ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…