- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Yanına ekmek yemeksen bir de yağı az olursa sıkıntı olmaz bence.3 günde ayağa kaldırıyorsa biz de alalım tarifiağzımın hiç tadı yok hapşıra öksüre bi hal oluyorum
aslında bol sarmısaklı bi çorbam var 3 günde ayağa kaldırıyor tam şifa çorbası, ama yarın sabahtan itibaren okuldayım sarmısak yiyemem.
yanıma diyette yenecekleri hazırlayacağım, diyeti bozmıycam sıkı sıkıya hazırım inşallah ama o çorbayı ekleyebilirim
zaten bol sarımsaklı acılı bol baharatlı etli/tavuklu bi çorba. zararı olur mu sizce
Canım çorbalar hakkında cok fikrim yok yanlış bilgi vermek istemem geçenlerde kaptanımız tavuksuyu çorbaya dikkat edin demişti bi onu biliyorum onun dışında kendim ekmek tuketmedigim için bir kase içiyorum yeterli oluyor banaağzımın hiç tadı yok hapşıra öksüre bi hal oluyorum
aslında bol sarmısaklı bi çorbam var 3 günde ayağa kaldırıyor tam şifa çorbası, ama yarın sabahtan itibaren okuldayım sarmısak yiyemem.
yanıma diyette yenecekleri hazırlayacağım, diyeti bozmıycam sıkı sıkıya hazırım inşallah ama o çorbayı ekleyebilirim
zaten bol sarımsaklı acılı bol baharatlı etli/tavuklu bi çorba. zararı olur mu sizce
Afiyet olsun canm tamamdir yarin eklerim listeye puaniniIyi aksamlar kizlar
Sabah 1 yumurta peynir domates 2 dilim.ekmek.yedim
Aksam katmer yedim hamur annem.yapti.@hepfitim.karbonhidrat ağırlıklı.oldu ama sporla insallah gunu kurtarmışımdır.
Spor 40.dk.didem.fitnes 120.puan 30 dk.leslie 90.puan 50.squat kac puandı bilmiyorum yarin hesaplayıp yazarım. T Titizz1 canim
Canım aslında korumada değilim 57 ile mezun oldum ben ama buradan ayrılmak istemediğim için yeni hedefle tekrar katıldım. Kepimi site hala vermemiş olsa da kepliyim aslindaZannettiğim kadarıyla sen galiba kilo korumadasın eğer doğru bildiysem bunu nasıl başarıyosun ve ne zamandır korumadasın? :)
Afiyet olsun canm hurma cok değil mi kiz :) patatesleri az yediysen sıkıntı yok kompostoda insallah şekeri azdır ama üzgün ifade degil der gibi
Yanına ekmek yemeksen bir de yağı az olursa sıkıntı olmaz bence.3 günde ayağa kaldırıyorsa biz de alalım tarifi
Afiyet olsun canm aman aman kötü değil menun bizim her zamanki halimiz senin menülere göre fazla kaçırmış gibi geliyor tabi sanaSelammm, iyi akşamlar herkese
Misafirlerim gitti ama benim de pilim bitti
Bugün yediklerim biraz absürt oldu telafi edebilirim inşallah
11:00 Biraz menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık, 4-5 parça sucuk, bir parça simit
15:00 meyve tabağı
16:00 türk kahvesi, lokum
19:00 az çorba, orman kebabı,2 kaşık pirinç pilavı, salata
2 lt su
Hepfitim T Titizz1
Güzel gözüküyor canlandirdim da gözümdedışarı çıkmayacaksanız yiyin baya kokuyor çünkü :)
soğanı yağda öldürdükten sonra bir de bol sarmısak rendesi ekliyorum, tekrar kavuruyorum. sarımsak kokusu evi sarıyor öyle bol. 6-7 diş falan eğer küçükse. taşköprüyse 3-4 diş.
tavuk kaynatmış oluyorum zaten tavuk suyu olsun diye. didikliyorum tavuğu, kenarda bekletiyorum.
zerdeçal, ekstra acı pulbiber(bağdat baharatın böyle bir çeşidi var), karabiber, kimyon(karnım şişer hep, kimyonu eksik etmem o yüzden yemeklerde), tuz, arpa/tel şehriye, didiklenen tavuklarla çorba yapıyorum.
yerken bayaaaaa bol limon sıkıyorum.
böyle anlatınca abuk subuk duruyo ama lezzeti yerinde oluyo
acı burun nefes açmada bir numara. çok afedersiniz burun temizleniyo zaten yedikçe.
sürekli sıcak sıcak bu çorbadan yiyorum.
zaten başka bir şeyi midem almıyor canım hiçbişey istemiyor.
tarifi okuyunca bu ne yahu dediğinize eminim ama vallahi güzel oluyor çok severim
çok güzel oluyor vallahi:)Afiyet olsun canm aman aman kötü değil menun bizim her zamanki halimiz senin menülere göre fazla kaçırmış gibi geliyor tabi sanatelafi edersin canm su yorgunluğunu bi atarsin spora başladın mı mezunsun❤
Güzel gözüküyor canlandirdim da gözümdedenemek lazım valla vitamin deposu gibi olur
Geçmiş olsun canımKızlar iyi arkadaşlar iki gündür giremedim biraz rahatsızdım biraz da işlerim vardı yarın telafi edicem menülerimi de sabah yzarım
Tamam inşaallah birde 2.5 litre su içtimAfiyet olsun canm hurma cok değil mi kiz :) patatesleri az yediysen sıkıntı yok kompostoda insallah şekeri azdır ama üzgün ifade degil der gibidaha dikkatli olacaksın zamanla canm bide menüleri saatleriyle yazarsan daha iyi yorumlar yapabiliriz ❤
Kız 2 yemek kaşığıyla nasıl mantiymis oGünü kapattım kızlar menüm
Sabah 11 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay zeytin peynir salatalık domates 1 poğaça
Ara 1 neskafe
1 bardak süt
Öğle 16.20 2 yk tam buğday makarna 1kucuk kutu ton balığı üzerine pulbiber attım
Akşam 18.00 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu bulgur mantısı tarifin içinde 2 yk un var kilo yapmaz dedi Kv bende yedim
Birazdan yesil cay demlerim
Su 2lt olurHepfitim
Biraz geçiştirme menü olmuş canımiyi akşamlarr
sabah domates salatalık peynir bir simit
öğle salata
akşam çorba
hastayım hiç iştahım yok.
yarın tam anlamıyla başlıyorum diyete
Harikaİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah 07:30 1 su bardağı limonlu su
08:30 Kahvaltı : Çeyrek avakado ,1 ceviz,1 Etimek
10:30 ara 1 havuç
13:30 öğlen yemeği
haşlanmış sebze ve 3 kaşık yoğurt pulbiberli
Ara 16:30 1 ananas 1 ceviz 1 yeşilçay
18:30 Akşam yemeği: 5 kaşık yeşil haşlanmış yeşil mercimek ( yağsız) yeşillik 1 ceviz ve 1 Etimek
19:30 3 kaşık yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçınlı
1.5 litre suHepfitim
Katmer olmamış kuzumIyi aksamlar kizlar
Sabah 1 yumurta peynir domates 2 dilim.ekmek.yedim
Aksam katmer yedim hamur annem.yapti.@hepfitim.karbonhidrat ağırlıklı.oldu ama sporla insallah gunu kurtarmışımdır.
Spor 40.dk.didem.fitnes 120.puan 30 dk.leslie 90.puan 50.squat kac puandı bilmiyorum yarin hesaplayıp yazarım. T Titizz1 canim
Tebrikler canim
Canım hurma miktarı çok
Canım benim hamileliğin 6.ayından itibaren alyansim tektasim olmuyorduKızlar ya benim eller çok tombul Allah’a şükür sağlık yerinde ama hoşuma gitmiyor hatta insanların bile dikkatini çekiyo ne iri ellerin var ne şişko parmakların var vs vs çok kalbim kırıldı bu yüzden. Kendimle barışık değilimnice kilolu obez insanlar gördüm ama elleri parmakları normal incelikte benimkiler feci kalın size sormak istediğim şey şu acaba ben kilo verdikçe zayıflayınca ellerim de incelir mi ?
Geçmiş olsun canmKızlar iyi arkadaşlar iki gündür giremedim biraz rahatsızdım biraz da işlerim vardı yarın telafi edicem menülerimi de sabah yzarım
Afiyet olsun canmTamam inşaallah birde 2.5 litre su içtim
Güzel canm:)
Kız 2 yemek kaşığıyla nasıl mantiymis o
2 yk un gerisi köftelik bulgurdan oluyormus canm
Biraz geçiştirme menü olmuş canım
Halbuki az kalorili zengin menüyle harika tok olursun
Yarın kontrol tartını merak ediyorum
Bomba gibi bi başlangıç yapacağına da eminim❤
Harika
Afiyet olsun canım
Katmer olmamış kuzum
Sen de farkındasın zaten
Tebrikler canim
Canım hurma miktarı çok
Sana tavsiyem yemeden önce kalorisine bak yiyeceklerin
Patates çok karbonhidrat içeriyor o yüzden dikkatli yemeni öneririm
Komposto şekersiz ise guzel
Canım benim hamileliğin 6.ayından itibaren alyansim tektasim olmuyordu
Hatta öyle umudu kesmiştim ki satıp yenisini alacaktım bol olanından
Kilo verdikçe çok rahat oldu
Ödem tutuyor vücut
Demem o ki ödem varsa küçülür eller
Ama oldum olası böyleydi diyosan malesef değişmiyor
Harikasın kaptanim oh ne güzel gitmis kurtlar
Ne zaman istersen öğrenir atarım canm bende cok sevdim yaAy sevdim bak bu mantıyı 70 lere iniyim de tarifini istiyom senden
Şimdi alırsam dayanamam yaparım ve yerim çok net
Benim vücudumda biriken ödem en çok yüzümde ve ellerimde kendini gösteriyor inşaallah zayıflar ellerim ya ne diyimKız 2 yemek kaşığıyla nasıl mantiymis o
Biraz geçiştirme menü olmuş canım
Halbuki az kalorili zengin menüyle harika tok olursun
Yarın kontrol tartını merak ediyorum
Bomba gibi bi başlangıç yapacağına da eminim❤
Harika
Afiyet olsun canım
Katmer olmamış kuzum
Sen de farkındasın zaten
Tebrikler canim
Canım hurma miktarı çok
Sana tavsiyem yemeden önce kalorisine bak yiyeceklerin
Patates çok karbonhidrat içeriyor o yüzden dikkatli yemeni öneririm
Komposto şekersiz ise guzel
Canım benim hamileliğin 6.ayından itibaren alyansim tektasim olmuyordu
Hatta öyle umudu kesmiştim ki satıp yenisini alacaktım bol olanından
Kilo verdikçe çok rahat oldu
Ödem tutuyor vücut
Demem o ki ödem varsa küçülür eller
Ama oldum olası böyleydi diyosan malesef değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?